FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.249.315
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
FIFA 13

Rasprodao sam danas sve brazilce i složio novu ekipu. Interesantno da sam prodao oko dvadeset igrača u jedno poslijepodne i na svima sam zaradio osim na marcelu kojem je cijena pala dok je svim drugima narasla.

Ne znam zakaj mi na valenciji piše che:7 a u igri i na ea sports stranici piše uredno che:9?  Ne znam koga da stavim na RM jer i nije neki izbor u engleskoj ligi..

http://www.futhead.com/fifa/squads/6490440/#squad-player

Ili je bolje ovako?

http://www.futhead.com/fifa/squads/6491920/#squad-player

No muči me Walcott jer s njim jednostavno ne mogu igrati

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 0:56 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 13
movie kaže...

Rasprodao sam danas sve brazilce i složio novu ekipu. Interesantno da sam prodao oko dvadeset igrača u jedno poslijepodne i na svima sam zaradio osim na marcelu kojem je cijena pala dok je svim drugima narasla.

Ne znam zakaj mi na valenciji piše che:7 a u igri i na ea sports stranici piše uredno che:9?  Ne znam koga da stavim na RM jer i nije neki izbor u engleskoj ligi..

Ili je bolje ovako?

Ovaj drugi squad je odlican. jedino bi zamjenio aguera sa baloteliem (volim vise jace igrace u spici) i lescota sa david luizom.. ostalo je super.

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
12 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
movie kaže...

Ili je bolje ovako?

Sto se tice RW tu bi stavio BenArfu i od Cb-a ni manje ni vise Cabul ili pak Mbia i umesto sporog levog beka stavio bi Clisija i umesto Hazarda stavio bi Nania.

13 godina
movie kaže...

Ili je bolje ovako?

probaj i ovako http://www.futhead.com/fifa/squads/6497567/

13 godina
drakula789 kaže...
SimeKZ kaže...

Razbio sam lika 4-0 Cazorla 3 komada i to sve sa kojih 25m. Bio je jedan genijalan gol iz voleja i malu mrezicu, steta sta nisam spremio kad ima samo 7 mjesta na onlinu da pokazem.

Meni danas Gospon Santini 2 komada glavom a heading oko 60:)

najsalđe je bio zadnji ejr je pao u 90. min.

Heading 69 ali 190cm i strenght 90

17 godina
Encyanix kaže...

Ovaj drugi squad je odlican. jedino bi zamjenio aguera sa baloteliem (volim vise jace igrace u spici) i lescota sa david luizom.. ostalo je super.

Imam još u rezervi remya i teveza pa mi bilo glupo kupovati još i balotellia. Jedino da jednog od ove dvojce prodam pa kupim balotellia. David Luiz mi je na klupi, nekako nemam povjerenja u njega. No mogu probati par tekmi s njim u ovoj momčadi. Dok sam imao brazilce puno je padao i griješio...

17 godina
Nokialino kaže...

Sto se tice RW tu bi stavio BenArfu i od Cb-a ni manje ni vise Cabul ili pak Mbia i umesto sporog levog beka stavio bi Clisija i umesto Hazarda stavio bi Nania.

Budem još malo kemijao da vidim koji će mi igrači najbolje leći. Za lijevo sam se odlučio za hazarda i balea tako da je nani otpao. Desno imam valenciju bearfu i walcotta. U tom triju walcott mi je najlošiji pa će on prvi na prodaju. Za lijevog bočnog između trija clichy, cole i evra odlučio sam se za ovu zadnju dvojcu. Možda sam trebao ići na jednog bržeg i jednog boljeg u obrani a ne na dva slična igrača no  to još stignem ispraviti. Između cabula i vermalena odlučio sam se za vermalena.  No meni za sada što sam probao par tekmi stoperski par terry kompany djeluju sjajno... Pošto sam ekipu tek jučer složio a rasprodao staru nisam previše igrao pa ne znam još što je najbolje.  Budem istraživao par dana dok mi sve ne sjedne...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Joshua King za 900 coinsa u nekoj bezveze formaciji pretvorio ga u 4312 i kupio veliki ugovor stavio na 25 k buy now.

nadasm se da ce otici i doci lijepi profit

btw.poceo trejdat s silver bpl igracima :)

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Ili je bolje ovako?

Ohooo! Vidim poslušao si me...Ovo je vec ozbiljna ekipa  {#} ...Bit ce zanimljivo...Sinoc nisam bio online, zakunjao odmah nakon utakmice Barca-Real. Uigraj tu momcad i vidimo se na terenu. Poooz! {#}  

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Mize mi netko napraviti bundes leuga squad do 100 k?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
drakula789 kaže...

http://www.futhead.com/fifa/squads/6501263/#

13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
drakula789 kaže...

http://www.futhead.com/fifa/squads/6501263/#

eswien?

13 godina

stavi ga u subs, kao i Farfan i Schurrle pa ih možeš ubaci umjesto cam-ova ako fali pace-a {#}

13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

stavi ga u subs, kao i Farfan i Schurrle pa ih možeš ubaci umjesto cam-ova ako fali pace-a {#}

a ovako sta?

http://www.futhead.com/fifa/squads/6502033/#squad-player

13 godina
drakula789 kaže...
BoobZ kaže...

a ovako sta?

još bolje ali ti prelazi 100k kad Schweinsteiger sam toiko košta

13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
drakula789 kaže...
BoobZ kaže...

a ovako sta?

još bolje ali ti prelazi 100k kad Schweinsteiger sam toiko košta

Pa da ali kad su svi ostali cm-cdmovi losi

12 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Joshua King za 900 coinsa u nekoj bezveze formaciji pretvorio ga u 4312 i kupio veliki ugovor stavio na 25 k buy now.

Ako si na PC ne ocekuj vise od 5k.

14 godina
neaktivan
JEl video neko juce Mesija?

BTW ko hoce neka me doda pa da odigramo koju na FUT (nick Don_Omar_11)
17 godina
Nokialino kaže...

Ne znam zašto svi sad potenciraju messia i njegovu igru? S jedne strane imamo real koji se brani s deset igrača u dva reda što se lijepo vidjelo s tribine. Prođeš prvi red već te čekaju u drugom redu sljedeći a svi su vrhunski igrači. Teško je to probiti. Čim se osvoji lopta ide duga na di mariu ili ronalda koji na širokom prostoru bez čuvara s lakoćom bježe barcinim sporim stoperima. Nisam primjetio da je netko stajao pored ronalda dok s druge strane messi niti jednog trenutka nije bio sam. Smiješno je bilo gledati kako ronaldo štopa i zabija na prazan gol a da oko njega nema niti jednog igrača barcelone. Najbliži mu je bio higuain? Nisam primjetio da je messi ijednom bio sam na polovici reala kao što je ronaldo sam u 16 m barcelone. Kad se sve zbroji normalno je da messi na jednoj polovici terena među dvadeset igrača teško može što napraviti. S druge strane di marija i ronaldo su na polovici barce bili zajedno s dva stopera. Četiri igrača na jednoj polovici terena i dvadeset na drugoj polovici terena. Što misliš tko ima šanse za nešto pokazati i odigrati? I ono najbitnije, barca igra bez trenera i to već duže vrijeme. Jesu to vrhunski igrači ali treba trener koji će uvidjeti probleme, reagirati, mijenjati taktiku i pristup na licu mjesta ako ne ide... toga ovdje nema. Barcin sadašnji trener još je prošle godine bio skaut za japan a danas vodi možda i najbolju momčad današnjice. U kojem klubu je to još moguće?  Smiješno mi je da i nakon pola tekme ne zaljepi nekog pored di marije i ronalda nego oni cijelu tekmu šprintaju po polovici barci kako im se digne dok s druge strane messi uvijek okružen dvojcom a poneki put i trojcom igrača reala. Da, baš je čudno što je nevidljiv... braca zadnjih dana ruši onu teoriju o skupu igrača koje može voditi i kumica s placa. Može neko vrijeme ali s vremenom počinju izlaziti problemi na vidjelo. Momčadi su se prilagodili barci.  Svi parkiraju autobus ispred gola a onda kad osvoje loptu brzom kontrom pokušavaju što kraćim putem doći do barcinog gola i uputiti udarac. Sad se čeka barcin odgovor na ovu taktiku a njega nema jer nema niti trenera.  Frajer igra po postavljenoj špranci sa uvijek iste tri izmjene. Nema promjene ritma, taktike, bilo čega i to je problem. Daleko da nakon dvije tri tekme možemo pričati o padu ili nećem ali da nešto ne štima to je istina. Uostalom, niti najskuplji mercedes ne vozi vječno...

13 godina
FIFA 13

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#bfBbkADTnI8y3:pc

Jos da mi je naci zamjenu za Benta, neki dobar RB i CB i to bi bilo to. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

kabul,mbia,cahill za cb , rb walker , johnson, richards

st- suarez, defoe, baloteli

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 13:30 (Trnjan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Al opet gde je mesi?Nasla se formula kako pobediti barsu,jednostavno ronaldinjo bi napravio nesto,digao publiku na noge,adrenalin bi bio jos veci kod suigraca i veci motiv,nesto bi on uradio i to bi donelo prevagu a to barsi treba.Zato sam i zavoleo Barcu zbog Dinja.Koga vise zanima lepota i savrsenstvo igre, ako ne pobedjujes.Ovo je samo pocetak kraja,totalno sam razocaran u njih i nemam nameru vise da ih gledam,popice petardu na bernabeu,ispasce iz lige sampiona i jedino im ostaje prventstvo i super kup spanije.Ja sama znao cim je dosao za trenera TIto sve mi je bilo jasno.I jedan je dinjo!!!!

Oni sto dovode songa i te igrace i sanceza bolje da su doveli tiago silvu ili tipa tkav igrac u odbrani oni drze dva najsporija beka danasnjice mislim na CB.Vilja ne igra ,a igra fabregas koji je u totlanom padu forme i meni nije jasno kako barsa ne igra sa viljom u napadu da ima neko da prati mesijaa i on vise ne trci kako treba tj seta se po terenu,a pre nije bio takav.Kako su krenuli nek dovedu trezegea mislim stvarno.Ta tika taka prolazi ako imas pobedu,murinjo im je svesno pustio posed i samo ih je bockao na kontre a tu je barsa spora.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 13:39 (Nokialino).
14 godina
movie kaže...
Nokialino kaže...

Ne znam zašto svi sad potenciraju messia i njegovu igru? S jedne strane imamo real koji se brani s deset igrača u dva reda što se lijepo vidjelo s tribine. Prođeš prvi red već te čekaju u drugom redu sljedeći a svi su vrhunski igrači. Teško je to probiti. Čim se osvoji lopta ide duga na di mariu ili ronalda koji na širokom prostoru bez čuvara s lakoćom bježe barcinim sporim stoperima. Nisam primjetio da je netko stajao pored ronalda dok s druge strane messi niti jednog trenutka nije bio sam. Smiješno je bilo gledati kako ronaldo štopa i zabija na prazan gol a da oko njega nema niti jednog igrača barcelone. Najbliži mu je bio higuain? Nisam primjetio da je messi ijednom bio sam na polovici reala kao što je ronaldo sam u 16 m barcelone. Kad se sve zbroji normalno je da messi na jednoj polovici terena među dvadeset igrača teško može što napraviti. S druge strane di marija i ronaldo su na polovici barce bili zajedno s dva stopera. Četiri igrača na jednoj polovici terena i dvadeset na drugoj polovici terena. Što misliš tko ima šanse za nešto pokazati i odigrati? I ono najbitnije, barca igra bez trenera i to već duže vrijeme. Jesu to vrhunski igrači ali treba trener koji će uvidjeti probleme, reagirati, mijenjati taktiku i pristup na licu mjesta ako ne ide... toga ovdje nema. Barcin sadašnji trener još je prošle godine bio skaut za japan a danas vodi možda i najbolju momčad današnjice. U kojem klubu je to još moguće?  Smiješno mi je da i nakon pola tekme ne zaljepi nekog pored di marije i ronalda nego oni cijelu tekmu šprintaju po polovici barci kako im se digne dok s druge strane messi uvijek okružen dvojcom a poneki put i trojcom igrača reala. Da, baš je čudno što je nevidljiv... braca zadnjih dana ruši onu teoriju o skupu igrača koje može voditi i kumica s placa. Može neko vrijeme ali s vremenom počinju izlaziti problemi na vidjelo. Momčadi su se prilagodili barci.  Svi parkiraju autobus ispred gola a onda kad osvoje loptu brzom kontrom pokušavaju što kraćim putem doći do barcinog gola i uputiti udarac. Sad se čeka barcin odgovor na ovu taktiku a njega nema jer nema niti trenera.  Frajer igra po postavljenoj špranci sa uvijek iste tri izmjene. Nema promjene ritma, taktike, bilo čega i to je problem. Daleko da nakon dvije tri tekme možemo pričati o padu ili nećem ali da nešto ne štima to je istina. Uostalom, niti najskuplji mercedes ne vozi vječno...

Odličan komentar, hvala...

13 godina
neaktivan
Trnjan kaže...

kabul,mbia,cahill za cb , rb walker , johnson, richards

st- suarez, defoe, baloteli

sanga

13 godina
neaktivan
gocaUCV kaže...
drakula789 kaže...

Ako si na PC ne ocekuj vise od 5k.

Da ali gleni jedan nije ispod 20 k u toj formaciji,kad istekne stavit cu na 20 k buy now

15 godina

kupio sam costu, pa ne znam na koju poziciju da ga stavim, cdm ili cam? mislio sam  mu kupit onu karticu za promjenu pozicije.. vaša mišljenja, cdm ili cam?? igram 4-1-2-1-2

17 godina
Nokialino kaže...

Al opet gde je mesi?Nasla se formula kako pobediti barsu,jednostavno ronaldinjo bi napravio nesto,digao publiku na noge,adrenalin bi bio jos veci kod suigraca i veci motiv,nesto bi on uradio i to bi donelo prevagu a to barsi treba.Zato sam i zavoleo Barcu zbog Dinja.Koga vise zanima lepota i savrsenstvo igre, ako ne pobedjujes.Ovo je samo pocetak kraja,totalno sam razocaran u njih i nemam nameru vise da ih gledam,popice petardu na bernabeu,ispasce iz lige sampiona i jedino im ostaje prventstvo i super kup spanije.Ja sama znao cim je dosao za trenera TIto sve mi je bilo jasno.I jedan je dinjo!!!!

Oni sto dovode songa i te igrace i sanceza bolje da su doveli tiago silvu ili tipa tkav igrac u odbrani oni drze dva najsporija beka danasnjice mislim na CB.Vilja ne igra ,a igra fabregas koji je u totlanom padu forme i meni nije jasno kako barsa ne igra sa viljom u napadu da ima neko da prati mesijaa i on vise ne trci kako treba tj seta se po terenu,a pre nije bio takav.Kako su krenuli nek dovedu trezegea mislim stvarno.Ta tika taka prolazi ako imas pobedu,murinjo im je svesno pustio posed i samo ih je bockao na kontre a tu je barsa spora.

Pa pokušao sam ti objasniti da je teško igrati kad na četrdesetak metara imaš dvadeset igrača. Ronaldinho nikad nije igrao protiv takve obrane.  Ona je patentirana samo kao protuigra na igru današnje barce. Dok se igrao ajmo reći normalan nogomet i messi je dizao na noge i vagao te njihao protivničke igrače. Sinoć je u svakoj akciji bio između tri igrača. Ne postoji igrač koji može u takvoj gužvi i takvom presingu nešto napraviti a kad i napravi onda je odmah na podu. Danas je svim ekipama prva misao kako zaustaviti messia a onda kako zaustaviti i barcelonu. Formula je vrlo jednostavno. Branimo se vrlo usko s deset igrača a čim uzmeš loptu napamet je šalješ na centar jer tamo ionako nema nikog.  Dva barcina stopera su duboko u polju prtivnika i brzi igrač kao ronaldo ili di marija to dobro koriste. Kad krenu u šprint možeš im staviti soli na rep. Dva barcina stopera se ne mogu tako brzo vratiti niti mogu pratiti bilo kojeg brzanca i ako izbačenu loptu odmah ne presijeku nastaje problem što se sinoć lijepo vidjelo kod drugog gola. Lopta izbačena sa 16m reala na centar, brza kontra, di marija neuhvatljiv, golman brani a lopta se potpuno neshvatljivo odbija na drugu stativu gdje sami samcati stoje dva igrača reala. Kad igram fut protiv takvog protivnika ebem njega i njegov nogomet. Ne sastane se s loptom, ne pukne mi po golu, ne odigra tri dodavanja ali kad pobjegne uvijek mi zabije...  izgleda da su u zadnje vrijeme igrači reala igrali fut i vidjeli kako je najjednostavnije doći do protivničkog gola ako koristiš šprinterske kvalitete pojedinca..

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 13:59 (movie).
12 godina
neaktivan
soja kaže...

kupio sam costu, pa ne znam na koju poziciju da ga stavim, cdm ili cam? mislio sam  mu kupit onu karticu za promjenu pozicije.. vaša mišljenja, cdm ili cam?? igram 4-1-2-1-2

Pa više za CDM mi je on nekako zbog passinga i fali mu pacea malo za CAM ako ćemo iskreno.

PS. Prodajem origin acc sa fifom 13 na njemu i 1 mil coinsa na UTu

14 godina
neaktivan
Od one tekme kada su vodili dva nula pa izgubili totalno su se pogubilli,a sto onda barsa nije igrala pametno tj da igra na kontre ima rezultat i samo ceka priliku ne nego ona hoce da bude superiorna pa evo im ga sada,sada mogu samo da gledaju,kao i ligu sampiona.Svako igra kako on hoce i kako mislim da treba da bi pobedio,i niko nece pitati zasto je real igrao bunker vec te pitati ko je pobedio.e kada too shvate igraci barce tada cu ih gledati,ovako samo se nerviram i nerviram.Pa reicimo da imaju Ibru pa malo na cenatrust i samim tim bi se stvorio visak za mesija al ovako svi se skupe puste im bokove i vozi.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice