FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.695.468
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 14
Smece2 kaže...
Da, problem ove igre je i po meni njena super stvar, a to su divizije... One izazivaju ogromnu kompetitivnost, i onda kad ste podjednaki negdje, dogodi se neki glupi bug(moj primjer: tip je bacio trokut+l1 koja je isla cisto mom golmanu, lopta se kotrlja po podu i golman umjesto da je pokupi, baci se ispred nje i nogom gurne njegovom napadacu...) popijes gol, i naravno da se izivciras... Ja sam 3. Divizija trenutacno, i danas u turniru tip tako razbio 3:1, s tim da je rezultat mogao biti puno veci u njegovu korist, tip mi je uzimao loptu cim je dosao na metar od mog igraca... E sad kad je netko tolko bolji cak ni bugovi ne pomazu :)) Da ne pricam da mi je tip ubio volju da izadjem iz 3. Divizije totalno :)

jel igraš s portugalskom ekipom? mislim da smo igrali u kupu veceras

16 godina
BoobZ kaže...
Smece2 kaže...
Da, problem ove igre je i po meni njena super stvar, a to su divizije... One izazivaju ogromnu kompetitivnost, i onda kad ste podjednaki negdje, dogodi se neki glupi bug(moj primjer: tip je bacio trokut+l1 koja je isla cisto mom golmanu, lopta se kotrlja po podu i golman umjesto da je pokupi, baci se ispred nje i nogom gurne njegovom napadacu...) popijes gol, i naravno da se izivciras... Ja sam 3. Divizija trenutacno, i danas u turniru tip tako razbio 3:1, s tim da je rezultat mogao biti puno veci u njegovu korist, tip mi je uzimao loptu cim je dosao na metar od mog igraca... E sad kad je netko tolko bolji cak ni bugovi ne pomazu :)) Da ne pricam da mi je tip ubio volju da izadjem iz 3. Divizije totalno :)

Ahahah... Da, portugalska ekipa mi je za turnir... Samo ne znam dal si igrao protiv mene ili frenda, posto smo danas igrali svatko jednu partiju... Kak je zavrsila partija?
13 godina
Smece2 kaže...
BoobZ kaže...
Smece2 kaže...

Ahahah... Da, portugalska ekipa mi je za turnir... Samo ne znam dal si igrao protiv mene ili frenda, posto smo danas igrali svatko jednu partiju... Kak je zavrsila partija?

3:0 dobio i ja sam igrao s portugalcima, nick mi je lepicane {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 1:23 (BoobZ).
16 godina
BoobZ kaže...
Smece2 kaže...
BoobZ kaže...
Smece2 kaže...

Jbga, ne sjecam se, mozda je frend igrao... Al dodam te na origin, ak vec naletavamo jedan na drugog... Cestitam na pobjedi btw!
13 godina
Smece2 kaže...
BoobZ kaže...
Smece2 kaže...
BoobZ kaže...
Smece2 kaže...

Jbga, ne sjecam se, mozda je frend igrao... Al dodam te na origin, ak vec naletavamo jedan na drugog... Cestitam na pobjedi btw!

važi, možemo koju friendly bacit ovih dana

16 godina
BoobZ kaže...
Smece2 kaže...
BoobZ kaže...
Smece2 kaže...
BoobZ kaže...
Smece2 kaže...

važi, možemo koju friendly bacit ovih dana

Deal!

13 godina
junkieHD kaže...
SimeKZ kaže...

MOmentum ne postoji, to ti mora biti jasno... 

Ja sam skuzio cim mi brzina konekcije padne kontrole mi kasne i dosta se osjeti. Sada sam jedva dobio 1-0 i izgubio 2-0... Ugasio igru jer sam skuzio da mi ne valja konekcija, probam an filmoviziji pogledati GoT i takoder mi jedva loada. 

Onda očito nisi dobro upućen u neke stvari.

A ti si upucen ? 

Momentum ne postoji, to su gluposti koje izmisljaju ljudi koji ne mogu dobiti nikoga... Ja gledma ove malo poznatije jutubere sta igraju FIFU i nitko ga ne spominje. Ali kad ovdje netko ne moze dobit nekog onda je momentum. Gluposti i izmisljotine.

Ili je do konekcije, tvog skilla ili jednostavno pogreske tvojeg AI.a... nikakav momentum. 

13 godina
neaktivan

Nemora znacit da je u igri ubacen bas momentum i skriptiranje do kakvog vi pricate..moze bit da je ubacena vrsta "Morala i zalaganja"...odnosno...vi recimo povedete u prvih 20 min 2:0 vasi igraci bi se mogli opustit i postat nesomtreni i napravit kakvu gresku. Isto tako moze se desit da i protivnik nakon sta popije 2 gola u 20 totalno mu padne moral i izgublje "volju". Sad ima nekad diskutabilnih situacija i golova koji padaju u 89-90 minuti...neke se moze pripisat sreci, neke neznanju, a neke neznam...necem "vecem". Sad dal je to bas skriptiranje ili jednostavno ovo sta ja pricam "moral i zalaganje" neznam. Iako moze bit i da je ta skripta i prikrivena na takav nacin...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo ukratko mojih dojmova nakon 60h igranja. Ne razumijem zasto se svi ljute? Ljutite se zato jer je ova igra razlicita od 13ice i sad ne prolaze neke stvari koje su prolazile, nije mi jasno. Sto se tice finese suta - mislim da nisam dobio nijedan, ne kuzim kako neki dobivaju s 40m, isto tako ne koristim taj sut buduci da sam do place jos uvijek na tastaturi te mi nikako ne odgovara, eventualno ako imam vremena i 1na1 sam s golmanom, ali i tad ponekad skine. Sto se tice glave i tog OP, uistinu jest pojacan, ali vecinu sam si sam kriv - ne postavim se, ne istrcim s golmanom... Pa prosla fifa je bila katastrofa sto se tog tice, svak golman je 20m pretrcao brze nego bilo koji igrac 15m... To su fino sredili. L1+trokut, obrana su mi agger + cahill,ferdinand... i ne kuzim kako s ta dva ne tako brza obrambena ne dobivam golove kao na traci kako vecina ovdje prica. isto tako svatko moze to koristit, i cini mi se da je i to ispravljeno, ne prolazi vise po sredini, fakat j*backi treba pogodit, eventualno na krilo. bitno je to iskoristit u pravom trenutku. dok mi je sneijder igrao amc prolazilo mi je 5,6 puta po tekmi sto po krilu sto kroz sredinu, sad kad je dembele bas i nije tako, dakle ne moze svaki igrac ni to poslat. pokusavao sam 352,41212(1,2), 4231.... da bi nakraju za*ebao sve price po forumima i odigrao napadackih 433, bez zadnjeg veznog, nevjerojatan napredak u igri, zabavi, svemu. tako da savjetujem svakome da pusti price i stavi si taktiku na koju je najvise navikao i koja mu najvise odgovara. a ovi obrambeni, jedva cekam takve, naravno dogodi se pokoja partija da popijem kontru i izgubim 1-0, ali to je jedna od 5,10 na taj nacin. i mislim da je to realno, najcesce takvi gube 1-0 pa se krenu otvarat i fasuju do kraja.

2 0 hvala 0
14 godina
Lignja8 kaže...

Evo ukratko mojih dojmova nakon 60h igranja. Ne razumijem zasto se svi ljute? Ljutite se zato jer je ova igra razlicita od 13ice i sad ne prolaze neke stvari koje su prolazile, nije mi jasno. Sto se tice finese suta - mislim da nisam dobio nijedan, ne kuzim kako neki dobivaju s 40m, isto tako ne koristim taj sut buduci da sam do place jos uvijek na tastaturi te mi nikako ne odgovara, eventualno ako imam vremena i 1na1 sam s golmanom, ali i tad ponekad skine. Sto se tice glave i tog OP, uistinu jest pojacan, ali vecinu sam si sam kriv - ne postavim se, ne istrcim s golmanom... Pa prosla fifa je bila katastrofa sto se tog tice, svak golman je 20m pretrcao brze nego bilo koji igrac 15m... To su fino sredili. L1+trokut, obrana su mi agger + cahill,ferdinand... i ne kuzim kako s ta dva ne tako brza obrambena ne dobivam golove kao na traci kako vecina ovdje prica. isto tako svatko moze to koristit, i cini mi se da je i to ispravljeno, ne prolazi vise po sredini, fakat j*backi treba pogodit, eventualno na krilo. bitno je to iskoristit u pravom trenutku. dok mi je sneijder igrao amc prolazilo mi je 5,6 puta po tekmi sto po krilu sto kroz sredinu, sad kad je dembele bas i nije tako, dakle ne moze svaki igrac ni to poslat. pokusavao sam 352,41212(1,2), 4231.... da bi nakraju za*ebao sve price po forumima i odigrao napadackih 433, bez zadnjeg veznog, nevjerojatan napredak u igri, zabavi, svemu. tako da savjetujem svakome da pusti price i stavi si taktiku na koju je najvise navikao i koja mu najvise odgovara. a ovi obrambeni, jedva cekam takve, naravno dogodi se pokoja partija da popijem kontru i izgubim 1-0, ali to je jedna od 5,10 na taj nacin. i mislim da je to realno, najcesce takvi gube 1-0 pa se krenu otvarat i fasuju do kraja.

Finesse i headeri su bili OP do patcha, sada više nisu.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan

Slazem se sta se tice formacije..u trinesci mi je 4321 sjedala kao budali samar sa brazilcima...sad sa 4321 4231  i 41212 (1,2) uopce mi neide..tako da sma zavrsio na 433 (4) i mogu rec da mi je ta formacija sjela bas ono pravo. Sta se tice finess, same frustracije znaju bit...kako samnaviko u trinesci di sam zavrtao bez problema i sa ruba 16 ovdje i u savrsenim situacijama mi lopta ode ili pored ili preko gola, a neke pute i golman skine, s tim ako manje loptu sutnem onda golman skida. Sta se tice golova glavom nisam vidio neku razliku od trineske, osim u animacijama...i da mozda, ali mozda neke pute golman ne izleti kad treba, ostane na crti ili se krivo postavi ili pak zakasni( ok moze se desit to golmanu, opet nemoze on cijelu utakmicu i svaku bit savrseno postavljen i savrseno reagirat)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
FIFA 14

Kako kaze kolega post gore ne sjecam se da je itko uopce pokusao finess protiv mene ili uopce pokusao jer je odmah zatvoren. Ja cim osjetim da me lik pusta na kojih 25-30m opalim finess sa De Bruyneom ili Dembele ako mi naleti na lijevu nogu inace nista od finess... A golovi glavom su takoder samo nasa krivica i to je to. 

A to sta se vecina ovdje ne zna braniti i poraze pripisuje igri nece daleko stic. Nadite si formaciju, nadite si igrace sa workratesom koji vam pase i igrajte nogomet koji znate igrat. 

Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

pa eto zato sam i reko to sto sam reko... neki zarađuju coinse na posten nacin i onda se dogodi to sto se tebi dogodilo... nasli su tebe banat sto si kupio nesto coinsa, a oni koji koriste te neke citeve i prodaju milijune nikom nista... eto meni nebi bilo krivo da bilo tko od vas koristi taj cit ili sta vec...  pa kad mali milion amerikanaca kineza arapa ili bog ti zna tko koristi te citeve i nikom nista, zasto nebi i 5 hrvata bilo među njima... ja da imam takve profite po 100k dnevno, svaki dan bi nekome od vas poklonio 10k ili dao nekog igraca ili nesto... prijavio bi kad bi to radilo samo 5-6 ljudi na cijelom svijetu... al koji je smisao usosit nekog "svog" kad znate da ce to isto napravit jos barem 10000 ljudi koji nikad nece bit sankcionirani zbog toga... necu se mijesati u to, radite sta hocete, zaradite i okoristite se ako imate priliku... bolje da to budete vi nego neke barabe iz azerbejdžana... generalno sam protiv citeva, ali buduci da se to nece nikad moc iskorijenit, zasto bi ja 3 mjeseca igrao da kupim ronalda, a neki ce ga lik kupit za 3 dana jer cita... neznam to su valjda takva vremena, neka pohlepa ili neznam sta bi to bilo... smisao svega toga je da se igra i zaradi igrajuci, ali posteni uvijek izvise... bolje da nesto podjelimo međusobom, nego da se svađamo i banujemo... nece nas unistit pojedinac, nego one kompanije sta prodaju milijarde coinsa godisnje... ;)

eto ja cu sutra napravit neki giveaway... nece bit puno jer nisam milijunas ali mozda dam nekome 5k ili nekog igraca i slicno... ja mislim da je to bolji nacin druzenja od svađanja i vrijeđanja... sutra kad se vrnem s posla oko 20h ocekujte nesto od mene ;)

a koja je razlika između barabe iz azerbejdžana i barabe iz kroatistana?

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Kako kaze kolega post gore ne sjecam se da je itko uopce pokusao finess protiv mene ili uopce pokusao jer je odmah zatvoren. Ja cim osjetim da me lik pusta na kojih 25-30m opalim finess sa De Bruyneom ili Dembele ako mi naleti na lijevu nogu inace nista od finess... A golovi glavom su takoder samo nasa krivica i to je to. 

A to sta se vecina ovdje ne zna braniti i poraze pripisuje igri nece daleko stic. Nadite si formaciju, nadite si igrace sa workratesom koji vam pase i igrajte nogomet koji znate igrat. 

Problem je taj što će ljudi uvijek naći nekakav "problem" jer ne mogu zamisliti da je igra odlična. Mora se kukati o nečemu inače to nije to :)

13 godina
FIFA 14

Najveci problem ove fife je to sto uopce vise nemas vremena na lopti zbog povecanja pressura i abusa istog. S time su unistili sve ono dobro sto su godinama uvodili. Svaki put kad bi nova fifa izlazila govorilo bi se "Imate vise vremena na lopti za organiziranje akcija", itd, itd. Sad je zbog tog pressura sve opet na levelu Fife 11. Obrana je poboljsana sto mi se sviđa, ali se sada prelagano branit jer cim ti protivnik ima loptu u sredini ti ga pratis s jednim igracem, cpu potpomaze s drugim i vec sprinta u smjeru lopte, ti promjenis na tog igraca kojeg je cpu kontrolirao i on ti automatski ide na loptu i odmah ju mozet oduzet. Nazalost ni skillovi vise ne vrijede toliko. U fifi 13 sam znao lomit utakmice kad igracu padne koncentracija u 90 min. a cijelu tekmu se igra tvrdo 0-0 i onda dobrim driblingom si stvorim sansu. Zbog spomenutog lakseg branjenja tactial defending gubi smisao. Sto se tice pozitivnih stvari pucanje je super, obrana se bolje postavlja i animacije su odlicne, ali ovaj pressure mi ubija zabavu i vise ne mogu toliko igrat possesion football nego se moram prilagodit ostatku neskillera koji svaku akciju zavrsavaju s L1+Trokut.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Meni je jedini problem heading. Kad vidim da lik u napadu ima Bentekea, Traorea ili nekog sličnog igrača znam da nemam šanse. Posebno se hvatam za glavu nakon kornera, to je smiješno kako sam nemocan u kornerima.

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 11:02 (Cordas).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
junkieHD kaže...
SimeKZ kaže...

MOmentum ne postoji, to ti mora biti jasno... 

Ja sam skuzio cim mi brzina konekcije padne kontrole mi kasne i dosta se osjeti. Sada sam jedva dobio 1-0 i izgubio 2-0... Ugasio igru jer sam skuzio da mi ne valja konekcija, probam an filmoviziji pogledati GoT i takoder mi jedva loada. 

Onda očito nisi dobro upućen u neke stvari.

A ti si upucen ? 

Momentum ne postoji, to su gluposti koje izmisljaju ljudi koji ne mogu dobiti nikoga... Ja gledma ove malo poznatije jutubere sta igraju FIFU i nitko ga ne spominje. Ali kad ovdje netko ne moze dobit nekog onda je momentum. Gluposti i izmisljotine.

Ili je do konekcije, tvog skilla ili jednostavno pogreske tvojeg AI.a... nikakav momentum. 

Ma nema potrebe se raspravljat :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 11:22 (junkieHD).
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Da li ste za jedan turnir po sustavu lige prvaka ovdje na bug.hr?? Svatko po 2-3 frenda za uši ,pa da lijepo napravimo temu. Mislim da nas ima dovoljno. Igrat ce se u vecernjem terminu( moze i prije, sve je stvar dogovora) a rokove odigravanja ce mo lijepo izbalansirati, tako da bude ostavljeno dovoljno vremena za odigrati te tekme. Naravno, igralo bi se sa pravim klubovima.

EDIT: Oni koji ovaj prijedlog smatraju ozbiljno neka mi se obrate "private" tako da bi mogao napraviti popis i kontaktirati iste O SVEMU U VEZI TURNIRA.

14 ZA
2 PROTIV
The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 11:42 (KODAK17).
Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina
Cordas kaže...

Meni je jedini problem heading. Kad vidim da lik u napadu ima Bentekea, Traorea ili nekog sličnog igrača znam da nemam šanse. Posebno se hvatam za glavu nakon kornera, to je smiješno kako sam nemocan u kornerima.

prestanite koristiti Chirichesa i Manoela u obrani i problem riješen. Svi briju na taj pace u obrani a meni jedan Garay sa 53 pace trga u obrani. Treba ti visina, snaga i heading za CB-a. http://www.futhead.com/14/players/3668/ezequiel-garay/ eto ga, skida sve lopte unutar 16 glavom...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 12:35 (BoobZ).
13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
Cordas kaže...

prestanite koristiti Chirichesa i Manoela u obrani i problem riješen. Svi briju na taj pace u obrani a meni jedan Garay sa 53 pace trga u obrani. Treba ti visina, snaga i heading za CB-a. http://www.futhead.com/14/players/3668/ezequiel-garay/ eto ga, skida sve lopte unutar 16 glavom...

Zato idem na Santanu i Dede-a iako Dede-a su gadno nerfali :) Njih kad sam igrao u trinesci, nijedan skoro korner nisam primao gol jer su jednostavno ogromne zivotinje...a zato moji korneri, znalo je sjest Santani na glavu i to je obicno bio garantirani gol :)

16 godina
neaktivan
FIFA 14

Moram priznat da lose igram, nisam igrao nista sportsko uopste 2 godine, tako da me to ne cudi. Igram obicnu sezonu online, ni diviziju 10 ni 9 nisam uspio proci iz prve.

Sad eto igram ponovo diviziju 9, 2 poraza vec nanizo. Trebat cemi vremena da pocnem igrat kako treba. A najvise mi je krivo sto kad gubim nikad ne izgubim nekim velikim rezultatom, sve je: 2:1, 1:0, 3:2.

Nikad me niko postenski nije pobjedio. Los sam skroz u zafrsnici, dosta 1 vs. 1 sa golmanom sam promasio. 

Daj mi Boze strpljenja. 

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dzelo kaže...

Moram priznat da lose igram, nisam igrao nista sportsko uopste 2 godine, tako da me to ne cudi. Igram obicnu sezonu online, ni diviziju 10 ni 9 nisam uspio proci iz prve.

Sad eto igram ponovo diviziju 9, 2 poraza vec nanizo. Trebat cemi vremena da pocnem igrat kako treba. A najvise mi je krivo sto kad gubim nikad ne izgubim nekim velikim rezultatom, sve je: 2:1, 1:0, 3:2.

Nikad me niko postenski nije pobjedio. Los sam skroz u zafrsnici, dosta 1 vs. 1 sa golmanom sam promasio. 

Daj mi Boze strpljenja. 

Kad ides 1 na 1 ...ako si u pravoj poziciji...ces naucit kad treba finess zavrnut i koju stranu...vecinom se to uvijek radi vanjsom  nogom u dalji kut . Znaci ako ides sa ljeve strane sa špica šesnest recimo  ciljas desni dalji kut(stativu) i gađaš desnom nogom. Pazi i na to koliko je igracu weak foot, i opcenito koliko je dobar nogama. Mozes pokusat i sa lobom, ako ima dovoljno prostora izmedju tebe i golmana, i isto tako izmedju golmana i gola... To se vjezba u practice areni ili recimo protiv CPU-a na Amateur cisto da naucis se postavljat za sut, a kasnije ces naucit koliko tocno koji golman moze i uspije reagirat tako da ces vec znat sa pravih udaljenosti kad treba opalit i koliko finess, lob ili obican udarac ...

Isto tako ne ocekuj da ce ti igrac od 65 zavrtat kao i neki od 75-80..sta znas i logicki...ja sam tako radio u FIF 13 i bez problema su finess ulazili..dakako tamo ih je bilo lakse zavrnut, al nije toliko tesko ni tu...samo finess ne pokusavaj nikad izvan šesnest, osim ako situacija ne dozvoljava..recimo da ti je golman izletio do 16 onda mozes pokusat jace zavrnut al u principu ja sam naucio..uvijek se gadnja diagonalo dalji kut i sa nogom koja "gleda" prema tom kutu ...znaci desni dalji kut, desna noga...ljevi dalji kut ljeva noga

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Nakon par dana igranja sa Robbenom da dam svoje impresije. Ne cini mi se da toliko vrijedi, 2* weak foot ga totalno uništava i to šta je poprilično slab.

Dodavanja i udarci su izvrsni, FK je svaki drugi gol ali opet, mislim da ne vrijedi tih 350 ili koliko tisuća. Ako ga namjestiš na lijevu nogu 90% da je gol. Nadjem se par puta u utakmici kako se ponašam sa njim točno onako kako se on ponaša u stvarnom životu. Dobi loptu na 25metara skroz pored aut linije i onda prtljam da se na vrhu 16 metara nadjem na lijevoj nozi i onda trganje :D Možda je razlog svemu i to šta je momčad oko njega jad.

Koja tragedija, sve sam spiskao na packove i sad imam robbena a neam para za momčad :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
dzelo kaže...

Daj mi Boze strpljenja. 

Kad ides 1 na 1 ...ako si u pravoj poziciji...ces naucit kad treba finess zavrnut i koju stranu...vecinom se to uvijek radi vanjsom  nogom u dalji kut . Znaci ako ides sa ljeve strane sa špica šesnest recimo  ciljas desni dalji kut(stativu) i gađaš desnom nogom. Pazi i na to koliko je igracu weak foot, i opcenito koliko je dobar nogama. Mozes pokusat i sa lobom, ako ima dovoljno prostora izmedju tebe i golmana, i isto tako izmedju golmana i gola... To se vjezba u practice areni ili recimo protiv CPU-a na Amateur cisto da naucis se postavljat za sut, a kasnije ces naucit koliko tocno koji golman moze i uspije reagirat tako da ces vec znat sa pravih udaljenosti kad treba opalit i koliko finess, lob ili obican udarac ...

Isto tako ne ocekuj da ce ti igrac od 65 zavrtat kao i neki od 75-80..sta znas i logicki...ja sam tako radio u FIF 13 i bez problema su finess ulazili..dakako tamo ih je bilo lakse zavrnut, al nije toliko tesko ni tu...samo finess ne pokusavaj nikad izvan šesnest, osim ako situacija ne dozvoljava..recimo da ti je golman izletio do 16 onda mozes pokusat jace zavrnut al u principu ja sam naucio..uvijek se gadnja diagonalo dalji kut i sa nogom koja "gleda" prema tom kutu ...znaci desni dalji kut, desna noga...ljevi dalji kut ljeva noga

Aha aha, bas slabo inace koristim finess, pokusat cu ovo sto si mi rekao, trebalo bi upaliti. Meni nije problem stvoriti priliku uopste, jer mi je to ostalo od prije, neke stvari se ipak nikad ne zaboravljaju, a jos sam povremeno nekad i igrao Fife zadnje 2 godine. Problem su mi ove neke stvari, sto sam vec rekao: zavrsetci, sut malo i odbrana. Tebi hvala na savjetu. 

dzix
12 godina
neaktivan
FIFA 14

zašto nema kloppa kupit za menađera

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

dal je neko zainteresiran za pro clubs?? ja i Whitelion( ima brojke i dr. pa nez napamet nick na forumu,al ovo je u prijevodu :D) smo napravili klub i još nam fali 7-8 igrača, pa ako neko želi može doći :) 

Origin ID: ManOfTheMatch141

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...

Da li ste za jedan turnir po sustavu lige prvaka ovdje na bug.hr?? Svatko po 2-3 frenda za uši ,pa da lijepo napravimo temu. Mislim da nas ima dovoljno. Igrat ce se u vecernjem terminu( moze i prije, sve je stvar dogovora) a rokove odigravanja ce mo lijepo izbalansirati, tako da bude ostavljeno dovoljno vremena za odigrati te tekme. Naravno, igralo bi se sa pravim klubovima.

EDIT: Oni koji ovaj prijedlog smatraju ozbiljno neka mi se obrate "private" tako da bi mogao napraviti popis i kontaktirati iste O SVEMU U VEZI TURNIRA.

Ako si zainteresiran za organiziranje turnira i liga na PCu javi mi na PM, vodim stranicu već par godina, a tek ove godine krećemo s PC dijelom, dosad je bio samo PS3. 

Puno je lakše i jednostavnije jer imaš cijeli podforum i tablice na portalu nego ovako preko foruma koji je, ruku na srce, jako limitiran što se tiče uređivanja postova i slično.

Btw, u vezi FIFE14:

High Pressure? Ne bih znao ni da postoji dok nisu ljudi počeli kukati po forumima...svake godine igrači moraju izmisliti neku banalnu glupost i proglašavati je overpowered. Slično kao prošle godine 352 formacija koja nije bila ništa jača nego u FIFI12...ljudska glupost nema kraja. High pressure postoji od FIFE08 pod custom tactics i uvijek je imao isti efekt. 

13 godina
ManOfTheMatch141 kaže...

dal je neko zainteresiran za pro clubs?? ja i Whitelion( ima brojke i dr. pa nez napamet nick na forumu,al ovo je u prijevodu :D) smo napravili klub i još nam fali 7-8 igrača, pa ako neko želi može doći :) 

Mene imas na originu, smao moramo jos sloziti lika.

14 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Nakon par dana igranja sa Robbenom da dam svoje impresije. Ne cini mi se da toliko vrijedi, 2* weak foot ga totalno uništava i to šta je poprilično slab.

Dodavanja i udarci su izvrsni, FK je svaki drugi gol ali opet, mislim da ne vrijedi tih 350 ili koliko tisuća. Ako ga namjestiš na lijevu nogu 90% da je gol. Nadjem se par puta u utakmici kako se ponašam sa njim točno onako kako se on ponaša u stvarnom životu. Dobi loptu na 25metara skroz pored aut linije i onda prtljam da se na vrhu 16 metara nadjem na lijevoj nozi i onda trganje :D Možda je razlog svemu i to šta je momčad oko njega jad.

Koja tragedija, sve sam spiskao na packove i sad imam robbena a neam para za momčad :D

javi se ako ga oces posudit na dan dva :)

14 godina
neaktivan
FIFA 14

kako zabavno, samo jedan normalan gol bez finess shota i headinga

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice