FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.693.332
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
Ljudi primetio sam da u seasons fut-u ljudi igraju da ne prime gol,ko da se radi o ne znam cemu ,evo sada igrao jednu protiv lika koji ima bayernovu ekipu i to full,povedem ja preko pata u desetom minutu i sledeci njegov napda korner kad u mojih 16 metara samo dva njegova igraca,samo sam se nasmejao a cujem ga na zvucnik kako se nervira kad izgubi loptu i a kao lik cuva loptu pokusava da kopira kako igraju u stvarnosti bayern i na kraju lik popusi jos tri komada i da li mi verujete lik je plakao ,ja se odvalio od smeha i tp mi bila pobeda za ulazak u div 2,jos u mojoj ekipi brazilaca osim pata u napdau nemam brze igrace jer sam igrao formaciju sa CAM a to su alex,carlos eduardo i jadson znaci taj trio je izludeo njegovu odbranu a nemaju pace,jos ovaj vristi kako dante ne moze da gurne alex ,ljudi ja se valjao od smeha ....
12 godina

Ako hoces da odigramo ja i ti jednu tekmu,moj origin id je Cro-K-Justice dodaj me :D

14 godina
neaktivan
v3cos kaže...
Encyanix kaže...
v3cos kaže...

kako se prodaje igrač nekom na friend listi?

Stavis igraca na prodaju.. i onda ti taj sa frend liste nadje to tog igraca i ponudi ti trade offer.

znači sinoć mi lega hoće prodat guarina i stavi cijenu 7.5 i ja sam znači u tih 10 sekundi kliko da refresha pošto nije bilo jeftinijeg od 8,500...jel moguće da ga je neko uspio iste sekunde kupit prije mene?

autobuyer

Kad se dogovoris s frendom za neku karticu, stavi 100k i onda trejdas jednu broncanu karticu i tu svotu koju on zeli.

15 godina
The_K kaže...

Ako hoces da odigramo ja i ti jednu tekmu,moj origin id je Cro-K-Justice dodaj me :D

Imaš temu FIFA 13 nickovi pa stavi svoj nick tamo, a ljude koji su već navedeni dodaj pod frendove. Velik dio ih igra i FIFU 14.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
FIFA 14

Evo kakvu momcad ima lik u 8. diviziji. Wtf?

Edit: ne zeli uploadat sliku s mobitela. 

Za brisati.

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 11:33 (Cordas).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Vi se bunite za mene a sta je ovo?  sto ja zaradim za jedan dan 200k samo kupovinom, tacnije trade ono sto ljudi koji neznaju cjene stave jeftino ja kupim, a sto ljudi imaju autopilote i spava  a igra utakmice, i zaradjiva po 20 miliona za noc, kazu banovan je on, jeste on banovan ali su ti coinsi ubaceni u igru i neko ce imati team vredan 10 miliona, a to sto je njemu jedan origin account banovan, on je profitiro 20 miliona ili 50, neka proda 5 miliona za 30 eura eto mu nove fife i opet zaradi 50 miliona i u krug stalno tako.

http://postimg.org/image/l0brkwjvf/

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 11:58 (alenka).

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel ima tko za prijateljsku??? 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Meni se skidas uzeo ultimate edition dobio shit i tako :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
FIFA 14

FIFA 14 vs PES 2014 - Gamer Gran's Verdict

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14
11x sam igro kup i svaki put sam igro u finalu i uvijek me nabuše -.-
PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Imao 21k i reko idem otvarat paketice, prvi nist, drugi nist i reko sad i moram treci, a ono u njemu Balonja i Low :D 

2 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
FIFA 14

više nemam riječi kojom bi opisao kolko mi je žao svake lipe koju sam dao za ovu igru. ovo je glavomet.braničima lopte prolaze kroz glave,utakmica završi x i meni javi da sam izašao iz igre i da će mi bit oduzeti bodovi ,tj da sam izgubio?!  kako naći smisao u tolko razvikanom ULTIMATE TEAM-u?   

2 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Odjednom nikoga nije briga kako netko zarađuje coinse, a pred neki dan je ovdje alenka bio državni neprijatelj broj jedan. Ajde bravo i kod mene alenka imaš plus kad vidim kakvim budala "vrvi" ovaj podforum.

Trebao bi čitati postove dotičnoga prije nego se čudiš zašto je cijeli forum protiv njega. Čovjek nije čuo za kulturu zato ima tolko "neprijatelja". 

12 godina
neaktivan
FIFA 14

ja sam genije :D znaci ja se sprdo da cu pre-orderat fifu 14 ultimate edition tam upisem sve, al ne pre-orderam i sad cu svaki tjedan dobit po jedan promo pack i jos kad sam kupio igru dobio 4 gold packa :D

Origin ID: ManOfTheMatch141
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 17:24 (ManOfTheMatch141).

1 1 hvala 0
13 godina
v3cos kaže...

više nemam riječi kojom bi opisao kolko mi je žao svake lipe koju sam dao za ovu igru. ovo je glavomet.braničima lopte prolaze kroz glave,utakmica završi x i meni javi da sam izašao iz igre i da će mi bit oduzeti bodovi ,tj da sam izgubio?!  kako naći smisao u tolko razvikanom ULTIMATE TEAM-u?   

Naci smisao je naucit igrat FUT jer nije isto kao Season ili nesto drugo. Uskoro dolazi patch da to popravi i gotovo...

13 godina
FIFA 14

Pokazujes svoje pravo lice vidim, svaka cast...

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
v3cos kaže...

Pa vidjelo se na next gen videu da Xavi zabija glavom ko Ibrahimović, šta se sad čudite...

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja sam upravo moju Fifu 14, uvaljao sve sa Origin nalogom, za 20e, jesam izgubio 10e, ali ne zalim, bar sam probao i licno se uverio 

u arkadno smece!!!

2 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ima netko zelju da odigram prvu protic nekog na futu ? :D origin:Draksides

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
FIFA 14

Ne radi mi u igri desni analog, jel ima netko rjesenje za to? Gledao sam po youtubu al nista ne pomaze.

0 1 hvala 0
12 godina
FIFA 14

Pozdrav ljudi!

Imam jedan problem..znači, dobio sam 4 gold paketa..upisao sam kod, i kada sam ulazio u igru pitao me je onaj save cloud data i ja sam izabrao ono dolje..kada sam ušao u igru nije mi bilo paketa.

Dali se još nekome to desilo i dali itko zna problem?

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
dexxa86 kaže...

Pozdrav ljudi!

Imam jedan problem..znači, dobio sam 4 gold paketa..upisao sam kod, i kada sam ulazio u igru pitao me je onaj save cloud data i ja sam izabrao ono dolje..kada sam ušao u igru nije mi bilo paketa.

jesi uso u fut?? trebali bi ti bit u my packs..i meni se taj save cloud data nije pojavio

Origin ID: ManOfTheMatch141
15 godina
dexxa86 kaže...

Pozdrav ljudi!

Cloud data nema veze sa tim. Paketi su unutar FUT moda. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
FIFA 14

Neznam..usao sam i izašao par puta iz FUT moda, ali njih i dalje nema..

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
alenka kaže...
DangerouS kaže...
Đapa club kaže...

Odjednom nikoga nije briga kako netko zarađuje coinse, a pred neki dan je ovdje alenka bio državni neprijatelj broj jedan. Ajde bravo i kod mene alenka imaš plus kad vidim kakvim budala "vrvi" ovaj podforum.

Trebao bi čitati postove dotičnoga prije nego se čudiš zašto je cijeli forum protiv njega. Čovjek nije čuo za kulturu zato ima tolko "neprijatelja". 

Tako je reci mu, neprijatelj prelazi rijeku hahahahah, ti ozbiljno svatas forume i nalazis prijatelje i neprijatelje hahha.

Evo ispunicu ti zelju da ja tebi ne smetam vise.

Dangerous popusis K urac, al ono dok na njemu ima drkotine ljepo ti to oblizes.

Eto ispod je button report pa uzivaj, nadam se da si sretan hahahaha.

Evo čovjek se i potrudio dokazati moju tvrdnju. 

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
ako netko prodaje igru nek se javi na pm
But in the end i have to fall to lose it all
13 godina
neaktivan
FIFA 14
Ne razumijem ljude koji gledaju uvodnu scenu i SVAKI replay -.-
PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
matić_žu kaže...
Ne razumijem ljude koji gledaju uvodnu scenu i SVAKI replay -.-

Sta ti nije jasno???lik uziva u igrici...

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Barem dan nas je vise koji uzivaju u igranju... Kombiniranju... Lijepim pasovima, sutevima... Ah... 

Al neka, uspio sam danas par odlicnih tekmi odigrat... Svaka cast... Iako nitko nije iz hr bio... :D Neki kazahstanac, poljak, i svabo...  

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Eh da, jos sam nesto zaboravio...

Da li jos netko ima problema sa frendly tekmama... Danas sam probao igrati s jos par ljudi tu s foruma, ali uvijek se dogadja da se jednostavno ne uspijemo spojit... Nikako...

Uvijek je lost connection with opponent... Obostrano, znaci, invaite radio ja ili protivnik...

Tnx 

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice