FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.665.210
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Lijepo je vidjeti da se pise o osvojenim titulama kao i o poteskocama u pojedinim DIVizijama. Mislim da je to pravi smjer u kojem ova tema treba ići. Ova sezona ce biti interesantna upravo zbog toga jer ce biti teško ili mozda nemoguce dogurati do DIV1.

Ja sam na pragu ulaska u DIV7. Krenu sam sa švabama iako sam znao da mi ne leze, + to, sto ni jedan igrac nije imao stats iznad 79. Kada sam vidio da je vrag odnio šalu odmah sam sve bacio na trade i okrenuo se englezima tj. BPL i odmah doživio preporod. Za sada su mi ključni igraču Benteke, Javi Garcia, Milner i Sessegnon (koji je ujedni i moj najbrži igrač), ostalo su anonimusi. Zeza me to, sto strašno puno mojih tekmi završava neriješenim rezultatom. Vjerovali ili ne, imao sam jedno 6-7 tekmi koje su zavrsile 0-0. {#}

Branim se odlično sa onim sto imam u formaciji 4-2-3-1(2) ali sam malo osakaćen u napadu pa sam razmišljao da se prebacim na 4-3-3 ali mi za to fali coinsa, jer ova formacija zahtjeva 3 odlicna CM i barem jednog dobrog RW/LW, ali otom-potom. Benteke ima Chemestry style "sniper" jer sam ga takvog kupio, ali ne znam koliko je to dobro za njega jer ne zabija onako kako sam očekivao. Zato imam jednog mustanga koji se trudi i trči kao mutav, a to je Altidore. Zabijam Goal Poacher-ski, sto je u skladu sa mojim origin id-om: Billy_Poacher. {#} 

Kao sto vidite imam skromnu ekipu, ali malo po malo sve smo jači. Iznenadi se  čovjek sa nekim igračima koje sam kupovao za 450coins-a i koji su mi vec prirasli srcu, pa mi ih bude žao prodati npr. Canas(CDM), Chico Flores(CB), silver Luna(LB) itd. Jučer sam istog ovog Chica šikanirao jer mi je stigao Agger koji mi je shebao jednu tekmu: zabio sam sebi gol, drugi skrivio jer nezna da li je na nebu ili na zemlji a i btw. izgleda kao žešći narkoman i kreten. Odmah poslije toga sam ga frknuo na trade i vratio Chica i pobjedio naredne dvije tekme za redom.

Konačno je postalo gušt igrati noću jer je bolje osvjetljenje a i travnjak je drugačiji, zbog nijanse zelene boje što doprinosi da igra nekako lijepše zrači, + to što je teren  veči pa je idealno za igrati pass igru. Definitivno je FUT dobio novi štih, iako mi fale neke stvari iz DEmo-a.

Sretno svima {#}

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 10:04 (KODAK17).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel imao tko ikad problem da mu je hakiran Origin ili nešto pa je zvao ove budale iz EA na telefon? Ja kad se vratim iz škole moram zvat i oni će mi dat preko telefona podatke i pristup accountu, uglavnom katastrofa, ne znam zašto se to nemre riješit preko kompjutera nego ja tu moram zivkat njih i trošit pare ko blesav {#}

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Zovi preko skype.a nista te ne kosta...

Moji talijani zavrsili na TL.u... ne mogu vise to trpit... mozda nova ekipa nesto promijeni. Ocekujem oko 200k coinsa pa cemo vidit sta cemo sastavit.

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
KODAK17 kaže...

Lijepo je vidjeti da se pise o osvojenim titulama kao i o poteskocama u pojedinim DIVizijama. Mislim da je to pravi smjer u kojem ova tema treba ići. Ova sezona ce biti interesantna upravo zbog toga jer ce biti teško ili mozda nemoguce dogurati do DIV1.

Ja sam na pragu ulaska u DIV7. Krenu sam sa švabama iako sam znao da mi ne leze, + to, sto ni jedan igrac nije imao stats iznad 79. Kada sam vidio da je vrag odnio šalu odmah sam sve bacio na trade i okrenuo se englezima tj. BPL i odmah doživio preporod. Za sada su mi ključni igraču Benteke, Javi Garcia, Milner i Sessegnon (koji je ujedni i moj najbrži igrač), ostalo su anonimusi. Zeza me to, sto strašno puno mojih tekmi završava neriješenim rezultatom. Vjerovali ili ne, imao sam jedno 6-7 tekmi koje su zavrsile 0-0. {#}

Branim se odlično sa onim sto imam u formaciji 4-2-3-1(2) ali sam malo osakaćen u napadu pa sam razmišljao da se prebacim na 4-3-3 ali mi za to fali coinsa, jer ova formacija zahtjeva 3 odlicna CM i barem jednog dobrog RW/LW, ali otom-potom. Benteke ima Chemestry style "sniper" jer sam ga takvog kupio, ali ne znam koliko je to dobro za njega jer ne zabija onako kako sam očekivao. Zato imam jednog mustanga koji se trudi i trči kao mutav, a to je Altidore. Zabijam Goal Poacher-ski, sto je u skladu sa mojim origin id-om: Billy_Poacher. {#} 

Kao sto vidite imam skromnu ekipu, ali malo po malo sve smo jači. Iznenadi se  čovjek sa nekim igračima koje sam kupovao za 450coins-a i koji su mi vec prirasli srcu, pa mi ih bude žao prodati npr. Canas(CDM), Chico Flores(CB), silver Luna(LB) itd. Jučer sam istog ovog Chica šikanirao jer mi je stigao Ager koji mi je shebao jednu tekmu: zabio sam sebi gol, drugi skrivio jer nezna da li je na nebu ili na zemlji a i btw. izgleda kao žešći narkoman i kreten. Odmah poslije toga sam ga frknuo na trade i vratio Chica i pobjedio naredne dvije tekme za redom.

Konačno je postalo gušt igrati noću jer je bolje osvjetljenje a i travnjak je drugačiji, zbog nijanse zelene boje što doprinosi da igra nekako lijepše zrači, + to što je teren  veči pa je idealno za igrati pass igru. Definitivno je FUT dobio novi štih, iako mi fale neke stvari iz DEmo-a.

Sretno svima {#}

Javi kad si za jednu prijateljsku da dogovorimo?

13 godina
neaktivan
Crowolf0801 kaže...

Cim te vidim online, zovem teee!!! {#}

EDIT:

Auuuuuuu! Sada sam shvatio sto me zoves da odigramo tekmu-dvije. Jbt. ti si Liverpool-ov fan a ja sam maloprije ruzno pisao o D. Aggeru. {#}

{#}  {#}

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 10:05 (KODAK17).
13 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...
Crowolf0801 kaže...

EDIT:

Auuuuuuu! Sada sam shvatio sto me zoves da odigramo tekmu-dvije. Jbt. ti si Liverpool-ov fan a ja sam maloprije ruzno pisao o D. Aggeru. {#}

{#}  {#}

Nemoj mi reći da si Manchesterovac, odmah ću te de-frendat! {#}

13 godina
FIFA 14

Najteze je biti LFC fan moram priznat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Da li se još kome dešava za vrijeme dok ste u menu, da vas izbaci na radnu površinu???

The King of Old Trafford
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Nije jos niti jednom, ali da mi zna roknut veza dok sam u tekmi to je istina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Crowolf0801 kaže...
KODAK17 kaže...
Crowolf0801 kaže...

EDIT:

{#}  {#}

Nisam neki fan ali ih onako blago simpatišem zbog nekih igrača koji su prošli kroz taj klub. Btw. nemam ništa protiv Reds-a

The King of Old Trafford
13 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...
Crowolf0801 kaže...
KODAK17 kaže...
Crowolf0801 kaže...

EDIT:

{#}  {#}

Nisam neki fan ali ih onako blago simpatišem zbog nekih igrača koji su prošli kroz taj klub. Btw. nemam ništa protiv Reds-a

{#} čujemo se za friendly.

14 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...

Da li se još kome dešava za vrijeme dok ste u menu, da vas izbaci na radnu površinu???

meni, ocu jucer snimit gol, odem u hl i crkne sve 

13 godina
neaktivan
CroChef kaže...
KODAK17 kaže...

meni, ocu jucer snimit gol, odem u hl i crkne sve 

Znači, vjerovatno je nešto do same igre. Meni se jučer desilo 3-4 puta.

Nadam se da će neki update ovo riješiti.

The King of Old Trafford
15 godina
neaktivan
FIFA 14

op op evo mene u div 2 :D, btw na top 100 listi sam za match coins :D

EDIT: movie 33ci si na top 100 listi za top squad xD

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 11:49 (Encyanix).
Moj PC  
2 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

sta ti igras od 0-24 jbt

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
15 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...
Encyanix kaže...

sta ti igras od 0-24 jbt

a cilj mi je bio doc u top 100 pa sam malo vise igro.. sad ce se to smanjit..

17 godina
Encyanix kaže...

Čudno? Momčad ništa posebno.. klasični talijani.. u ovoj formaciji imaju najveći rating.. ove godine su nekaj s time mučkali.

http://www.futhead.com/14/squads/712975/

ovo mi je trenutno najdraža ekipa sa silovateljem ibarbom. S njima najviše za sada igram..

http://www.futhead.com/14/squads/713180/

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 12:27 (movie).
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Cheateruu... {#}

The King of Old Trafford
13 godina
FIFA 14

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=iTyGEDbBnJ9Nc:pc

I ja dobije mdva gola glavom od Jovetica i Kaboula a sa bentekeom nisam skok dobio... -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ekipa, zanima me vaše mišljenje o online-u FUT-u? Imate li problema sa lagom i kako često?

Meni je skoro pa neigrivo većinu utakmica i totalno ubija doživaljaj i igranje. Dali postoji način da se provjeri status konekcije sa protivnikom jer imam dojam da je ili do EA servera ili do konekcije protivnika.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

pa kolko su ovi jaki?! ja sam te dobio sa švabama koji svi imaju ovr manji od 80 :D

Origin ID: ManOfTheMatch141
13 godina
FIFA 14

Mozda je do tebe posot nitko nema lag ovdje. A lako provjeris cim se spajas imas one 3 crtice koje ti pokazuju konekciju.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Mozda je do tebe posot nitko nema lag ovdje. A lako provjeris cim se spajas imas one 3 crtice koje ti pokazuju konekciju.

Provjerit ću ali imamo jako dobar bandwith i konekciju i uvijek su tri zelene crtice na početku ali sredinom tekme počne usporavat. Šta zbilja nitko drugi nema laga?

12 godina
neaktivan
FIFA 14

meni sve super nit izlazi iz igre nit šteka :D

Origin ID: ManOfTheMatch141

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Crowolf0801 kaže...
SimeKZ kaže...

Provjerit ću ali imamo jako dobar bandwith i konekciju i uvijek su tri zelene crtice na početku ali sredinom tekme počne usporavat. Šta zbilja nitko drugi nema laga?

Ima i kod mene ponekad, ali nije strašno.

Mislim da mi je jučer jedan namjerno upalio torrent i ostavio gamepad sa strane.

The King of Old Trafford
16 godina
SimeKZ kaže...

Zovi preko skype.a nista te ne kosta...

Moji talijani zavrsili na TL.u... ne mogu vise to trpit... mozda nova ekipa nesto promijeni. Ocekujem oko 200k coinsa pa cemo vidit sta cemo sastavit.

Suosjećam, izdržao s Talijanima 2 pune tekme.. Sad sam na Englezima, preporučam ;)

Zasad ovako , danas kupujem Eriksena (prodao De Bruynea jer mi je trom dok carini loptu)

Nakon toga Lukaku pa Willian. {#}

Danas se ulogirao na Web app i dobio Anitu , prodao za 9k, pa sam se nadobudno počastio sa gold packom i dobio Ferdinanda.. Čisto u redu.

Jedva čekam da dođem doma s posla i odigram 7-8 tekmi, do jače nervoze {#}

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=c4HuTZtunJ9QF:pc

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 13:46 (matekws).
14 godina
FIFA 14

Potrošio sam sve coinse, sad igrati dok ne zaradim za pristojne rezerve ili još bolje prvotimce. Ušao u 6. diviziju pa da vidimo :)

Na tržištu nisam ništa zaradio kupi/prodaj, prošle godine je išlo, ove baš i ne. Ali ovako je bolje, više igre manje trejdanja :)

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=gRl7CXiPnJ9QK:pc

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ManOfTheMatch141 kaže...

meni sve super nit izlazi iz igre nit šteka :D

Također, meni je sve super, osim kad upalim youtube, onda šteka, al zato sad skinem muziku, ubacim u winamp i uzivam.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 14:29 (KiCo77).
15 godina
neaktivan
ManOfTheMatch141 kaže...
Encyanix kaže...

pa kolko su ovi jaki?! ja sam te dobio sa švabama koji svi imaju ovr manji od 80 :D

Eh to je jer samo samo testirao tim.. xD ocemo revans?

14 godina
FIFA 14

Meni već 2 dana po 20 minuta ne može naći protivnika. Ponekad pronađe protivnika nakon 3-4 pokušaja a nekada je potrebno10-15 pokušaja. Izgubiti ću volju. 

Da napomenem prvih 20tak utakmica iz prve je sve išlo. Nisam ništa na kompjuteru mijenjao i internet veza je stabilna.

Ima li itko savjet?

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 14:51 (DEEMon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice