150k ode na packove, najbolji igrač ide za 4k
thank you ea
Uplatio sam loto prije par dana i opet ništa.
thank you HL.
150k ode na packove, najbolji igrač ide za 4k
thank you ea
Uplatio sam loto prije par dana i opet ništa.
thank you HL.
Ajde da i mene malo poguzi sreća... aguero, luiz i nasri... kakve sam sreće bio zadnje vrijeme ovo je više od sedmice na lotu...
Ajde da i mene malo poguzi sreća... aguero, luiz i nasri... kakve sam sreće bio zadnje vrijeme ovo je više od sedmice na lotu...
a šta vam to toliko znači, isti qrac ibarbo ili aguero u napadu ako neće u gol
Odvratna istina
OK. ak je isti qurac ja ti dam ibarba a ti meni aguera... ja sretan a tebi isti vrag i svi sretni...
OK. ak je isti qurac ja ti dam ibarba a ti meni aguera... ja sretan a tebi isti vrag i svi sretni...
nemam aguera ali nije u tome poanta mog posta ;)
Nije radovanje u performansi igraca, nego u vrijednosti... Ko normalan dobije Ronalda u packu pa ga koristi, prodas to odmah, sta ce stajat bzvz a u njemu je 3milja coinsa.
nemam aguera ali nije u tome poanta mog posta ;)
Poanta ti je kriva. Za ibaraba ću dobiti 1500 coinsa a za aguera preko 230k coinsa. Samim time postaje ti teorija besmislena kako je isti qurac što izvučeš u packu... sad imam za otvoriti novih 30 packova i naravno da sam zadovoljan..
Nije radovanje u performansi igraca, nego u vrijednosti... Ko normalan dobije Ronalda u packu pa ga koristi, prodas to odmah, sta ce stajat bzvz a u njemu je 3milja coinsa.
ja bi ga koristio jer ga ovako nikad neću kupiti hehe
Rooney, Douglas Costa, Arbeloa, Vidal, Smalling - Moguci TOTW
Jel se racuna UCL?
Jel se racuna UCL?
ne
šteta da se ne računa, mogo bi inače možda i Wilshere
Neznam kako vama ljudi, ali meni ovaj tjedan igra radi KATASTROFA! Ne mogu doslovno dodat loptu.Nekad sve ide tako lijepo i divim se sam sebi kakve akcije radim ali ovaj tjedan je katastroalno.
Neznam kako vama ljudi, ali meni ovaj tjedan igra radi KATASTROFA! Ne mogu doslovno dodat loptu.Nekad sve ide tako lijepo i divim se sam sebi kakve akcije radim ali ovaj tjedan je katastroalno.
To sam i ja primejtio.. klasicno zna bit da sam bolji npr ili smo tu negdje i onda dobijem gol u 90 min.. al ovih par dana od prve minute sve mi je usporeno.. katastrofa
To sam i ja primejtio.. klasicno zna bit da sam bolji npr ili smo tu negdje i onda dobijem gol u 90 min.. al ovih par dana od prve minute sve mi je usporeno.. katastrofa
bas je katastrofa i meni... imo sam skor 171-49-104 i u zadnja 3 dana sam doso na 184-49-135... znaci 13 pobjeda i 31 poraz... s tim da sam se s ovih 13 pobjeda vratio i skoro provuko u div2, falila mi jedna pobjeda, naravno tu tekmu sam izgubio i nakon toga se vise ne mogu sastat s loptom... sad sam opet u 5. diviziji... i to dobijem jednu tekmu jedva 1 razlike a vec sljedecu se molim bogu da ne dobijem vise od 5 komada... obrana puno grijesi, ni jedan skok ne mogu dobit, katastrofa... i bas iz inata igram da vidim dokle ce tako... negdje mora biti kraj...
i ja sam bio u krizi s rezultatom kao i vi ali sam počeo silovat L1+trokut i sve se vratilo u normalu
i ja sam bio u krizi s rezultatom kao i vi ali sam počeo silovat L1+trokut i sve se vratilo u normalu
Čestitam. Ubaci full def, high pressure, counter attack, 5221 i na pravom si putu da potpuno uživaš u ovoj igrici
uvijek igram 4231 na balance ali L1+trokut jednostavno moraš radit jer nema drugog načina na ovoj igrici
Čestitam. Ubaci full def, high pressure, counter attack, 5221 i na pravom si putu da potpuno uživaš u ovoj igrici
mozda ovo zvuci nobovsko pitanje,gdje vi namjestite ful def,high pressure i counter attack
uvijek igram 4231 na balance ali L1+trokut jednostavno moraš radit jer nema drugog načina na ovoj igrici
Heading>l1 trokut
mozda ovo zvuci nobovsko pitanje,gdje vi namjestite ful def,high pressure i counter attack
Na strelicama ljevo desno ti je def/balanc/att a gore dole su ti te neke taktike
KSI uopce nije kvalitetan FIFA igra, njega su ovakve pi*darije provukle da bude najpoznatiji youtuber...
EDIT: Sad sam doso do kraja videa... evo ne vjerujem :D
Na strelicama ljevo desno ti je def/balanc/att a gore dole su ti te neke taktike
pa daj nemojte ih učit da to rade
pa daj nemojte ih učit da to rade
hahaahahh
Jos je veci apsurd kad znas da mu je vise od pola EA dao, znaci mi smo ostali ovce, a on trekelja gluposti i komentira kako igra i dobiva pointse.... da sam prije postavio svoj kanal kako treba imao bi preko 1k subova odmah, ali eto...