Izašao neki patch od 200MB
Gdje se može vidjeti changelog?
par postova iznad
par postova iznad
par postova iznad
Aha nisam vidio
"The new update is aimed at increasing stability allowing for a better experience when playing FIFA 13"
A to su mislili na??
Aha nisam vidio
"The new update is aimed at increasing stability allowing for a better experience when playing FIFA 13"
A to su mislili na??
A da, to je jedino kaj sam našao... detalja nema nikakvih, za sada...
Za mene su slobodnjaci naucna fantastiksa..Pa covjece sve korake pratim i ne ide....
Za mene su slobodnjaci naucna fantastiksa..Pa covjece sve korake pratim i ne ide....
A zapravo su besplatan gol... al ni meni bas neidu.. kad radim ovaj powersht po tutorialu uopce uvijek neide jednako jako i neki puta ga opi*zdi tocno u gol a drugi put 20 metara preko, a sve isto radim.
A kad idem otprilike neki fels sastrane zida zapravo uspijem puknut preko zida i tako sam par puta zabio xD
jedino ti mogu savjetovat da vjezbas u areni, a ni meni bas neidu najbolje inace..
Ja sam uspio zabit jedan (vecinom mi ne sude faulove oko 16m) I to prvi put kad sam upalio igru i odigro prvu utakmicu...
meni suci nikad ne sude faul... lik mi od centra do 16 vjesi na leđima i nista, ja nekog samo dirnem odma faul i zuti... al kad i dobijem faul, cazorla ulazi s klupe (makar to bila i 1. minuta) ako ne igra u prvih 11, i u 95% slucajeva zabijam... probao sam i s nekim boljim igracima, koji imaju bolji fk acc i power i sta ti ja znam, al ne mogu pogodit ko s cazorlom :) jedino gerard kad hocu razvalit da golmana unese u gol :D
btw prodan kisling za 370k... sad imam 540k ukupno i hocu slagat jos jednu momcad. koga preporucate? bbva, bundes, serie a? do recimo 200k da bude ekipa?
Nisu uopce teski.. ove preko 30metara koristis l1 (tako je meni) i napunis 3 bara, ponekad malo manje ponekad malo vise od 3 bara. Što se tice ovih sa 20+ to naciljas blizu suprotne stative golmana i drzis prema naprijed i napunis 2 bara negdje.. inace bitno je skim pucas.. nece svaki igrac dobro pucat.. ja najcese koristim reus, bale, suarez.
znao sam da nisam jedini koji ima probleme sa "nezainteresiranom" obranom... lik nabija loptu u for moji stoje na centru dok god ovaj ne ode par koraka naprijed... kasnije ga naravno ne mogu stić... moji stoje ko da im se zivo *ebe sto cu dobit gol... tako nekad i u napadu, dodajem bajici loptu on umjesto da trci prema lopti, povlaci se unazad i ceka loptu, protivnik naravno samo napravi korak naprijed i oduzme je... i sto mi je najgore, nekad ko da me namjerno zivciraju, ocu dodat loptu prvom covjeku do sebe, a on nabije na drugu stranu... ajde jos da precizno doda vec nabije protivniku u noge :) zbog takvih gluposti izgubim utakmicu i onda naravno popi.. poludim... igram drugu tekmu, sasvim druga prica, obrana aktivna, izljece, presjeca pasove, napadaci idu na loptu, primaju prsima zabijaju iz nekih nemogucih situacija... lopte u milimetar precizne, tocno onom igracu kojem zelim dodat, savrsene lopte u for... sve sto opalim ide u gol... ponekad jednostavno neide... kao sto si reko, napadam cijelu utakmicu, pucam, stvaram prilike, al nece lopta u gol, 85 minuta lik prvi puta prođe centar, prvi sut na gol i on vodi 1:0... dođe mi da razbijem i komp i dzojstik i sve... nekad bude i obrnuto, 85 minuta gubim 3-2... u 87 izjednacim, felaini glavom, i 3 puta u 90', dva puta vermalen glavom i jednom sa nekih 30 metara suarez iz voleja :) jednostavno se treba naviknut na to :)
Heh, caka je u tome da je PC testni stakor za te njihove patcheve, tek kad prodju test na PC ih bacaju na console...
Ako se dobro sjecam bio je jedan patch di su bili zeznuli (sa onim bijelim ekranom kad te treba spojit sa igracem, pa si morao gamepad vuc van iz usb-a da te vrati nazad u sqad), i onda su bili odgadjali 2 tjedna taj patch na console dok ga nisu fix... Tada je prakticki isto bila fifa ne igriva dok se nije skuzila caka sa usb!
Heh, caka je u tome da je PC testni stakor za te njihove patcheve, tek kad prodju test na PC ih bacaju na console...
Ako se dobro sjecam bio je jedan patch di su bili zeznuli (sa onim bijelim ekranom kad te treba spojit sa igracem, pa si morao gamepad vuc van iz usb-a da te vrati nazad u sqad), i onda su bili odgadjali 2 tjedna taj patch na console dok ga nisu fix... Tada je prakticki isto bila fifa ne igriva dok se nije skuzila caka sa usb!
FUT. ne FIFA
znao sam da nisam jedini koji ima probleme sa "nezainteresiranom" obranom... lik nabija loptu u for moji stoje na centru dok god ovaj ne ode par koraka naprijed... kasnije ga naravno ne mogu stić... moji stoje ko da im se zivo *ebe sto cu dobit gol... tako nekad i u napadu, dodajem bajici loptu on umjesto da trci prema lopti, povlaci se unazad i ceka loptu, protivnik naravno samo napravi korak naprijed i oduzme je... i sto mi je najgore, nekad ko da me namjerno zivciraju, ocu dodat loptu prvom covjeku do sebe, a on nabije na drugu stranu... ajde jos da precizno doda vec nabije protivniku u noge :) zbog takvih gluposti izgubim utakmicu i onda naravno popi.. poludim... igram drugu tekmu, sasvim druga prica, obrana aktivna, izljece, presjeca pasove, napadaci idu na loptu, primaju prsima zabijaju iz nekih nemogucih situacija... lopte u milimetar precizne, tocno onom igracu kojem zelim dodat, savrsene lopte u for... sve sto opalim ide u gol... ponekad jednostavno neide... kao sto si reko, napadam cijelu utakmicu, pucam, stvaram prilike, al nece lopta u gol, 85 minuta lik prvi puta prođe centar, prvi sut na gol i on vodi 1:0... dođe mi da razbijem i komp i dzojstik i sve... nekad bude i obrnuto, 85 minuta gubim 3-2... u 87 izjednacim, felaini glavom, i 3 puta u 90', dva puta vermalen glavom i jednom sa nekih 30 metara suarez iz voleja :) jednostavno se treba naviknut na to :)
Pazi kaka sam jednu tekmu izgubio danas. Lik ništa ne igra osim L1+ trokut. Odigra to i chiellini trči prema lopti koja pada između njega i mog gola a njegov igrač iza chiellinia i jednostavno pređe preko chiellinia i dođe prvi do lopte i zabije gol. Nema prekršaja a s leđa ga je podrobio i pregazio. Za par minuta opet ista situacija i lopta pada ispred chiellinia i mirno je hoću vratiti svom golmanu glavom kad chiellini promaši loptu i onako kako je bio u skoku padne na travu a lik opet mirno protrči pored njega koji leži ko krava na travi i sam krene na golmana i podere mi mrežu. I sad nakon takva dva gola igraj ebeni nogomet..
Pazi kaka sam jednu tekmu izgubio danas. Lik ništa ne igra osim L1+ trokut. Odigra to i chiellini trči prema lopti koja pada između njega i mog gola a njegov igrač iza chiellinia i jednostavno pređe preko chiellinia i dođe prvi do lopte i zabije gol. Nema prekršaja a s leđa ga je podrobio i pregazio. Za par minuta opet ista situacija i lopta pada ispred chiellinia i mirno je hoću vratiti svom golmanu glavom kad chiellini promaši loptu i onako kako je bio u skoku padne na travu a lik opet mirno protrči pored njega koji leži ko krava na travi i sam krene na golmana i podere mi mrežu. I sad nakon takva dva gola igraj ebeni nogomet..
ma ja sam se nadobivao glupih golova da je to za ne povjerovat... sta da ti kazem... izvodi lik korner i cech boksa loptu u moj gol, msm wtf?... a to mi je bilo dosta nerjeseno da osvojim 1. diviziju na kraju izgubio... vec naredne sezone, borba za opstanak u 1. diviziji. moja 4 u obarni protiv jednog napadaca, 90' vodim 4:3 samo trebam ispucat loptu i kraj... oces ku*** 3 puta napucavam svog igraca i na kraju kad sam iso odigrat na bok lik elegantno i lagano presjece loptu i zabije za 4:4 :/ i fino nazad u 2. diviziju... a o tim loptama u for da i ne govorim, moji jednostavno cekaju dok igrac ne primi loptu onda tek krenu za njim... probo sam sve i svasta al ne vrijedi :/ kad te hoce, hoce te, svi igraju dobro, al kad ne ide mozes samo gledat kako tones... al nikad nebi prekino utakmicu kad gubim, vec sam to napisao, gubio sam 5:0 na poluvremenu i nisam odusto, nadas se samo da ne dobijes jos 5 i igras dalje... budem ljut, razbijam, udaram, al igram dalje :D... radije bi prekino kad igram s onim likovima sto gledaju svaki replay, al doslovno svaki, od prekrsaja do gola... to me uzasno nervira, a pogotovo kad ja dobijem gol :D onda oni likovi, kad zabijem gol u 2. minuti on prekine? pa cek tek smo poceli mozes mi jos dat 10 komada... -.-
to je katastrofa, vjerojatno neki balavci od 7-8 godina, pa kad dobiju gol krenu plakat i silit se, onda im roditelji ugase komp :)
to je katastrofa, vjerojatno neki balavci od 7-8 godina, pa kad dobiju gol krenu plakat i silit se, onda im roditelji ugase komp :)
To fakat ne mogu skužiti? Iz poštovanja prema protivniku vozim odmah dalje. Kaj sad, dobio je gol još da ga sad ebem s replayem. Očekujem isto kad ga ja dobijem. Najviše me ubijaju oni kaj na poluvremenu neće stisnuti dok sve ne pregledaju. To isto naprave i na kraju tekme. Dok ga dočekam mogao sam gotovo dvije tekme odigrati..
To fakat ne mogu skužiti? Iz poštovanja prema protivniku vozim odmah dalje. Kaj sad, dobio je gol još da ga sad ebem s replayem. Očekujem isto kad ga ja dobijem. Najviše me ubijaju oni kaj na poluvremenu neće stisnuti dok sve ne pregledaju. To isto naprave i na kraju tekme. Dok ga dočekam mogao sam gotovo dvije tekme odigrati..
oni kad izgube pa nece da stisnu nista sve dok samo ne ode do match ratinga :) poludim cekajuci :) moram gledat kako igraci napustaju teren -.-
oni kad izgube pa nece da stisnu nista sve dok samo ne ode do match ratinga :) poludim cekajuci :) moram gledat kako igraci napustaju teren -.-
alt+tab,, pogledas forum malo i tak, i vratis se za par minuta u game
We are sorry but there has been an error connecting to FIFA ultimate team
Cini se da cu ipak morat skinut patch, a neda mi se sad 200mb :'(
Speaking of that..
leavao je u 30toj minuti...
Speaking of that..
E, to je taj... mislim, koji vrag igra ako stalno izlazi? Valjda čeka igrača po mjeri kojeg će konačno dobiti? Stvarno bez veze..
Imao je sve plave osim golmana MOTM... znači u rezervi ima još cijelu galeriju SIF, IF i tko zna čega.. ima svega osim poštenja...
Speaking of that..
E, to je taj... mislim, koji vrag igra ako stalno izlazi? Valjda čeka igrača po mjeri kojeg će konačno dobiti? Stvarno bez veze..
Imao je sve plave osim golmana MOTM... znači u rezervi ima još cijelu galeriju SIF, IF i tko zna čega.. ima svega osim poštenja...
taj tip je inace cheater uso sam snjim dosta puta u igru i sta je vidjeti cjeli bronze team sa 20 chemistry nije cudo sto nezna igrat a ubire milione preko noci
Evo par timova koje sam sad napravio.. krila su vise pace-dribling ostalo je ok..
Englezi/Talijani
Njemci/Talijani
Njemci/Talijani s baloteliem u ST
Sutra ocekujem uspon tots igraca Bayerna ili BVBa 
Evo jos jedan ludi hybrid
http://www.futhead.com/fifa/squads/11090066/#
EDIT: Jako skup ali odlican tim..
Ti baš voliš sve izmješat XD
Ti baš voliš sve izmješat XD
Od kad igram fut probao sam sve zivo.. njemce, talijane, spanjolce, engleze (milion varijanti) itd.. i sve mi vec dosadilo.. sad razmisljam koji cu tim od svih ovih napraviti u futu..
Ako je neko zainteresiran prodajem Buffona i Neura, ionako nikad neigram sa talijanskim i njemackim squadom a coinsi bi mi dobro dosli