FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.279.673
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
RasQee kaže...

malo čeprkao po replay theatre i nađem jedan epic autogol dok sam još igrao FUt

http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/151434422

double fail

14 godina
David87 kaže...

El mi može netko reći čemu služi fajl C:\Users\User\Documents\FIFA 13\instance0\replay0.bin ?

Zauzima 1GB, a pošto imam SSD od 64GB zanima me da li se može izbrisati ili je to neka sistemska datoteka?

Tnx!

El zna itko? A ovaj koji daje TD usput je mogao napisat odgovor (ako uopće i on zna)! {#}

Maurer
15 godina
FIFA 13

Zanima me kako npr da smiim gol koji zabijem u futu tj.. dali ga moram snimat preko nekog programa kad je replay ili ima negdje autmatski za sejvat pa uploadat?

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Mozes ti snimat sa frapsom dok ti je replay, a jos bolje ti je poslije tekme otic u match lighlights , odaberes video i tamo imas za spremit, uploadat, izvadit screenshot i sl.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
FIFA 13

Oće li neko kupit Reus u 4-3-1-2 za 14k? Ja san ga slučajno kupija a imam samo 30k i brončani team pa ako je neko voljan pomoć i triba mu on.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Prodajem za PC coinse, ne za konzole.

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Igra li netko ovaj Seasons? Ima nekakvih 10 divizija pa krčiš put do prve i tako to. Samo nisam skontao ima li kakva nagrada ako osvojiš prvu diviziju ili je to čisto revijalno da ubijaš vrijeme.

Evo i SS sa utakmice iz DIV9, nisam mislio baš ovoliko golova ali eto ispalo tako.

http://i.imgur.com/BbKV6F2.jpg?1

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja sam osovojio div 1 par puta, nema nikakvih posebnih nagrada
16 godina
neaktivan
Malie kaže...

Prodajem za PC coinse, ne za konzole.

Ja prodajem 5 KN za 10 KN{#}

16 godina
FIFA 13

ljudi jel imao itko slican problem:

dakle pokrenem fifu otvori mi ono gdje mogu ici play,game settings i exit,kliknem play i krene kao ucitavati(vidim na misu) i onda nista i tako zadnjih tjedan dana,a prije toga radilo skroz normalno hmm :bo:

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

http://forum.ea.com/uk/posts/list/2277481.page

Ovdje možete napisat svoja iskustva nekakva vezano uz UT i cheatere, neke savjete za druge igrače što se toga tice i slično.

P.S. za sve čitere ovdje - da bog da pokrepali 

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

kako su darežljivi ovi iz EA, čak su dali bronze promo s 4 kartice u packu što ništa ne vrijede

0 1 hvala 0
15 godina

Ja imam isti probelm još od 28.9,moram igrat kod frenda jer kod mene ne radi :(((

SeBo
13 godina
neaktivan
bjong kaže...

kako su darežljivi ovi iz EA, čak su dali bronze promo s 4 kartice u packu što ništa ne vrijede

Ja dobio mini gold pack..to mi je kao da nista nisam dobio:D dobio neka dva korejska igraca, koja pitanje je dal ce mi EA uopce htjet uzet na quick sell, i beđ montepelijera..

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
neaktivan
meni je upravo neko provalio u accaunt i rasprodao pola tima.... ne mogu vjerovat ovo...
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako mi idu na živce oni koji siluju loptu i stalno rade fore{#} Nemoš igrat normalno.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
meni je upravo neko provalio u accaunt i rasprodao pola tima.... ne mogu vjerovat ovo...

odmah idi prijavit to, što prije

15 godina
neaktivan
na koji mail se to može prijavit? sad čekam agenta za live chat, al to neće bit još 20 godina ništa
15 godina
neaktivan
i majstor mi je čak ostavio nešto coinsa na accauntu da prikrije tragove, znači promjenio je formaciu agueru i kupio ga sebi za 80k, pa malo promješao igrače, teveza za 10k, chielinia za 20k itd...
nije mi jasno kako stvarno...
17 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo samo da se pohvalim na osvojenom 1st division titleu :)

everybody lies

0 0 hvala 0
16 godina
Imam pitanje u vezi FUT-a.. Tek sam krenuo igrat pa neznam bas puno.. Kad istekne igracu ugovor, moram kupit karticu da mu produzim?? To je jedini nacin?? Pitam jer su dosta skupe ovo bronze
15 godina
neaktivan
FIFA 13

@soja - da

Btw. stupio u kontakt sa supportom i riješio problem s te strane, sad čekam odgovor na mail, a pošto dobivaju mali milion takvih zahtjeva na dan od ljudi koji su prije nego im je accaunt bio hackiran imali 17 Messia u CB pozicijama i 13 Ronalda, bit ću sretan ako se riješi u tjedan dana. Ima neko možda sličnih iskustva pa da zna kolko se čeka?

I skužio sam da je lik koji mi je bio u accauntu počeo graditi novi squad u klubu, 4-4-2 formacija, nakon što si je kupio Aguera, Lavezzia, Teveza, Chiellinia, Nasria, i još par njih s tradepile-a. Možda mislio da neću skužiti.

I neki sumnjivi lik me dodao na Originu baš u vrijeme kadse to događalo, bez zajedničkih prijatelja, ništa, i ima 25mil club worth, tako da lako moguće da je on u pitanju.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Imali tko voljan kupiti Mayuku u 3-5-2 ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo mojih brazilaca:

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#iqfpOcGKnI14h:pc

BTW. upecao wellitona za 850 coinsa buy now :))

edit:Ovog Nalda ne bih poporucio ni najgorem neprijatelju.Jako je los.Uzeo Dedea sa 83 contracta za 3300 coinsa

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.2.2013 12:49 (drakula789).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

@soja - da

Btw. stupio u kontakt sa supportom i riješio problem s te strane, sad čekam odgovor na mail, a pošto dobivaju mali milion takvih zahtjeva na dan od ljudi koji su prije nego im je accaunt bio hackiran imali 17 Messia u CB pozicijama i 13 Ronalda, bit ću sretan ako se riješi u tjedan dana. Ima neko možda sličnih iskustva pa da zna kolko se čeka?

I skužio sam da je lik koji mi je bio u accauntu počeo graditi novi squad u klubu, 4-4-2 formacija, nakon što si je kupio Aguera, Lavezzia, Teveza, Chiellinia, Nasria, i još par njih s tradepile-a. Možda mislio da neću skužiti.

I neki sumnjivi lik me dodao na Originu baš u vrijeme kadse to događalo, bez zajedničkih prijatelja, ništa, i ima 25mil club worth, tako da lako moguće da je on u pitanju.

meni je tako nesto IF cannavaro, uredno ga kupio i nema ga nigdje, poslo suportu da ga nema itd

sad upalim web app i evo ga u unassigned pile, proslo je 4-5 dana, stim da sam prvom agentu poslo koji nije nis napravio dok mi je drugi evo vidis pomogo, pa nemoj samo jednom slat nego si nakon dan provjeri svoj case jeli aktivan

13 godina
neaktivan
FIFA 13

MIslim da nikada nisam imao ovoliko coinsa 

6 1 hvala 0
16 godina
antiljano27 kaže...

Kupi Sivonjića i čunga lungu... Ostane ti još nešto sitno :)

15 godina
antiljano27 kaže...

kupiš si dve žvakace :)

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan

Sve sam verovao al da ce mi dobro leci formacija 3-5-2 i to silver brazilci e to nisam..

Krenem ja malo pre iz zezanja da pravim 3-5-2 ekipu i odlucim ja brazilce i napravim ok ekipu,i krenem jednu,pa drugu tekmu i prosto nisam mogao da verujem da tako fino izgleda sve to.Zaista sam za sada prijatno iznenadjen a igrao sam gold cup i to sa bas jakim ekipama protiv prosek overal ekipe im je bio oko 83-84 .

Evo mojih brazilaca!!! http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#gzutffFGnI2kr:pc

13 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

Sve sam verovao al da ce mi dobro leci formacija 3-5-2 i to silver brazilci e to nisam..

Krenem ja malo pre iz zezanja da pravim 3-5-2 ekipu i odlucim ja brazilce i napravim ok ekipu,i krenem jednu,pa drugu tekmu i prosto nisam mogao da verujem da tako fino izgleda sve to.Zaista sam za sada prijatno iznenadjen a igrao sam gold cup i to sa bas jakim ekipama protiv prosek overal ekipe im je bio oko 83-84 .

Evo mojih brazilaca!!! http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#gzutffFGnI2kr:pc

ja isto kad mi je dosadno iz zezancije napravim 800k vrijednu momčad :D ali ne izgledaju loše, makar nije full chem

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice