Dobio sam na probu tots hazarda. U par riječi samo bih rekao kako je ovo vjerojatno najbrži igrač u igri. Izuzetno čvrst u duelu. Nevjerojatnog udarca. Odličnog pasa i iznenađujuće solidan u igri glavom. Sve u svemu kompletan igrač i jedan od najboljih koje sam probao. Tri tots engleza su mi ostala u lijepom sjećanju. Hazard, Suarez i Kompany a probao sam ih sve osim aguera..
Bez obzira na sve, niti jedan igrač u igri nevrijedi 3 milje coinsa. Malo je to pretjerano ali dok ima ekipe koja je to spremna platiti ovakvi igrači ostat će privilegij manjine... šteta..
Ima nas i skromnih, koji samo žele igrati tekme, probijati se do DIV1, osvajati titule i na taj način zarađivati coinse, te si priuštiti običnu gold ekipu. ŠTETA je, da ja moram vagati hoću li zakoračiti u DIV1, jer znam što me tamo čeka.
Ne mogu shvatiti tu pohlepu koja je uništila najbolji mod u virtualnom nogometu. Da imam sve moguće TOTS-e, šta mi vrijedi kad nemogu uživati igrajuči tekme.
Jbt., ja sam promašio cijelu loptu, jer sam mislio da je cilj posložiti ekipu i nešto osvojiti, a ispalo je da glavni cilj imati što exkluzivniju ekipu. Ne mogu vjerovati da su neki zbog plavih kartica počeli varati, samo da bi se sa njima hvalili. Majku mu, ima nas koji smo samo željni igre i ništa višeee...
Mislim da je to prava ŠTETA.
EDIT:
Tko je za poštenu prijateljsku, neka me doda pa da odigramo koju tekmu jer mi se neda bacati ugovore u vjetar.
Moj Origin ID: AnchorMan86
Ocu ja jedan posteni friendly...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro