jel imate problema sa optimizacijom? fps sa 80 dropa na 20 u nekim situacijama
jel zna kako se fixat
jel imate problema sa optimizacijom? fps sa 80 dropa na 20 u nekim situacijama
jel zna kako se fixat
Meni je samo grafički dio igre dobar, gameplay bezveze. Odigrao par utakmica i to je to. Uopće me ne vuče ništa da igram.
Nadam se da nisam bezveze dao 250 kn za igru.
nije isto na PC i na PS4 tako da...
Meni je samo grafički dio igre dobar, gameplay bezveze. Odigrao par utakmica i to je to. Uopće me ne vuče ništa da igram.
To je i mene počelo zabrinjavati jer su neke situacije stvarno kriiminalne, od nejasnih reakcija golmana kao npr . odbijanje lopte kod obrane 90% ju daje suparničkom igraču u 16ercu, golovi glavom sa 11 metara visoko preko golmana koji uopće ne reagira (istina da sam ih i zabio dosta, ali i primio). A sad dal će što izmjeniti na bolje , vidjet ćemo.
A ima li netko problema kad igra ut da mu 60% tekmi kojih igra laga? Ja sam si to protumačio da je zato jer nema još toliki broj europskih igrača, nadam se da je to.
Gameplay je isti, jednio je grafika malo na PC- bolja. Tako da si u pravu nije isto na PC io na PS4...
Čim sam stavio fifu 15 u PS4 odmah mi je napravio update na v 1.1 tešku 222MB
Gameplay je isti, jednio je grafika malo na PC- bolja. Tako da si u pravu nije isto na PC io na PS4...
pricaj to nekom drugom ko nema obje igrice na obje platforme..
tvoja recenzija se očekuje sto se tice gameplaya i golmana
Čim sam stavio fifu 15 u PS4 odmah mi je napravio update na v 1.1 tešku 222MB
također i meni...samo nisam jos probao pa da vidim jel popravljen positioning od golmana
To je i mene počelo zabrinjavati jer su neke situacije stvarno kriiminalne, od nejasnih reakcija golmana kao npr . odbijanje lopte kod obrane 90% ju daje suparničkom igraču u 16ercu, golovi glavom sa 11 metara visoko preko golmana koji uopće ne reagira (istina da sam ih i zabio dosta, ali i primio). A sad dal će što izmjeniti na bolje , vidjet ćemo.
A ima li netko problema kad igra ut da mu 60% tekmi kojih igra laga? Ja sam si to protumačio da je zato jer nema još toliki broj europskih igrača, nadam se da je to.
Odigrao sam 10-etak utakmica i nije mi uopće lagalo,očito je do tvog interneta
mislim da nije sve je isto kao i na demu
Malo o igri, odma da upozorim ovo je moje OSOBNO VIĐENJE na igru
Graficka strana igre stvarno sve lijepo sve super i napredak nakon fife 14 za PC, tu se nema sta prigovorit. Travica lijepa, efekti isto i prezentacija same igre i utakmica super :)
Igra definitivno je pre pre brza, cak brza od tri neske, i debelo brza od cetrneske. Opet je najbitniji PACE i ball control odnosno oni igraci koji imaju velik dribbling.
To me "natjeralo" da i ja moram nabavit brze napadace i vecinu igraca zato jer svaka utakmica ili sam igrao protiv sterlinga, sturrega, emenikea, doumbie, remyia ili nekog od "Poznatih" brzanca i jednostavno uz svu tu ubrzanu igru igraci doslovno lete po terenu. Igrao sam formaciju 4-3-3 (4) ili ti ga Attack, ali zamjenio sam je sa 4 1 2 1 2 i ta formacija mi bolje lezi, ali LM i RM kao da mi stoje previse iza, sta mi cak se i svidja kad se branim, al kad napadam, nekako osanu previse iza i onda napad mi ispadne nakraju samo dva ST-a i CAM a oni se tek kasnije prikljuce kad sam vec kod sesnesterca i ako vracam nazad. Budem probao varijantu iste formacije di su dva CM-a umjesto LM i RM.
Golmani, okej su mislim iv ise nego dobri, al mislim da malo previse van i na 5 stoje, nadam se da to ce promjenit tj poboljsat malo tonirat. Istina golmanima zna uc svasta, al isto tako znaju i svasta obranit tako da tu nema rasprave neke, nekad idu u jednu krajnost, nekad u drugu, valjda ce i to malo tonirat.
AI igraca mi se cini malo "poglupljen" naime recimo kad se branim i uzmem loptu sa branicem i nasumicno dodam napred ili "ispucam" uvijek ali uvijek dodje mom igracu u noge sta nije bio slucaj u 14ci, kao da slabije i losije igraci markiraju moje igrace. Isto tako cini mi se da je support igraca posebno u napadu malo "Oslabljen" jer koliko puta mi se desilo da igrac moze ic napred i nije u offideau al on trci usporedno samnom a ima prostor da ode napred i da dobije loptu u for.
Sve u svemu zadovljan sam, al samo da smanje tu brzinu igre jer ovako sam i ja bio "primoran" nabavit emenikea i doumbiu za napadace posto prve utakmice sam igrao sa Olicem i jos jednim nije to bilo bas bajno branici bez problema stizali iako su bili debelo sporiji od mojih napadaca, a i svi zivi koriste brzance za napadace sad, svaki tim nakoji sam naletio ih ima.Nek malo optimiziraju golmane i brzinu igre i meni sasvim ok :)
the dark side
na cemu igras PC ili PS4?
meni je demo na PC skoro duplo brži nego igra na PS4...na PS4 mi je igra sporija kad stavim na normal nego ova sa PC kad je na slow...
i na PC sam redovno pretrcavao protivnike ..dok na PS4 odigrao do sada nekakvih 10ak tekmi i nisam uspio ama bas niti jednom pobjec obrambenim igracima..jest da igram s malo losijim klubom,ali svejedno...
Razlika između demo i full igre je nebo i zemlja,zato nemojte uspoređivat s demo igrom.
meni je ovo super, jer iman osjecaj ka da igran fifu 12 a na njoj sam se naigra i najvise uziva
@Darkside
Patch za PC je već vani ili ti igraš verziju bez patcha? Ak je ovo drugo onda još ima neke nade, inače preskaćem FIFU ove godine.
Moze li neko sastavit Spanjolce, cisto da vidim kako bi vi to uradili.. :D
Maloprije odigrao jednu online tekmu u FUT modu, samo mi nije jasno kako sam uspio prije ponoći, jer nisam ništa dirao???
kako da sredim ovo opadanje fpsa uzasno -.- :o
Misliš par FIFA pointsa.
EDIT:
@redstar
Pa ne vidim nekog posebnog razloga igrati već sada. Golmani u banani, loše odrađen defending, prebrzo. Vidjet ću nakon patcha ima li onda smisla nabavljati. A možda ipak riskiram s PES-om nadajući se da online ove godine nije toliko smeće kao dosad.
Ja neznma onda sta ste vi igrali ako je gameplay 15 brzi od 14.. 14 je bio foton, ovo je puno sporije...
Igram PC verziju koja koliko sam ja shvatio nije jos uvijek dobila taj 1.1 patch odnosno update.
Sad sam sa kumom uzimao timove od pola zvjezdice pa sve do 5 zvjezdica smo isli i uocio sam jednu KATASTROFALNU stvar, a to se tice naravno golmana. Naime koji god igrac koje god pozicije izmedju 40 metara i 16 metara, zabijaali smo ko mašine, znaci golman na petercu ostane lopta ga pređe, on niti ne reagira ili "pokusa" se vratit nazad, u nekim slucajevima poceo bi se kao bacat, al se bacao kao da lopta ide u visi njegove glave i torza. Zao mi je sta nisam snimao te utkamice, znaci jednu smo odigrali neznam ni ja neki klub od pola zvjezde iz irske, zavrsilo je 12-10 za mene s tim da sam svih 10 golova zabio preko 25-30 metara.
Onda smo rekli ajde idemo sa tezim, pa smo uzeli timove sa 4 zvjezde di je moj golman imao 77 njegov 82..ista stvar! Gol za golom van 30 metara. Jednostavno nadjes tu tocku koliko drzis za sut i ako je na svojoj nozi to je u 90% slucajeva ili gol ili greda.
I za kraj odlucili smo ic bayern protiv bayerna posto nuer ima 90, i naravno ISTA STVAR. Gol za golom cak sam i sa lamom zabijao, sa boatengom, ma ko god je dosao na loptu unutar 40 metara ja i on smo pucali i to je ulazilo jedan za drugim.
dosal softver za mob,ako ste imali za 14 sam ce se updateat za 15 i zove se companion. Al se teško spaja,serveri down pise
imaju li kakvi popusti na fificu?
Ljudi otkud vama već toliko coinsa?