Ocekivano ode Perica u NAC
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kaze mi lik iz Indije da ce cijene kod njih biti iste ko u cijelom svijetu
vidim da dečki kupuju BF4 preko Mexica, možda ima fifa 14
to i mene zanima...
Malo sam promisljo i ne zelim se kockat... FIFA 14 prednarucena u Infomarku...
Malo sam promisljo i ne zelim se kockat... FIFA 14 prednarucena u Infomarku...
Ima li stranica s većim cijenama od ove?
Ja nisam naso nigdje jeftinije, ako imas, posalji mi na PM.
Kaj tražiš? PC verziju?
daj nemoj zezat, barem za 100 kuna jeftinije ima u bilo kojem online shopu
Poštujem, hoće box verziju a ovo je box verzija pa je zato i skuplje iako ja ne bi dao 100kn više da imam igru na mediu jer mi je igra interesantna do sljedećeg izdanja i niti dan duže.. zato mi igra najjeftinija opcija..
Nije sada niti bitno... naso sam neki kod za popust na g2play + jos onih 1,5% za ostavljen komentar... Spustilo se za kojih 25-30kn... tako da sam ju pikno vec.
to i mene zanima...
ima na Mexicu, 29 eura ultimate edition
kao i svake godine ko je kupuje preorder platice je vise 5-10 eura mislim da isplati cekati!!
dajem BF3 origin acc za coinse ako neko hoce
Koja je to točno stranica? Tražim pa ne mogu naći, otvara sve i svašta... baci link
Koja je to točno stranica? Tražim pa ne mogu naći, otvara sve i svašta... baci link
Meksicki proxy
"The Show Must Go On"
Ja sam svoj Key danas uplatio (eplati)...sada samo ostaje cekati i nadati se da ce biti nekih promjena na bolje...
tako je kako crochef kaže, meksički proxy i onda na store.origin.com
na eplati je dosta jeftino 225kn...
Ja sam prošle godine kupio Fifu 13 na Eplati, super su.
Ne mogu nikako niti jedan proxy otvoriti ako je tamo u mexicu 29 evrica ultimate edition, onda se to isplati uzeti...
A nece mi nista napraviti ako ja kupim preko svog accounta na meksickom originu ?
Ne mogu nikako niti jedan proxy otvoriti ako je tamo u mexicu 29 evrica ultimate edition, onda se to isplati uzeti...
A nece mi nista napraviti ako ja kupim preko svog accounta na meksickom originu ?
neće, ja sam preko indijskog kupio fifu 13 i još par igara
Ja sam prošle godine kupio Fifu 13 na Eplati, super su.
Tako i ja, ali sjećam se da je bilo dosta spominjanja uže rodbine jer su nekima kasnili keyevi . Ispalo je da smo mi koji smo kasnije napravili preorder, dobili key dan dva prije od onih koji su preorderali mjesec dva ranije.
Pa to je i u redu, uvijek key dobije onaj koji je prije platio. Ja sam evo bas sad kupio, uplatio preko paypala 225kn i sacuvo racun i sve na mailu... Sada se samo ceka 24.09 i pici se...
Samo da opet do poslije nove godine ne bude sve puno hackera i ostalih gamadi. I da FUT bude, puno, puno tezi sto u sastavljanju momcadi sto ovako preko gameplaya.
Pa to je i u redu, uvijek key dobije onaj koji je prije platio. Ja sam evo bas sad kupio, uplatio preko paypala 225kn i sacuvo racun i sve na mailu... Sada se samo ceka 24.09 i pici se...
Samo da opet do poslije nove godine ne bude sve puno hackera i ostalih gamadi. I da FUT bude, puno, puno tezi sto u sastavljanju momcadi sto ovako preko gameplaya.
sve će bit isto, svake godine je ista priča kao i s PES-om....2011-2012 su bili najbolji za fut i MLO jer nije toliko bilo igrača, sad kad se nabavi igra u roku sat vremnea se rasprodaju kavlitetni igrači i onda onaj wait time itd...
Pa bilo je obrnuto...
Kako možeš utjecati na market? Sve je zakon ponude i potražnje. Ako su ljudi spremni platiti nekog igrača neki određen iznos, što s tim ima ea sports. MIslim da bi nagrade za turnire i divizije trebale biti veće a ne manje. Ovako ekipa teže dolazi do coinsa pa ih kupuje a ono do čega lako dođeš ne cijeniš. Tak je svejedno koliko nešto platiš kad sutra možeš kupiti nove coinse i po meni to je problem. U stvari to će uvijek biti problem i to nerješiv.
Kažu da će ove godine biti puno promjena u futu. Hoće li biti dobre ili loše, vidjet ćemo...
Kako možeš utjecati na market? Sve je zakon ponude i potražnje. Ako su ljudi spremni platiti nekog igrača neki određen iznos, što s tim ima ea sports. MIslim da bi nagrade za turnire i divizije trebale biti veće a ne manje. Ovako ekipa teže dolazi do coinsa pa ih kupuje a ono do čega lako dođeš ne cijeniš. Tak je svejedno koliko nešto platiš kad sutra možeš kupiti nove coinse i po meni to je problem. U stvari to će uvijek biti problem i to nerješiv.
Kažu da će ove godine biti puno promjena u futu. Hoće li biti dobre ili loše, vidjet ćemo...
Filtriranje igrača po kontrolama nam treba! Ima li kakvih novosti vezano za to?

Imas toga u seasonu pa filtriraj. Sta cemo jos u FUTU birati s kim ces igrati pa nikad ne nac nikoga...