FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.695.395
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 14
streamg kaže...

eto vam utjehe... ja iz 3 div u 6... nemam volje za živjet strašno

Cemu forsiras ako vidis da nejde. Ako si zivcan i juris na gol to nikad dobro ne zavrsi...

15 godina
neaktivan
FIFA 14

Taman se vratin u div 1 i glean štaću sa coinsima ,oden u store i 50 puta trazin da mi bude na packu alaba i nakon 20 pokušaja dođe on ,otvorin pack i unutra alaba :D Nije sad neki profit (40 k) al ugodna promjena od discard igraca iz žnj lige ko dosada :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
streamg kaže...

eto vam utjehe... ja iz 3 div u 6... nemam volje za živjet strašno

Cemu forsiras ako vidis da nejde. Ako si zivcan i juris na gol to nikad dobro ne zavrsi...

ma jednostavno loš dan... dobivam glupe golove i tak

No pain no gain
12 godina
neaktivan
FIFA 14

osvojen gold pack na turniru a za premium sam u polufinalu danas dobar dan 6 pobjeda od 6 utakmica.ioako me jedno govno namučilo.on sve one iz španjolske najjače ima i vodi 3-1 u prvih 45 min.u drugom ja napadam ki debil a on se samo dodaje da bi mu u 86 i 89 zabia za 3:3.i pobjedia u produžecima 4:3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Sta se mucite vidite kako to ide, i nema problema uzivanje.

1 7 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 14

ccc autobajer :/

BTW Kakav je ovo novi update? FIFE

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ima ko da zeli igrat coop season? neka me doda. orim0099

16 godina
FIFA 14

ja ću završit drito u ludnici s fifom,blizu sam da ju prodam,cijeli acc.

Inače nisam neki tip da bu tu žalopojke pisal al ovo nema veze s vezom,prva tekma vodim,odma mi sve jasno,spreman sam na najgore,i 20 šuteva,lik nemre prdnut i produžetak 2 min,ja imal 2 on 2 šanse u produžetku,pa buš sviral više,kaj si fućku izgubil? i onda naravno ide on napad ,3,sveukupno 5. u produžetku,nabc,,moji 2 stopera odu u prazno,krenuli prema svlačionici valjda  i ovaj zabi gol,i krene s centra 1:1 završi.Našal fućku familije mu se sjetim.

Druga tekma ni ni krenula zašteka i uzme contracte.

3. tekma lik dobi penal ja nisam prstom mrdnul,zabil se u mog,ja naravno imam takav yojstick da se nemogu u stranu bacit i popim gol,reko ajde možda mene sad skripting krene ,kad ono da,3:1.. i naravno lik preokrene 5:4 ...nemogu centar proć jer se njegovi zabijaju samo u mene ko muhe bez glave,dosta mi,idem offline ili carer,ak i to tak krene ode fifa papaaaaa {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
desarun kaže...

ccc autobajer :/

BTW Kakav je ovo novi update? FIFE

syebali su im high pressure i popravili pasove po podu {#}{#}{#}{#}

15 godina
FIFA 14

poslje updejta uredno krešanje

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

znaci sada igram utakmicu i kralj cijelo vrijeme doda na krilo i trci i ubacuje,ali nikakva kombinatorika,primi gol odma na krilo i trci naprijed,kakav ga je gust bio razvalit sa nekih 4:1 ili 5:1 :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Sta mislite o ovome squadu http://www.futhead.com/14/squads/2098288/

Razmisljam bundesliga ili seria a za 35 k ili sve zajedno :S

edit:naso sam ibarba za 2k sa hawkom..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.11.2013 21:28 (drakula789).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Odlican squad... pogotovo sa ova dva dviljaka naprijed... ja koristim u23 spain ekipu, takoder odlicna ekipa u 4-2-3-1 sa LM I RM.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Žalosno je kad mi je lakše zabiti slobodnjak sa 30+metara nego penal -.-

Do divizije 4 imao sam 17 penala i samo sam 3 realizirao, međutim imao sam 14 slobodnjaka i 12 sam zabio..

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Odlican squad... pogotovo sa ova dva dviljaka naprijed... ja koristim u23 spain ekipu, takoder odlicna ekipa u 4-2-3-1 sa LM I RM.

Ne sviđa mi se ta formacija nazalos...Ali cu imati neke promjene kod ovog squada hamdanovic in marchetti out,barzagli out jesus in

13 godina
FIFA 14

Ostavi Barzaglia... uz Ogbonnu i Chiellinia najjaci stoper. Ako ga vec mjenjas, stavi Zapatu... najjaci je..

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 14

jbm li mu tromater  http://www.futhead.com/14/players/6717/nemanja-matic/

ISTO DA SAM DIREK STAVIO; PA BOLJE BI DIREK TRČO S LOPTOM NEGO ON.

0 4 hvala 0
13 godina

A koji bi klinac trčo s njim, to je klasičan defanzivni veznjak visok gotovo 2m i jak ko bik, sa odličnim pasovima...

13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

A koji bi klinac trčo s njim, to je klasičan defanzivni veznjak visok gotovo 2m i jak ko bik, sa odličnim pasovima...

i sutinom...

12 godina
neaktivan

ma kakav vučko  gomez je puno bolji. desno cuadrado. od diamantia i hamsik i hernanes bolji

12 godina
neaktivan
FIFA 14

evo koliko mene obozava ova igrica(ja gubim da nebi bilo)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

kak fulas penal? ja sam doduse dosta obranio. a fulao dva, jednog preseravanje s panenkom a frajer ostao stajat i drugi precku zdrmao baloteli svom snagom

16 godina
FIFA 14

Vratili su giftove na app za PC korisnike. Dobio 250 coinsa, bolje išta nego ništa. :)

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14
Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 10:47 (CroatianRacer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
partwish kaže...

Vratili su giftove na app za PC korisnike. Dobio 250 coinsa, bolje išta nego ništa. :)

2.5k {#}

17 godina
neaktivan

@BoobZ majmun primi loptu na sredini terena i 2 metra ne moze potrčat da mu je ne oduzmu, isto da mu je dribling 21.. trampav, slampav i smotan kad ima loptu u nogama. ugl prodo sam ga .. Defour za njeg insituticija

ja dobio gift gold pack a u njemu Luiz Adriano(u narodu poznatiji kao quick sell).

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 12:14 (desarun).
15 godina
FIFA 14

Dobio sam bronze pack i zaradio 40 coinsa {#}

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Fascinantno je kako 5 utakmica odigram fenomenalno 3-2-0 mada je trebalo biti 5-0-0 i imam 11 bodova 12 da sam miran i 6 tekma lagercina mrtva, nista ne mogu, on ima napad sve lijepo glatko, ja idem u napad lag da ne mozes dodat... zabio mi 3 komada sa tri crossinga. Forfeit match i ciao sa takvim imbecilima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Nakon što sam sve coinse potrošio na paketiće, točnije 400K i dobio hurac, odlučio sam se posvetiti samoj igri i ulasku u DIV1. Trebam napomenuti da sam imao jako loš skor koji je stalno varirao između lošeg omjera pobjeda/poraza. Dugo sam se mučio u DIV3 i padao u DIV4. Onda sam isprobao skoro sve formacije i zaključio da mi najbolje leži 4-4-2(2) jer omogučuje prodor na krilima, a dva CDM-a pokrivaju obranu ako protivnik lupi kontru. Igrao sam possesion game ili counter ovisi kako je protivnik stiskao i odjednom sam zaredao nekih dvatesetak pobjeda uz možda par poraza. Nikada ne igram defensive jer to ne pali protiv dobrih igrača, uvijek sam na balance i possesion najčešće. Uglavnom shvatio sam da je bolje bazirat se na obranu, a gol zabijete kad tad, čak i ako ne zabijete često ispadne neriješeno što je sasvim dobro. Tako sam osvojio DIV3, pa DIV2 da bi nakraju došao u DIV1. Igrao sam i Movember cup gdje sam dospio u finale i izgubio pri vodstvu od 4-1 u 80 minuti(protivnik je iz neobjašnjivih situacija zabijao golove, npr. Modrić glavom itd.) nisam se nervirao jer shvačam da jednostavno nekada igra počne favorizirati protivika, a ovdje je to bio slučaj. Pišem sve ovo jer sam puno živaca izgubio da prokužim kako igra funkcionira i mislim da sada to sve malo bolje shvačam, Fifa 14 je odlična ako ne silite igru kao u Fifi 13, gdje se jedino tako išlo do pobjede, ovdje je ipak to sve puno ležernije.

Ekipa s kojim igram, dugo samo ju slagao i pomno birao chem styleove: http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=bNpwkcAmnKqzK:pc

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 13:02 (Đapa club).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja dosada koliko igram FUT, nisam vidio goru kombinaciju stopera od "Pique and Puyol" {#}. Nevjerovatno je koja su to dvojica kiksera. Kada se baci pogled na statse u FUTHEAD bazi za navedeni dvojac ,covjek stekne dojam da se radi o impresivnoj kombinaciji, ali u praksi....

Ajde ovaj Pique moze proci kada igra sa nekim drugim u paru i cesto svojim intervencijama zna ostaviti bez daha(iako je sklon kiksevima), ali ovaj drugi je napravljen da te pokopa.

Puyola sam bacio na hladjenje i dat cu mu jos jednu sansu u paru sa Godinom. Iskreno, zao mi je mamlaza prodati iz postovanja prema Barci, ciji sam simpatizer od malih nogu.

Zivo me zanima kakav li je Xabi Alonso jer mi je potreban jedan pouzdan igrač u veznom redu(4-3-3) a koji ce usput biti koristan u defanzivi???

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 13:24 (KODAK17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice