FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.279.085
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
Re: FIFA 13
fikus kaže...

pa vi opet ne shvatate poentu

slazem sa je da to neko lupa bez razloga, al ste vi jos ludji kad vas to tolko pogadja

meni je smesno sta vama znaci taj td,lajk,hvala,ovaj onaj djavo...da je vamo tolko stalo do nekog uticaja na internetu

cim se ovoliko zestite na taj td, tolko ste bice i srecni kad vidite prst gore i mislite da je to normalno

sta vi imate od toga? mislite da se kvalitet vaseg misljenja meri nekim virtuelnim prstima? to je meni fascinantno

Opet ništa ne kužiš i to je problem.  Ne treba nikome prst gore niti zbog toga stavlja post. Stavlja ga zbog komunikacije s drugim ljudima a onda se nađe lik koji s nikim ne komunicira već bezveze lupa.

Ja se slažem da nas dvoje ne moramo isto misliti niti dijeliti iste ideje i potpuno mi je prihvatljivo u tom slučaju da mi u nekoj raspravi udijeliš TD. To je normalno ali nije normalno da se TD dijeli po redu svim postovima na jednoj stranici od jedne osobe. Bila to vijest, običan komentar, pitanje, objašnjenje, bilo što.  Nema veze, samo deri dolje... zašto?  Meni je fascinantno koliko ti ideš u krivom smjeru i postavljaš teorije koje ne drže nikakvu vodu?

Meni ne trebaju, uostalom kao i svima ovdje palac gore ali zar nije glupo da pitam gdje u opcijama mogu nešto promijeniti i evo palca dolje, pa netko pita je li bolji ovaj ili onaj igrač i eto opet palca dolje pa netko kaže kako se pojavio novi igrač na novoj poboljšanoj kartici i opet evo palca dolje pa netko poziva na nekakav turnir i eto opet lika s palcem dolje. Znači, nebitno je što pitaš, tražiš, daješ, komentiraš lik samo spama. I ti sada kažeš ovdje nekim ljudima da nisu normalni ako ne vide ovo ili ono.  A što kažeš onda za tog sheratora?  On ti je normalan i podržavaš takav način komunikacije?  Ma, bravo...

14 godina
neaktivan
FIFA 13

ma najblje ignoriraj budale, prestat će

1 1 hvala 0
13 godina
bjong kaže...

Time bi se MOD-ovi trebal zabavit, oni sigurno mogu vidit tko daje palčeve...pa malo vidit zadnih 5 stranica tko konsantno daje TD na svaki aal bas svaki post...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Na ovom forumu moderatori baš nerade svoj posao, koliko samo ima tema koje bi trebalo brisati, a oni ništa.

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
TheDarkSide kaže...
bjong kaže...

Time bi se MOD-ovi trebal zabavit, oni sigurno mogu vidit tko daje palčeve...pa malo vidit zadnih 5 stranica tko konsantno daje TD na svaki aal bas svaki post...

neznam zašto bi se moderatori zamarali takvim glupostima. Koliko god da je lik naporan, ne vidim razloga za toliko pričanja o tome, niti on radi nešto što je zabranjeno na forumu. NHF, ali pričate kao da vas lik osobno vrijeđa ili nešto.

Znaš onu staru, "što g*vno više diraš, to ono više smrdi". Ne zamarajte se time i prestati će.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
FIFA 13

Kad misliš da ne može gore, ea sports se postara da može. Danas je izašla nadogradnja za fifu za PS3 v1.5 i nakon nje ne mogu više igrati fut jer mi kaže da igra nije registrirana te mi se uskraćuje online igranje? Nakon gotovo pet mjeseci igranja oni meni zabrane igrati legalno kupljenu igru?  Probam ponovno upisati online cod iz PS storea kao što sam i prvi put napravio i naravno kaže mi da sam igru već registrirao. No prilikom paljenja igre javi se poruka da igra nije registrirana i da sve nejasnoće potražim na ea sports stranicama.  Odem tamo i iz priloženog uputstva sugerira mi se kako da igru registriram iz same igre.  No ulaskom u igru u opcijama nigdje ne vidim bilo kakvu opciju prema kojoj bi regao igru?  I što sad?  Počeo sam prije desetak dana i na PS3 ganjati fut i potoršio neke novce da prije skrpam momčad i sada mi ne daju igrati? Frustracija ebena.  Kupim original i za PC i za PS3 i onda me ovako ebu...

Sad kad im složim pismo puno uvreda nek me banaju...

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 13

https://help.ea.com/article/fifa-13-online-pass-workaround-for-ps3-or-xbox

probaj ovo preporucaju, meni i dalje web app down

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...

Kad misliš da ne može gore, ea sports se postara da može. Danas je izašla nadogradnja za fifu za PS3 v1.5 i nakon nje ne mogu više igrati fut jer mi kaže da igra nije registrirana te mi se uskraćuje online igranje? Nakon gotovo pet mjeseci igranja oni meni zabrane igrati legalno kupljenu igru?  Probam ponovno upisati online cod iz PS storea kao što sam i prvi put napravio i naravno kaže mi da sam igru već registrirao. No prilikom paljenja igre javi se poruka da igra nije registrirana i da sve nejasnoće potražim na ea sports stranicama.  Odem tamo i iz priloženog uputstva sugerira mi se kako da igru registriram iz same igre.  No ulaskom u igru u opcijama nigdje ne vidim bilo kakvu opciju prema kojoj bi regao igru?  I što sad?  Počeo sam prije desetak dana i na PS3 ganjati fut i potoršio neke novce da prije skrpam momčad i sada mi ne daju igrati? Frustracija ebena.  Kupim original i za PC i za PS3 i onda me ovako ebu...

Sad kad im složim pismo puno uvreda nek me banaju...

Mogu si mislit kak ti je  :(

17 godina
Praetorian1 kaže...

Mogu si mislit kak ti je  :(

Shranje. Poslijepodne sam na radnom mjestu i onda mlatim fifu preko PS3 a navečer ili ujutro preko računala. Dakle, sad sjedim i ne mogu igrati... fakat shranje..

14 godina
neaktivan
FIFA 13

ima li tko da prodaje juan matu CM za sitno,ako mu ne treba ili kaku isto u CM ,nemam baš coinsa

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 18:21 (bjong).

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Imam ja Kaku CAM u 4-2-3-1

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 19:05 (RasQee).
14 godina
neaktivan
RasQee kaže...

Imam ja Kaku CAM u 4-2-3-1

netreba sad, kupio sam 

14 godina
neaktivan
movie kaže...

Shranje. Poslijepodne sam na radnom mjestu i onda mlatim fifu preko PS3 a navečer ili ujutro preko računala. Dakle, sad sjedim i ne mogu igrati... fakat shranje..

Fakat je sranje zivot kad nemozes na radnom mjestu igrati fifu 13. 

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
17 godina
Trnjan kaže...

https://help.ea.com/article/fifa-13-online-pass-workaround-for-ps3-or-xbox

probaj ovo preporucaju, meni i dalje web app down

Da, pomoglo je jedino brisanje komletne igre pa sve ispočetka. Neke sejvove koje su mi se činili interesantnim prebacio sam na usb a ostalo sve obrisao te ponovno pokrenuo igru kao prvi put. Sve se lijepo instalirao i odigrao sam dvije tekme tek onako za probu jer mi je gamepad na izdisaju.  Treba ga ponovno napuniti.  Do tada gledam malo prodaju preko neta. Marchisia sam prošli tjedan davao za 3800 coinsa i nitko nije htio.  Danas je otišao za 10500 u roku keks?  Isto tako criscito.  Kupio ga za 3500 a otišao je u roku keks za 7000 coinsa? Tko ima sada kaj za prodati lijepo može zaraditi...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 19:24 (movie).
17 godina
cecenac kaže...

Fakat je sranje zivot kad nemozes na radnom mjestu igrati fifu 13. 

Budi sretan, ne bih ti preporučio ovakvo radno mjesto...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Jos uvijek prodajem coinse ako oće tko.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...

Budi sretan, ne bih ti preporučio ovakvo radno mjesto...

Govori ti sta oces. Em imas radno mjesto, em mozes na njemu igrat fifu 13. Ne znam ko je tu sretan.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
FIFA 13

El mi može netko reći čemu služi fajl C:\Users\User\Documents\FIFA 13\instance0\replay0.bin ?

Zauzima 1GB, a pošto imam SSD od 64GB zanima me da li se može izbrisati ili je to neka sistemska datoteka?

Tnx!

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
cecenac kaže...

Govori ti sta oces. Em imas radno mjesto, em mozes na njemu igrat fifu 13. Ne znam ko je tu sretan.

Da, imam radno mjesto na kojem nema novca ali eto ima fife... pa ti sad vidi..

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 20:08 (movie).
14 godina
movie kaže...
cecenac kaže...

Da, imam radno mjesto na kojem nema novca ali eto ima fife... pa ti sad vidi..

Sta ti radis u sophoslabu? XD

Prije skoro svaki put kad bi tamo prosao oni bi igrali fifu na PS3u ...

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
KiCo77 kaže...

Sta ti radis u sophoslabu? XD

Prije skoro svaki put kad bi tamo prosao oni bi igrali fifu na PS3u ...

Ne. Pa vidiš mi nick na originu pa zaključi...

Ima netko viška coinsa na PS3 a manjka na PC pa da se mijenjamo ili ih jednostavno želi prodati?

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 21:25 (movie).
16 godina
neaktivan

Pardon...

X...
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 22:51 (X Malisse).
16 godina
neaktivan
Malie kaže...

Jos uvijek prodajem coinse ako oće tko.

Za PC ili konzole !

X...
14 godina
neaktivan
FIFA 13

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#jAcy3x7gnI1qw:pc

evo i mog tima, al nemogu se odlučiti između marcela i albe na LB poziciji 

6 Jordi Alba
8 Marcelo
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 23:20 (bjong).

0 0 hvala 0
17 godina
bjong kaže...

evo i mog tima, al nemogu se odluit između marcela i albe na LB poziciji 

Link ti ne radi?

Ipak radi, prije minutu ne šljaka a sad šljaka...

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 23:21 (movie).
13 godina
neaktivan
bjong kaže...

Upravo si ja gradim bbva i upravo u 4321. Kakav je pique, nisam ga nikad probao. I za ostale pitanje, jel valja xabi alonso čemu? I marcelo za lb (meni je heading izrazito važan kod obrane) , makar sam ja išao na jeftiniju varijantu i uzeo fabia coent. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 23:24 (antiljano27).
14 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
bjong kaže...

Upravo si ja gradim bbva i upravo u 4321. Kakav je pique, nisam ga nikad probao. I za ostale pitanje, jel valja xabi alonso čemu? I marcelo za lb (meni je heading izrazito važan kod obrane) , makar sam ja išao na jeftiniju varijantu i uzeo fabia coent. 

pique mi je odličan zabija glavom i ne kiksa, al puyol bože sačuvaj, preporučujem piquea puyola nikad u ovoj igri, namjeravam si kupit pepea umjesto puyola ubrzo

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.2.2013 23:29 (bjong).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Jeli netko zainteresiran za Pro Club na PC-u ?

Uvijet je da ima skayp.

0 0 hvala 0
16 godina
gocaUCV kaže...

Jeli netko zainteresiran za Pro Club na PC-u ?

Uvijet je da ima skayp.

Ja sam zainteresiran.. Imam igrača, nemam klub..

PES.. FM..
12 godina
neaktivan
FIFA 13

malo čeprkao po replay theatre i nađem jedan epic autogol dok sam još igrao FUt

http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/151434422

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice