- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
PUNO profita danas , ujutro otvarao bronze paketiće i dobio IF Rojas-a, malo prije otišao za 650 k
Zbilja imaš sreće, a koliko si para potrošio na paketiče? Uzimao si premium bronze ili obične?
PUNO profita danas , ujutro otvarao bronze paketiće i dobio IF Rojas-a, malo prije otišao za 650 k
Zbilja imaš sreće, a koliko si para potrošio na paketiče? Uzimao si premium bronze ili obične?
nisam puno potrošio, dobio ga u trećem ili četvrtom bronze premium paketiću, inače uzimam samo bronze paketiće i to samo kad mi je trade pile prazan.
ma ne da ne izgube nego dobiju meč. 7 diskonetka u div 1 i dobiju 8000 i premium gold paket, ne rade oni to za 300-400 coinsa
Na koju foru si skupio milion i nesto coinsa?????????
Kupi jeftinije, prodaj skuplje ii za regularnu cijenu, price fixing, kupovanje bronze paketica( to je na jako duge staze) itd itd..
Dovoljo što je sada prodao Rojasa i trade-om vjerovatno, što je toliko čudno.
STa trejd?nisam od juce,tako mi ta prica trejd ne pije bas vodu!!!!!!!!
pa jel ti stavio čovjek sliku trade profita? šta ga kenjaš okolo
ej ja znam zaradit po 100k dnevno na trejdu
trading ti je -753.559 xD
Po koliko prodaješ contractse? Vidim da ti odlaze samo tako. Ja kao krenuo otvarati bronze paketiće pa ću dilati contractsima, kad na kraju nitko živ ne kupuje ni za 200 coinsa...
ja ne vidim u cemu je problem? ako čovjek pametno i strpljivo tradea bez problema moze doc do tih novaca, samo šta je vecina nas glupa ko rac pa kad dodje akcija paketica potrošimo apsolutno sve i to nisam jednom napravio. a i mozda mu se posrećilo u paketićima. nije covjek čiter samo zato jer ima prkeo 100k
Ne vidim što je tu smiješno.
Po koliko prodaješ contractse? Vidim da ti odlaze samo tako. Ja kao krenuo otvarati bronze paketiće pa ću dilati contractsima, kad na kraju nitko živ ne kupuje ni za 200 coinsa...
Nemas srece:D Meni odlaze redovito contracti bronze, obicni i shiny...bez problema...
Ne vidim što je tu smiješno.
To sta svaki dan "zaradi " trejdom 100k a u minusu je 753k
bio je puno veći dok nisam počeo trejdat, jer fut 12 nisam igrao, pa s ovim futom jos tek učim. u početku sam igrao ko luđak da skupim za ekipu, i onda sam polako skuzio da s trejdom mozes puno vise zaraditi. ne kazem svaki dan da okrenem 100k, nego da ima dana, pogotovo sad kad su bili ovi paketi za blagdane, praktički su se dijelili igrači na aukcijama.
Ti očito ne kužiš kako to funkcionira. Sasvim je normalno da je u minusu jer pare od tradinga troši za nove igrače. Netko tko hoće imati pravu momčad će sigurno biti u minusu s tradingom. Pogotovo u 13 gdje se od tekmi dobije barem 5 puta više para nego u 12-ici.
Pa ne bavi se on tradom samo zato da bi imao coinsa na računu, nego zato da si složi Ultimate tema.
ove obične bronze contracte stavljm buy now po 200 coinsa a šajnije po 350, i idu bez problema..
Ti očito ne kužiš kako to funkcionira. Sasvim je normalno da je u minusu jer pare od tradinga troši za nove igrače. Netko tko hoće imati pravu momčad će sigurno biti u minusu s tradingom. Pogotovo u 13 gdje se od tekmi dobije barem 5 puta više para nego u 12-ici.
Pa ne bavi se on tradom samo zato da bi imao coinsa na računu, nego zato da si složi Ultimate tema.
upravo tako, plus dresovi i te dumine, volim egzotične iz meksičke lige i tak to a oni koštaju :)
ja ne vidim u cemu je problem? ako čovjek pametno i strpljivo tradea bez problema moze doc do tih novaca, samo šta je vecina nas glupa ko rac pa kad dodje akcija paketica potrošimo apsolutno sve i to nisam jednom napravio. a i mozda mu se posrećilo u paketićima. nije covjek čiter samo zato jer ima prkeo 100k
i ja sam prije kupovao zlatne paketiće, uopćetku dobio IF mullera i još par solidnih igrača al onda jako puno puta ništa, i više ih ne kupujem jer nema smisla, teško je nadokanadit onih 7.5 k za paketić..
evo, sad kad su bile one svakodnevne "akcije" oko božića, pa je masa ljudi to kupovala i market je bio pun igrača po smiješnim cijenama... u samo tih 5, 6 dana izvukao sam 600 k profita, bez nekog truda.
ekipa, danas sam kupio fifu 13 za xbox i sredio si gold od 3 mjeseca, igro sam sezonu onu i sad sam na 2 i pol zvijezdice :))
Moj nick je StilaMANIAC pa me dodajte da igramo :D
Napravio sam igraca za pro clubs, cb pozicija.
Ovaj ultimate team mislim pocet igrat al mi se malo zgadio od kad sam procito vase postove hahaha
POZDRAV!!!
A sta sve golmani mogu obranit na FUT to nije humanitarno, sutam sa metar i vadi covjek loptu...
Skupio neki tim sa 3 zvjezdice, 2 puta zaredom mi dolaze likovi sa 5 zvjezdica, sa jednim nesretno remiziram (vodio do 82 minute), drugog jedva dobijem i nekakav eror izbaci cim je sudija svirao kraj
Skupljam Englesku ekipu izgleda, doveo Lenona i Defoa, dobro mi sluze, dok na drugoj strani tanko skroz, nema ko probit za sad
A sta sve golmani mogu obranit na FUT to nije humanitarno, sutam sa metar i vadi covjek loptu...
Skupio neki tim sa 3 zvjezdice, 2 puta zaredom mi dolaze likovi sa 5 zvjezdica, sa jednim nesretno remiziram (vodio do 82 minute), drugog jedva dobijem i nekakav eror izbaci cim je sudija svirao kraj
Skupljam Englesku ekipu izgleda, doveo Lenona i Defoa, dobro mi sluze, dok na drugoj strani tanko skroz, nema ko probit za sad
humano
Koliko coinsa dobijete po tekmi? Ja oko 500-600, to mi se čini nekako malo. Osvojio sam prvu diviziju, haha vodio saam frajera 5:0 u 21 minuti i izasao je :)) Sad skupljam brazilce 4-3-2-1, pa ako netko ima za prodati neka javi :) U gold premium packu samo dobio nastasica, pa ako nekome treba neka javi, formacija je 4-4-2