FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.695.453
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 14
Dino.Randic kaže...
Encyanix kaže...
Dino.Randic kaže...

Ljdi, dal mi netko moze pomoc..kupio sam acc sa fifom 14 i problem je sta nemogu uc u Ultimate team jer trazi onaj odgovor a ja ga nemam.Pa me zanima sta se desi ako iskoristim sve pokusaje i dali to mogu kako resetirat..ili mozda ima koje drugo rijesenje?

Pa pazi nek ti taj tip od koga si kupio da odgovor.. ak ne ja mislim da kad iskoristis svih 5 pokusaja ti se ultimate team locka i nakon toga moras otici na konzolu na kojoj je prvi put upisan odgovor za fifu.. to znaci da bi trebao pitat tog tipa od koga si kupio da udje u igricu i upise novi odgovor.. 

nemogu ga dobit zato i pitam..i sta to nakon 5 pokusaja mi se trajno locka? dali je to mozda isti odgovor kao i sigurnosno pitanje? jer sam pokuso s njim i ne pali.. 

pa nista onda ti je ostalo jedino da lockas acc i da das tom tipu da udje na acc u igrici i upise novi odgovor drugog rijesenja nema.. eventualno mozes pitat origin na live chat.. i vidit mada nevjerujem da ce ti otkrit odgovor.. no pokusaj nista te nekosta

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
neaktivan
Opet cheateri u divizijama i to trecoj u ultimate team-u,znaci vec peti put me spaja sa varalicama......
12 godina
protjeran

Ako netko želi biti moderator na www.fifa-onlineliga.com.hr i predstavljati dobre igrače za FUT prijavite se. Ima već otvorena tema za to

www.fifa-onlineliga.com.hr
12 godina
FIFA 14

Zanima me sto se vise isplati,kupovat gold pack od 5k ili 7.5k?

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 11:53 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nephentez je u 13-ici utvrdio da se vise isplati otvarat one id 5k

ne znam je li u 14-ici ista stvar

13 godina
FIFA 14

A ne znam kako se isplati dati 2,5k manje i dobijes jednu rare karticu a ovako ih dobijes 3 meni se cini. Dakle vece sanse da dobijes IF ili nekog dobrog rare igraca... Ali najbolje je nista ne kupovat, nego skupljat za igrace...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Jackson Martinez 

Kakav beast 4 * skill i wf

jak ko bik brz heading OMG

Best buy

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

ako neko slaze portugalce imam onog lwa kojemu je 77 ovr pa ako neko zeli moze ga kupit ili se tradeat...sad je stavljen na prodaju

Origin ID: ManOfTheMatch141
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 13:18 (ManOfTheMatch141).

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Encyanix kaže...
Dino.Randic kaže...
Encyanix kaže...
Dino.Randic kaže...

Ljdi, dal mi netko moze pomoc..kupio sam acc sa fifom 14 i problem je sta nemogu uc u Ultimate team jer trazi onaj odgovor a ja ga nemam.Pa me zanima sta se desi ako iskoristim sve pokusaje i dali to mogu kako resetirat..ili mozda ima koje drugo rijesenje?

Pa pazi nek ti taj tip od koga si kupio da odgovor.. ak ne ja mislim da kad iskoristis svih 5 pokusaja ti se ultimate team locka i nakon toga moras otici na konzolu na kojoj je prvi put upisan odgovor za fifu.. to znaci da bi trebao pitat tog tipa od koga si kupio da udje u igricu i upise novi odgovor.. 

nemogu ga dobit zato i pitam..i sta to nakon 5 pokusaja mi se trajno locka? dali je to mozda isti odgovor kao i sigurnosno pitanje? jer sam pokuso s njim i ne pali.. 

pa nista onda ti je ostalo jedino da lockas acc i da das tom tipu da udje na acc u igrici i upise novi odgovor drugog rijesenja nema.. eventualno mozes pitat origin na live chat.. i vidit mada nevjerujem da ce ti otkrit odgovor.. no pokusaj nista te nekosta

Ovo ne kuzim danas mi uslo bezda pita za odgovora..a jucer nije htjelo..

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 16:13 (Dino.Randic).
13 godina
FIFA 14

Onda ocito taj kojem si prodo i dalje igra tvoj UT ili samo ulazi unutra vidjet sta radis. Nikako se takve ACC.ove ne isplati kupovat ako covjek nije provjere, najbolje je CD-key i miran si i znas da je tvoje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
filomen kaže...

Ako netko želi biti moderator na www.fifa-onlineliga.com.hr i predstavljati dobre igrače za FUT prijavite se. Ima već otvorena tema za to

Di si plagijatoru. 

Ovaj lik jedino što zna je kopirati sadržaj s drugih sajtova na svoj.

12 godina
protjeran

Kako je mladiću..imali zime

www.fifa-onlineliga.com.hr
17 godina
Vladitor kaže...

meni se danas napokon osmjehnula sreća sa gold packom.dobio wiliama i stavio ga na market za 43 000 coinsa buy now.2 sekunde kasnije kupi ga neko.

Dobar znak da je cijena bila premala...

Nikad ne stavljaj buy now na takve igrače. Mogao si izvući i više za njega..

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 20:33 (movie).
15 godina
odjavljen
SimeKZ kaže...

Onda ocito taj kojem si prodo i dalje igra tvoj UT ili samo ulazi unutra vidjet sta radis. Nikako se takve ACC.ove ne isplati kupovat ako covjek nije provjere, najbolje je CD-key i miran si i znas da je tvoje.

kako moze uc u acc kad sam sve promjenio ime,pass, mail, sigurnosno pitanje...

Nego ljudi dali se vama desilo kada da u meniju gamepad radi a kad pocne igra ne reagira..a kad stisnem pauzu radi u meniju..

probo sam sa 2 gamepada i isto se događa..i onda izađem iz igre i kad ponovo uđem radi normalno..

13 godina
filomen kaže...

Kao prvo ima pravo... sve si iskopiro...

17 godina
SimeKZ kaže...

Što ti preostaje kad nisi kreativan?

15 godina
odjavljen
FIFA 14

E ljudi moze pomoc jer sam na cudu..

dali se vama desilo kada da u meniju gamepad radi a kad pocne igra ne reagira..a kad stisnem pauzu radi u meniju..

probo sam sa 2 gamepada i isto se događa..maloprije ni u meniju nije radio nekuzim malo radi malo ne..i to je za izludit..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

patch je došao na konzole a sve po starom??

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg

0 0 hvala 0
14 godina
Red_Star_Forever kaže...
Opet cheateri u divizijama i to trecoj u ultimate team-u,znaci vec peti put me spaja sa varalicama......

Negdje sam pročitao da sad banaju u roku od 5h. Neznam jeli istina ali da se može provjerit na leaderboardsima.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
FIFA 14

Stari moj pa sta si naporan. I vrabac na grani zna da je Finess OP... ali opet pogledaj ostavio ga je samog da puca kako hoce i iz koje pozicije hoce.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Evo do sada nisam dao puno lijepih golova al zato ove koje sam dao sam uspio i snimiti (fut)

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DangerouS kaže...
filomen kaže...

Di si plagijatoru. 

Ovaj lik jedino što zna je kopirati sadržaj s drugih sajtova na svoj.

bitno da on meni svaki dan na origin chatu stavlja link i govori da se prijavim {#} 

Origin ID: ManOfTheMatch141
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
filomen kaže...

Ma smješan je, da vidiš što je sve on radio i kakve metode ima, ne bi vjerovao kako nisko neko može pasti. 

Pokušaš biti pristojan i ponudiš čovjeku moderator mjesto i cijelu PC sekciju, a on besramno kopira većinu sadržaja. No, neka radi što radi, dok on shvati da šteti samo sebi a ne nama bit će prekasno :)

12 godina
neaktivan
FIFA 14

JEL SE MOZE IGRATI FIFA 14 BEZ ORIGINA, I AKO NE JEL MI MOZE NETKO POSLAT KEY ILI POMOCI DA MOGU IGRAT, HVALA :)

2 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
j3r300 kaže...

JEL SE MOZE IGRATI FIFA 14 BEZ ORIGINA, I AKO NE JEL MI MOZE NETKO POSLAT KEY ILI POMOCI DA MOGU IGRAT, HVALA :)

hoćeš još muzicku želju uz to?

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 23:55 (bjong).
15 godina
j3r300 kaže...

ne moze se igrat bez origina ...a key moras kupit i aktivirat preko origina.jedan key na jedan acc ,a taj acc mozes igrat vise ljudi jer se moze ulazit na njega offline

12 godina
j3r300 kaže...

eto ti link, http://www.easports.com/uk/fifa/buy/UK 400kn (40 funti) mislim da kosta

15 godina
FIFA 14
01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice