FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.248.796
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
Re: FIFA 13
Malie kaže...
soja kaže...

kupio sam costu, pa ne znam na koju poziciju da ga stavim, cdm ili cam? mislio sam  mu kupit onu karticu za promjenu pozicije.. vaša mišljenja, cdm ili cam?? igram 4-1-2-1-2

Pa više za CDM mi je on nekako zbog passinga i fali mu pacea malo za CAM ako ćemo iskreno.

PS. Prodajem origin acc sa fifom 13 na njemu i 1 mil coinsa na UTu

Prodajes ti to vec 2 mjeseca

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Malie kaže...
soja kaže...

kupio sam costu, pa ne znam na koju poziciju da ga stavim, cdm ili cam? mislio sam  mu kupit onu karticu za promjenu pozicije.. vaša mišljenja, cdm ili cam?? igram 4-1-2-1-2

Pa više za CDM mi je on nekako zbog passinga i fali mu pacea malo za CAM ako ćemo iskreno.

PS. Prodajem origin acc sa fifom 13 na njemu i 1 mil coinsa na UTu

Prodajes ti to vec 2 mjeseca

A nije to nego se predomišljam. Namjeravam prodat, pa mi se vrati želja za igrom i onda kad vidim da još uvijek nisu riješili problem sa čitanjem opet želja ode.

14 godina
neaktivan
Ti zaista mislis da ce oni to srediti!!!!!!!!!
14 godina
FIFA 13

Ma, i u ostalim igrama ima cheatanja, samo sta se tamo trude pa patcahu, smanji se broj citera i onda opet izađe nova verzija hacka i opet sranje, ali se barem trude sprijecit ih. Ja ovdje otkad igram fifu nisam vidio da su igdje rekli da su barem pokusali sprijecit cheatanje.

i sta se tice prodaje, napisi cijenu pa ces lakse prodat

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
KiCo77 kaže...

Ma, i u ostalim igrama ima cheatanja, samo sta se tamo trude pa patcahu, smanji se broj citera i onda opet izađe nova verzija hacka i opet sranje, ali se barem trude sprijecit ih. Ja ovdje otkad igram fifu nisam vidio da su igdje rekli da su barem pokusali sprijecit cheatanje.

i sta se tice prodaje, napisi cijenu pa ces lakse prodat

ja se opet žalio jučer na chatu, samo je rekao "i will end this conversation now", reko thank you, fuck off

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Izašao novi totw sa prokletim baleom u CAM poziciji sa 94 paceom, 86 shootingom, 86 pass, 88 dribbling, i 70+ def i head. oni nisu majke mi normalni 

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 16:03 (antiljano27).

1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Izašao novi totw sa prokletim baleom u CAM poziciji sa 94 paceom, 86 shootingom, 86 pass, 88 dribbling, i 70+ def i head. oni nisu majke mi normalni 

I Robben pa sad cese otvarat packovi vidjet ce te sve ce biti dzaba pogotovo zbog njih dvojice

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
neaktivan
Nokialino kaže...
Ti zaista mislis da ce oni to srediti!!!!!!!!!

Pa uvijek iman malu nadu zato što je to velika tvrtka, ali čini se da ne daju jeb za PC nikako. Rekli su bili da su napravili ban cheatera, ali ih je još uvijek pun Division.

A onaj acc sa milion coinsa prodajem za 300 kn, ako želi neko uzeti zasebno acc i/ili coinse može.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 20:08 (Malie).
15 godina
Postovani FUT-ovci, dal postoji kartica za promjenu igraceve formacije CDM >> RB?? Kupio sam J.Zanettija, a on je CDM, a htio bi ga koristiti na RB.. Dal je velika greska ako ne igra na svojoj poziciji, dal ce utjecat na igru, igraceve atribute i sl.?? Unaprijed HVALA
13 godina
neaktivan
soja kaže...
Postovani FUT-ovci, dal postoji kartica za promjenu igraceve formacije CDM >> RB?? Kupio sam J.Zanettija, a on je CDM, a htio bi ga koristiti na RB.. Dal je velika greska ako ne igra na svojoj poziciji, dal ce utjecat na igru, igraceve atribute i sl.?? Unaprijed HVALA

Ne postoji, i trebalo bi utjecati što ne igra na svojoj poziciji, trebao bi igrati nešto lošije nego što to radi na cdm zbog manjka chemistrya

15 godina
antiljano27 kaže...
soja kaže...

Ne postoji, i trebalo bi utjecati što ne igra na svojoj poziciji, trebao bi igrati nešto lošije nego što to radi na cdm zbog manjka chemistrya

A ako mi i nakon kaj stavim igraca na krivu poziciju chemistry ostane 100??
14 godina
soja kaže...
antiljano27 kaže...
soja kaže...

Bitan je personal chemistry, chemistry igraca, max. je 9 i tako bi trebao bit,

a sad neznam jeli samo chemistry utjece na njega, jer ako mu je pozicija crvena mogao bi često bit izvan polozaja.

13 godina
neaktivan
soja kaže...

Game engine u igri gleda izričito i samo chemistry na igraču 

13 godina
antiljano27 kaže...
soja kaže...

Game engine u igri gleda izričito i samo chemistry na igraču 

ma daj, game engine ne gleda na ništa {#}, igra odlučuje kako će ti bit nasumičnim odabirom hahaha, ako će padat svi redom padat će

13 godina
FIFA 13

Igram season i metem doslovno tamo. I sad mi lik na 3-0 ostavi joystick sa strane... pa da poludis sa djecom.

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
gocaUCV kaže...
drakula789 kaže...

Joshua King za 900 coinsa u nekoj bezveze formaciji pretvorio ga u 4312 i kupio veliki ugovor stavio na 25 k buy now.

nadasm se da ce otici i doci lijepi profit

btw.poceo trejdat s silver bpl igracima :)

Ako si na PC ne ocekuj vise od 5k.

Da ali gleni jedan nije ispod 20 k u toj formaciji,kad istekne stavit cu na 20 k buy now

Vidi se da se tek poceo trejd sa silverima :D Javi za koliko si ga prodao ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 1:11 (gocaUCV).
16 godina
FIFA 13

pobjedi lika 9-1, 6 golova glavom, meni bilo zao, mogu mislit sta je on sve izrecitirao nakon golova {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Kod brzine igraca, dal je bitna i visina ?

npr. felipe santana koj je visok oko 193 i ima sprint speed 80 , i neki normalni igrac od 185 koj ima isto 80 sprint speed, i ajmo rec da imaju isto ubrzanje, hoce santana bit brzi posto ima vece korake ?

znam da je pitanje malo glupavo al sta ces :D

0 0 hvala 0
15 godina
To ti je sve vec uracunato u player stats, tj bar bi trebalo biti
16 godina

Jučer ispuknuo u jednom packu Falca-a i u drugom Balea , prodao ih i kupio Neuera, budući da više nisam podnosio Wiese-a i Weindefellera, it was a good day.

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Moze li tko pristupiti Fifi na PC-u ili samo ja ne mogu,Origin mi kaze da nisam online.

0 0 hvala 0
17 godina
matekws kaže...

Jučer ispuknuo u jednom packu Falca-a i u drugom Balea , prodao ih i kupio Neuera, budući da više nisam podnosio Wiese-a i Weindefellera, it was a good day.

Pa onda ti je još dosta i ostalo, stvarno dobar zgoditak... ja otkako otvaram paketiće nisam dobio ništa vrijednog a otvorio sam ih stotinjak dok sam na PS3 otvorio desetak i dobio tri odlična igrača...

17 godina
gocaUCV kaže...

Moze li tko pristupiti Fifi na PC-u ili samo ja ne mogu,Origin mi kaze da nisam online.

Evo probao sam, radi normalno...

edit:  vraga radi, evo crknulo i kod mene.  Valjda opet imaju neko održavanje...

proradilo nakon 10 minuta i sad radi..

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 12:54 (movie).
16 godina
movie kaže...
matekws kaže...

Pa onda ti je još dosta i ostalo, stvarno dobar zgoditak... ja otkako otvaram paketiće nisam dobio ništa vrijednog a otvorio sam ih stotinjak dok sam na PS3 otvorio desetak i dobio tri odlična igrača...

Ah Bale prodan za 95 000 i Falcao za 38 000.. I kad sam prodao Falca-a za tu cifru, na račun mi sjelo 35 000 (neznam koji k* je to bio, ali već sam napisao dosta mailova EA-u , niti jedan odgovor nisam dobio) 
Neuer kupljen za 114 000.. A dalje skupljat za Švajnija. Treba mi neka krmača na sredini terena.

13 godina
neaktivan
matekws kaže...
movie kaže...
matekws kaže...

Ah Bale prodan za 95 000 i Falcao za 38 000.. I kad sam prodao Falca-a za tu cifru, na račun mi sjelo 35 000 (neznam koji k* je to bio, ali već sam napisao dosta mailova EA-u , niti jedan odgovor nisam dobio) 
Neuer kupljen za 114 000.. A dalje skupljat za Švajnija. Treba mi neka krmača na sredini terena.

ahahhahhahhahahahahah ma to ti je taxa koju si ea uzima

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
matekws kaže...

5% od svake transakcije plaćaš ea sportsu

16 godina
movie kaže...
matekws kaže...

5% od svake transakcije plaćaš ea sportsu

Nisam im pisao radi toga, nego zbog moćnih timova koji su mi u jednom tjednu opalili zidarsku izlaskom iz meča dok sam vodio 3:0 i onda kasnije piše da sam ja izgubio.. Ne igram više tolko UT, većinom skupljam ekipu za brata da si odigra kvalitetno. 

Al kad pogledam koliko je brat kupio packova (oko 100 sigurno), to je znači 750 000, igrače sam dobio u vrijednosti od cca 250 000.. To je pušiona od 500 000 , al opet je čovjek sretan kad dobi nekog tipa Bale-a.
Isto ko i kladionica, kladim se po 20 puta u godini, potrošim oko 400 kn, jednom dobim 250, 300 i sretan sam.. mulac.

17 godina
FIFA 13

Nevjerojatno kako se brzo i lako prodaju brazilci? Nakon što sam odlučio prodati ekipu brazilaca i slagati novu u jednom danu sam prodao nekih 25 igrača.  22 sam prodao za osjetno veće novce nego sam ih kupio a trojicu za nešto manje. Jedino je marcelo taj dan bio loša prodaja. Sada sam isto ponovio na PS3 pošto sam imao identičnu ekipu brazilaca i odlučio slagati ekipu kakvu imam na računalo kako bi u stvari na obje platforme igrao s istom momčadi. Počeo sam sinoć prodavati barzilce i evo prije par minuta prodao sam zadnjeg. To je bilo opet oko 25 igrača. Svima je cijena osjetno porasla osim možda dvojce ili trojce tako da sam skupio lijepu količinu coinsa i složio više manje identičnu ekipu kao što imam na računalu... Kad se sve zbroju dobio sam puno više nazad nego sam dao što mi je za PS3 bitno jer je tamo teško doći do coinsa.  Tako da sam i na PS3 uspio složiti lijepu momčad. Imam u pričuvi još par interesantnih igrača ali momčad sam slagao tako da mi igra 9 igrača iz jednog kluba...

http://www.futhead.com/fifa/squads/6556933/

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Kad god izađu ove mrcine u TOTW packovima može se pokupovat bruku itema za smješno niske cijene.

Sinoć sam uložio ukupno 17k coinsa u formacije, dođem danas kući 45k coinsa na accountu i još 8 itema neprodanih. Da mi je dogurat do magičnih 80k da kupim Kompanya i ne bih više kucno na trade pile da kupim igrača za svoj team

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

imas kompyna za oko 60k, ja sam ga platio tolko prije 2 dana

probaj navecer bidat

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice