FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.257.986
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
strbi kaže...

Koliko coinsa dobijete po tekmi? Ja oko 500-600, to mi se čini nekako malo. Osvojio sam prvu diviziju, haha vodio saam frajera 5:0 u 21 minuti i izasao je :)) Sad skupljam brazilce 4-3-2-1, pa ako netko ima za prodati neka javi :) U gold premium packu samo dobio nastasica, pa ako nekome treba neka javi, formacija je 4-4-2

to je prosjek, i to gornji, kolko bi ti htio dobit? {#}

Pričam i serem bezveze
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
strbi kaže...

Koliko coinsa dobijete po tekmi? Ja oko 500-600, to mi se čini nekako malo. Osvojio sam prvu diviziju, haha vodio saam frajera 5:0 u 21 minuti i izasao je :)) Sad skupljam brazilce 4-3-2-1, pa ako netko ima za prodati neka javi :) U gold premium packu samo dobio nastasica, pa ako nekome treba neka javi, formacija je 4-4-2

to je prosjek, i to gornji, kolko bi ti htio dobit? {#}

Aha, ma nisam znao koliko je prosjek, pa reko da pitam. HAHA

EDIT: evo mog gola od maloprije, gdje ga mogu postaviti, da bude u goals of the week?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 13:52 (strbi).
16 godina
FIFA 13

Sta je bolje igrat na FUT, turnire il sezonu?

Ja evo 2 dana mlatim sam po sezoni, stigao sam u 2 diviziju {#}

Prvih 11 je gold, ostalo bronza, skoro da ih ni ne ubacujem u igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Koj je ovo k? Dobijem shiny gold contracta, odnosno kupim ga, idem store in club, i sad idem na igraca da mu ubacim tu kartu koju sam dobio, i nema je...

Proljece na moje rame slijece, Barca u finale nikad nece
14 godina
TheDarkSide kaže...

Koj je ovo k? Dobijem shiny gold contracta, odnosno kupim ga, idem store in club, i sad idem na igraca da mu ubacim tu kartu koju sam dobio, i nema je...

Možda je manager kartica pa si krivo vidio. Dogodilo se meni barem 10 puta.

13 godina
Hexfire kaže...
TheDarkSide kaže...

Možda je manager kartica pa si krivo vidio. Dogodilo se meni barem 10 puta.

Ma kakvi, pazljivo gledao, i uzeo sam player contract gold shiny...to mi je bila zadnja karta koju sam uzeo...jos gledao u watch list, i doslo mi je da sam pobjedio, odnosno dobio kartu, i iso sam store in club, kasnije idem na igraca da mu stavim contracte, kad nema...sad oso na web app...nema ni tamo...danas mi se sve cudne stvari desavaju, gubim kartu...sudac svira faul za protivnika, al ja nastavljam igrat kao da se nista nije desilo...

13 godina
FIFA 13

Kupujem ove bronze i fino contracti idu... sa jednim paketicem mogu kupit 2 ako se sve proda. Imam jednog RB.a bronze divljeg ali nece otic nikako. Sad cu vidit kako ce ic.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Onaj bronze team fitness shiny +10 slobodno rokajte na 1000, prodaju se iz prve, bar meni...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja sam isto kupija nekih 10ak bronze paketica i najbolji igrac je otisa za 10.500...nudi se i po 20k, al ne vjerujem da ce otic za tu cijenu...u 4-4-2 formaciji.

http://www.futhead.com/fifa/players/5736/

Stvarno je zvijer i englez sto je plus...A te fitness kartice ja stavim pocetnu 1000 buy now 1300 i ode cesto za tu cijenu. Također contracti se dobro prodaju, nekad za 150 nekad za 200, ako ne prođe iz prve proc ce kasnije.

Jucer me zeznilo malo sta se tice jednog pokusaja trejdanja...Posto sam primjetio dosta fanova Chelsea, isa sam dic cijenu za Dembu Ba nakon sto je presao..uzea sam dva po 4 i 4.5k i jedini su bili u 4-1-2-1-2 na aukciji, međutim previsoko sam postavija letvicu na 10k i nisu se prodali preko noci. Sutradan smanjim na 9k i opet se ne prodaju, sad treci put smanjim na 6k jer racunam bar da nesto zaradim ako je moguce...u međuvremenu Ba zabije 2 gola u FA kupu i instantno odu i kasnije se pocnu prodavat preko 10k. Da mi je ostala ona cijena moga sam duplo zaradit, al ajde dobio sam bar nesto :)

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Dobro je to... svakih 1h imam za 2 bronze paketica. Pa mozda izbaci IF.a kojega pa da dignem paru :D Inace evo sta mi je sad izbacilo http://www.futhead.com/fifa/players/954/ stavio sam 2k pocetna pa do kuda dode. Jos sam dobio FC Luzern grb i vidim da ga nema nigdje. Mozda isto ode za puno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

U ova dva dana mislim da sam otvorio oko 50 bronze premium paketica, nazalost jos uvijek bez IF...a nadam se da cu dobit bar jedan od one trojce...rojasa i ono dvoje....najbolje kad se dobije recimo 2 shiny player contracta jer idu po 300, ili team fitness +10...jer on ide za 1000...

Nadam se ce me sreca posluzit pa da rokne IF...

13 godina

Uvijek sam tu negdje na 2k coinsa i kupim po dva paketica. Ali vidim da neki igraci nikako nejdeu niti za 200coinsa pa ih prodam onako quick sell. Contracti idu ko ludi ko i fitnesi. Badge niti ne znam koji vrijede a koji ne isto ko i dresovi.

13 godina

Gase se serveri FIFE 11, ranij enego ocekivano..odnosno od prijasnjih edicija igre serveri su ostajali mnogo duze...Po ovom trendu sljedece godine bi se trebao ugasit za FIFU 12...

13 godina

Koji fail...znaci igram DIV 1..imam 10 bodova..fale mi 2 boda da bi imao 12 i ostao u ligi...a zadnja utakmica...cijelu ovu sezonu u DIV1 sam jako lose odigrao..mislim ono...10 bodova iz 9 utakmica...jako lose za mene...i dobro krenem ja igrat 10tu utakmicu..odigram i pobjedim 3:2..znaci nakon pobjede imam 13 bodova..dodje mi screen, pise da ono kao da ostajem u trenutnoj lizi...znaci DIV1 u kojoj sam i bio..dobim pare(6 nesto soma za ostanak u DIV1)...kad odem ja da cu opet odigrat i vidim pise DIV2...gledam malo koj k...ugasim igru, upalim...igra me prebacila u DIV 2 iako sam osvojio ostanak u DIV1, pa koj k??

Znaci bila je zadnja utakmica(10ta), imao sam 10 bodova, trebalo mi je 12 za ostanak, zanci samo pobjeda je dolazila u obzir...pobjedio sam...dobio pare, napisalo da sam ostao u DIV1 i igra me prebaci u DVI2 xd...

Dal se to desilo jos kome? Bezvezni bug...za koj sam se ja k trudio ostat u prvoj ako me bacilo u drugu...iako ajd nema veze...sad nee bit problem osvojit title pa dobit 10 soma...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Help please!

Ekipa ne mogu se prijaviti na origin...ne prihvaca mi pasword nakon sto sam ga pokusao promjeniti. Poslije sam isao na "can't access my account" i dobio mail sa linkom i porukom:

"To rest your password, copy and paste the validation key below into the Retrieve Password window in the Origin Client"

Kada sam kliknuo na link izbaci mi stranicu gdje mogu ukucati password i confirm password. E sada... sto tocno ukucati, jer sam ja nesto pokusavao ali ne ide...vrt i me u krug.

Jesam li trebao dobiti neki "validation key", jer ga u mail-u nema... tu je samo link???

Svaka pomoc dobro dosla.

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 9:26 (KODAK17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
KODAK17 kaže...

Help please!

Jučer meni nije radio jedno vrijeme, stalno je ponavljao da je password kriv. Nakon par sati sve je bilo normalno. Možda bi bilo bolje da nisi ništa resetirao.

Sjetio sam se sad da sam ja resetirao password prije nekih 6 mjeseci pa još uvijek imam mail, evo ti kako je to kod mene izgledalo:

"You're receiving this email because you requested a password reset for your OriginAccount. If you did not request this change, you can safely ignore this email.

To reset your password, copy and paste the validation key below into the Retrieve Password window in the Origin client:

75217a9c-621e-4c91-96f8-f49e6cf40618

You can get to the Retrieve Password window at any time by following the instructions below:

1. Launch the Origin client.
  2. Click the Can't access your account? link
  3. Click the Already received an email? link.

Please note that this key is valid for 24 hours only.

Regards,
Your friends at Origin"

Po ovome mi izgleda da ni ne možeš mijenjati pass ako nisi dobio taj code. Tak da ako te je pustilo dalje da upišeš novi password, i confirmaš ga, a bez da te pitalo za ovo, moguće da je neki problem sa serverom. Ipak je to EA, kod njih je sve moguće.

Pokušaj još jednom zatražiti reset ili pričekaj pa probaj kasnije. S vražjim Originom nikad ne znaš.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
KODAK17 kaže...

Help please!

Jučer meni nije radio jedno vrijeme, stalno je ponavljao da je password kriv. Nakon par sati sve je bilo normalno. Možda bi bilo bolje da nisi ništa resetirao.

Sjetio sam se sad da sam ja resetirao password prije nekih 6 mjeseci pa još uvijek imam mail, evo ti kako je to kod mene izgledalo:

"You're receiving this email because you requested a password reset for your OriginAccount. If you did not request this change, you can safely ignore this email.

To reset your password, copy and paste the validation key below into the Retrieve Password window in the Origin client:

75217a9c-621e-4c91-96f8-f49e6cf40618

You can get to the Retrieve Password window at any time by following the instructions below:

1. Launch the Origin client.
  2. Click the Can't access your account? link
  3. Click the Already received an email? link.

Please note that this key is valid for 24 hours only.

Regards,
Your friends at Origin"

Po ovome mi izgleda da ni ne možeš mijenjati pass ako nisi dobio taj code. Tak da ako te je pustilo dalje da upišeš novi password, i confirmaš ga, a bez da te pitalo za ovo, moguće da je neki problem sa serverom. Ipak je to EA, kod njih je sve moguće.

Pokušaj još jednom zatražiti reset ili pričekaj pa probaj kasnije. S vražjim Originom nikad ne znaš.

Kod mene je sve isto, samo sto fali key koji si napisao u primjeru, ili ima ali ja ne znam razlučiti jer je nekako sve u jednom komadu(???).

Veliko HVALA HeX!

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 11:52 (KODAK17).
14 godina
FIFA 13

Kad stize ovaj TOTY? Pise January 7th al jos ih nema, znaci da ce tokom dana doc il?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#e1M3WbRlnIGi6:pc

Ekipica kojom se jučer 2x osvojila prva divizija :)

Mene jedino smeta kad netko prekine meč, recimo 0:0 je, imam 5 šuta u okvir on 0 i vidi da ništa ne može pa ode van, zašto mi se pobjeda ne prizna nego nikome ništa. Argh-.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Konacno izgubi jednu u kojoj me protivnik skroz nadigrao, al opet bi 3-2 {#}

Uspijel se sta prodat na ovom FUT?

Ja nista ne mogu prodat bila bronza ili zlato, a ne stavljam neke mega cijene ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja prodajem sve što imam, jer kada dođe TOTY, cijene će pasti i onda ću kupovati. Imam još četiri IF kartice, ali one me ne brinu, pošto će im nakon TOTY-a cijene rasti. Preporuka svima je da prodaju sve igrače vrijednije od 10K, pošto će ih moči kasnije kupiti za duplo jeftinije.

0 0 hvala 0
13 godina

Krenuo igrat sad DIV2, nakon sta me jucer glupa FIFA prebacila, iako sam trebao ostat u DIV1. Nakon duzeg vremena vratio se u DIV2...3 utakmice...14 golova...prva 5:0..druga isto 5:0 i sad treca 4:2...

Najzabavnije mi je bilo sa prvim protivnikom..frajer je nakon 3:0 stavio offside trap i ultra defensive...ni to mu nije pomoglo jer je popio dodatna 2 gola...

Ovaj drugi je nakon 2:0 koje sam imao vec u 10. minuti stavio ultra defensive i counter attack..al ni to mu nije pomoglo jer je do poluvrijeme bilo vec 4:0...drugo poluvrijeme sam igrao da odigram i zabio eventualno jos taj jedan gol...

Treci protivnik je vec nakon 1:0 stavio offside trap i igrao sa balanced...do 80. je bilo 4:0 za mene...i onda sam u zadnjih 5 minuta dobio bezveze dva gola jer mi je koncentracija totalno pala...pricao na mobu preko zvucnika i igrao...

Nesvidja mi se sta se vidi velika razlika u kvaliteti igraca izmjedju DIV1 i DIV2...sad kako igram u DIV2, imam osjecaj kao da igram protiv DIV3 ili DIV4...ko protiv amatera..rade greske koje ne radi ni DIV3 igraci...i prelako se zabijaju golovi...u DIV1 sam znao imat i muke, znao sam neke utakmice totalno biz idominiran..dok ovdje u DIV2 nekako preslabi su igraci...al imaju 2× bolje momcadi od moje...ja sa svojim brazilcima razbijam sve redom...

Ciljam na title div 2 da dobim 10k pa se vratim opet u DIV1 di su ipak pravi igraci i konkurencija...

16 godina
FIFA 13

Zamal i ja ne odleti u div 2...

4 utakmice fore, meni 1 bod fali za opstanak, prvu od te 4 me lik fino izdominirao, zasluzena pobjeda, druge dvije imam po duplo vise suteva, ali gubim, golmani nekad stvarno nemoguce brane i onda u odlucujucoj utakmici gubim 1-0 do 80 minute i preokrenem na kraju na 2-1 ...

Jel se isplate sta ovi "head coaches" ? {#}

Kupih sad Terrya, jest spor, al dođe sa 90 contractsa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Krenuo igrat sad DIV2, nakon sta me jucer glupa FIFA prebacila, iako sam trebao ostat u DIV1. Nakon duzeg vremena vratio se u DIV2...3 utakmice...14 golova...prva 5:0..druga isto 5:0 i sad treca 4:2...

Najzabavnije mi je bilo sa prvim protivnikom..frajer je nakon 3:0 stavio offside trap i ultra defensive...ni to mu nije pomoglo jer je popio dodatna 2 gola...

Ovaj drugi je nakon 2:0 koje sam imao vec u 10. minuti stavio ultra defensive i counter attack..al ni to mu nije pomoglo jer je do poluvrijeme bilo vec 4:0...drugo poluvrijeme sam igrao da odigram i zabio eventualno jos taj jedan gol...

Treci protivnik je vec nakon 1:0 stavio offside trap i igrao sa balanced...do 80. je bilo 4:0 za mene...i onda sam u zadnjih 5 minuta dobio bezveze dva gola jer mi je koncentracija totalno pala...pricao na mobu preko zvucnika i igrao...

Nesvidja mi se sta se vidi velika razlika u kvaliteti igraca izmjedju DIV1 i DIV2...sad kako igram u DIV2, imam osjecaj kao da igram protiv DIV3 ili DIV4...ko protiv amatera..rade greske koje ne radi ni DIV3 igraci...i prelako se zabijaju golovi...u DIV1 sam znao imat i muke, znao sam neke utakmice totalno biz idominiran..dok ovdje u DIV2 nekako preslabi su igraci...al imaju 2× bolje momcadi od moje...ja sa svojim brazilcima razbijam sve redom...

Ciljam na title div 2 da dobim 10k pa se vratim opet u DIV1 di su ipak pravi igraci i konkurencija...

Da, DIV2 je prelagana, znam ju nekad odigrat najvise zbog 10k

13 godina
frenky17 kaže...

4 utakmice fore, meni 1 bod fali za opstanak, prvu od te 4 me lik fino izdominirao, zasluzena pobjeda, druge dvije imam po duplo vise suteva, ali gubim, golmani nekad stvarno nemoguce brane i onda u odlucujucoj utakmici gubim 1-0 do 80 minute i preokrenem na kraju na 2-1 ...

Oni su ti za jednu utakmicu...tako da po meni to se ne isplati...

16 godina
TheDarkSide kaže...
frenky17 kaže...

hmm, imaju posebno oni za trening sto ih postavis na igraca, a ovi se spreme samo tamo u "staff" i ne mogu ih stavljat na igrace...

13 godina
frenky17 kaže...
TheDarkSide kaže...
frenky17 kaže...

hmm, imaju posebno oni za trening sto ih postavis na igraca, a ovi se spreme samo tamo u "staff" i ne mogu ih stavljat na igrace...

Aha...mislis na te...da njih drzis u clubu i onda kad stavljas na igrace ti dodaju dodatni postotak od tih koje imas u clubu...to ti je dobro recimo za fitness, ja sam skupio sveskupa +30% fitness, pa kad stavim fitnes karticu dobim dodatnih 30%...

15 godina
neaktivan
frenky17 kaže...

head coaches daju bonus na sve kartice koje stavljaš na igrača (ogovarajući coach za svaki tip kartice (consumable-a) naravno)

recimo, ako imaš head coacha +15% fitness i odlučiš na nekog igrača staviti karticu +20 fitness na igrača djeluje 20 fitnessa od kartice + tih 15% od 20, znači 23.

Pričam i serem bezveze
13 godina
evi mene na preko 4k coinsa a krenuo sa 1k... bronze paketici fino to ide :)
13 godina

Napokon...4 i 5 utakmica bar neki izazov...

4. utakmicu sam jako lose zapoceo..dobio dva gola u prvih 10 min igre...i ok..krenuo dolazit ksebi xd...do 45 uspio0 sam vratit na 2:2...u nastavku dobio je gol u 46. za 3:2 moje vodstvo...u nastavku totalno sam preuzeo kontrolu i zavrsilo je 5:2

5. utakmica poceo sam relativno ok...u 3. minuti zakucavam sa 20 metara za 1:0...u 30 i nekoj dobivam glupavi gol za 1:1...u 43. dizem na 2:1...drugo poluvrijeme dobivam gol u 60 i nekoj za 2:2...nakon toga u 70 raspad sistema za njega...3:2 za mene, 75. 4:2 i 80. 5:2...

5 utakmica 15 bodova...jos 2 boda i 10k je tu :))...cak sam razmisljao da opet ispadnem u div2 nakon sta sad opet prodjem u DIV1..vise mi se isplati osvajat po 10k u DIV2 nego tamo 6k ili nesto više u DIV1...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice