FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.695.647
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 14

http://www.futhead.com/14/squads/11062418/ moze neko rezerve predlozit, nisam bas nesto upoznat s englezima..

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Rezerve stavi neki drugi tim ako imas, ako nemas slozi portugalce kao fitness team i to je to.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Izmjene, 6 igraca na klupu, to pitam..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Tip dobije 3 totsa i Balea u packu..

Sta reci

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 14
drakula789 kaže...

Tip dobije 3 totsa i Balea u packu..

Sta reci

Bolje se roditi bez kite nego bez sreće jer ako imaš sreće narast će ti..

17 godina
miikaa77 kaže...

http://www.futhead.com/14/squads/11062418/ moze neko rezerve predlozit, nisam bas nesto upoznat s englezima..

trebao si zaobići kupovnu suareza a ekipu s tim novcima pojačati na drugim pozicijama. Mogao si za te novce uzeti navasa, schurrlea, luiza, jovetića i sturridgea i još bi ti ostalo... pa onda polako skupljaš za suareza ako ti se toliko sviđa...

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Upravo sam odigrao protiv tipa koji je imao "plavog" Sterlinga na desnoj strani, a ja svojeg "žutog" na lijevoj. 

Iako je njegov "plavi" navodno jači, svaki dribling je popušio bilo od mog Sterlinga ili Bainesa. WTF??? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 16:49 (prcko_croatia).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
prcko_croatia kaže...

Upravo sam odigrao protiv tipa koji je imao "plavog" Sterlinga na desnoj strani, a ja svojeg "žutog" na lijevoj. 

Iako je njegov "plavi" navodno jači, svaki dribling je popušio bilo od mog Sterlinga ili Bainesa. WTF??? 

Može on imat i Maradonu tamo, no to mu ništa ne znači ako je nesposoban. 

15 godina
FIFA 14

Što mislite o ovoj mojoj formaciji i kompletnom squadu?
Ima neko preporuku za mozda neku drugu formaciju sa nekim drugim igracem ? 
http://www.futhead.com/14/squads/11104549/

Jos imam u rezervama: Juanfrana , Xabi Alonsa, Pepe, Kheidira, Song, Greizmann

Pa vas molim za mišljenje o sadašnjoj formaciji ili da predložite novu . 

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 17:58 (intelpro).

0 0 hvala 0
17 godina
prcko_croatia kaže...

Pa ne igra plavi i žuti već ovaj i onaj igrač i uvijek je jedan bolji neovisno o boji sterlingove kartice...

12 godina
neaktivan
FIFA 14

šta je ovo sa 1. divizijom krenem igrat kad vidim svi bronce igrači i taman učita ono puca veza tako sa svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Vladitor kaže...

šta je ovo sa 1. divizijom krenem igrat kad vidim svi bronce igrači i taman učita ono puca veza tako sa svima

To ti je hax... nist cudno... od fife 13 full atraktivno :D 

12 godina
neaktivan
FIFA 14

i šta ću sada oću li naić na neke normalne igrače?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo utisaka s ovom ekipom engleza 3 utakmice, 3 pobjede, Suarez(86) 3 utakmice 4 gola, nekom odgovara nekom ne, za sad je strasan vidit cemo kakav ce bit ubuduce 

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Danas sam si uzeo hazarda i nemam rijeci.. najbolje krilo u cijeloj igri.. tip je brz, odlican dribler, dosta jak u duelima.. i mogu rec da ima mozda najbolji udarac koji sam do sada isprobao.. a tek jacina udarca.. boze.. bio sam skeptican al covjek me odusevio zajedno sa suarezom.. suarez na camu je nesto nevjerojatno.. moze igrat sve dodavat se igrat obranu, napad, pucat sta god.. 

http://prntscr.com/3g6t8r 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Bitno da je Lewandowski ispred Mandzukica a puno bolje partije je davo Mandzo...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Dobio sam na probu tots hazarda. U par riječi samo bih rekao kako je ovo vjerojatno najbrži igrač u igri. Izuzetno čvrst u duelu. Nevjerojatnog udarca. Odličnog pasa i iznenađujuće solidan u igri glavom. Sve u svemu kompletan igrač i jedan od najboljih koje sam probao. Tri tots engleza su mi ostala u lijepom sjećanju. Hazard, Suarez i Kompany a probao sam ih sve osim aguera..

Bez obzira na sve, niti jedan igrač u igri nevrijedi 3 milje coinsa. Malo je to pretjerano ali dok ima ekipe koja je to spremna platiti ovakvi igrači ostat će privilegij manjine... šteta..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Dobio sam na probu tots hazarda. U par riječi samo bih rekao kako je ovo vjerojatno najbrži igrač u igri. Izuzetno čvrst u duelu. Nevjerojatnog udarca. Odličnog pasa i iznenađujuće solidan u igri glavom. Sve u svemu kompletan igrač i jedan od najboljih koje sam probao. Tri tots engleza su mi ostala u lijepom sjećanju. Hazard, Suarez i Kompany a probao sam ih sve osim aguera..

Bez obzira na sve, niti jedan igrač u igri nevrijedi 3 milje coinsa. Malo je to pretjerano ali dok ima ekipe koja je to spremna platiti ovakvi igrači ostat će privilegij manjine... šteta..

Ma sve dok ima coin sellera i autobuyera to je to... nikad igraci nece imati normalnu cijenu. 

Koja si to ozbiljna firma moze dopustit da ju obicna skripta ismijava... ili da se autobuyer koristi a da oni to niti ne znaju. Dobro je jedino sta na PSX i na Xboxu ne pali skripta ali autobuyer moze raditi od ve do ve...  

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Na koju poziciju je najbolje stavit Ibrahimovića(CAM, CF, ST) i jel bolje igrat solo napad s njim ili da su dvojica naprijed.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 1:42 (Đapa club).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Na koju poziciju je najbolje stavit Ibrahimovića(CAM, CF, ST) i jel bolje igrat solo napad s njim ili da su dvojica naprijed.

S nekim brzim napadacem tipa Menezom

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
Đapa club kaže...

Ja sam ima o tif ibru i sif lewa i nisam do sada vidio bolji duo napadača...

15 godina
Đapa club kaže...

On ti je cista solo spica.. prespor je u startu da bi igrao duo.. mozes probat oba dve verzije ali u solo spici ce unistavt.. i bit ce ti pomalo glup ak neznas skillat.. ja sam ga imao dva puta.. pri pocetku fut-a dok jos nisam bas znao skillat i sad prije pola mjeseca potpuno drukciji igrac kad skillas.

14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
Đapa club kaže...

On ti je cista solo spica.. prespor je u startu da bi igrao duo.. mozes probat oba dve verzije ali u solo spici ce unistavt.. i bit ce ti pomalo glup ak neznas skillat.. ja sam ga imao dva puta.. pri pocetku fut-a dok jos nisam bas znao skillat i sad prije pola mjeseca potpuno drukciji igrac kad skillas.

Probao sam ga u međuvremenu u dvije formacije, 4-4-2 i 4-3-3 i pošto nisam skiller više je zabijao u formaciji sa dva igrača naprijed. Što se brzine tiče imam felling kao da ima 90 pace, vjerovatno zbog strentghta i dobre kontrole lopte, svaki puta kada bi bio blizu šestanesterca i puknuo lopta bi završila u mreži. Vjerovatno je dobar i kao solo špica, ali onda treba imat bolje igrače oko njega jer Matuidi i ovi iz ligue 1 su loši za formacije sa tri igrača u sredini.

Inače Ibra je nakon mog jednodnevnog iskustva, vjerovatno najbolji igrač u igri, ali fali mi barem još 300K da bi stvorio jako dobar hybrid, ovako sam ga kombinirao sa Talijanima i Balotellijem naprijed{#}

EDIT: jako me vuče da krenem učit skillat jer s Ibrom to izgleda fantastično

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 11:39 (Đapa club).
15 godina
Đapa club kaže...
Encyanix kaže...
Đapa club kaže...

Probao sam ga u međuvremenu u dvije formacije, 4-4-2 i 4-3-3 i pošto nisam skiller više je zabijao u formaciji sa dva igrača naprijed. Što se brzine tiče imam felling kao da ima 90 pace, vjerovatno zbog strentghta i dobre kontrole lopte, svaki puta kada bi bio blizu šestanesterca i puknuo lopta bi završila u mreži. Vjerovatno je dobar i kao solo špica, ali onda treba imat bolje igrače oko njega jer Matuidi i ovi iz ligue 1 su loši za formacije sa tri igrača u sredini.

Inače Ibra je nakon mog jednodnevnog iskustva, vjerovatno najbolji igrač u igri, ali fali mi barem još 300K da bi stvorio jako dobar hybrid, ovako sam ga kombinirao sa Talijanima i Balotellijem naprijed{#}

EDIT: jako me vuče da krenem učit skillat jer s Ibrom to izgleda fantastično

Kad je u punom sprintu dosta je brz.. al dok krene treba mu vremena.. al to sa skilanjem ubrzas.. za pocetak pokusaj naucit scoop turn u pravim trenutcima koristit.. ja sam znao po 2-3 igraca u sutu preci s tom forom ako je dobro tajmiras.. jednostavno dok radi tu foru nitko mu nemoze doc ispored lopre i jso dobije ubrzanje i svi ostalo popadaju haha.. najbolje u krugu od 20m

13 godina
FIFA 14

http://www.futhead.com/14/squads/11151986/

Jos da mi je nekako sloziti KOmpanyu da nema chem 6... to bi bilo fenomnealno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

http://www.futhead.com/14/squads/11151986/

Jos da mi je nekako sloziti KOmpanyu da nema chem 6... to bi bilo fenomnealno.

Stavis Hart-a.. lol..

EDIT: Ja bi ovako na tvom mjestu napravio http://www.futhead.com/14/squads/11152151/

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 13:42 (Encyanix).
15 godina
FIFA 14

Ja baš guštam s ovom momčadi zadnjih par dana... false 9 mi je pravo osvježenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

prodajem fifa 14 acc za pc sa 600k coinsa

But in the end i have to fall to lose it all
11 godina
neaktivan
movie kaže...

Ima nas i skromnih, koji samo žele igrati tekme, probijati se do DIV1, osvajati titule i na taj način zarađivati coinse, te si priuštiti običnu gold ekipu. ŠTETA je, da ja moram vagati hoću li zakoračiti u DIV1, jer znam što me tamo čeka.

Ne mogu shvatiti tu pohlepu koja je uništila najbolji mod u virtualnom nogometu. Da imam sve moguće TOTS-e, šta mi vrijedi kad nemogu uživati igrajuči tekme.

Jbt., ja sam promašio cijelu loptu, jer sam mislio da je cilj posložiti ekipu i nešto osvojiti, a ispalo je da glavni cilj imati što exkluzivniju ekipu. Ne mogu vjerovati da su neki zbog plavih kartica počeli varati, samo da bi se sa njima hvalili. Majku mu, ima nas koji smo samo željni igre i ništa višeee...

Mislim da je to prava ŠTETA.

EDIT:

Tko je za poštenu prijateljsku, neka me doda pa da odigramo koju tekmu jer mi se neda bacati ugovore u vjetar.

Moj Origin ID: AnchorMan86

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 15:38 (Anchor Man).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice