- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nezgodno se braniti od toga ako ima kvalitetnog long passera i brzog napadača, drko me tip u kombinaciji Gotze - Aubameyang odvalio sam jedva dobio 4:3
Odabereš si odmah stopera i odeš iza. Di je problem ?
Ne, ako ti svaki igrač ima 10 chem, ništa drugo ne utječe na njegovu igru. Ne uzevši u obzir momenutm, handicap i ostale gluposti (ako vjerujete da postoji)
Odabereš si odmah stopera i odeš iza. Di je problem ?
ne funkcionira baš to tako, probao sam, teško je kad se netko uvježbao za takav exploit
Probaj s golmanom izac :D
Probaj s golmanom izac :D
haha jesam pa mi je učačko glavom
al mislim da je to bilo prije patcha, sad nije tako kritično više
šta ide dalje nakon osvajanja svih divizija ?
Igranje divizije 1 i osvajanje iste, skupljanje coinsa, igranje turnira kojih bude razliciti broj i to je to.
neki novih turnira ili onih istih glupih
Igranje divizije 1 i osvajanje iste, skupljanje coinsa, igranje turnira kojih bude razliciti broj i to je to.
ok
na ovaj gol sam ponosan,kovačić prolazi kroz dvojicu i lažnjak davidu luizu i lob savršen (al na žalost ne može se vidit cijela akcija pošto je moguće snimit 0.9 sekudni jeb.... videa ) http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/Vec9/2014/video/173717422
Evo i HCL recenzija,nitko nije još stavio tu čini mi se!?
Kako? Zašto?
http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PC/CrO_KiCo77/2014/video/173731552
They said he is a idiot with 1mil coins...
A igraci i ekipe protiv kojih je igro su maestralne. Onaj golman ima positioning koda ima djeciju paralizu...
iz utičnice direktno van i onda čekićem po gamepadu i monitoru
Opet citeri......
ja brijem da sam naletio na samo jednog do sad... i to je to...
Par dosad. Oni što se signoutaju sa servera ili ti igra jednostavno zašteka kad dođe prikaz timova pa moraš ALT F4. Ništa strašno.
Mislim da u FIFI14 ne pomaze alt+F4 vs cheatersa, dobit ces DNF
Mislim da u FIFI14 ne pomaze alt+F4 vs cheatersa, dobit ces DNF
da, istina je
Susreo sam se sa 10 mozda citera do sada, ništa strašno. A ono što me najviše veseli je da nisam susreo istog niti jednom. U fifi 13 sam znao par dana zaredom sa 5-6 istih se susretat. Nadam se da to znači da rade svoj posao
edit:kupujem coinse za 100 kn,ponude u pm
zašto se vječito dodaje igraču u zaleđu,igrač koji je ispred zadnje linije ne prima loptu,nego pušta ovom koji je u zaleđu?
i zašto se svira kraj poluvremena ili utakmice ako sam prošao i idem 20 metara sam prema golmanu ?!
Danas me dosla zelja futa nakon 4-5 dana neigranja (pao u 4div) i danas rekoh da napravim engleze i proso div 4 bez poraza..
imam problem. kad udjem u igrici, odma mi nadje protivnika bilo to u futu ili obicni season. no kad ocu odma nakon prve i drugu tekmu igrat nece da mi nadje protivnika. i kad udjem u trazenje prije toga u seasonu se vidi postava ekipe, meni tad pise postava kluba koji sam na pocetku kao moj oznacio, a ne pokazuje postavu od ekipe koju sam izabrao. i kad god se to dogodi a uvijek je nakon prve tekme nece dam i nadje protivnika, zapravo nadje ga ali mi kaze pukla je veza izmedju vas dvojice. ? moze pomoc?