FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.693.289
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Imo sam ovi dana finog profita, pa vi koji imate ekipu iz Italije, poklanjam Di Natalea kojega sam uspio kupiti za 3k.

Znaci samo 10 ce moci da ucestvuje, ja sam vec odlucio koji je broj dobitni kad vas 10 odabere brojeve, ja cu onda napisati ko je pobjednik.

Samo stavite svoj nick pod koji broj zelite.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

0 2 hvala 0
16 godina
Re: FIFA 14
alenka kaže...

Imo sam ovi dana finog profita, pa vi koji imate ekipu iz Italije, poklanjam Di Natalea kojega sam uspio kupiti za 3k.

Znaci samo 10 ce moci da ucestvuje, ja sam vec odlucio koji je broj dobitni kad vas 10 odabere brojeve, ja cu onda napisati ko je pobjednik.

1.

2.

3.

4.

5.

6. karlo666

7.

8.

9.

10.

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 19:33 (karlo666).
15 godina
neaktivan
alenka kaže...

1.

2.

3.

4.

5. eagle05

6.

7.

8.

9.

10.

13 godina
neaktivan
FIFA 14

1.

2.

3.

4. kresix

5. eagle05

6. karlo666

7. JohhnyBlaze

8. MiNiMoY

9.

10.

Ovako radi da se vidi sta je zauzeto

P.S Nemoj te slati na privat ovde napisite.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 19:51 (alenka).

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Hoćeš reći, pomoću nekog cheata si ga dobio za 3k.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

4.kresix

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14
Alenka-jadan si ako na ovaj način misliš pridobiti simpatije pojedinih forumaša, a do prije neki dan si ovdje prodavao cheat alate.

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
Alenka-jadan si ako na ovaj način misliš pridobiti simpatije pojedinih forumaša, a do prije neki dan si ovdje prodavao cheat alate.

Meni to ne treba, zasto bi sta ja imam od toga, sto imam tvoje simpatije? ili bilo koga sa ovoga foruma, a ako te i to zanima ja se volim vako raspravljati po forumu, dok se neki pale :)

Ja samo hocu da pomognem nekome da dobije igraca dobrog, kako sam ga ja dobio to je moj problem.

13 godina
FIFA 14

Daj nek moderatori pobrise ovo... 

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
alenka kaže...

3. KiCo77

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Posto se bune ovi smeta im, a mozda ce i obrisati moderator, ma da nema potrebe nista lose.

Kraj je igre a i vec je pogodjen broj, to je bio broj 6 karlo666 je pobjednik posalji mi na privat tvoj origin da te dodam i prebacim ti igraca.

Veceras sam uspio kupit kvalitetnog igraca, za 10k a cjena mu je 60k+ sutra cemo opet vako nesto napraviti, igrac je iz Engleske lige.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 20:18 (alenka).

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Ekipa, moj nick na originu je : KaosFromOs, pa me mozete dodati. 

Hvala. 

BTW: ako trebate nekog na kome cete se dobro vjezbati, sve finte kod mene prolaze... :D 

Sala mala... :D 

Dat cu sve od sebe da vam zabijem golove glavom... :P (mislim da nema puno potrebe za nekim velikim trudom i naporom da se to napravi)

xD

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14
S ovim ako ne osvojim diviziju 6 onda sam zbilja glup i nesposoban :D
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=cxniRcwSnKegp:ps3
PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

tnx poslo sam ti PM...

i stvarno me nije briga kako neko zarađuje coinse... nek svatko radi kako hoce... ionako nam markete unistavaju kompanije koje imaju 100 akaunta a ne pojedinci... bolje da sime koristi cheat pa da njemu dam 100kn za coinse nego tamo nekom amerikancu ili neznam kome... to je moje misljenje makar znam da cu pokupit TD al neka...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14
kako se prodaje igrač nekom na friend listi?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
alenka kaže...

1.

2.

3.

4. kresix

5. eagle05

6. karlo666

7. JohhnyBlaze

8. MiNiMoY

9.

10.v3cos

16 godina
v3cos kaže...
alenka kaže...

1.

2.

3.

4. kresix

5. eagle05

6. karlo666

7. JohhnyBlaze

8. MiNiMoY

9.

10.v3cos

zavrsila je igra ;)

15 godina
FIFA 14

Poslje Update-a FUT mi postao dosadan....

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Zasto ?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
drakula789 kaže...
Encyanix kaže...

Zasto ?

zato sto je LB+Y još gori exploit...

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Odjednom nikoga nije briga kako netko zarađuje coinse, a pred neki dan je ovdje alenka bio državni neprijatelj broj jedan. Ajde bravo i kod mene alenka imaš plus kad vidim kakvim budala "vrvi" ovaj podforum.

3 2 hvala 0
12 godina

Imam jedan problem s fifom 14 , svaki put kad idem na fut ili na seasons i onda idem na utakmicu , izbaci mi " The connection to your opponent has been lost " , nakon desetak pokusaja uspije mi nac protivnika i igram al izgubim pola sata na trazenju  . Moj id na originu je The-K-Justice

15 godina
FIFA 14

Ma najvise sto su pojacali first touch.. i pomalo su igraci tromiji.. FUT sam najvise igrao jer je bio brzi mod od seasona.. meni je ipak zabava ispred simulacije..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The_K kaže...

Imam jedan problem s fifom 14 , svaki put kad idem na fut ili na seasons i onda idem na utakmicu , izbaci mi " The connection to your opponent has been lost " , nakon desetak pokusaja uspije mi nac protivnika i igram al izgubim pola sata na trazenju  . Moj id na originu je The-K-Justice

to ti je do modema.. tako i meni.. npr kad tek udjem u fut nadje mi protivnika u 3 pokusaja.. odmah druga utakmica treba bar 10 pokusaja.. koji modem imas ? thompson?

14 godina
neaktivan
FIFA 14

....i da nastavak na gornji post, a to je da svi ovi koji su mi stisli TD idu u tri lepe pič*ke materine...sada neka me netko prijavi da dobijem crveni jer mi je tlaka od pojedinih idiota ovdje. Kada se vratim dijelim igrača kako bi se pomirio sa dotičnima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 21:26 (Đapa club).

2 1 hvala 0
12 godina
Encyanix kaže...
The_K kaže...

to ti je do modema.. tako i meni.. npr kad tek udjem u fut nadje mi protivnika u 3 pokusaja.. odmah druga utakmica treba bar 10 pokusaja.. koji modem imas ? thompson?

atheros,jel se to moze nekako rjesit?Negdje prije tjedan dana sve mi je savrseno radilo,odma mi je naslo protivnika,a sad proteklih 3-4 dana mi treba 20min da nađem protivnika.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 21:42 (The_K).
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja nisam nisam nikome dao td...

Ako covjek dijeli igraca sto se ne bi prijavio? Ionako ce on nekome zavrsit sto to ne bi bio ja? 

A kako ga je on dobio njegova stvar

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
kresix kaže...

Ja nisam nisam nikome dao td...

Ako covjek dijeli igraca sto se ne bi prijavio? Ionako ce on nekome zavrsit sto to ne bi bio ja? 

A kako ga je on dobio njegova stvar

a ko je tebi išta rekao

15 godina
The_K kaže...
Encyanix kaže...
The_K kaže...

atheros,jel se to moze nekako rjesit?

zamjenom modem-a npr gigaset sx763

16 godina
Encyanix kaže...
The_K kaže...
Encyanix kaže...
The_K kaže...

atheros,jel se to moze nekako rjesit?

zamjenom modem-a npr gigaset sx763

Nije ni gigaset nekaj dok ne otvoris portove i malo porikat firewall....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice