FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.667.432
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 14
fico ipo kaže...

150k ode na packove, najbolji igrač ide za 4k

thank you ea

Uplatio sam loto prije par dana i opet ništa.

thank you HL.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
FIFA 14

Ajde da i mene malo poguzi sreća... aguero, luiz i nasri... kakve sam sreće bio zadnje vrijeme ovo je više od sedmice na lotu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Ajde da i mene malo poguzi sreća... aguero, luiz i nasri... kakve sam sreće bio zadnje vrijeme ovo je više od sedmice na lotu...

a šta vam to toliko znači, isti qrac ibarbo ili aguero u napadu ako neće u gol {#}

15 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
movie kaže...

a šta vam to toliko znači, isti qrac ibarbo ili aguero u napadu ako neće u gol {#}

Odvratna istina {#}

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
17 godina
BoobZ kaže...

OK. ak je isti qurac ja ti dam ibarba a ti meni aguera... ja sretan a tebi isti vrag i svi sretni...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2013 21:42 (movie).
13 godina
movie kaže...
BoobZ kaže...

OK. ak je isti qurac ja ti dam ibarba a ti meni aguera... ja sretan a tebi isti vrag i svi sretni...

nemam aguera ali nije u tome poanta mog posta ;)

13 godina
FIFA 14

Nije radovanje u performansi igraca, nego u vrijednosti... Ko normalan dobije Ronalda u packu pa ga koristi, prodas to odmah, sta ce stajat bzvz a u njemu je 3milja coinsa.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina
BoobZ kaže...

nemam aguera ali nije u tome poanta mog posta ;)

Poanta ti je kriva.  Za ibaraba ću dobiti 1500 coinsa a za aguera preko 230k coinsa. Samim time postaje ti teorija besmislena kako je isti qurac što izvučeš u packu... sad imam za otvoriti novih 30 packova i naravno da sam zadovoljan..

13 godina
SimeKZ kaže...

Nije radovanje u performansi igraca, nego u vrijednosti... Ko normalan dobije Ronalda u packu pa ga koristi, prodas to odmah, sta ce stajat bzvz a u njemu je 3milja coinsa.

ja bi ga koristio jer ga ovako nikad neću kupiti hehe

13 godina
FIFA 14

Rooney, Douglas Costa, Arbeloa, Vidal, Smalling - Moguci TOTW

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jel se racuna UCL?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
SimeKZ kaže...

Jel se racuna UCL?

ne

12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

šteta da se ne računa, mogo bi inače možda i Wilshere

Origin ID: ManOfTheMatch141
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Neznam kako vama ljudi, ali meni ovaj tjedan igra radi KATASTROFA! Ne mogu doslovno dodat loptu.Nekad sve ide tako lijepo i divim se sam sebi kakve akcije radim ali ovaj tjedan je katastroalno.

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...

Neznam kako vama ljudi, ali meni ovaj tjedan igra radi KATASTROFA! Ne mogu doslovno dodat loptu.Nekad sve ide tako lijepo i divim se sam sebi kakve akcije radim ali ovaj tjedan je katastroalno.

To sam i ja primejtio.. klasicno zna bit da sam bolji npr ili smo tu negdje i onda dobijem gol u 90 min.. al ovih par dana od prve minute sve mi je usporeno.. katastrofa

15 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
Bruno_K!ng kaže...

To sam i ja primejtio.. klasicno zna bit da sam bolji npr ili smo tu negdje i onda dobijem gol u 90 min.. al ovih par dana od prve minute sve mi je usporeno.. katastrofa

bas je katastrofa i meni... imo sam skor 171-49-104 i u zadnja 3 dana sam doso na 184-49-135... znaci 13 pobjeda i 31 poraz... s tim da sam se s ovih 13 pobjeda vratio i skoro provuko u div2, falila mi jedna pobjeda, naravno tu tekmu sam izgubio i nakon toga se vise ne mogu sastat s loptom... sad sam opet u 5. diviziji... i to dobijem jednu tekmu jedva 1 razlike a vec sljedecu se molim bogu da ne dobijem vise od 5 komada... obrana puno grijesi, ni jedan skok ne mogu dobit, katastrofa... i bas iz inata igram da vidim dokle ce tako... negdje mora biti kraj...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
12 godina
neaktivan
FIFA 14

i ja sam bio u krizi s rezultatom kao i vi ali sam počeo silovat   L1+trokut i sve se vratilo u normalu

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vladitor kaže...

i ja sam bio u krizi s rezultatom kao i vi ali sam počeo silovat   L1+trokut i sve se vratilo u normalu

Čestitam. Ubaci full def, high pressure, counter attack, 5221 i na pravom si putu da potpuno uživaš u ovoj igrici 

12 godina
neaktivan
FIFA 14

uvijek igram 4231 na balance ali L1+trokut jednostavno moraš radit jer nema drugog načina na ovoj igrici

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
antiljano27 kaže...
Vladitor kaže...

Čestitam. Ubaci full def, high pressure, counter attack, 5221 i na pravom si putu da potpuno uživaš u ovoj igrici 

mozda ovo zvuci nobovsko pitanje,gdje vi namjestite ful def,high pressure i counter attack

15 godina
neaktivan
Vladitor kaže...

uvijek igram 4231 na balance ali L1+trokut jednostavno moraš radit jer nema drugog načina na ovoj igrici

Heading>l1 trokut

15 godina
neaktivan
The_K kaže...
antiljano27 kaže...
Vladitor kaže...

mozda ovo zvuci nobovsko pitanje,gdje vi namjestite ful def,high pressure i counter attack

Na strelicama ljevo desno ti je  def/balanc/att a gore dole su ti te neke taktike

14 godina
neaktivan
FIFA 14

fail

3 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

KSI uopce nije kvalitetan FIFA igra, njega su ovakve pi*darije provukle da bude najpoznatiji youtuber...

EDIT: Sad sam doso do kraja videa... evo ne vjerujem :D 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2013 23:59 (SimeKZ).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Encyanix kaže...
The_K kaže...
antiljano27 kaže...
Vladitor kaže...

Na strelicama ljevo desno ti je  def/balanc/att a gore dole su ti te neke taktike

pa daj nemojte ih učit da to rade {#}

15 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
Encyanix kaže...
The_K kaže...
antiljano27 kaže...
Vladitor kaže...

pa daj nemojte ih učit da to rade {#}

hahaahahh {#}

13 godina
FIFA 14

180k Fifa points... po nasoj racunici oko 1500€... jedan posteni polovni auto :D

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

180k Fifa points... po nasoj racunici oko 1500€... jedan posteni polovni auto :D

iliti 11463.9 kuna...no comment...

Origin ID: ManOfTheMatch141
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

"Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam siguran."

Albert Einsten {#}

13 godina
FIFA 14

Jos je veci apsurd kad znas da mu je vise od pola EA dao, znaci mi smo ostali ovce, a on trekelja gluposti i komentira kako igra i dobiva pointse.... da sam prije postavio svoj kanal kako treba imao bi preko 1k subova odmah, ali eto... 

Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice