FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.693.614
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 14

Izades van iz igre pa ponovno, tako sam ja ekipom rjesio taj problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
Wh1T3L10n kaže...

Eh da, jos sam nesto zaboravio...

Da li jos netko ima problema sa frendly tekmama... Danas sam probao igrati s jos par ljudi tu s foruma, ali uvijek se dogadja da se jednostavno ne uspijemo spojit... Nikako...

Uvijek je lost connection with opponent... Obostrano, znaci, invaite radio ja ili protivnik...

Tnx 

Bez Siemens SX763 rutera ništa od normalnog online igranja.

Potrošite 100kn na taj ruter savjetujem vam svima, uštedit ćete si i vrijeme i živce, a 100kn kolko ih ima po oglasnicima fakat nije puno. Ovi thompsoni, kasde i slični zaboravite.

13 godina

igram sad finale kupa protiv zida u obrani, formacija 10-0 i samo ispucava lopte naprijed, izgubim na penale. bljak 

17 godina
karlo666 kaže...

tnx poslo sam ti PM...

i stvarno me nije briga kako neko zarađuje coinse... nek svatko radi kako hoce... ionako nam markete unistavaju kompanije koje imaju 100 akaunta a ne pojedinci... bolje da sime koristi cheat pa da njemu dam 100kn za coinse nego tamo nekom amerikancu ili neznam kome... to je moje misljenje makar znam da cu pokupit TD al neka...

Sad ću ti ja reći svoje mišljenje.  Pošto sam skroz prolupao i potrošio na fifa pointse sve zajedno na PC i PS3 preko 100 eura neki dan sam došao na ideju da si složim i engleze iako za to nisam imao potrebe. Imao sam dovoljno coinsa da složim dobru ekipu što sam i napravio. No mučio me LM a više nisam imao coinsa a htio sam sve taj dan riješiti i preko jedne stranice sam kupio coinse da mogu kupiti williana. Sav sretan kompletirao sam engleze a već sljedeći dan popušio ban zbog toga. Eto, zato pamet u glavu i mali crv sumnje da možete popušiti ban zbog kupovanja coinsa. Dva dana sam bio lud, pisao, žalio se i ne pomaže... odoše mi sve u vjetar samo zato kaj sam bio nestrpljiv a nije bilo za tim nikakve potrebe. Neka ovo bude svima škola kaj im se može dogoditi...

13 godina
FIFA 14

Svi tezite nekoj mega momcadi, a ima hrpa non rare igraca koji su po 500-600 coinsa koji su odlicni. Eno airjapes roka sa Quinterom sve a platio ga je 500 coinsa sa Honom isto 450coinsa. Ne znam movie sta da ti kazem osim da ocito imas love na bacanje cim si spreman 1000kn spremit u imaginarnu stvar. Meni je zao i onih 30€ sta sam bacio u ovo jer sam skuzio da igranjem mozes pokupit puno vise.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...

Sad ću ti ja reći svoje mišljenje.  Pošto sam skroz prolupao i potrošio na fifa pointse sve zajedno na PC i PS3 preko 100 eura neki dan sam došao na ideju da si složim i engleze iako za to nisam imao potrebe. Imao sam dovoljno coinsa da složim dobru ekipu što sam i napravio. No mučio me LM a više nisam imao coinsa a htio sam sve taj dan riješiti i preko jedne stranice sam kupio coinse da mogu kupiti williana. Sav sretan kompletirao sam engleze a već sljedeći dan popušio ban zbog toga. Eto, zato pamet u glavu i mali crv sumnje da možete popušiti ban zbog kupovanja coinsa. Dva dana sam bio lud, pisao, žalio se i ne pomaže... odoše mi sve u vjetar samo zato kaj sam bio nestrpljiv a nije bilo za tim nikakve potrebe. Neka ovo bude svima škola kaj im se može dogoditi...

Naravno da možeš kad je kupovanje coinsa od treće strane suprotnu TOS-u kojeg si prihvatio kod instalacije igre. Znaš ono kad odskrolaš dolje i stisneš "I agree"... Krivica je isključivo tvoja jer si svjesno radio nešto što je nelegalno. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
SimeKZ kaže...

Svi tezite nekoj mega momcadi, a ima hrpa non rare igraca koji su po 500-600 coinsa koji su odlicni. Eno airjapes roka sa Quinterom sve a platio ga je 500 coinsa sa Honom isto 450coinsa. Ne znam movie sta da ti kazem osim da ocito imas love na bacanje cim si spreman 1000kn spremit u imaginarnu stvar. Meni je zao i onih 30€ sta sam bacio u ovo jer sam skuzio da igranjem mozes pokupit puno vise.

Gle, ja ne mogu skužiti lika koji popije cijelu plaću, ili lika koji u kladionici ostavi sve ili... da ne nabrajam. Ovo mi je jedini porok u životu i po izlasku igre sam odlučio toliko potrošiti. Kaj da se sada ubijem? Naučio sam lekciju na teži način i ok... idemo dalje.. no nije im fora banati lika koji je toliko novca ostavio na fifa pointse. Mogli su me upozoriti i sve pet. Nisam znao da je to kažnjivo, sad znam...a znate i svi vi pa pamet u glavu..

14 godina
neaktivan
movie kaže...
karlo666 kaže...

tnx poslo sam ti PM...

i stvarno me nije briga kako neko zarađuje coinse... nek svatko radi kako hoce... ionako nam markete unistavaju kompanije koje imaju 100 akaunta a ne pojedinci... bolje da sime koristi cheat pa da njemu dam 100kn za coinse nego tamo nekom amerikancu ili neznam kome... to je moje misljenje makar znam da cu pokupit TD al neka...

sto eura?????????

a ja plačem za joystickom s ebaya od 15$

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 23:37 (bjong).
15 godina
FIFA 14

Neki ljudi rade pa im nije problem... ulazes u ono sto volis.. klasika..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
3 2 hvala 2
17 godina
Encyanix kaže...

Neki ljudi rade pa im nije problem... ulazes u ono sto volis.. klasika..

Svatko od nas ima neki porok. Meni je gušt otvarati pakete, slagati igrače, gledati ih i tako... ove godine nisam još uopće počeo igrati iako sam rekao da ću samo igrati a sve ostalo je u drugom planu. No ebeno je to kad te nešto uzme bila to droga, alkohol ili kocka... ovo je u tom rangu i ne mogu si pomoći..

17 godina
SimeKZ kaže...

Nije uopće stvar u mega momčadi. Ovo je kao skupljanje sličica. Uvijek mi nešto nedostaje i treba mi. U fifi 13 sam imao kompletne tots talijane a s njima nisam odigrao desetak utakmica. No kad ujutro pokrenem web apps volim ih vidjeti i pozdraviti te malo preslagivati i tako...  to mi je bila momčad za gledanje a ne igranje.. je teško je to shvatiti i krajnosti nikada nisu dobre ali su dio nas..

13 godina

Ja recimo, da ocu bez problema "pljunem" 10M credita...i sta onda? slozim si sve zelim tako rec..i sta onda? odigram 10 utakmica i zasitim se vjerovatno( poznavajuci mene). Ovako ja lijepo malo po mala kroz divizije skupljam i odvajam pare( stedim) i lagano si slazem moje brazilce i jednostavno veca mi je sadisfakcija i uspijeh kad znam da sam se za nesto mucio i trudio da dobijem postignem, nego kad sam samo ubacio pare i pokupovao to sve odma...

Ovim nacinom cu i dulje igrat i zabavljat se, iako ni najbolje ekipe ti nece pomoc da pobjeđujes ako nemas znanja.

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
FIFA 14

pa eto zato sam i reko to sto sam reko... neki zarađuju coinse na posten nacin i onda se dogodi to sto se tebi dogodilo... nasli su tebe banat sto si kupio nesto coinsa, a oni koji koriste te neke citeve i prodaju milijune nikom nista... eto meni nebi bilo krivo da bilo tko od vas koristi taj cit ili sta vec...  pa kad mali milion amerikanaca kineza arapa ili bog ti zna tko koristi te citeve i nikom nista, zasto nebi i 5 hrvata bilo među njima... ja da imam takve profite po 100k dnevno, svaki dan bi nekome od vas poklonio 10k ili dao nekog igraca ili nesto... prijavio bi kad bi to radilo samo 5-6 ljudi na cijelom svijetu... al koji je smisao usosit nekog "svog" kad znate da ce to isto napravit jos barem 10000 ljudi koji nikad nece bit sankcionirani zbog toga... necu se mijesati u to, radite sta hocete, zaradite i okoristite se ako imate priliku... bolje da to budete vi nego neke barabe iz azerbejdžana... generalno sam protiv citeva, ali buduci da se to nece nikad moc iskorijenit, zasto bi ja 3 mjeseca igrao da kupim ronalda, a neki ce ga lik kupit za 3 dana jer cita... neznam to su valjda takva vremena, neka pohlepa ili neznam sta bi to bilo... smisao svega toga je da se igra i zaradi igrajuci, ali posteni uvijek izvise... bolje da nesto podjelimo međusobom, nego da se svađamo i banujemo... nece nas unistit pojedinac, nego one kompanije sta prodaju milijarde coinsa godisnje... ;)

eto ja cu sutra napravit neki giveaway... nece bit puno jer nisam milijunas ali mozda dam nekome 5k ili nekog igraca i slicno... ja mislim da je to bolji nacin druzenja od svađanja i vrijeđanja... sutra kad se vrnem s posla oko 20h ocekujte nesto od mene ;)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Smeće od igre, što ju više igram sve mi se više bljuje. Što se tiče bugova i momentuma kopija 13ice, samo još gora jer su igrači ultra tromi a zbog toga me duplo više živcira, užas. Ne znam koliko će mi se još dat igrat prije nego što je prodam.

1 3 hvala 0
13 godina
junkieHD kaže...

Smeće od igre, što ju više igram sve mi se više bljuje. Što se tiče bugova i momentuma kopija 13ice, samo još gora jer su igrači ultra tromi a zbog toga me duplo više živcira, užas. Ne znam koliko će mi se još dat igrat prije nego što je prodam.

To je bas ono sta su "svi" i trazili zadjih godina, sporiju igru di treba se i dodavat..a ne nabavit 11 brazilca sa pace 90+ i samo trcat...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
FIFA 14

zato je svaka pobjeda slađa nego ona u 13-ici :D

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
4 1 hvala 2
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
junkieHD kaže...

To je bas ono sta su "svi" i trazili zadjih godina, sporiju igru di treba se i dodavat..a ne nabavit 11 brazilca sa pace 90+ i samo trcat...

Uvijek ima nezadovoljnih, nemoguće je složit igru da svi budu zadovoljni :)

12 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
junkieHD kaže...

Čuj, nije problem što je spora i troma, nego je problem u mrtvim bugovima i tom momentumu. Naletim na frajera sa golmanom bronze 54 ocjena i on meni obrani 6 šuteva u rašljak s Rodrigom i to usporavanje igre nije pridonijelo ničem dobrome, ista stvar ko u 13-ici. Malo dodavanje pozadi i through ball i naravno bug s igračima, stoper će krivo postavit nogu on je 1v1 s golmanom i OP finesse tu nastupa i svaki put je gol. Igra nema smisla opće.

13 godina

A cuj, igra nije savršena niti ce bit po svacijem ukusu, ima gresaka bugova i cega sve ne. Al je definitivno bolja od "konkurencije" zvane PES. Probao sam recimo PES14, nisam uspio odigrat dokraja jednu utakmicu...vec je zavrsila na uninstall...

12 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

A cuj, igra nije savršena niti ce bit po svacijem ukusu, ima gresaka bugova i cega sve ne. Al je definitivno bolja od "konkurencije" zvane PES. Probao sam recimo PES14, nisam uspio odigrat dokraja jednu utakmicu...vec je zavrsila na uninstall...

To je istina, PES je smeće neigrivo. Samo eto nemam volje igrat nešto di ću se živcirat, iako sam prvih 10-15 tekmi fakat uživao u igri ali nakon toga je počela ona serija di ja se mučim k'o konj a ova njubara sa jednim through ballom meni izbaci 10 igrača i zabije gol i tako svaki put, ma mislim i ne znam u čem im je fora tako igrat. Dodavanje u obrani i onda napuca loptu i da gol.

14 godina
neaktivan
junkieHD kaže...
TheDarkSide kaže...
junkieHD kaže...

Čuj, nije problem što je spora i troma, nego je problem u mrtvim bugovima i tom momentumu. Naletim na frajera sa golmanom bronze 54 ocjena i on meni obrani 6 šuteva u rašljak s Rodrigom i to usporavanje igre nije pridonijelo ničem dobrome, ista stvar ko u 13-ici. Malo dodavanje pozadi i through ball i naravno bug s igračima, stoper će krivo postavit nogu on je 1v1 s golmanom i OP finesse tu nastupa i svaki put je gol. Igra nema smisla opće.

Kakvi bugovi točno? Osobno osjetio sam kad sam sa silver golmanom igrao to je ulazilo unutra bez problema, izgubio tri zaredom po 4 komada u mreži najmanje :) 

A što se tiče through ball i lobbed through ball, moraš naučiti selektirati igrače i pozicionirati ih. Isto je za ovo stavljanje noge krivo stopera...ne smiješ lupati krug napamet. Finesse poslije patch anije OP više.

Vjeruj mi da treba puno vremena da se privikneš...igram current gen fifu od 08 al uvijek treba za navikavanje određeno vrijeme...tactical defending je u igri od FIFE12 (ispravite me ako griješim) i još prošle godine sam imao problema s istim u par situacija. Ove godine sam već polako navikao.  

13 godina

Tactical Defending su mnogi pljuvali..al nakraju meni je sad lakse igrat sa njim nego sa Legacy...vecini ce to bit cudno i nelogicno, al kad se naviknes, ustvri bolje se branis kad si sam sve tempiras nego kad drzis A/X i igrac ti trci kao prateca raketa od protivnika do protivnika...

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Ma ne trebaju meni savjeti za branjenje, ja sam u branjenju odličan, ali ne možeš ti utjecat na komplet igru, kada igra odluči zaustavit nekog igrača možeš se j*bat, to se većinom događa kada igrač pošalje air ball, samo pratim igrača odjednom mi se promjeni i stane i eto gola, da ti budem iskren finesse je i dalje OP, ja ne vidim nikakvu razliku poslije update-a.

0 0 hvala 0
16 godina
junkieHD kaže...
TheDarkSide kaže...

To je istina, PES je smeće neigrivo. Samo eto nemam volje igrat nešto di ću se živcirat, iako sam prvih 10-15 tekmi fakat uživao u igri ali nakon toga je počela ona serija di ja se mučim k'o konj a ova njubara sa jednim through ballom meni izbaci 10 igrača i zabije gol i tako svaki put, ma mislim i ne znam u čem im je fora tako igrat. Dodavanje u obrani i onda napuca loptu i da gol.

al morate bit svjesni da se takav nogomet igra i u stvarnom zivotu... ekipa parkira autobus pred svoj gol formacija 9-0-1 i samo bacaju lopte ovom napred... i od 30 pokusaja jednom prođe, zabiju gol i pobijede 1:0 sa jednim jedinim sutem na gol... sigurno ste gledali srb-hrv na marakani... realno gledajuci mi smo tamo trebali dobiti 5 komada u prvom poluvremenu... oni nisu zabili a imali su prilika podosta... drugo poluvrijeme je bila drugacija igra i na kraju po meni mi smo sretno odigrali 1:1... inace ne ciljam da smo mi tad igrali autobus, ali hocu rec ono sto vi postavite kako ste imali 30 suteva na gol protivnik 2 i oba usla... da je na toj tekmi svaki njihov sut uso rezultat bi bio 10:5 ko u vaterpolu... nekad te neide a protivnik zabije slucajno neki gol izgubis, cestitas mu i to je to idemo dalje... vec sljedecu tekmu mozda te ceka neki protivnik kojem ces uvaljat 10 komada... samo polako i smireno treba ovu fifu igrati, malo se uvjezbati i doci ce na svoje... prosle godine (u 13-ici) sam redovno dobivao po 5-6 komada od ekipe s foruma, sad su vec sve tekme napetije, po 1-2 razlike za jednu ili drugu stranu... samo koncentracija i smirenost... primjetio sam da sto sam vise zivcan to gore igram... i ja sam jedan joy sredio i vidio da se to ne isplati... sad vise, kad primim gol, ne srljam napred odmah po izjednacenje... cekas njegovu gresku ili neku priliku i doći će kad tad...

13 godina
junkieHD kaže...
TheDarkSide kaže...
junkieHD kaže...

MOmentum ne postoji, to ti mora biti jasno... 

Ja sam skuzio cim mi brzina konekcije padne kontrole mi kasne i dosta se osjeti. Sada sam jedva dobio 1-0 i izgubio 2-0... Ugasio igru jer sam skuzio da mi ne valja konekcija, probam an filmoviziji pogledati GoT i takoder mi jedva loada. 

14 godina
neaktivan
junkieHD kaže...

Ma ne trebaju meni savjeti za branjenje, ja sam u branjenju odličan, ali ne možeš ti utjecat na komplet igru, kada igra odluči zaustavit nekog igrača možeš se j*bat, to se većinom događa kada igrač pošalje air ball, samo pratim igrača odjednom mi se promjeni i stane i eto gola, da ti budem iskren finesse je i dalje OP, ja ne vidim nikakvu razliku poslije update-a.

Očito nešto krivo radiš jer branjenje nikad nije bilo lakše...danas sam odigrao 10ak tekmi i nijednom nisam primio gol preko lobbed through passa. 

Finesse nije OP, probaj malo pucati...možda će i sjest koja ako koristiš igrače od 82+ overall... ja sam fulao hrpu danas s finessom s Balotelliem. 

16 godina
SimeKZ kaže...
Ja sam skuzio cim mi brzina konekcije padne kontrole mi kasne i dosta se osjeti. Sada sam jedva dobio 1-0 i izgubio 2-0... Ugasio igru jer sam skuzio da mi ne valja konekcija, probam an filmoviziji pogledati GoT i takoder mi jedva loada. 

znaci to onda vjerojatno objasnjava moje "trome" igrace preko dana... po noci od 1h kad je veza manje opterecena sve leti, upravo se nekako iznenadim...

15 godina
SimeKZ kaže...
junkieHD kaže...
TheDarkSide kaže...
junkieHD kaže...

http://thefifaaids.blogspot.com/

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
16 godina
Da, problem ove igre je i po meni njena super stvar, a to su divizije... One izazivaju ogromnu kompetitivnost, i onda kad ste podjednaki negdje, dogodi se neki glupi bug(moj primjer: tip je bacio trokut+l1 koja je isla cisto mom golmanu, lopta se kotrlja po podu i golman umjesto da je pokupi, baci se ispred nje i nogom gurne njegovom napadacu...) popijes gol, i naravno da se izivciras... Ja sam 3. Divizija trenutacno, i danas u turniru tip tako razbio 3:1, s tim da je rezultat mogao biti puno veci u njegovu korist, tip mi je uzimao loptu cim je dosao na metar od mog igraca... E sad kad je netko tolko bolji cak ni bugovi ne pomazu :)) Da ne pricam da mi je tip ubio volju da izadjem iz 3. Divizije totalno :)
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Onda očito nisi dobro upućen u neke stvari.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice