FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.250.952
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
FIFA 13

Pa od kad su citeri zavladali ne mozes normalno igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 13
SimeKZ kaže...

Da se ne ucopram ali u ova dva mjeseca naletio sam samo na dvojcu do sada... mene ebu neke druge stvari...

14 godina
neaktivan

Bas bi voleo da mi neko objasni cemu ovaj No Coin Cup?

Fifa me sve vise i vise ubedjuje da ne kupim sledeci serijal al zaista ,da ima drugi fudbal koji je bolji ,ovo vise ne bi igrao ali posto trenutno nema, tako da mi ostaje da povremeno odigram koju na fifi 13 (promasaj godine definitivno).

lepo je neko rekao cim nema konkurencije nema ni dobrog proizvoda.

Eh kad bi 2K preuzeo i fudbal ,onda bi to zaista bilo zanimljivo ,bas bi voleo tada videti kako ce na to fifa reagovati,jer ne sumnjam da bi to fino izgledalo od strane 2K,al ovako to je samo pusta zelja.....

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 19:28 (Nokialino).
14 godina
FIFA 13

bas me zanima za koliko ce tema bit obrisana... sve sta on govori je istina, i fkt mi je presmijesno kad pobjedujem tako ili odmah pozivcanim kad gubim zbog toga..

http://forum.ea.com/uk/posts/list/2294167.page

I ovo sta je reko da cim on fula dobru priliku za gol, protivnik zabije...

to je meni stalno tako, kad ja nesto fulam odmah primim gol, ili obratno...

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Da se ne ucopram ali u ova dva mjeseca naletio sam samo na dvojcu do sada... mene ebu neke druge stvari...

Ja vec danima ne mogu odigrat niti jedne utakmice u fut sezoni, samo kupove mogu, imal jos neko takvih problema ?

I nije preuvelicano, niti jedne ne mogu odigrat, uvijek mi izbacuje istih 5-6 likova da igram sa njima...

17 godina
Nokialino kaže...

Bas bi voleo da mi neko objasni cemu ovaj No Coin Cup?

Fifa me sve vise i vise ubedjuje da ne kupim sledeci serijal al zaista ,da ima drugi fudbal koji je bolji ,ovo vise ne bi igrao ali posto trenutno nema, tako da mi ostaje da povremeno odigram koju na fifi 13 (promasaj godine definitivno).

lepo je neko rekao cim nema konkurencije nema ni dobrog proizvoda.

Eh kad bi 2K preuzeo i fudbal ,onda bi to zaista bilo zanimljivo ,bas bi voleo tada videti kako ce na to fifa reagovati,jer ne sumnjam da bi to fino izgledalo od strane 2K,al ovako to je samo pusta zelja.....

Dobro si zaključio, igramo fifu jer trenutno nema ništa bolje tj. fifa je najbolja. Da 2K može ponuditi konkurentan proizvod sasvim sigurno bi ga ponudio. Ali ne može. Nije to tako jednostavno. FIFA se radi od 1995 god i nezadovoljan si. Misliš da je netko u stanju u jednoj godini izbaciti igru koja će biti bolja od fife koja se razvija 18 godina?  Mislim da bi ta igra bila daleko i iza pesa a da sad ne govorimo o ekskluzivama koje drže fifa i pes. Taj treći nogomet se valjda ne bi niti smio zvati nogomet..  Mislim da u dogledno vrijeme nitko neće ponuditi nikakav nogomet. Preveliki novci, prevelik rizik a nikakve garancije..

13 godina
frenky17 kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ja vec danima ne mogu odigrat niti jedne utakmice u fut sezoni, samo kupove mogu, imal jos neko takvih problema ?

I nije preuvelicano, niti jedne ne mogu odigrat, uvijek mi izbacuje istih 5-6 likova da igram sa njima...

ja nemogu sezonu igrat već duže vrijeme, samo kupovi, i nema naznake da će bit bolje. yebe se EA-i, nek smo mi kupili igru

13 godina
FIFA 13

FUT je ne mogu za igranje. Citer je svaki mada ne znam sta ce im to kad niti oni onda ne mogu sa nikim igrat. Smijesno. A i jos bolje je kad lik sa cijlom BPL mocnom ekipom radi to. Brutalne stvari se dogadaju u glavama te djece.

A sta im je opet trade u banani, stoje mi na expired dosta igraca.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Opet sam na 40k i opet ne znam stsa da tradeam. sta predlazete. Uspio sma bastosa neki dan ulovit za 5800 dana otiso za 11500. 

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

snadi se :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Opet sam na 40k i opet ne znam stsa da tradeam. sta predlazete. Uspio sma bastosa neki dan ulovit za 5800 dana otiso za 11500. 

Pa malo pogledaš pa vidiš što najčešće ide i što postiže dobre novce. Recimo, u zadnjih desetak dana prodao sam bar 5 puta kaku i na svakom uzeo 10 000 coinsa. Snimio sam takvih pet šest igrača i samo s njima radim.

Neuera sam na aukciji uzeo za 101 000 a prodao za 155 000 i tako... nije neka nauka...

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 14:13 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Trade je u ovoj Fifi postao jednostavno prelagan, i općenito zarađivanje coinsa. U 12 sam bio sretan ko mala beba kada bi prešao 50k, a sad dodjem do 500k, i spiskam iz dosade sve na packove i tako iz kruga u krug. Kao što su ovi prije naveli, koncentriraj se na 10-15 igrača i svako malo provjeri kako ide. Ja sam na bronze englezima sve zaradio. Samo jutros - kada se sve proda - sam zaradio cca 40-50k i to mi je dosta tradea za danas. 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Meni su silveri donjeli sve sto imam ,al ja kupujem sve na cemu mogu zaradit pa makar i 500coinsa.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

po meni nekako ujutro su cijene vece pa se tokom dana spustaju i navecer se moze dosta dobrih igraca za malo para dobit(i formacija, pozicija itd)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gocaUCV kaže...

Meni su silveri donjeli sve sto imam ,al ja kupujem sve na cemu mogu zaradit pa makar i 500coinsa.

Tako sam i ja na početku, sve na čemu se da zaradit sam kupovao, ali sad sam skužio da mi to samo troši vrijeme, ne vidim više razlog zašto bi tako tradeao. Momčad imam. Para nešto imam, seasons nemogu igrat, pa nemam ni za šta poboljšavat momčad. Samo da mi stoji na računu i da ljepše izgleda. Ništa drugo. Zato se koncentriram na 2k+ tradeove da brže skupim 500k da mogu packove otvarat :D 

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 15:36 (antiljano27).
14 godina
neaktivan
Ronaldinho zasluzuje pace najmanje 75 i 6 zvezdica za skill..King !

17 godina
antiljano27 kaže...

Trade je u ovoj Fifi postao jednostavno prelagan, i općenito zarađivanje coinsa. U 12 sam bio sretan ko mala beba kada bi prešao 50k, a sad dodjem do 500k, i spiskam iz dosade sve na packove i tako iz kruga u krug. Kao što su ovi prije naveli, koncentriraj se na 10-15 igrača i svako malo provjeri kako ide. Ja sam na bronze englezima sve zaradio. Samo jutros - kada se sve proda - sam zaradio cca 40-50k i to mi je dosta tradea za danas. 

Na PS3 je puno teže doći do neke veće količine coinsa. Možeš kupiti igrače nekoliko puta jeftinije nego što bi ih kupio na računalu ali je problem što ih ne možeš skupo i prodati.  Izvučem u paketiću neki dan ronaldinha i sav sretan pomislim evo dobre zarade. Odem, pogledam i nađem ih dvadesetak u rasponu cijene od 1200 do 2400 coinsa? I što da ja sada tu zaradim? Gledam, trenutno je na PS3 na aukciji oko 1 800 000 ponuda a na računalu 180 000 i to je dobro jer zna pasti i na 120 000.  Naravno, veća ponuda manje cijene ali i manji prostor za preprodaju...

evo trenutno, u ponoć na PS3 na aukciji je 2.662 008 ponuda dok je na računalu u isto vrijeme 169 423 ponude...

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 0:00 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Pozdrav! Instalirao sam Windows 8 , 64bit. I stavim ja Fifu 13 gore kad mi ne zeli opce pokrenuti. Da li je imao ko problem s time? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Frane1994 kaže...

Pozdrav! Instalirao sam Windows 8 , 64bit. I stavim ja Fifu 13 gore kad mi ne zeli opce pokrenuti. Da li je imao ko problem s time? 

Ja imam win8 64 bit i fifa mi radi najnormalnije. Doduše imam original igru što za tebe ne znam..

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Pa malo pogledaš pa vidiš što najčešće ide i što postiže dobre novce. Recimo, u zadnjih desetak dana prodao sam bar 5 puta kaku i na svakom uzeo 10 000 coinsa. Snimio sam takvih pet šest igrača i samo s njima radim.

Neuera sam na aukciji uzeo za 101 000 a prodao za 155 000 i tako... nije neka nauka...

Koji je to Kaka kad si digo 10soma po svakom :D 

14 godina
SimeKZ kaže...

Ricardo Izecson dos Santos Leite

17 godina
SimeKZ kaže...

Pa ja znam samo za onog koji igra u realu?  Neki dan lik ga prodaje za 10 000 ja ga kupim i pogledam da je prvi sljedeći najjeftiniji bio 25 000. Ja svog onda stavim 23 500 i prodam u par sati.  Potom odem pogledati kaku u cam poziciji i nađem ga za 4500 coinsa. Kupim karticu cam - cm na aukciji za 8000 coinsa i stavim ga u prodaju za 22 000 coinsa i s tom cijenom sam bio najjeftiniji i opet ga prodam  u roku keks. I tako nekoliko puta. Kaj je to atomska fizika?

Tako pratim nekoliko igrača i u zadnjih desetak dana zaradio sam oko 300 000 coinsa. Imam jednog igrača kojeg prodam skoro svaki dan i ne vidim u čemu je fora da ga svi žele a ide bez problema za 28 000 coinsa. Posao sam napravio kad sam ga kupio za 600 coinsa i promjenio poziciju a tu sam karticu kupio za 650 coinsa te ga na kraju prodao za 28 500 coinsa. No vidim da su me provalili pa ih danas imaš koliko hoćeš i cijena mu je pala na 22 500 za koliko sam ga danas prodao. Samo malo baciš pogled što ljudi kupuju i to onda tražiš po najpovoljnijoj cijeni i dalje preprodaješ... nikakva nauka, samo malo slobodnog vremena a toga imam koliko hoćeš...

13 godina
FIFA 13

Mogo si rec da je u drugoj poziciji od kuda sam mogo znat.

Sad igram sa likom i ima ultra momcad stvarno kvalitetnu. I onda mi igra ultra defensive i dere me na kontre ko mladog majmuna. Lijevo Nani, desno Walcott i u sredini Balotelli pa se ti slikaj. Mrzim tako igrat. Ja igram on zabija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Mogo si rec da je u drugoj poziciji od kuda sam mogo znat.

To je najjača fora.  Ne mogu vjerovati da se isti igrač u cam-u prodaje za 600 a u cm-u za 28 000 coinsa?  Kad sam to provalio, krenulo me...

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 21:08 (movie).
13 godina
FIFA 13

Sad ako skupim love, sad cu krenut tako radit. Samo da prvi krene pa ce bit i za drugog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Dal postoji kakva transformacija da igrača koji je LW prebacim u CAM, CF ili ST ?

0 0 hvala 0
14 godina
Amazon637 kaže...

Dal postoji kakva transformacija da igrača koji je LW prebacim u CAM, CF ili ST ?

Ne

17 godina
SimeKZ kaže...

Uspio sma bastosa neki dan ulovit za 5800 dana otiso za 11500. 

Ja sam ga prošli mjesec uzeo za 1800 coinsa i nije mi nikako legao. Nisam uopće s njim igrao i vidim noćas da se nudi samo jedan u mojoj formaciji i stavim ga za 20 000 i do jutra je otišao..

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 12:14 (movie).
14 godina
FIFA 13

Bič pliz, J.Alba SIF kupljen za 300k, prodan za 700k, a da sam duze cekao sada bi ga prodao za 800k al nema veze.

Imam sad para a neznam sta bi kupio osim j****** preskupih IFova, messi i ronaldo su preskupi i nedostizni, a zadovoljan sam sa svih 6 momčadi.

Ako neko zeli kupit coinse nek mi se javi.. neda mi se vise trejdat

Anketica, 4-1-2-1-2, CAM

4 Ozil
2 Modric
0 Xavi
2 SIF Santi Cazorla
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 13:04 (KiCo77).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Bič pliz, J.Alba SIF kupljen za 300k, prodan za 700k, a da sam duze cekao sada bi ga prodao za 800k al nema veze.

To mi je uvijek bila misterija?  Vidim imaš ih koliko hoćeš od 400 do 500k i onda netko uzme po 700 ili 800k?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice