FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 753.380
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 15
movie kaže...
Dodinho kaže...

Je*ali ih serveri, dođem kući s faksa, želim malo odmoriti  uz Fifu i onda me ovakvo sranje dočeka.

Izgleda da si jedan od rijetkih koji se može odmoriti uz fifu. Ove godine je to malo žešća teretana..

Istina ziva, osobno nakon svakih par tekmi odem dir po kuci napravik koji sklek jer inace udaram po tipkovnici ili ostaloj periferiji. Cudim se sto ih jos netko nije tuzio zbog nanesenog stresa(ili je?). Osobno se nikad bas nisam nervirao oko igri ali uz fifu sam iskreno spoznao svoje nove granice bijesa i nervoze. 

13 godina
FIFA 15

Rade prebijem nekog u igri, nego tipkovnicu ili mis :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Vjerojatno botovi,stvarno se nebih cudio i da toga ima u igri.

11 godina
protjeran
FIFA 15

Jel tko kupova  preko MMOGA...Kupio sam coinsa za 20kn,jeste li slali slike osobne,jer neplaniram to slati i nevidim razloga zasto bi to oni trazili kad su dobili novce prevaranti jadni...

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Jel tko kupova  preko MMOGA...Kupio sam coinsa za 20kn,jeste li slali slike osobne,jer neplaniram to slati i nevidim razloga zasto bi to oni trazili kad su dobili novce prevaranti jadni...

Fotku moraš poslati jer oni fotke šalju ea sportsu koji će onda najbolje kupce nagraditi vlastitim karticama menadžera amatera. Ima li većeg gušta nego što uz tvoju posloženu momčad stoji tvoja fotka menadžera?

Zna ea kako izvući i zadnju kunu od igrača...

13 godina
Boixus Nois PS kaže...

Posalji sliku i to je to... ne kosta te nista jer inace coinse neces dobit... to je njihov oblik zastite i kad kupujes igre.

11 godina
protjeran

Lako mi je za sliku,nego moram slati osobne podatke,uz to moramisprintati neke papire i skenirati ih,a nemam ni printer ni skener.

11 godina
neaktivan
FIFA 15

ja sam uzeo coinse preko mmoga i nista od tog me nisu pitali, i placao sam preko paysafecard jer im nezelim podatke od kartice upisivati

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 15

Pa kolko vas ima?!  Svi kupujete te šugave coinse. Fuj e. Nismo ni zaslužili bolju igru dok postoje likovi ko vi. Jadno. Kaj si onda ne kupite hax usput pa nemorate ni igrat?! Ziher aimbotate u fpsima... 

6 1 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 15

evo ovo moram popuniti i skenirati.I jos jedan dio ima gdje su osobni podatci.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 13:05 (Boixus Nois PS).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Koji ti je Origin ID? Možda ti mogu pomoći {#}

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Koji ti je Origin ID? Možda ti mogu pomoći {#}

hahah

[19xx]C3c1l
17 godina
FIFA 15

Stavi ga za 15 milja a ne može mu staviti jednu fitness karticu već ga prodaje ovako. Ne kužim ekipu? Nekako mi izgleda fer i kulturno da prilikom prodaje fitnes bude na max..

http://gyazo.com/39d652a077bef68f3744a89842bc624e

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

Ma prodat ce se messi za 15 mil. i bez punog fitnessa,malo ga je vlasnik testirao na par utakmica prije prodaje {#}

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DadoZG kaže...

Pa kolko vas ima?!  Svi kupujete te šugave coinse. Fuj e. Nismo ni zaslužili bolju igru dok postoje likovi ko vi. Jadno. Kaj si onda ne kupite hax usput pa nemorate ni igrat?! Ziher aimbotate u fpsima... 

a koja je razlika izmedu kupovine coinsa i fifa pointsa reci mi?
neki (poput mene) jednostavno nemaju nikakve srece u packovima, niti ih bas ide trejdanje na marketu i ako zelim slozit nekakvu normalnu ekipu moram kupit coinse jer samo igranjem utakmica, turnira ili seasonsa (gdje ima puno hackera ili netko izađe dok ja vodim i nedobijem ni bod) se ne moze zaraditi puno a vremena da igram svaki dan po par sati nemam...

17 godina
pc_fan005 kaže...

Ma prodat ce se messi za 15 mil. i bez punog fitnessa,malo ga je vlasnik testirao na par utakmica prije prodaje {#}

Teško, gledam sada preko 10 milja ne ide. Kaj je problem potrošiti 150 coinsa i staviti max fitness ako želiš zaraditi 15 milja?

11 godina
protjeran
FIFA 15

Hahah,igram na ps3

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina

Kaj tebe muci u zivotu to nema u p*cki materini

13 godina
neaktivan
movie kaže...

Stavi ga za 15 milja a ne može mu staviti jednu fitness karticu već ga prodaje ovako. Ne kužim ekipu? Nekako mi izgleda fer i kulturno da prilikom prodaje fitnes bude na max..

http://gyazo.com/39d652a077bef68f3744a89842bc624e

sinoc oko 21 su vec dvoje bili na marketu

[19xx]C3c1l
17 godina
bRNZ_CRO kaže...

a koja je razlika izmedu kupovine coinsa i fifa pointsa reci mi?

Kupovinom pointsa možda dobiješ nešto u packovima a kupovinom coinsa dobijaš igrača kojeg želiš i mogući ban koji ne želiš.

12 godina
FIFA 15

Ma svako malo bude SIF messi na marketu,kako ga neki samo dobiju? {#}

0 0 hvala 0
13 godina
Jednostavno... Uzmes 100e kupis fifa bodove i otvaras... Jednom ce uletit...
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo šta dobijete kad spojite fifu sa youtubom

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Kada bih sad isao kupovati origin key za pc od Fife 15, koliko bi me izaslo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
KD#35 kaže...

a ako još misliš coinse kupovat udri u digitron puta 4

11 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

Blago mu se, a boja je fenomenalna.

14 godina
KD#35 kaže...

Mislim da je oko 25$ na meksickom originu

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
FIFA 15

nije njegov

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

Pa j*bem ti pleme, kako je zivot neposten. "Covjek" znaci pojma nema u fifi, tu i tamo razbije koju stolicu, ne zna ni rageat kao KSI (ne volim ni jednog iskreno) i preko hebenog novca od youtubea i coin sellera si kupi ovako nesto, rekli bi u mom mjestu "nit ora(o) nit kopa(o)" a ja da zivim 5 zivota i radim ko magarac ne bih si vjerojatno prisutio Spidera. Sa 17-18 godina vec milijunas, a ja sa 17 sretan kad na kladari dobijem 80kn  {#}

EUNE: RayzCRO
13 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...
matić_žu kaže...

Pa j*bem ti pleme, kako je zivot neposten. "Covjek" znaci pojma nema u fifi, tu i tamo razbije koju stolicu, ne zna ni rageat kao KSI (ne volim ni jednog iskreno) i preko hebenog novca od youtubea i coin sellera si kupi ovako nesto, rekli bi u mom mjestu "nit ora(o) nit kopa(o)" a ja da zivim 5 zivota i radim ko magarac ne bih si vjerojatno prisutio Spidera. Sa 17-18 godina vec milijunas, a ja sa 17 sretan kad na kladari dobijem 80kn  {#}

Pa tako najbrže i zarađuje novac, uvjeri ljude da je glup, a oni mu pune džep. To se zove genijalnost ;)

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice