pa vi opet ne shvatate poentu
slazem sa je da to neko lupa bez razloga, al ste vi jos ludji kad vas to tolko pogadja
meni je smesno sta vama znaci taj td,lajk,hvala,ovaj onaj djavo...da je vamo tolko stalo do nekog uticaja na internetu
cim se ovoliko zestite na taj td, tolko ste bice i srecni kad vidite prst gore i mislite da je to normalno
sta vi imate od toga? mislite da se kvalitet vaseg misljenja meri nekim virtuelnim prstima? to je meni fascinantno
Opet ništa ne kužiš i to je problem. Ne treba nikome prst gore niti zbog toga stavlja post. Stavlja ga zbog komunikacije s drugim ljudima a onda se nađe lik koji s nikim ne komunicira već bezveze lupa.
Ja se slažem da nas dvoje ne moramo isto misliti niti dijeliti iste ideje i potpuno mi je prihvatljivo u tom slučaju da mi u nekoj raspravi udijeliš TD. To je normalno ali nije normalno da se TD dijeli po redu svim postovima na jednoj stranici od jedne osobe. Bila to vijest, običan komentar, pitanje, objašnjenje, bilo što. Nema veze, samo deri dolje... zašto? Meni je fascinantno koliko ti ideš u krivom smjeru i postavljaš teorije koje ne drže nikakvu vodu?
Meni ne trebaju, uostalom kao i svima ovdje palac gore ali zar nije glupo da pitam gdje u opcijama mogu nešto promijeniti i evo palca dolje, pa netko pita je li bolji ovaj ili onaj igrač i eto opet palca dolje pa netko kaže kako se pojavio novi igrač na novoj poboljšanoj kartici i opet evo palca dolje pa netko poziva na nekakav turnir i eto opet lika s palcem dolje. Znači, nebitno je što pitaš, tražiš, daješ, komentiraš lik samo spama. I ti sada kažeš ovdje nekim ljudima da nisu normalni ako ne vide ovo ili ono. A što kažeš onda za tog sheratora? On ti je normalan i podržavaš takav način komunikacije? Ma, bravo...