FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 748.731
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
bRNZ_CRO kaže...
DadoZG kaže...

Pa kolko vas ima?!  Svi kupujete te šugave coinse. Fuj e. Nismo ni zaslužili bolju igru dok postoje likovi ko vi. Jadno. Kaj si onda ne kupite hax usput pa nemorate ni igrat?! Ziher aimbotate u fpsima... 

a koja je razlika izmedu kupovine coinsa i fifa pointsa reci mi?
neki (poput mene) jednostavno nemaju nikakve srece u packovima, niti ih bas ide trejdanje na marketu i ako zelim slozit nekakvu normalnu ekipu moram kupit coinse jer samo igranjem utakmica, turnira ili seasonsa (gdje ima puno hackera ili netko izađe dok ja vodim i nedobijem ni bod) se ne moze zaraditi puno a vremena da igram svaki dan po par sati nemam...

Coinsi su nelegalni a pointsi legalni. Ak ti to moram objašnjavat onda mi je jasno da ti trebaju coinsi da nekog pobjedis.

12 godina
FIFA 15

fifa coins hack

Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
FIFA 15

Otvorio 3x black friday Mega packa i najvrjednije što sam dobio je ovaj tu silver igrač koji vrijedi 1900 coina u prodaji...

Ukratko - kako uludo spiskat 105 000 coina... Ma fuj neću više nikad otvorit hebeni gold pack!

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2014 14:48 (Hyperion).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Hoće li netko kupiti steam acc sa 74 IGRE?'
Cijena 50kn

JR

0 3 hvala 0
16 godina

Hoće netko kupit kazetu sa 99 igara na njoj? Ne znam koje su, al jedna je sigurno super mario, garantiram. Kupljena jer je na njoj bila sličica nogometaša pa sam mislio da će biti neka nogometna simulacija, ali nema..

11 godina
FIFA 15

hoces dana jos biti tih packova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Baš sam maloprije na youtube-u gledao otvaranje tih 35k od njih 10 ne dobijes igraca veceg od 3k vrijednosti.

12 godina
toma20 kaže...

hoces dana jos biti tih packova?

Vjerojatno ce bit, sad ce valjda u 4h nesto dodati, sad dali ce to bit neki poseban pack ili akcija na fifa points

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2014 15:46 (pc_fan005).
12 godina
FIFA 15

Slaba ponuda stvarno, 25k packovi, ukupna kolicina 50,000.

Evo na fifi world na 50k packu Neymar, nemozes vjerovat, na igri koju uopce neigram dobijem nesto.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

oce netko opet organizirati kakav turnir da se zabavimo :) ? 

1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 15

FIFA 15 na PS3 za 200kn preko PlaystationStorea-a...Sad neznam bili uzro,igrao sam je 2 puta i nije mi ''sjela''....Sto mislite?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

FIFA 15 na PS3 za 200kn preko PlaystationStorea-a...Sad neznam bili uzro,igrao sam je 2 puta i nije mi ''sjela''....Sto mislite?

Obvezatno uzmi! Ako se većina zahebala, što ne bi i ti... dobrodošao u klub!

Inače, potrošio sve coinse i ostao bez ičega. Epilog otvaranja tri 35k packa i 25 običnih je 2x David Silva i bezvezni if Hilton te hrpa smeća. Inaće ovo mi je u karijeri igranja na PS treći If. Prva dva sam quick sellao jer ih nisam mogao nikome prodati. Izgleda da će i treći tako završiti..

Što bi Suzana Mančić nekad rekla: dragi igrači, više sreće u sljedećem izvlačenju.. uzdravlje!

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2014 20:59 (movie).
12 godina
movie kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Obvezatno uzmi! Ako se većina zahebala, što ne bi i ti... dobrodošao u klub!

Inače, potrošio sve coinse i ostao bez ičega. Epilog otvaranja tri 35k packa i 25 običnih je 2x David Silva i bezvezni if Hilton te hrpa smeća. Inaće ovo mi je u karijeri igranja na PS treći If. Prva dva sam quick sellao jer ih nisam mogao nikome prodati. Izgleda da će i treći tako završiti..

Što bi Suzana Mančić nekad rekla: dragi igrači, više sreće u sljedećem izvlačenju.. uzdravlje!

Ovaj Black Friday ti je teska navlakusa sto se tice ovih packova

17 godina
pc_fan005 kaže...

Sramota je otvoriti toliko packova i ne dobiti ništa. Mogli su mi bar u jedan 35k pack staviti igrača vrijednog 35k a ne da u tri takva packa sve zajedno ne dobijem 20k coinsa u igračima.. sve znamo i ko muhe opet se lijepimo na istu foru...glavno da mi se sa web appa smiješi plavi messi..

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Želim kupiti origin key za Fifu. Gdje mi preporučae da kupim a da je ajmo reći najpovoljnije. I procedura kakva je.

http://www.njuskalo.hr/pc-igre/fifa-15-15-fut-gold-pack-origin-cd-key-kljuc-www-kupikey-com-oglas-12849992

Koliko je ovo sigurno? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2014 21:47 (KD#35).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Meksicki origin dok jos traje akcija. Uputa je negdje u temi, koristi trazilicu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...
pc_fan005 kaže...

Sramota je otvoriti toliko packova i ne dobiti ništa. Mogli su mi bar u jedan 35k pack staviti igrača vrijednog 35k a ne da u tri takva packa sve zajedno ne dobijem 20k coinsa u igračima.. sve znamo i ko muhe opet se lijepimo na istu foru...glavno da mi se sa web appa smiješi plavi messi..

Ma ti packovi su uvik navlakusa, i ja ih stvarno znam ponekad otvorit,pa nista,eto danas otvorim 4X50K na fifi world jer su tamo bili Promo i nisam znao sta cu sa coinsovima,a nekuzim zasto ih u FIFI 15 nisu stavili, i eto jedino vrijedno ti je Neymar sta je u povijesti mog igranja Fife najbolji igrac na packovima, potroseno 1 milja sve skupa na packovima u obe FIFE,a da ti kazem da sam dobio sve skupa jednog IF koji nista nije vrijedio {#}

12 godina
neaktivan
FIFA 15

Dosta mi je fife za ovu godinu, previše sam se nervirao, pa sam odlučio prodati oba tima koja sam imao i pootvarati ove današnje packove pa ako nešto uleti dobro je, ako ne uleti ništa yebe mi se ionako sam gotov..

Kupio sam, 5 x 35k , 15 x 25k , 6 x 50k packova i jedno dvadesetak 7.500 packova. Najbolji igrač je Oscar, a slijedeći je Mandžukić kojega sam dobio 5 puta. Užas, jad i bijeda.

Još mi je ostalo 100k, ako bude večeras tih packova, a mislim da hoće.

I na kraju, jeli to normalno da u nekih 900k coinsa ne uleti nešto normalno ? Mislim da nije. Ako ne ništa, barem sam se naotvarao packova.

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

M njima je u cilju zarada,a vjerojatnost je da ces dobit u packovima nesto dobro je stvarno nemoguce, evo sad su 10h su bili 50k packovi dje je limit bio 12.500 a trajali su punih par minuta

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Meksicki origin dok jos traje akcija. Uputa je negdje u temi, koristi trazilicu.

Do kada traje akcija?

14 godina

Fut je ubojica gameplaya. Ea dobiva toliko para od naivnih ljudi koji se navuku i zaraze da im se jednostavno ne isplati mučiti i ulagati u poboljšanje tog dijela igre kad se pare ionako slijevaju u kasu pa čemu onda. Dao bih pesu šansu samo zbog toga jer su pokazali da rade na gameplayu i da su pristojna i zdrava konkurencija.

13 godina
Hazar kaže...

Fut je ubojica gameplaya. Ea dobiva toliko para od naivnih ljudi koji se navuku i zaraze da im se jednostavno ne isplati mučiti i ulagati u poboljšanje tog dijela igre kad se pare ionako slijevaju u kasu pa čemu onda. Dao bih pesu šansu samo zbog toga jer su pokazali da rade na gameplayu i da su pristojna i zdrava konkurencija.

NIkako nedaj novce... ako mislis davati novce za SinglePlayer nogomet onda slobodno. myClub neradi jedino mozes online u friendly lobbyu... da su radili na gameplayu jesu, ali ne u tolikoj mjeri koliko se prica i dalje su to roboti sa lijepim facama ( na PCu bas i nisu prekrasne ).

FUT nije ubojica niceg, ako hoces igras FUT, ako neces igraj Seasons ili slozi svog igraca pa igraj sa ekipom ako imas. Ima jos opcija u FIFAi osim FUTa. Samo sta se ovdje vecinom pise o FUTu koji se jako puno igra jer je kompetetivan, zanimljiv i zabavan...

14 godina
SimeKZ kaže...
Hazar kaže...

NIkako nedaj novce... ako mislis davati novce za SinglePlayer nogomet onda slobodno. myClub neradi jedino mozes online u friendly lobbyu... da su radili na gameplayu jesu, ali ne u tolikoj mjeri koliko se prica i dalje su to roboti sa lijepim facama ( na PCu bas i nisu prekrasne ).

FUT nije ubojica niceg, ako hoces igras FUT, ako neces igraj Seasons ili slozi svog igraca pa igraj sa ekipom ako imas. Ima jos opcija u FIFAi osim FUTa. Samo sta se ovdje vecinom pise o FUTu koji se jako puno igra jer je kompetetivan, zanimljiv i zabavan...

Igram FUT, online u bilo kojoj igri, pogotovo sportskoj, ne mora biti zabavniji od single playera, igram i NBA 2K15 online, kao i FIFU i cheeseri mi zgade online totalno. U futu ne znam kad sam zadnji put igrao protiv nekog, a da nije imao Ramosa/Ibarba/Sterlinga. Kako se ljudima da po istoj šabloni, nije mi to jasno. Da fifa ima dobar single player igrao bih ga radije, ali nema, sve ekipe igraju isto, sve djeluje jednolično. Ja sam recimo čuo da neki s myclubom nemaju nikakvih problema, a i radije bih igrao dobar single player nego frustrirajući multiplayer kao sto je UT. Zanimljiva je koncepcija, no treba ti normabel prije igranja.

13 godina
FIFA 15

Netreba ti normabel, treba ti skill... neka on ima Ibarba, Ramosa i ostalo ako ga ja penetriram sa Drmicem, Olicem i Perisicem a u obrani Zambrano i Toprak... wajnate previse a nebi naucili igrat kako treba i obranu i napad.

Moj PC  
2 3 hvala 0
12 godina
FIFA 15

Evo ja sam sluzbeno odusta od igre DANAS, zivcirat se bezveze oko igrice mi stvarno netriba u zivotu, pa ako se kome igra neka mi javi preko PM da se dogovorimo

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Nemogu nikako dobiti Origin na mexican. ProxyChanger na chromeu mi ne radi, nece mi ucita origin uopce ili bilo koju drugu stranicu, kako da to rjesim? I jeli moguce kupiti bez PayPala?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

a ti šime misliš da svatko može igrat dobro ko i ti, ne može i zato je to tako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

15k jumbo gold pack, najbolji igrac 76 rated, fuck yeah!! Prvi pack ove godine koji sam otvorio, a bome i zadnji. Jebeš ovu igru...

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
@delboy
Cemu onda zivciranja ako znas da nesto neznas zaustavit... Sta nije blesavo malo.
Danas naletio na lika koji igra slican nogomet ko ja... Zavrsilo 2-1 za njega od njegova 3 udarca. Jedan od toga penal u 88min. HebigA, njemu islo meni ne...

Zasitio se bundeslige pa idem na bbva ili seriu... Jos cu vidit koliko coinsa bude u igri...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice