FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.695.384
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FIFA 14

osvojio tournament u futu, dobim 2k i gold packa, a u njemu FELLAINI!!!

Origin ID: ManOfTheMatch141

1 1 hvala 0
12 godina
protjeran
FIFA 14

jel postoji faul u igrici?

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
Daska12 kaže...

Ne, ovo ti je nova revolucionarna FIFA u kojoj su uveli utakmice bez faulova. 

I napokon je pala i ta prokleta divizija 1!

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 15:11 (antiljano27).
14 godina
neaktivan
FIFA 14

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/Vec9/2014/video/173595934

kad će se počet ovakve stvari svirat  i kad će EA naučit nogometna pravila...recimo pasivni offside?????? 

2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
antiljano27 kaže...
Daska12 kaže...

pa to sam si i mislio jer ja ubijam  druge igrace, a od faula 0 bodova. Stvarno su se potrudili oko toga

12 godina
neaktivan
FIFA 14

i ja osvojio online gold trurnir ali nisam dobio rare karticu pi*ka im materina.u finalu sam igra protiv lika koji ima sve brzance.on je s njima pičija po terenu nenormalno ali sam ipak osta 3:3 i dobija kretena na penale.    http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=iEajc0oNnKhah:pc   imam 9000 coinsa šta bi mi dobro došlo.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Da li vam Fifa laga danas nesto vise nego inace... Net mi je sasvim ok... Ali ima neki lag... Latency je 3 zelene crtice... :/

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

imam 100 kuna,pa bi ih htjeo potrosit na coinse,pa neka mi netko ponudi neke cifre u pm koliko coinsa i zaradi si 100 kn,jer na pocetku stvarno nisam imao vremena za trade,no hard feelings

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sta je ovo, nemogu nac brazilskog managera za svoj team brazilaca...wtf? Zar da u igri nema nijedan brazilski trener? Nemoguce...ili nema na prodaji. Ako itko od vas ima kakvog brazilskog managera molio bi da se javi...nije bitna liga samo da je brazilac...

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
17 godina
FIFA 14

ebote, lukaku će ubrzo dobiti sif karticu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ociti nemaju licencu...
13 godina
neaktivan

na futhead ironicno ima samo jedan jedini brazilski manager!

http://www.futhead.com/14/staff/managers/ricardo-antonio-ferretti-oliveira/

Sad tog nac na marketu je ravno dobitku na lutriji, i pitanje po kakvoj cijeni...

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
13 godina
neaktivan
FIFA 14

movie kakav je patch za ps3 jeli sta popravio tj.pokvario

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...

ebote, lukaku će ubrzo dobiti sif karticu...

a pletikosa malo žešći {#}...

Origin ID: ManOfTheMatch141
17 godina
ak75 kaže...

Nisam igrao previše ali ne vidim onako na prvu neku razliku. Malo teže zabiti finesse ali di natale i dalje uredno zabija. Daj nick da te dodam.

Trebali bi otvoriti temu pa da se skupe oni koji igraju preko PS3.  Nemam nikoga u frend listi a ovi strenđeri me ne interesiraju..

Šteta kaj nema štimca ko menađera u igri. Igrao bih s njime...

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 19:57 (movie).
15 godina
TheDarkSide kaže...

na futhead ironicno ima samo jedan jedini brazilski manager!

http://www.futhead.com/14/staff/managers/ricardo-antonio-ferretti-oliveira/

Sad tog nac na marketu je ravno dobitku na lutriji, i pitanje po kakvoj cijeni...

Pa mislim da je sad bitnije da manager i igrači budu iz iste lige, a ne nacionalnost. Nije li?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan

steta sto smo popusili sto se tice headinda i finese suta i L1 i trokuta.....drugo ovo je veca arkada nego fifa 13,onaj ko kaze da ovde pace nije bitan taj nema pojma ni mlao,sto ponovo ima citera.....sto marin zabija gol glavom pored nalda,o sudijama necu da raspravljma znaci dno dna....

da ne pricam gluposti evo i dokaz,ko kaze da ovo nije arkada,jel ovo EA misli simulacijom,mada bilo mi jasno od onda kad su ovi iz Ea poskidali zvezdice za skill par igracima .....

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 21:15 (Red_Star_Forever).
15 godina
FIFA 14

Nije mi jasno kako nakon 3 godine vama nije jasno da je FUT arkadni mod, da je poanta moda da se zabije što više golova i ima što više udaraca na gol jer se, vjerovali ili ne, to boduje na kraju tekme. I pace nikako nije bitan kao u 13, pojma nemam kako i s kime vi to igrate. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
ak75 kaže...

Nisam igrao previše ali ne vidim onako na prvu neku razliku. Malo teže zabiti finesse ali di natale i dalje uredno zabija. Daj nick da te dodam.

Trebali bi otvoriti temu pa da se skupe oni koji igraju preko PS3.  Nemam nikoga u frend listi a ovi strenđeri me ne interesiraju..

Šteta kaj nema štimca ko menađera u igri. Igrao bih s njime...

kad bi imao šticu za menadžera stalno bi gubio kod kuće

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

steta sto smo popusili sto se tice headinda i finese suta i L1 i trokuta.....drugo ovo je veca arkada nego fifa 13,onaj ko kaze da ovde pace nije bitan taj nema pojma ni mlao,sto ponovo ima citera.....sto marin zabija gol glavom pored nalda,o sudijama necu da raspravljma znaci dno dna....

da ne pricam gluposti evo i dokaz,ko kaze da ovo nije arkada,jel ovo EA misli simulacijom,mada bilo mi jasno od onda kad su ovi iz Ea poskidali zvezdice za skill par igracima .....

Ako je pace toliko bitan zašto lik igra s diamantiem, hamšikom, de rossiem i pandevom? Odreda igrači koji nisu nabijeni paceom... Očito je da lik zna igrati i da je to vjerojatno bilo prije patcha. Kao što je i očito da je s druge strane bila truba. No pitanje je koliko bi nas zabilo sve ono kaj je lik zabio?  prvo trebaš imati takvu trubu s druge strane a onda i nešto osjećaja za pogoditi. Ja tako mogu pogoditi jedino s di nataleom. Donekle s balotelliem i el shaarawyem. No ipak je ključ svega loš igrač s druge strane.. o finesse šutu neću raspravljati. Davno sam rekao da je to debilana koju treba maknuti.. no ovo je takav mod.. puno atrakcije puno bodova, malo atrakcije malo bodova tj. coinsa..

14 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

evo pogledaj iduci video poslje patcha i sve sto si napiso je demantirano...

14 godina
antiljano27 kaže...
Daska12 kaže...

S kojim timom si osvojio DIV 1?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
neaktivan

jeb b em li ti IGRICU(IGRICU ne igru) pa jeb em ti abjuzere i picke materne umrli dabogda krmci, samo drze L1 i dodaju se nemoguce oduzet loptu.

16 godina
desarun kaže...

jeb b em li ti IGRICU(IGRICU ne igru) pa jeb em ti abjuzere i picke materne umrli dabogda krmci, samo drze L1 i dodaju se nemoguce oduzet loptu.

Zato kaj EA nije u stanju napravit igru bez robotskih asistencija, fuj!

Kaj je najžalosnije, oni svi (developeri) tak igraju jer neznaju niš o nogometu, papci!

13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
antiljano27 kaže...
Daska12 kaže...

S kojim timom si osvojio DIV 1?

Ovaj, ruski/lazio tim sam kupio nakon što sam poludio sa englezima i bundesligom i ide poprilično dobro. Honda je zvijer, hernanes ima izvrstan pas i udarac. Onaj koji me ugodno iznenadio je Ciani, neprelazan je. Uz to, obje momčadi su poprilično jeftine. 

ludi senegalci ludi senegalci
rusi/lazio rusi/lazio
16 godina
FIFA 14

Nema više daily gift na web appu?

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
partwish kaže...

Prošla baba s kolačima.

12 godina

Kako zabiti u pocetku utakmice

16 godina
Hexfire kaže...
partwish kaže...

Prošla baba s kolačima.

Prvo maknu coin boost, sad i ovu siću koju su nam davali... 

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
14 godina
neaktivan
The_K kaže...

Kako zabiti u pocetku utakmice

i probaj zabit gol i nece ti uspjet 99 od 100 puta.

Namjesten video di protivnik uvijek  drzi trokut da golman izadje na 16m

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice