Lijepo je vidjeti da se pise o osvojenim titulama kao i o poteskocama u pojedinim DIVizijama. Mislim da je to pravi smjer u kojem ova tema treba ići. Ova sezona ce biti interesantna upravo zbog toga jer ce biti teško ili mozda nemoguce dogurati do DIV1.
Ja sam na pragu ulaska u DIV7. Krenu sam sa švabama iako sam znao da mi ne leze, + to, sto ni jedan igrac nije imao stats iznad 79. Kada sam vidio da je vrag odnio šalu odmah sam sve bacio na trade i okrenuo se englezima tj. BPL i odmah doživio preporod. Za sada su mi ključni igraču Benteke, Javi Garcia, Milner i Sessegnon (koji je ujedni i moj najbrži igrač), ostalo su anonimusi. Zeza me to, sto strašno puno mojih tekmi završava neriješenim rezultatom. Vjerovali ili ne, imao sam jedno 6-7 tekmi koje su zavrsile 0-0.
Branim se odlično sa onim sto imam u formaciji 4-2-3-1(2) ali sam malo osakaćen u napadu pa sam razmišljao da se prebacim na 4-3-3 ali mi za to fali coinsa, jer ova formacija zahtjeva 3 odlicna CM i barem jednog dobrog RW/LW, ali otom-potom. Benteke ima Chemestry style "sniper" jer sam ga takvog kupio, ali ne znam koliko je to dobro za njega jer ne zabija onako kako sam očekivao. Zato imam jednog mustanga koji se trudi i trči kao mutav, a to je Altidore. Zabijam Goal Poacher-ski, sto je u skladu sa mojim origin id-om: Billy_Poacher.
Kao sto vidite imam skromnu ekipu, ali malo po malo sve smo jači. Iznenadi se čovjek sa nekim igračima koje sam kupovao za 450coins-a i koji su mi vec prirasli srcu, pa mi ih bude žao prodati npr. Canas(CDM), Chico Flores(CB), silver Luna(LB) itd. Jučer sam istog ovog Chica šikanirao jer mi je stigao Agger koji mi je shebao jednu tekmu: zabio sam sebi gol, drugi skrivio jer nezna da li je na nebu ili na zemlji a i btw. izgleda kao žešći narkoman i kreten. Odmah poslije toga sam ga frknuo na trade i vratio Chica i pobjedio naredne dvije tekme za redom.
Konačno je postalo gušt igrati noću jer je bolje osvjetljenje a i travnjak je drugačiji, zbog nijanse zelene boje što doprinosi da igra nekako lijepše zrači, + to što je teren veči pa je idealno za igrati pass igru. Definitivno je FUT dobio novi štih, iako mi fale neke stvari iz DEmo-a.
Sretno svima