FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.706.325
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 14
Mic_zap kaže...
CroatianRacer kaže...
Mic_zap kaže...

i to bi bilo to,ja sam smeće sretno hahah

nemoj se cudit sutra kad udes u fut a nema njega ili ekipe, jer evo to se bas meni dogodilo danas!

ako je to istina,EA ce ti to vratiti u roku tjedan dana max.

a zašto bi se žalio da nemam ekipu? istina je ona slika me spasila sto sam tu stavio jer je to dokaz, uslikano je cijeli zaslon s vremenom i igracima i klupom ..... a vratit mi ih vjerojatno nece nikad :/

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel zna neko zas neam free paketice na WC UT ? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 14:30 (EatSleepFapRepeat).

0 0 hvala 0
14 godina
EatSleepFapRepeat kaže...

Nema nitko, dobijes pocetnih 21 i kako igras tako dobivas pakete i coinse

----------------------

Evo sta sam skupio od nasih i susjeda + Raketa i Olic jos

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 14:58 (KiCo77).
17 godina

Ja sam danas dobio 5 besplatnih packova na pc a sinoć 1 na PS4?

14 godina
movie kaže...

Ja sam danas dobio 5 besplatnih packova na pc a sinoć 1 na PS4?

Ja isto, izbacilo me iz ultimate teama i nisam se mogao spojit na eafc, kad sam ugasio fifu i ponovno usao docekalo me 5 packova :)

17 godina
KiCo77 kaže...

Ja isto, izbacilo me iz ultimate teama i nisam se mogao spojit na eafc, kad sam ugasio fifu i ponovno usao docekalo me 5 packova :)

E, baš je tako i kod mene bilo. Izbacilo me van i kad sam ponovno ušao stoje packovi. No kod mene cijelo vrijeme stoje kao 4 besplatna packa i kad god stisnem nema ništa. Sad je stajalo 5, mislim si opet ništa. Stisnem i evo, tu su... i u jednom dobijem xavia...poslije mi još uleti ozil, pirlo, pogba...

Kaj da sad radim s toliko dobrih igrača? Ne mogu sa svima igrati. Kad ne dobijem ne valja, kad dobijem opet plačem... što ti je život..

13 godina
To su packovi koje smo trebali dobit...

Al, jeste skuzili da je gameplay malo jedbostavniji...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
FIFA 14

Za razliku od silnih TOTSa na kojima pise shot power 99 a pucaju ko babe, ovdje su stvarno šutevi predobri, zaboravio sam da finess postoji pored ovakvih power shotova :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

ja sam opet napravio ekipu igrao sam popodne, super mi je nadam se da mi opet nece nestati, ja cu za svaki slucaj promjenit lozinku, jer su me odmah pitali da li mislim da mi je profil hakiran. Bio sam u polufinalu ali sam izgubio 1:0 dobio sam falcaa zvijer je :) super mi je ovo bolje nego obican fut.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

ja sam opet napravio ekipu igrao sam popodne, super mi je nadam se da mi opet nece nestati, ja cu za svaki slucaj promjenit lozinku, jer su me odmah pitali da li mislim da mi je profil hakiran. Bio sam u polufinalu ali sam izgubio 1:0 dobio sam falcaa zvijer je :) super mi je ovo bolje nego obican fut.

Jesi možda ovo napravio? 

17 godina
SimeKZ kaže...

Al, jeste skuzili da je gameplay malo jedbostavniji...

Pa ne bih rekao jednostavniji ali sasvim sigurno drukčiji nego do sada. Je li to bolje ili gore, ne znam.. odigrao sam samo par tekmi ali se na prvu kuži da nije isto..

edit. dakle, možda je sve slučajno ali... krenio sam jučer wc fut na PS4 i odabrao zemlju hrvatsku. Nakon toga u paketima sam dobijao samo hrvate i meksikance. Sve, perišića sam dobio 4 puta do sada. Popisdhio i sve ih obrisao. jedva da sam složio polupristojnu ekipu..

Potom sam došao doma i rekoh da probam i odaberem zemlju njemačku. Do sada sam dobio gotovo sve nijemce, španjolce i italijane. Imam i lijepu kolekciju brazilaca.

Možda je sve stvarno slučajno a možda i nije. I opet mi se ponavlja ona, bolja igra na PS4 a bolju ekipu opet imam na PC...

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 18:59 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Zadovoljan sam ovim modom. Do sada od boljih packova sam dobio Pletikosu, Davida Silvu i Modrića u istom.

Nego zna li netko da kad se osvoji prvenstvo 2. put da li se isto dobiva 30k + pack?

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

Zadovoljan sam ovim modom. Do sada od boljih packova sam dobio Pletikosu, Davida Silvu i Modrića u istom.

Nego zna li netko da kad se osvoji prvenstvo 2. put da li se isto dobiva 30k + pack?

Svaki put dobiješ 30k i 3 packa. 

11 godina
neaktivan

Ali ja nisam dobio nista

15 godina
antiljano27 kaže...
CroatianRacer kaže...

Jesi možda ovo napravio? 

nisam bio ništa pitan

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Upravo sam si osigurao najbolji profit ove godine {#} još nevjerujem da nitko nije bidao

0 1 hvala 0
17 godina
Đapa club kaže...

Upravo sam si osigurao najbolji profit ove godine {#} još nevjerujem da nitko nije bidao

S obzirom kakav je interes za bilo kakav profit ćeš se morati strpiti. Čim nitko ne bida znači da trenutno nikoga ne interesiraju te kartice. Škvadra sve coinse troši na wc packove.. Ja sam si neki dan složio tots talijane za manje od 500k coinsa. Ono, ne možeš vjerovati da je to moguće..

14 godina
neaktivan
movie kaže...
Đapa club kaže...

S obzirom kakav je interes za bilo kakav profit ćeš se morati strpiti. Čim nitko ne bida znači da trenutno nikoga ne interesiraju te kartice. Škvadra sve coinse troši na wc packove.. Ja sam si neki dan složio tots talijane za manje od 500k coinsa. Ono, ne možeš vjerovati da je to moguće..

Bin price mu je preko 3mil coinsa, uletit će netko to me ne brine uopće, a na open bidu se sada da uzet dobrih igrača, jer ekipa ne prati market. Npr. Danas popodne Messi je išao za 1.1-1.2K, a sada je 1.4..

13 godina
Đapa club kaže...

Ako ga utopis za 2milje bit ce dobro... Ode ovaj market na FUT.u u bananu. Kao sta movie kaze, za 500k slozis TOTS talijane.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Đapa club kaže...

Ako ga utopis za 2milje bit ce dobro... Ode ovaj market na FUT.u u bananu. Kao sta movie kaze, za 500k slozis TOTS talijane.

Ajde pošaljem sliku kad ga prodam, kako god vjerujte mi biti ću u plusu. Pratim market svakodnevno i po par sati.

14 godina
Đapa club kaže...
movie kaže...
Đapa club kaže...

Bin price mu je preko 3mil coinsa, uletit će netko to me ne brine uopće, a na open bidu se sada da uzet dobrih igrača, jer ekipa ne prati market. Npr. Danas popodne Messi je išao za 1.1-1.2K, a sada je 1.4..

A ja ga prodao za 1.5...

Hocu Ibru probat {#}

EDIT: TOTS Suarez buynow 1.4m, sad se nemogu odlucit kog da uzmem :(

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.5.2014 23:15 (KiCo77).
13 godina
FIFA 14
FWC 50k Team :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

EDIT: TOTS Suarez buynow 1.4m, sad se nemogu odlucit kog da uzmem :(

tots suarez je meni među top 3 kartice u ovogodišnjem futu... obvezatno ga probaj ako ti se ukaže prilika..

17 godina
FIFA 14

http://gyazo.com/a089bc58dc2381d1a157a664c8a0dd17

Imam ih za gotovo dvije ekipe. No, dva najbitnija neće uletjeti...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 12:28 (movie).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

jesam li ja jedini koji nije dobio hrvata u 10 pakova kolko sam ih otvorio a izabrao sam hrvatsku ? :DD

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

stavi ih u 4-5-1 ako dobijes kojeg cm-a, lipse ce izgledat {#}

HŽV

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Ja sam od Hrvata dobio samo Olića i Bubnjića.

U napadu su mi trenutno Olić/Ibišević i Džeko.

Vi ste to imali coinsa pa tako brzo skupili repku?

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2014 14:12 (zrimo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
aswada kaže...

jesam li ja jedini koji nije dobio hrvata u 10 pakova kolko sam ih otvorio a izabrao sam hrvatsku ? :DD

nisi, i ja sam izabrao hrvatsku pa sam dobio u pocetnom packu pletikosu a u sljedecih 15tak packova sam samo halilovica dobio...

ali zato su mi uletili RvP, Reus, Courtois, Lallana, Koke i jos par odlicnih igraca {#}
i iz nekog razloga dobijem minimalo 1-2 bosanca po packu...

17 godina
FIFA 14

http://gyazo.com/85996a7d68ba1e87a547ba63f81dcd12

još desni bočni i golman i mogu kompletirati i nijemce

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
rookica19 kaže...

stavi ih u 4-5-1 ako dobijes kojeg cm-a, lipse ce izgledat {#}

I ovako izgledaju super. Upravo u packu uletio i mandžo... još samo modrić i to je to..

http://gyazo.com/776231433443c259967e102710b8ab05

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice