FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.706.325
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 14

Vama radi wc mode?Jucer sam stigao do finala i od tada pokusavam nastavit ali dobivam ovu poruku.

15 godina
neaktivan
FIFA 14

brat mi je upravo dobio Ronalda u packu... a meni dosad najbolji je marchisio pa daaj

LOL NICK : 2dollaB
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

da li se vi mozete spojiti na ea servere ili je to samo do mene?

EDIT: do mene je bilo {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 16:09 (bRNZ_CRO).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Govnad smrdljiva, dobim četvrtfinalnu tekmu 6-1 i on mene izbaci van i kaže mi da sam izgubio 0-3. Yebeni ea smradski.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

potrosio kojih 25k + 4free od osvajanja offline turnira (moram sutra nadogradit ps plus pa igram samo offline)

ovo je ekipica...

0 1 hvala 0
12 godina
FIFA 14

Nakon mnogo packova i turnira odigranih, jos ima mjesta za popravit npr. Sakho je rupa cekam da neki dobar stoper uleti

0 1 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Dali bih ove cjene mogle proci ?? Suarez mi se nije nesto posebno pokazao pa hocu kupit hunter karticu Aguero kad ovo prodam.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Kupio nekog francuskog TOTW za 3k... sell now i 7k u dzepu. Bas se da zaradit na tom marketu.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
Đapa club kaže...

Upravo sam si osigurao najbolji profit ove godine {#} još nevjerujem da nitko nije bidao

S obzirom kakav je interes za bilo kakav profit ćeš se morati strpiti. Čim nitko ne bida znači da trenutno nikoga ne interesiraju te kartice. Škvadra sve coinse troši na wc packove.. Ja sam si neki dan složio tots talijane za manje od 500k coinsa. Ono, ne možeš vjerovati da je to moguće..

SimeKZ kaže...
Đapa club kaže...

Upravo sam si osigurao najbolji profit ove godine {#} još nevjerujem da nitko nije bidao

Ako ga utopis za 2milje bit ce dobro... Ode ovaj market na FUT.u u bananu. Kao sta movie kaze, za 500k slozis TOTS talijane.

Evo prodan je Hazard, no malo se odužilo, 700K profita

13 godina
Đapa club kaže...
movie kaže...
Đapa club kaže...

S obzirom kakav je interes za bilo kakav profit ćeš se morati strpiti. Čim nitko ne bida znači da trenutno nikoga ne interesiraju te kartice. Škvadra sve coinse troši na wc packove.. Ja sam si neki dan složio tots talijane za manje od 500k coinsa. Ono, ne možeš vjerovati da je to moguće..

SimeKZ kaže...
Đapa club kaže...

Ako ga utopis za 2milje bit ce dobro... Ode ovaj market na FUT.u u bananu. Kao sta movie kaze, za 500k slozis TOTS talijane.

Evo prodan je Hazard, no malo se odužilo, 700K profita

Thumbs Up :D Ja toliko necu skupit dok ne izadje nova verzija FIFE :D

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Ove godine sam se ozbiljno posvetio trejdu, trade profit mi je 5.5 mil coinsa, a bilo bi i puno više da sam imao vremena početkom godine.

EDIT: samo treba kupovati ujutro/popodne i prodavati navečer..

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 21:21 (Đapa club).

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Danas otvorim 11 packova na PS4 i najjači igrač kojeg sam dobio je koke. Strašno... 55k na PS4 potrošiti je kao 500k na pc a nisam dobio baš ništa.

Koliko je market otišao kvragu, gledam baš ode silva za 30k coinsa tako đapo budi sretan na poslu kojeg si obavio.. Ja sam neki dan pokupovao gotovo sve tots talijane, kao jeftini su budu porasli pa odmah s njima na market... gledam, danas su još jeftiniji... nisam još tekmu odigrao s njima ali kako stvari stoje izgleda da se budemo još dugo družili pa stignem...

edit: samo da ti dodam đapo, na marketu možeš zaraditi ozbiljne coinse samo u dva tremina. Pri izlasku toty i tots igrača. Sve ostalo je jako stabilno i teško je uhvatiti neku dobru priliku. Dogodi se ali rijetko. No u ova dva perioda kako vidiš čuda možeš napraviti.. samo kaj će ti sad u 6 mjesecu coinsi?

Sad uživaj i igraj, zarada više nema smisla. Ja sam prestao trgovati nakon izlaska njemačkog totsa... sve kaj sam dobro ubo na marketu bilo je od 8 ujutro pa do nekih 11 sati. Nakon toga cijene polako rastu. I da, najbolje je prodavati navečer. Gledaš da ti aukcije ne izlaze poslije 1 sat poslije ponoći.. nije neka nauka... kako kažeš, samo promatraš market i uvijek nešto uleti... ja sam sve potrošio... nemam više ništa. Hrpu igrača s kojima još malo mogu igrati i onda sve ispočetka krajem 9  mjeseca..

edit2: kakvih lik ima psihičkih problema da ide od posta do posta i lupa TD? Kaj je dobio slobodan vikend pa da iskoristi priliku?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 22:25 (movie).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja poslovat ne znam ahhaha. Probat ću osvojiti ovo SP da dobijem 30k i da pogledam koji tutorial kako se obogatiti, šta kupiti, a šta prodati, jer sam nesposoban. Vrhunac mi je bio kad sam prodo Nasrija za 35k, to je još bilo odmah nakon izlaska igre. Od tada nisam dobio nikoga vrijednijeg od 10k, a vjerujte otvorio sam mnogo paketića ahhah...

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Moglo bi i ja neki gw raspalit :P

Iznenada cu stavit pa se nadajte :P

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Boli me srce i duša kad gledam s kakvim igračima šamarate, em na UT-u, em na world cup.
Ja jučer dobio Mandžu i Matuidia i bio sretan ko prase, a vi se tu igrate sa Ronaldom,Falcaom i Messiem.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 9:33 (matekws).
12 godina

Sto se dobije ako osvojis offline world cup turnir?

15 godina
FIFA 14

Evo ovako narucio sam si ps4 i sutra mi stize, a coinse sa pc necu prodavat tako da cu napraviti jednu ludu stvar za par dana al nadam se da cete svi bi posteni... Stay tuned :D

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
10 1 hvala 6
12 godina
neaktivan
FIFA 14

gdje mogu kupit fifu 14 povoljno,bas mi se igra world cup...

i kako to ide ako kupim origins key s neta..moram imat i cd ili mogu skinuti neki installer?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The_K kaže...

Sto se dobije ako osvojis offline world cup turnir?

6000 coinsa i 3 packa

14 godina
neaktivan
new_balance kaže...

i kako to ide ako kupim origins key s neta..moram imat i cd ili mogu skinuti neki installer?

na nuuvemu pogledaj. prek origina ce se skinuti, netreba ti cd

16 godina
new_balance kaže...

Putem origina upišeš cd key koji kupiš ( ovdje recimo ) i download ti počne nakon samog upisa koda. Nije potreban nikakav cd, image , niti ništa.  

16 godina

Možeš i tako, samo odi na  origin stranicu  i skini origin, instaliraj, registriraj se, logiraj se i kad ti isporuče key (nisam osobno nikad sa ebaya naručivao, al po ratingu vidim da je ok lik) samo upišeš cd key na redeem product ili game i to je to.

12 godina
neaktivan
FIFA 14

e hvala ti puno..

pozz

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Evo, uspio sam posložiti i španjolce...

http://gyazo.com/ebb9c2d4ab627c1590263e3e38344534

Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

kakvo je ovo smece od igrice,mogu ispocetka manager taskove ispunjavat,ne znam zasto i ostane mi da odigram utakmicu u turniru i odem u turnir vodem ja frajera uredno 2:0 i valjda upali onaj cheat i izbaci me i nista,utakmica kao da se nije igrala,rekao dobro,*ebi se i odem u single player turnir,odigram tekmu pogodim 4 puta precku i 3 puta stativu i oni mi zabe cudesno iz prvog udarca u 120. minuti,rekao dobro,kaj mogu sad kada je igrica odlucila da cu izgubit i radujem se jer cu napokon otvoriti toliko zeljeni paketic i gotova utakmica i izbace me serveri,pa kakvo smece mora biti ova igrica.

0 2 hvala 0
13 godina
Mic_zap kaže...

kakvo je ovo smece od igrice,mogu ispocetka manager taskove ispunjavat,ne znam zasto i ostane mi da odigram utakmicu u turniru i odem u turnir vodem ja frajera uredno 2:0 i valjda upali onaj cheat i izbaci me i nista,utakmica kao da se nije igrala,rekao dobro,*ebi se i odem u single player turnir,odigram tekmu pogodim 4 puta precku i 3 puta stativu i oni mi zabe cudesno iz prvog udarca u 120. minuti,rekao dobro,kaj mogu sad kada je igrica odlucila da cu izgubit i radujem se jer cu napokon otvoriti toliko zeljeni paketic i gotova utakmica i izbace me serveri,pa kakvo smece mora biti ova igrica.

Eto pa ne mozes komp u obicnom SP turniru dobit... sta se zalis kojeg boga onda. 

A vidim vratio se pacijent koji na svaki post lupa TD.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.6.2014 15:24 (SimeKZ).
13 godina
FIFA 14

Jel ikako moguce igrati FIFU career mode offline u dvoje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Mic_zap kaže...

Eto pa ne mozes komp u obicnom SP turniru dobit... sta se zalis kojeg boga onda. 

A vidim vratio se pacijent koji na svaki post lupa TD.

1.objasni di tu pise SP turnir?koliko ja znam manager taskovi se ne ispunjavaju u SP modu
2.nikada nisi igrao protiv mene i ne mozes govoriti dali dobro ili lose igram.

3.ne znas niti na kojoj sam tezini igrao. 

prije nego sto nekoga verbalno napadnes,provjeri prvo ako imas dobre argumente.

13 godina
FIFA 14

A koja je to tezina na turniru ? Uostalom pise da si igrao SP - Single Player. 

Ako hoces, idemo jedan friendly... PhotosynthesisO2. Kad si se naso toliko uvrijedenim. 

Moj PC  
1 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice