FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.279.659
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
Re: FIFA 13
David87 kaže...

Izašao neki patch od 200MB

Gdje se može vidjeti changelog?

par postova iznad

14 godina
movie kaže...
David87 kaže...

Izašao neki patch od 200MB

Gdje se može vidjeti changelog?

par postova iznad

Aha nisam vidio

"The new update is aimed at increasing stability allowing for a better experience when playing FIFA 13"

A to su mislili na??

Maurer
17 godina
David87 kaže...

Aha nisam vidio

"The new update is aimed at increasing stability allowing for a better experience when playing FIFA 13"

A to su mislili na??

A da, to je jedino kaj sam našao... detalja nema nikakvih, za sada...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Za mene su slobodnjaci naucna fantastiksa..Pa covjece sve korake pratim i ne ide....

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
drakula789 kaže...

Za mene su slobodnjaci naucna fantastiksa..Pa covjece sve korake pratim i ne ide....

A zapravo su besplatan gol... al ni meni bas neidu.. kad radim ovaj powersht po tutorialu uopce uvijek neide jednako jako i neki puta ga opi*zdi tocno u gol a drugi put 20 metara preko, a sve isto radim.

A kad idem otprilike neki fels sastrane zida zapravo uspijem puknut preko zida i tako sam par puta zabio xD

jedino ti mogu savjetovat da vjezbas u areni, a ni meni bas neidu najbolje inace..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja sam uspio zabit jedan (vecinom mi ne sude faulove oko 16m) I to prvi put kad sam upalio igru i odigro prvu utakmicu...

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

meni suci nikad ne sude faul... lik mi od centra do 16 vjesi na leđima i nista, ja nekog samo dirnem odma faul i zuti... al kad i dobijem faul, cazorla ulazi s klupe (makar to bila i 1. minuta) ako ne igra u prvih 11, i u 95% slucajeva zabijam... probao sam i s nekim boljim igracima, koji imaju bolji fk acc i power i sta ti ja znam, al ne mogu pogodit ko s cazorlom :) jedino gerard kad hocu razvalit da golmana unese u gol :D

btw prodan kisling za 370k... sad imam 540k ukupno i hocu slagat jos jednu momcad. koga preporucate? bbva, bundes, serie a? do recimo 200k da bude ekipa?

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Nisu uopce teski.. ove preko 30metara koristis l1 (tako je meni) i napunis 3 bara, ponekad malo manje ponekad malo vise od 3 bara. Što se tice ovih sa 20+ to naciljas blizu suprotne stative golmana i drzis prema naprijed i napunis 2 bara negdje.. inace bitno je skim pucas.. nece svaki igrac dobro pucat.. ja najcese koristim reus, bale, suarez.

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
FIFA 13
Moram se ispucati, ova igra je gadljiva do bola. Igram s englezima, velika većina su TOTS-i s nekim likom koji ima solidnu prosjećnu momčad. Pet ebenih stativa pogodim, pucam po golu mali milijun puta, dominiram cijelu tekmu i izgubim 2-0. Lik je puknio dva puta po golu iz dvije meni nerazumljive kontre gdje moja tri igrača stoje na centru ali niti jedan pored njega pa ga ti stiži. Sljedeću tekmu pobacam sve TOTS-e van i igram s normalnim englezima i uleti mi lik s kompletnim TOTS nijemcima. Kad ih je prije složio?
Mislim si kaj sam svoje pobacao van jer će me lik rastaviti... Krene tekma, čovjek se ne može sastati s loptom. 1-0, 2-0, 3-0 za mene i nakon pola sata prvog poluvremena lik prekine. Pa kaj je toliki hendikep kad igraš s boljom momčadi? Stvarno bezveze i frustrirajuće..
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...
Moram se ispucati, ova igra je gadljiva do bola. Igram s englezima, velika većina su TOTS-i s nekim likom koji ima solidnu prosjećnu momčad. Pet ebenih stativa pogodim, pucam po golu mali milijun puta, dominiram cijelu tekmu i izgubim 2-0. Lik je puknio dva puta po golu iz dvije meni nerazumljive kontre gdje moja tri igrača stoje na centru ali niti jedan pored njega pa ga ti stiži. Sljedeću tekmu pobacam sve TOTS-e van i igram s normalnim englezima i uleti mi lik s kompletnim TOTS nijemcima. Kad ih je prije složio?
Mislim si kaj sam svoje pobacao van jer će me lik rastaviti... Krene tekma, čovjek se ne može sastati s loptom. 1-0, 2-0, 3-0 za mene i nakon pola sata prvog poluvremena lik prekine. Pa kaj je toliki hendikep kad igraš s boljom momčadi? Stvarno bezveze i frustrirajuće..

znao sam da nisam jedini koji ima probleme sa "nezainteresiranom" obranom... lik nabija loptu u for moji stoje na centru dok god ovaj ne ode par koraka naprijed... kasnije ga naravno ne mogu stić... moji stoje ko da im se zivo *ebe sto cu dobit gol... tako nekad i u napadu, dodajem bajici loptu on umjesto da trci prema lopti, povlaci se unazad i ceka loptu, protivnik naravno samo napravi korak naprijed i oduzme je... i sto mi je najgore, nekad ko da me namjerno zivciraju, ocu dodat loptu prvom covjeku do sebe, a on nabije na drugu stranu... ajde jos da precizno doda vec nabije protivniku u noge :) zbog takvih gluposti izgubim utakmicu i onda naravno popi.. poludim... igram drugu tekmu, sasvim druga prica, obrana aktivna, izljece, presjeca pasove, napadaci idu na loptu, primaju prsima zabijaju iz nekih nemogucih situacija... lopte u milimetar precizne, tocno onom igracu kojem zelim dodat, savrsene lopte u for... sve sto opalim ide u gol... ponekad jednostavno neide... kao sto si reko, napadam cijelu utakmicu, pucam, stvaram prilike, al nece lopta u gol, 85 minuta lik prvi puta prođe centar, prvi sut na gol i on vodi 1:0... dođe mi da razbijem i komp i dzojstik i sve... nekad bude i obrnuto, 85 minuta gubim 3-2... u 87 izjednacim, felaini glavom, i 3 puta u 90', dva puta vermalen glavom i jednom sa nekih 30 metara suarez iz voleja :)  jednostavno se treba naviknut na to :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
16 godina
movie kaže...
EA have released a new update for the PC version of FIFA 13.
The new update is aimed at increasing stability allowing for a better experience when playing FIFA 13.
For those wondering about a console release, the update will be coming to the PlayStation 3 and Xbox 360 in June.
Let us know your thoughts on this latest update via the comment section below

Evo, i kaj da sad kažu vlasnici konzola?

Heh, caka je u tome da je PC testni stakor za te njihove patcheve, tek kad prodju test na PC ih bacaju na console...

Ako se dobro sjecam bio je jedan patch di su bili zeznuli (sa onim bijelim ekranom kad te treba spojit sa igracem, pa si morao gamepad vuc van iz usb-a da te vrati nazad u sqad), i onda su bili odgadjali 2 tjedna taj patch na console dok ga nisu fix... Tada je prakticki isto bila fifa ne igriva dok se nije skuzila caka sa usb!

13 godina
neaktivan
Smece2 kaže...

Heh, caka je u tome da je PC testni stakor za te njihove patcheve, tek kad prodju test na PC ih bacaju na console...

Ako se dobro sjecam bio je jedan patch di su bili zeznuli (sa onim bijelim ekranom kad te treba spojit sa igracem, pa si morao gamepad vuc van iz usb-a da te vrati nazad u sqad), i onda su bili odgadjali 2 tjedna taj patch na console dok ga nisu fix... Tada je prakticki isto bila fifa ne igriva dok se nije skuzila caka sa usb!

FUT. ne FIFA 

17 godina
karlo666 kaže...

znao sam da nisam jedini koji ima probleme sa "nezainteresiranom" obranom... lik nabija loptu u for moji stoje na centru dok god ovaj ne ode par koraka naprijed... kasnije ga naravno ne mogu stić... moji stoje ko da im se zivo *ebe sto cu dobit gol... tako nekad i u napadu, dodajem bajici loptu on umjesto da trci prema lopti, povlaci se unazad i ceka loptu, protivnik naravno samo napravi korak naprijed i oduzme je... i sto mi je najgore, nekad ko da me namjerno zivciraju, ocu dodat loptu prvom covjeku do sebe, a on nabije na drugu stranu... ajde jos da precizno doda vec nabije protivniku u noge :) zbog takvih gluposti izgubim utakmicu i onda naravno popi.. poludim... igram drugu tekmu, sasvim druga prica, obrana aktivna, izljece, presjeca pasove, napadaci idu na loptu, primaju prsima zabijaju iz nekih nemogucih situacija... lopte u milimetar precizne, tocno onom igracu kojem zelim dodat, savrsene lopte u for... sve sto opalim ide u gol... ponekad jednostavno neide... kao sto si reko, napadam cijelu utakmicu, pucam, stvaram prilike, al nece lopta u gol, 85 minuta lik prvi puta prođe centar, prvi sut na gol i on vodi 1:0... dođe mi da razbijem i komp i dzojstik i sve... nekad bude i obrnuto, 85 minuta gubim 3-2... u 87 izjednacim, felaini glavom, i 3 puta u 90', dva puta vermalen glavom i jednom sa nekih 30 metara suarez iz voleja :)  jednostavno se treba naviknut na to :)

Pazi kaka sam jednu tekmu izgubio danas. Lik ništa ne igra osim L1+ trokut. Odigra to i chiellini trči prema lopti koja pada između njega i mog gola a njegov igrač iza chiellinia i jednostavno pređe preko chiellinia i dođe prvi do lopte i zabije gol. Nema prekršaja a s leđa ga je podrobio i pregazio. Za par minuta opet ista situacija i lopta pada ispred chiellinia i mirno je hoću vratiti svom golmanu glavom kad chiellini promaši loptu i onako kako je bio u skoku padne na travu a lik opet mirno protrči pored njega koji leži ko krava na travi i sam krene na golmana i podere mi mrežu. I sad nakon takva dva gola igraj ebeni nogomet..

16 godina
movie kaže...

Pazi kaka sam jednu tekmu izgubio danas. Lik ništa ne igra osim L1+ trokut. Odigra to i chiellini trči prema lopti koja pada između njega i mog gola a njegov igrač iza chiellinia i jednostavno pređe preko chiellinia i dođe prvi do lopte i zabije gol. Nema prekršaja a s leđa ga je podrobio i pregazio. Za par minuta opet ista situacija i lopta pada ispred chiellinia i mirno je hoću vratiti svom golmanu glavom kad chiellini promaši loptu i onako kako je bio u skoku padne na travu a lik opet mirno protrči pored njega koji leži ko krava na travi i sam krene na golmana i podere mi mrežu. I sad nakon takva dva gola igraj ebeni nogomet..

ma ja sam se nadobivao glupih golova da je to za ne povjerovat... sta da ti kazem... izvodi lik korner i cech boksa loptu u moj gol, msm wtf?... a to mi je bilo dosta nerjeseno da osvojim 1. diviziju na kraju izgubio... vec naredne sezone, borba za opstanak u 1. diviziji. moja 4 u obarni protiv jednog napadaca, 90' vodim 4:3 samo trebam ispucat loptu i kraj... oces ku*** 3 puta napucavam svog igraca i na kraju kad sam iso odigrat na bok lik elegantno i lagano presjece loptu i zabije za 4:4 :/ i fino nazad u 2. diviziju... a o tim loptama u for da i ne govorim, moji jednostavno cekaju dok igrac ne primi loptu onda tek krenu za njim... probo sam sve i svasta al ne vrijedi :/  kad te hoce, hoce te, svi igraju dobro, al kad ne ide mozes samo gledat kako tones... al nikad nebi prekino utakmicu kad gubim, vec sam to napisao, gubio sam 5:0 na poluvremenu i nisam odusto, nadas se samo da ne dobijes jos 5 i igras dalje... budem ljut, razbijam, udaram, al igram dalje :D... radije bi prekino kad igram s onim likovima sto gledaju svaki replay, al doslovno svaki, od prekrsaja do gola... to me uzasno nervira, a pogotovo kad ja dobijem gol :D onda oni likovi, kad zabijem gol u 2. minuti on prekine? pa cek tek smo poceli mozes mi jos dat 10 komada... -.-

to je katastrofa, vjerojatno neki balavci od 7-8 godina, pa kad dobiju gol krenu plakat i silit se, onda im roditelji ugase komp :)

17 godina
karlo666 kaže...
radije bi prekino kad igram s onim likovima sto gledaju svaki replay, al doslovno svaki, od prekrsaja do gola... to me uzasno nervira, a pogotovo kad ja dobijem gol :D onda oni likovi, kad zabijem gol u 2. minuti on prekine? pa cek tek smo poceli mozes mi jos dat 10 komada... -.-

to je katastrofa, vjerojatno neki balavci od 7-8 godina, pa kad dobiju gol krenu plakat i silit se, onda im roditelji ugase komp :)

To fakat ne mogu skužiti? Iz poštovanja prema protivniku vozim odmah dalje. Kaj sad, dobio je gol još da ga sad ebem s replayem. Očekujem isto kad ga ja dobijem.  Najviše me ubijaju oni kaj na poluvremenu neće stisnuti dok sve ne pregledaju.  To isto naprave i na kraju tekme. Dok ga dočekam mogao sam gotovo dvije tekme odigrati..

16 godina
movie kaže...

To fakat ne mogu skužiti? Iz poštovanja prema protivniku vozim odmah dalje. Kaj sad, dobio je gol još da ga sad ebem s replayem. Očekujem isto kad ga ja dobijem.  Najviše me ubijaju oni kaj na poluvremenu neće stisnuti dok sve ne pregledaju.  To isto naprave i na kraju tekme. Dok ga dočekam mogao sam gotovo dvije tekme odigrati..

oni kad izgube pa nece da stisnu nista sve dok samo ne ode do match ratinga :) poludim cekajuci :) moram gledat kako igraci napustaju teren -.-

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 19:54 (karlo666).
14 godina
karlo666 kaže...
movie kaže...

oni kad izgube pa nece da stisnu nista sve dok samo ne ode do match ratinga :) poludim cekajuci :) moram gledat kako igraci napustaju teren -.-

alt+tab,, pogledas forum malo i tak, i vratis se za par minuta u game

15 godina
FIFA 13
jeli vi imate problema sa Originom trenutno? cijeli mi je usporen program i uopće ne mogu pokrenuti FIFU, ne kužim stvarno što je to s njma.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

We are sorry but there has been an error connecting to FIFA ultimate team

Cini se da cu ipak morat skinut patch, a neda mi se sad 200mb :'(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
 Sljedeću tekmu pobacam sve TOTS-e van i igram s normalnim englezima i uleti mi lik s kompletnim TOTS nijemcima. Kad ih je prije složio?

Speaking of that..

leavao je u 30toj minuti...

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 21:52 (KiCo77).
17 godina
KiCo77 kaže...

Speaking of that..

E, to je taj... mislim, koji vrag igra ako stalno izlazi? Valjda čeka igrača po mjeri kojeg će konačno dobiti? Stvarno bez veze..

Imao je sve plave osim golmana MOTM... znači u rezervi ima još cijelu galeriju SIF, IF i tko zna čega..  ima svega osim poštenja...

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 22:13 (movie).
14 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Speaking of that..

E, to je taj... mislim, koji vrag igra ako stalno izlazi? Valjda čeka igrača po mjeri kojeg će konačno dobiti? Stvarno bez veze..

Imao je sve plave osim golmana MOTM... znači u rezervi ima još cijelu galeriju SIF, IF i tko zna čega..  ima svega osim poštenja...

taj tip je inace cheater uso sam snjim dosta puta u igru i sta je vidjeti cjeli bronze team sa 20 chemistry nije cudo sto nezna igrat a ubire milione preko noci

15 godina
FIFA 13

Evo par timova koje sam sad napravio.. krila su vise pace-dribling ostalo je ok..

Englezi/Talijani

Njemci/Talijani

Njemci/Talijani s baloteliem u ST

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Sutra ocekujem uspon tots igraca Bayerna ili BVBa {#}

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.5.2013 23:53 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Encyanix kaže...

Ti baš voliš sve izmješat XD

15 godina
KiCo77 kaže...
Encyanix kaže...

Ti baš voliš sve izmješat XD

Od kad igram fut probao sam sve zivo.. njemce, talijane, spanjolce, engleze (milion varijanti) itd.. i sve mi vec dosadilo.. sad razmisljam koji cu tim od svih ovih napraviti u futu.. 

14 godina
FIFA 13

Ako je neko zainteresiran prodajem Buffona i Neura, ionako nikad neigram sa talijanskim i njemackim squadom a coinsi bi mi dobro dosli

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 0:12 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 13
Evo opet mi se dogodilo? Dobijem tekmu i dok mi se igra louda sve se smrzne. Ako prekinem pri sljedećem ulasku u igru dobijem DNF? Pa kakva je to fora? Tekma je gotova, ja dobio, izišao iz igre, igra se louda, smrzne se i kaj da ja radim osim prekinem igru?
Sad ću ostaviti jedno pola sata pa da vidim, ako se ništa ne dogodi morat ću prekinuti i opet popušiti dobijenu tekmu? Nabijem ih... kaj igra ne kuži kaj se dogodilo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice