FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.695.446
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 14
movie kaže...
CroatianRacer kaže...

ovo je moje osobno mišljenje: znaci kada ti nekoga šutneš na blacklistu, onda si ga šutnuo samo ti, i nece te vise sa njime spajati, znaci ako ti mene šutneš ostali će se moć spajati samom jel tako?

Moći će ali će te vidjeti na listi pa će te moći izbjegavati ako žele, bar sam tako shvatio, onako na brzaka..

ja ipak mislim da je program onako da to nazovem "samo za sebe" znaci blacklista je tvoja i vidis je samo ti, osim ako je ne podjelis s drugima, no bilo kako bilo, nema razloga nekoga blacklistat ako nije citer, ali ako se taj problem ne rijesi (ako uopce postoji) moglo bi doc do trolanja, a kako svi mi znamo puno idiota ima  u svijetu :D

17 godina
CroatianRacer kaže...

ja ipak mislim da je program onako da to nazovem "samo za sebe" znaci blacklista je tvoja i vidis je samo ti, osim ako je ne podjelis s drugima, no bilo kako bilo, nema razloga nekoga blacklistat ako nije citer, ali ako se taj problem ne rijesi (ako uopce postoji) moglo bi doc do trolanja, a kako svi mi znamo puno idiota ima  u svijetu :D

Pa da, samo sam to i htio reći..

14 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
Đapa club kaže...

Danas ću najvjerovatnije potrošiti sve coinse na Liga BBVA TOTS, oko 3000K, možda se isplati, a možda bude potpuni fijasko.

Ako ti je višak, troši na packove. Ako ne, ne isplati se. Cijene TOTS su toliko niske ove godine da ces si vjerojatno moc priušitti cijelu bbva tots ekipu osim ronalda i messija :D

Ma ipak sam odustao, ne isplati se, potrošio sam 200K, ali sam dobio Schweinsteigera i TOTS Godina, što je dosta dobro, ali Godinu je već tada cijena bila ispod 150K.

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Kupil sam si joystick i kad udem u igru izmjesane su mi tipke npr. x je trokut. Kod drugih igrica je sve normalno. Jel imal netko takvih problema da mi pomogne?  Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
Ako nije xbox, to je normalno
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel se moze kak to sredit?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Još jedan izvrstan potez od strane EA

Today (5/21), some FIFA players received free packs in FIFA Ultimate Team. These were sent out due to a system error that has since been corrected. If you received a pack, since this was our mistake, it’s yours to keep. If you did not receive one, we unfortunately will not be able to grant you a free pack. We're sorry for any confusion this may have caused.

Drugim riječima, ko vas prči što niste dobili pack. Ovo šta oni rade je već smiješno, web app ne radi tjednima, problem cheatera, očite mane u igrici i onda još ovo. GG

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

ode 100k u bunar

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CroChef kaže...

ode 100k u bunar

i u free packu Aguero ;) opaaa jos 100k 

11 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Još jedan izvrstan potez od strane EA

Today (5/21), some FIFA players received free packs in FIFA Ultimate Team. These were sent out due to a system error that has since been corrected. If you received a pack, since this was our mistake, it’s yours to keep. If you did not receive one, we unfortunately will not be able to grant you a free pack. We're sorry for any confusion this may have caused.

Drugim riječima, ko vas prči što niste dobili pack. Ovo šta oni rade je već smiješno, web app ne radi tjednima, problem cheatera, očite mane u igrici i onda još ovo. GG

jesu to free packovi na konzoli?ja na pc nisam nis dobio, ali nisam ni ocekivao jer sam jednostavno takve "sreće"

17 godina
bRNZ_CRO kaže...

jesu to free packovi na konzoli?ja na pc nisam nis dobio, ali nisam ni ocekivao jer sam jednostavno takve "sreće"

Ja nisam dobio ni na konzoli ni na računalu...

Evo izvukao danas svog prvog tots igrača ove godine... nije nešto al čovjek veseli...

http://gyazo.com/c450f2f7c355242e49ac590b1c443dc1

13 godina
FIFA 14

naravno da nema paketa za mene...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
bRNZ_CRO kaže...

Ja nisam dobio ni na konzoli ni na računalu...

Evo izvukao danas svog prvog tots igrača ove godine... nije nešto al čovjek veseli...

http://gyazo.com/c450f2f7c355242e49ac590b1c443dc1

Hehe i meni je taj Godin prvi TOTS ove godine, prodao sam ga za 100K, solidna zarada, ništa specijalno.

12 godina
neaktivan
FIFA 14

ovaj ea je stvarno odvratan i sad su se opet dokazali sa ovim free packovima,nebi se ni toliko nazivcirao da nisam vidio onog nepentheza kako dobije tots ramosa,covjek koji svaki dan trosi stotine funti na paketice,promovira coin sponsore i onda on dobiije free packove a mi obicni igraci ne...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mic_zap kaže...

ovaj ea je stvarno odvratan i sad su se opet dokazali sa ovim free packovima,nebi se ni toliko nazivcirao da nisam vidio onog nepentheza kako dobije tots ramosa,covjek koji svaki dan trosi stotine funti na paketice,promovira coin sponsore i onda on dobiije free packove a mi obicni igraci ne...

Varas se,on dobija 80 posto free sve igrace i coinse

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
16 godina
FIFA 14

Vidim da u face grupi FIFA 14 dobili ono kojima nadimak na fifi kreće na broj i slova A i B ...valjda im abecedno krenulo ili slučajnost..nebi znal...samo vidim da dobivaju TOTS coste i rakitiće...sve untradeble.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
izvone kaže...

Vidim da u face grupi FIFA 14 dobili ono kojima nadimak na fifi kreće na broj i slova A i B ...valjda im abecedno krenulo ili slučajnost..nebi znal...samo vidim da dobivaju TOTS coste i rakitiće...sve untradeble.

i dobro bolje išta nego ništa

12 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
Mic_zap kaže...

Varas se,on dobija 80 posto free sve igrace i coinse

ne govorim o njemu,on je samo bio primjer,govorim o EA-u koji su sada sj***li stvar sto su nekima podijelili i onda ne podjele ostalima,da bude donekle ravnopravno,osim sto im web app ne radi,sto market meni nije radio 4 mjeseca normalno,sto su svako malo neki maintencovi i jos igrica uvijek ima ogromnih problema, a igrica je jednostavno toliko zarazna da ja trosim svake godine novce na takav poluproizvod,a taj poluproizvod ispada da ga se uopce ne trude popraviti.

17 godina
Đapa club kaže...

Hehe i meni je taj Godin prvi TOTS ove godine, prodao sam ga za 100K, solidna zarada, ništa specijalno.

Super, ja ga za toliko više ne mogu prodati..ne trebaju mi više coinsi pa neću ni forsati... možda za koji tjedan poraste. SIF mi je bio jedan od najboljih CB u igri pa se nadam da je ovaj još bolji..

14 godina
neaktivan
FIFA 14

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Neki čajnizi pice mice... bzvz uostalom kad nista ne radi kako treba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Otvorio sam packova za cca 180 000 coinsa i dobio samo dva plavca. Ovaj je nadam se vrijedan spomena. idem provijeriti cijenu na transveru. možda imam ipak malo sreće.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Neki čajnizi pice mice... bzvz uostalom kad nista ne radi kako treba.

Nije,ovaj lijevi je neki portugalac

Edit:https://mobile.twitter.com/DailyRender/status/469564364841058305/photo/1

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 22:46 (drakula789).
17 godina
prcko_croatia kaže...

Otvorio sam packova za cca 180 000 coinsa i dobio samo dva plavca. Ovaj je nadam se vrijedan spomena. idem provijeriti cijenu na transveru. možda imam ipak malo sreće.

Samo dva plavca? Stvarno bezobrazluk!

14 godina
neaktivan
FIFA 14

nevjerujem da su to WC informi jer bi bila glupost u najavi stavit igraca koji nit ne igra (Falcao)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CroChef kaže...

nevjerujem da su to WC informi jer bi bila glupost u najavi stavit igraca koji nit ne igra (Falcao)

Falcao je pozvan na svijestko i ne vidim razlog zasto se nebi oporavio do svijetskog.Sigurno ce mu ubrzat oporavak.

Pogledaj ovu official ea sliku i vidjet ces da je lijevi Portugalac,srednji Argentinac,a desnog nisam jos uvijek skontao,ali moze biti Muriel.

Edit:Mislim da ce Ea stavit TOTW WC i da ce to bit bas upravo ove kartice,a da ce iMOTM biti one ljubicaste.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.5.2014 23:27 (drakula789).
13 godina
FIFA 14

Imam osjecaj da je to samo najava za MOTM za tekme u brazilu... samo da muzu lovicu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Vjerovatno ce samo najavit izgled nadolazecih kartica, nece ih pustit odmah na market

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
drakula789 kaže...

Falcao je pozvan na svijestko i ne vidim razlog zasto se nebi oporavio do svijetskog.Sigurno ce mu ubrzat oporavak.

Razlog je jednostavan, težina ozljede. Teško da će se oporaviti do "SVJETSKOG" prvenstva...

13 godina
neaktivan
FIFA 14

O programu koji je za protiv čitera EA kaže da je against the Terms of Service of the game. Glavno da se brzo reagiralo u vezi toga, a to šta od fife 12 čiteri haraju nema veze. Ovo već lagano prelazi u tešku komediju/tragediju. OVo je MOD sa EA foruma napisao o programu (slika)

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice