Samo da se javim, kupio sam i ja FIFU 15 sa kupikey.com za 299kn sa 15 fut gold packova (unlocka se jedan svaki tjedan).
FIFA 14 mi se jako pa sam 15-icu odlučio kupit. Za grafiku se napokon može reći da je dobra pogotovo kad se stavi "orbit mode" kod pregledavanja golova, vidi se svaka vlas trave, publika je grafički bolja, dresovi izgledaju puno realnije itd. te koristi DX11 što prilično optereti moju GTX570, ali i dalje vrti igru na min. 45 pa naviše fps-a na 1920x1200, HIGH, 4xAA.
FUT nisam nikad igrao, probao sam jednu partiju FUT-a na demo-u i to sam iznenađujuće dobio nekog lika, a sa semi-pro AI-om se mučim (nisam baš na visokom nivou).
Imam osjećaj da je ovogodišnja težina semi-pro ravna prošlogodišnjoj proffesional težini jer sam u FIFI 14 na semi pro znao zabijat po 12-14 golova, a sad se stvarno moram potrudi da probijem obranu.
I golmani kao da puno bolje brane, mislim da sam samo 2-3 puta zabio izvan box-a, dok sam u FIFI 14 puno lakše zabijao, no velim nisam baš dobar pa je možda do tog.