FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.695.682
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 14
vodim 4:2 ...89. minuta ...gubim 5:4 utakmicu....EA SPORTS it's in the game....

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
KODAK17 kaže...

Ja dosada koliko igram FUT, nisam vidio goru kombinaciju stopera od "Pique and Puyol" {#}. Nevjerovatno je koja su to dvojica kiksera. Kada se baci pogled na statse u FUTHEAD bazi za navedeni dvojac ,covjek stekne dojam da se radi o impresivnoj kombinaciji, ali u praksi....

Ajde ovaj Pique moze proci kada igra sa nekim drugim u paru i cesto svojim intervencijama zna ostaviti bez daha(iako je sklon kiksevima), ali ovaj drugi je napravljen da te pokopa.

Puyola sam bacio na hladjenje i dat cu mu jos jednu sansu u paru sa Godinom. Iskreno, zao mi je mamlaza prodati iz postovanja prema Barci, ciji sam simpatizer od malih nogu.

Zivo me zanima kakav li je Xabi Alonso jer mi je potreban jedan pouzdan igrač u veznom redu(4-3-3) a koji ce usput biti koristan u defanzivi???

Nemoj nikada koristiti stopera ako ima workrates High/Medium kao Pique, plus što je spor. Puyol je čak solidan, ali je isto prespor.

13 godina
Đapa club kaže...
KODAK17 kaže...

Ja dosada koliko igram FUT, nisam vidio goru kombinaciju stopera od "Pique and Puyol" {#}. Nevjerovatno je koja su to dvojica kiksera. Kada se baci pogled na statse u FUTHEAD bazi za navedeni dvojac ,covjek stekne dojam da se radi o impresivnoj kombinaciji, ali u praksi....

Ajde ovaj Pique moze proci kada igra sa nekim drugim u paru i cesto svojim intervencijama zna ostaviti bez daha(iako je sklon kiksevima), ali ovaj drugi je napravljen da te pokopa.

Puyola sam bacio na hladjenje i dat cu mu jos jednu sansu u paru sa Godinom. Iskreno, zao mi je mamlaza prodati iz postovanja prema Barci, ciji sam simpatizer od malih nogu.

Zivo me zanima kakav li je Xabi Alonso jer mi je potreban jedan pouzdan igrač u veznom redu(4-3-3) a koji ce usput biti koristan u defanzivi???

Nemoj nikada koristiti stopera ako ima workrates High/Medium kao Pique, plus što je spor. Puyol je čak solidan, ali je isto prespor.

za workrates se slažem, ali u fifi 14 pace kod stopera ne igra neku ulogu. Meni se Garay sa 53 pace pokazao puno bolje i pouzdanije rješenje od Pepe-a sa 74 pace.

13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Imam momcad sastavljenu iskljucivo od igrača španjolske nacionalosti i jednostavno sam osuđen na ovu dvojicu jer je ponuda očajna za igrače španjolske nacionalnosti na CB poziciji. Sada lagano pravim neke kombinacije sa drugim igracima iz Liga BBVA pa ce mo vidjeti kako ce sve to izgledati. Ja sam takodjer sebi zacrtao osvajanje DIV1 i jednostavno moram nesto iskemijati jer je trenutno stanje u odbrani nedovoljno dobro za ulazak u DIV3.

The King of Old Trafford
14 godina
neaktivan
FIFA 14

http://www.futhead.com/14/players/9423/inigo-martinez/

probaj ovog igrača, vjeruj mi da je bolji od Puyola i Piquea.

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

http://www.futhead.com/14/players/9423/inigo-martinez/

probaj ovog igrača, vjeruj mi da je bolji od Puyola i Piquea.

Vec ga imam i moram priznati da me ugodno iznenadio.

The King of Old Trafford
13 godina
v3cos kaže...
vodim 4:2 ...89. minuta ...gubim 5:4 utakmicu....EA SPORTS it's in the game....

I sad oces reci da ti je EA kriv sta si ti popio 3 komada u manje od 3min u igri, dakle 20-30sec... hebeno !

15 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Sta mislite o ovome squadu http://www.futhead.com/14/squads/2098288/

Razmisljam bundesliga ili seria a za 35 k ili sve zajedno :S

edit:naso sam ibarba za 2k sa hawkom..

Nikakav ibarbo,Klose je gospodin za sve St-ove u serie a,pogotovo u kombinaciji sa Vuckom. Nerazumin ove likove koji forsiraju ibarba ,muriela i sau kraj odlicnih st-ove kao Klose ,Maria ,Vucka i čak milita.

13 godina
FIFA 14

Ja sam promijenio u 4-4-2 sa Vuckom i Balotelliem... fenomenalan tandem sa Cuardadom i Šarafom kao nadopunom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Borna41 kaže...
drakula789 kaže...

Nikakav ibarbo,Klose je gospodin za sve St-ove u serie a,pogotovo u kombinaciji sa Vuckom. Nerazumin ove likove koji forsiraju ibarba ,muriela i sau kraj odlicnih st-ove kao Klose ,Maria ,Vucka i čak milita.

Ocito pace ima svoju ulogu u svemu tome...U  mom squadu glavnu rijec vodi D. Villa, a prate ga Soldado, Negredo i Torres. Znaci, nisu to neki pacerski napadaci ali zato su uvijek na pravom mjestu, u pravo vrijeme {#}

The King of Old Trafford
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Mozda je glupo pitanje,ali da li moze nekako da se uspori gameplay ? iako je na slow,izgleda prebrzo {#}Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ajde mi ti objasni kako se to dogodilo kad si tako pametan. nisam žmirećki igrao!
15 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...
Borna41 kaže...
drakula789 kaže...

Ocito pace ima svoju ulogu u svemu tome...U  mom squadu glavnu rijec vodi D. Villa, a prate ga Soldado, Negredo i Torres. Znaci, nisu to neki pacerski napadaci ali zato su uvijek na pravom mjestu, u pravo vrijeme {#}

Meni Klose čuda zabija od voleja,hedera a lobovi su mu savršeni. Pace ništa neznaci ako igrac ima positioning 20 pa nezna di hoda,klose i vucko uvik na pravom mjestu {#}

12 godina
FIFA 14
Updateao sam FIFU i kad udem u igricu, ne zeli me spojit s EA serverima, jel zna netko zasto je tako?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14
nisam imao baš nekih dobrih iskustava. doduse igrao mi 3,4 tekme, fulao 7,8 zicera i digao sam ruke. klose je dobar. ali gomez..... prejak, tako da sam se za njega odlucio. ibarbo je odlica, pogotovo sa snajper kemijom. buduci da vecinom igram s jednim napadacem, nakon 100injak tekmi gomez je malo preselio na klupu a baloteli u napad. kad se jos doda guarin, witsel, hulk fizicki najjaca ekipa ikad :). dosta ljudi pljuje po šerafu, ali frajer je meni odličan. marchisio me razocarao - nozda mu dam jos jednu sansu, pala mu sad cijena. izuzetno ugodno me iznenadio Nainggolan, kao i Hernanes. Je li netko igrao s pogbom na dmc? je li stvarno vrijedan 7k? i razmisljao sam o IF Pandevu, ima tko kakvih iskustava s njim?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
iskustava s VUČKOM
16 godina
Isti vrag i kod mene,piše da me u fut neće spojit i da će me bacit na main menu -.- ,a kaj je najbolje jučer nakon updatea sam normalno igrao
12 godina
neaktivan
FIFA 14

mislim da odustajem od engleza -.- http://www.futhead.com/14/squads/2125048/ evo to su oni i svi imaju chemistry styleove osim zabalete i svih zamjena osim defoea..za kolko bi to mogo prodat?? ako se ne varam, cijena tima piše za prvu postavu :/ i šta mi preporučte da slažem nakon njih??

Origin ID: ManOfTheMatch141

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Znam da ovo nije dozvoljeno ali ako je netko zainteresiran za kupnju ili mijenjanje Origin accounta sa FIFA 12/14, Bad Company 2 + Vietnam, Battlefield 3 + Premium, Bulletstorm, neka mi se javi na PP. Mijenjam za Call of Duty: Ghosts na Steamu.

0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Fascinantno je kako 5 utakmica odigram fenomenalno 3-2-0 mada je trebalo biti 5-0-0 i imam 11 bodova 12 da sam miran i 6 tekma lagercina mrtva, nista ne mogu, on ima napad sve lijepo glatko, ja idem u napad lag da ne mozes dodat... zabio mi 3 komada sa tri crossinga. Forfeit match i ciao sa takvim imbecilima.

To se meni dogodilo s jednim likom.  Kad je lopta kod njega sve u redu, čim ju ja osvojim lag do bola. Neigrivo. Posumnjao sam da je neka mučka jer mi to nije normalno. Ako laga laga cijelo vrijeme kako može lagati kad je lopta samo kod jednog?

12 godina
neaktivan
FIFA 14

osvojen i premium gold pack.u njemu dobio sve iz španjolske lige.casimeria,onog stopera što je u nekom od prijašnjih postova dao neko i neko livo krilo iz seville.Osvojio sam ga na sretan način nakon što u kola budu po 4:3,3:3(pobjeda na penale),polufinale opet 4:3 i u finalu sam očekivao nekog moćnog. kad lik ima sve iz ruske lige i igra 3-5-2. 7 minuta perišić za 1:0 pukne veza i prepiše mi se pobjeda.     http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=fKNuXMGBnKqGR:pc 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 19:09 (Vladitor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

otvorio ova dva packa po 35k i dobio gundogana... :D taman otplatio to i jos dobio nekog silvera vrijednog 7k i jos neku dvojicu po 2-3k + ovi quick sell i eto cak sam i zaradio nesto ;)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

poceo opet propadat market,suarez kojega sam kupio i prodao prije 2 tjedna za 80 k sad kosta 160,netko poceo price fixat i sad ce se zbog takvih opet osjetit ogromna razlika u xbox/ps3 i pc-u.-.-

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Dva packa za 70k a u njima dobio max 15k igrača? Naravno, oba otvorena packa su bili alaba...toliko..

edit:  da shranje bude veće kako sam čorav umjesto transfer targets stisnem make bid i ostanem bez daljnjih 40k coinsa jer nitko više nije bidao. Pa koji sam luzer... htio sam samo pratiti kako se cijene kreću a sad sam postao nesretan kupac neželjenog igrača...

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 22:23 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...

Dva packa za 70k a u njima dobio max 15k igrača? Naravno, oba otvorena packa su bili alaba...toliko..

edit:  da shranje bude veće kako sam čorav umjesto transfer targets stisnem make bid i ostanem bez daljnjih 40k coinsa jer nitko više nije bidao. Pa koji sam luzer... htio sam samo pratiti kako se cijene kreću a sad sam postao sretan kupac neželjenog igrača...

ajmeee :D ajmo jedan friendly u futu bacit prije tekme pa se malo ohladi :D

Origin ID: ManOfTheMatch141
12 godina
protjeran

Planiramo pokrenuti pokoji FUT turnir, pa ako je netko zainteresiran nek se registrira na http://fifa-onlineliga.com.hr/Forums/ . Svi ljudi dobre volje su dobrodošli :)

www.fifa-onlineliga.com.hr
17 godina
ManOfTheMatch141 kaže...

ajmeee :D ajmo jedan friendly u futu bacit prije tekme pa se malo ohladi :D

a radim, nisam doma... mogu tek poslije 22h kad se vratim...

12 godina
FIFA 14
Vucinic ili Milito? Koji se vise isplati?

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Vucinic 10000%

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
FIFA 14
A na CAM-u, Hamsik, Diamanti, ili mozda cak Hernanes ili Gomez?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice