FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.655.829
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Fifa 14

Pa ti ne moraš filtrirati. Problem je što je FUT mnogima ne igriv zbog nedostatka filtra. Govorim isključivo o manual igračima.

Uostalom, kakav ti je to retardirani stav?{#}

šumski put je bio ravan.
14 godina
SimeKZ kaže...

Imas toga u seasonu pa filtriraj. Sta cemo jos u FUTU birati s kim ces igrati pa nikad ne nac nikoga... 

Jadan ti, nedaj Bože da moraš dodatno kliknuti prije tekme da ti odabere assisted. 

Sigurno bi se našlo ljudi za manual u FUT-u jer bi ih dosta počelo igrati FUT pošto ga zaobilaze baš iz tog razloga. A hoću li ja čekati 20 minuta na partiju je moj problem, a ne tvoj.

EDIT: dream me pretekao.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 15:59 (Hexfire).
17 godina
dreammaker kaže...

Pa ti ne moraš filtrirati. Problem je što je FUT mnogima ne igriv zbog nedostatka filtra. Govorim isključivo o manual igračima.

Ne kužim kaj je to tako teško napraviti? Kako su napravili da ne spaja lika s 500 pobjeda s likom s 500 poraza tako se moglo i ovo odraditi. Bilo bi samo više igrača i to zadovoljnih..

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 18:04 (movie).
16 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Ne kužim kaj je to tako teško napraviti? Kako su napravili da ne spaja lika s 500 pobjeda s likom s 500 poraza tako se moglo i ovo odraditi. Bilo bi samo više igrača i to zadovoljnih..

Samo istu opciju iz Seasonsa prebaciti ovdje. Iritantni su užasno.

šumski put je bio ravan.
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Ekipa koja prednaručuje za PC: gdje će te napravit prednaručit FIFU, za koliko kuna il čega već, i hoće li to bit neki specijalni paketi, ili sa specijalnim dodatcima itd..?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Stigla je FIFA 14 na eplati...

http://nova.eplati.com/fifa14

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
17 godina
TheDarkSide kaže...

Još kad bi znali je li to verzija s 24 paketića ili nije i hoće li takvu uopće imati u ponudi...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 11:49 (movie).
15 godina
neaktivan
Fifa 14

Nije igra ni izašla, a već ste počeli zagađivat temu s Futom...

Moj PC  
2 3 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Kaj je fut dodatak NHL-u ili NBA da je zabranjen na ovoj temi? Ako ti ne paše nemoj čitati a bome ni komentirati..

13 godina
neaktivan
Fifa 14

Kad se naruci XboxOne dobije se gratis Fifa14

1 0 hvala 0
13 godina
TheDarkSide kaže...

Tu sam ja prednarucio i jos pitao kad ce doc. Veli dan prije ili na istina dan.

13 godina
neaktivan
Fifa 14

http://beta.futwiz.com/fifa/news/article/xbox-exclusive---legends-players/3

money money money

Sounds exciting, right? Today at 3PM gmt EA will announce the full list of FUT 14 legends cards. Samo za xbox

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Više puta si napisao kako kupuješ PES ove godine, tako da nerazumijem tvoju kritiku. Također FUT je ono zbog čega je Fifa 14 zanimljiva igračima. Igre služe za zabavu, a FUT mod je, barem meni pružio enormnu količinu iste ove godine, a nadam se i sljedeče. Tako je vjerujem kod mnogih drugih igrača u ovoj temi i uopće mi se neda raspravljati o tome kakav je gameplay sve dok ne probam igru.

CroChef: "money, money".. samo za one koji će kupovati takve paketiće da dobiju te igrače, za ostale to je samo opcija.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 13:09 (Đapa club).
17 godina
neaktivan
Fifa 14

Ajd', neka mi neka dobra duša objasni što Bale radi u videu sa onim legendama. Nemam ništa protiv Messija i Ronalda, oni mogu biti među legendama, obaraju rekorde, osvajaju trofeje i među najboljima su danas. Ali kako u ekipu sa recimo Rijkaardom, Van Basten i Guiltom staviti RvP-a? Koji je smisao tih legendarnih kartica? Nekako mi se gubi smisao "legendi" ako ih staviš u ekipu sa današnjim dobrim igračima, oni jesu dobri, ali budimo realni, za 20 godina, koliko će se njih sjećati? Iz ovog razdoblja, samo Messija i Ronalda, ovi ostali imaju još puno puta za prijeći.

Why so serious?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cesc kaže...

Ajd', neka mi neka dobra duša objasni što Bale radi u videu sa onim legendama. Nemam ništa protiv Messija i Ronalda, oni mogu biti među legendama, obaraju rekorde, osvajaju trofeje i među najboljima su danas. Ali kako u ekipu sa recimo Rijkaardom, Van Basten i Guiltom staviti RvP-a? Koji je smisao tih legendarnih kartica? Nekako mi se gubi smisao "legendi" ako ih staviš u ekipu sa današnjim dobrim igračima, oni jesu dobri, ali budimo realni, za 20 godina, koliko će se njih sjećati? Iz ovog razdoblja, samo Messija i Ronalda, ovi ostali imaju još puno puta za prijeći.

to ce bti specijalna OP kartica

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 15:33 (CroChef).
17 godina
neaktivan
CroChef kaže...
Cesc kaže...

Jasno mi je to, samo što, kao što sam gore rekao, mislim da nije baš pametna odluka. Uskoro bi onda mogli i očekivati da igrači, kao u pesu, završe karijeru pa se opet pojave kao mladi igrači. :D

Why so serious?
16 godina
Fifa 14

EA Gamescom konferencija u tijeku. Fifa još nije bila. 

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 16:30 (dreammaker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...
TheDarkSide kaže...

Još kad bi znali je li to verzija s 24 paketića ili nije i hoće li takvu uopće imati u ponudi...

To je standardna verzija, UE će navodno dobiti poslije.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
15 godina
Fifa 14
I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cesc kaže...
CroChef kaže...
Cesc kaže...

Jasno mi je to, samo što, kao što sam gore rekao, mislim da nije baš pametna odluka. Uskoro bi onda mogli i očekivati da igrači, kao u pesu, završe karijeru pa se opet pojave kao mladi igrači. :D

Haha, pa vracaju se i u Fifi...

A sto se tice tih legendarnih FUT kartica, stavili su neke aktualne igrace uz video cisto da ti puste masti na volju kakav tim mozes slozit od aktualnih i bivsih igraca...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 16:56 (z1k4).
13 godina
Fifa 14

Hebeno je kako ama bas nista nisu rekli :D

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Next-gen izgleda odlično! 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

2 0 hvala 0
16 godina
Fifa 14

Online CO OP Seasons. Mislim da je pre order osiguran s moje strane :)

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

3 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Ja sam napravio pre-order za PES, ali uzet ću i FIFU. Ako mi se bude dopala skinuta verzija.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
17 godina
Fifa 14

The FIFA 14 demo will arrive for the Xbox 360, PlayStation 3 and PC on September 10th/11th.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

stave 10-ak Nizozemaca, a nema Cruyffa {#}

dobra im je ovo ideja, ali fale neki veilkani. Ako je već Pele unutra onda su trebali i Maradonu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
neaktivan
Fifa 14

A hoce li biti neki gameplay? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

stave 10-ak Nizozemaca, a nema Cruyffa {#}

dobra im je ovo ideja, ali fale neki veilkani. Ako je već Pele unutra onda su trebali i Maradonu.

A gle, neki su nepotrebni... al dosta ih i fali

tipa Ronaldo, Zidane... a golmani smijesni Lehmann  i Seaman (LOL), dva golmana koja su vise poznata po kiksevima nego obranama.

17 godina
neaktivan

Ako nema Prosinečkog ne priznam da su to neke relevantne legende. {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice