Sad kad nekome utrpaš 7 komada odmah će te staviti na crnu listu..
pa sta nevidis statistiku utakmice 0 suteva 3 gola? jel ti sad jasnije?
Sad kad nekome utrpaš 7 komada odmah će te staviti na crnu listu..
Autobuyer ti kupuje sve za onolko kolko stavis da zelis kupiti. Zapravo nije niti toliko lagano, mozes puno izgubit a puno i dobit. Mozes uloviti Kelvina za 500coinsa jer netko misli da je bezvrijedan a mozes slucajno kupiti nesto za 100k a njemu cijena pala na 70k u roku par sati... dosta se mozes zeznut sta se tice toga. Sad ima i autobidder...
Za autobuyer ne moras nista listat, sve on sam radi, pretrazuje stranice i sve. Isto koda ti to radis, samo puno efikasnije i brze. Zato i jesu toliko skupi i placa se mjesecno.
Holy Mother of God !
Ne!
Vidi se da EA ne želi priznat da je ronaldo bolji od messija mogli su barem 96 stavit a i nema carvajala tako da sam razočaran
Ramos zesci kikser ove sezone u laligi, Pepe se popravio ali opet ne zasluzuje...
Di Maria je vecinu igrao kao CM, nema Arde.
Vidi se da EA ne želi priznat da je ronaldo bolji od messija mogli su barem 96 stavit a i nema carvajala tako da sam razočaran
Kako da stavi igraca koji ih promovira na manji rating nego Ronalda... neam smisla.
Što se tice ovih linkova što sam stavio, čudim se što se Simek nekako javio protiv toga. Stvarno me čudi.
Druga stvar, ne govorim ikome da ga koristi niti išta nego sam vas htio samo upoznat sa time da to postoji. Naravno, postoji i druga strana, a to je kako je movie rekao, da staviš na crnu listu onoga kojeg si naguzio ili nešto slično.
Ono što ja mislim je to da već dovoljno dugo se traži normalan protivnik da nebi ekipi padalo na pamet da si još više smanje šanse da stave legit igrače na blacklist. Također, EA nije još ništa izjavila u vezi ovog programa tako da ne zelim ulazit u to da li je to legalno za koristit ili nije. Tvorac programa mi je sam rekao da ce možda pričat sa EA predstavnicima i dat im program i bla bla bla, ali uz dogovor da ne blokiraju taj njegov program da radi što radi, jedino ako riješe problem čitera onda ce im dat sve i neka ga blokiraju, no to sve isto imate i u članku.
Na vama je da odaberete ocete ili necete to koristit.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Raphael Martino 5k Dali je vrijedno kupnje ?? [ Izlazi mu licitacija za 5min ] Pa pitam samo, malo sam proucavao igrace. Mogu reci da se i bez programa ikakvog moze nesto i zaraditi, Svatko doduse ima svoj nacin ali evo ja sam u 1dan s 2-3k dosao na 10k+ putem trade a. Nije nesto ali je dovoljno :D
Danas ću najvjerovatnije potrošiti sve coinse na Liga BBVA TOTS, oko 3000K, možda se isplati, a možda bude potpuni fijasko.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Ne!
dududu nema ti pomoci
Danas ću najvjerovatnije potrošiti sve coinse na Liga BBVA TOTS, oko 3000K, možda se isplati, a možda bude potpuni fijasko.
Ako ti je višak, troši na packove. Ako ne, ne isplati se. Cijene TOTS su toliko niske ove godine da ces si vjerojatno moc priušitti cijelu bbva tots ekipu osim ronalda i messija :D
dobio rakitica u packu... prodaje se za 375 bin,ne znam bi li ga prodao?
dobio rakitica u packu... prodaje se za 375 bin,ne znam bi li ga prodao?
Što čekaš? Za par dana ga ponovno kupiš za 250k ako ti toliko nedostaje.. a možda bude i manje..
dududu nema ti pomoci
Gle majstore, čim te ja stavim na crnu listu imat ćeš određeni problem bez obzira na tvoju statistiku pa bio ti i najpošteniji igrač futa na svijetu..
Ako ti to nije jasno, stvarno ti nema pomoći...
dududu nema ti pomoci
Gle majstore, čim te ja stavim na crnu listu imat ćeš određeni problem bez obzira na tvoju statistiku pa bio ti i najpošteniji igrač futa na svijetu..
Ako ti to nije jasno, stvarno ti nema pomoći...
malo vode uzmi, umij se, duboko diši sve će biti u redu!
Koliko mrznje u ovoj fifa temi... 
Sto je ovo sad, gledam stream i ovi na konzolama otvaraju free packove ?
Kod mene je sve u redu. Ne znam kakvih ti imaš problema?
Sto je ovo sad, gledam stream i ovi na konzolama otvaraju free packove ?
Na kojoj konzoli? Upravo sam odigrao tekmu i pogledao ali nemam nikakvih free packova?
Kod mene je sve u redu. Ne znam kakvih ti imaš problema?
pa nikakvih, lijepo sam ti odgovorio na onaj post, 3:0 , 0:0 sutevi, ali eto ti odma na galamu
pa nikakvih, lijepo sam ti odgovorio na onaj post, 3:0 , 0:0 sutevi, ali eto ti odma na galamu
Uopće nisam galamio samo konstatirao da te bez razloga mogu staviti na crnu listu a čim si na njoj možeš imati i određenih problema bez obzira na svoje statse. Još recimo nagovorim dvojcu trojcu da te potvrde pa ti poslije objašnjavaj da si najpošteniji igrač na svijetu.
Složio si na konzoli ponovno engleze. Sve nove kartice i svima che basic i iznenadio sam se kako sve lijepo funkcionira. E sad, je li to ona početnička euforija s novom momčadi ili nešto drugo. Moram priznati da nisam niti na jednom igraču osjetio da bi mu trebao podizati određene statse i kemijati s che karticama...
ja sam dobio 2 free packa 12 gold igrača sve rare čak je i upa jedan IF ali svi su untradeble
ja sam dobio 2 free packa 12 gold igrača sve rare čak je i upa jedan IF ali svi su untradeble
Na čemu si to dobio?
Uopće nisam galamio samo konstatirao da te bez razloga mogu staviti na crnu listu a čim si na njoj možeš imati i određenih problema bez obzira na svoje statse. Još recimo nagovorim dvojcu trojcu da te potvrde pa ti poslije objašnjavaj da si najpošteniji igrač na svijetu.
ovo je moje osobno mišljenje: znaci kada ti nekoga šutneš na blacklistu, onda si ga šutnuo samo ti, i nece te vise sa njime spajati, znaci ako ti mene šutneš ostali će se moć spajati samom jel tako?
ovo je moje osobno mišljenje: znaci kada ti nekoga šutneš na blacklistu, onda si ga šutnuo samo ti, i nece te vise sa njime spajati, znaci ako ti mene šutneš ostali će se moć spajati samom jel tako?
Moći će ali će te vidjeti na listi pa će te moći izbjegavati ako žele, bar sam tako shvatio, onako na brzaka..