- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ovako,
prije desetak dana sam nabavio igru koju sam još prije igrao sa prijateljima demo i bio sam oduševljen.
5-6 utakmica, malo frustracija, čudni odbijanci al' reko super izgleda dosta toga je poboljšano i igra je dinamičnija nego prije - svakako ću je kupiti.
Nakon što sam uzeo original i dan-dva igrao s prijateljima otišao sam u taj famozni Ultimate team i krenuo igrati online.
Trenutno u originu imam 101 sati odigrano i 99 utakmica u FUT-u i u zadnjih 7-8 godina što sam se naigrao fifi, diabla, lola, dote, crossfirea, dirta 3, witchera (dakle igara svih različitih žanrova bilo single player ili online) ovo je bilo najbolje gaming iskustvo koje sam imao još od vanilla WoW-a.
Svaka utakmica na internetu je bila totalni šou, padalo je po 4-5 golova po utakmici, preokreti su bili mogući u 5 minuta ako nisi skoncentriran,
više nitko nije igrao ziheraški jer jednostavno nije znao što će se dogoditi, rijetko tko je pokušavao sweaty jer je znao da će u idućih par minuta ako nastavi igrati dobro imati novu priliku, svaku utakmicu sam se morao skoncentrirati do maksimuma, adrenalin mi je skakao na 500, zadnjih 10 minuta srce mi kuca vodim 4-3 tip ima duplo bolju momčad a meni treba pobjeda da ostanem u prvoj diviziji.
Inače, do prve divizije sam dogurao tako što sam imao gold team sa ocjenama od 75-80 max, koristio sam skillove prelazio igrače dodavao se u djeliću sekunde sam morao reagirati, a čak i kad bih izgubio utakmicu ne bi mi bilo žao jer pomislio sam "ovo je bila odlična tekma"
U obrani sam skontao da nema više spavanja na iksu nego da konstanto moram reagirati savršeno da bi uzeo loptu i ako jednom zeznem gotovo je, nekad je bilo zabavnije braniti se i spašavati živu glavu sa nekim ludim planiranim kombinacijama i predviđanjem idućeg protivnikovog poteza.
U međuvremenu sam opet igrao sa prijateljima i jednostavno je bilo previše frustrirajuće,
on drži x pol sata, pa ja držim x pol sata i tako u krug dok se nekom ne posreći neki odbijanac ili neki napamet napucani lob-for i ne zabije gol tak da više nisam ni htio igrati s nikim jer mi je online u FUT-u bilo deset puta zabavnije.
I tako sam danas upalio fifu kad ono - stara priča.
Prva utakmica izgubim od tipa koji ima 83+ momčad i to tako što me pretrčao 4-5 puta nakon što bi ja ispucao loptu, a on je odbio glavom u kontru meni na 16 metara.
Druga utakmica povedem 1:0 iz jedne prilike, on zabija gol nakon što je otpucao sa 16 metara moj golman odbija loptu on posprema.
U međuvremenu sam imao par prilika, ali smo se većinom mučili pred obranom i nismo imali pojma šta napraviti on zabija pred kraj iz druge prilike indentičan gol otpucao je iz daljine, golman odbio loptu i to je to.
Treća utakmica pobjedim 1:0, udarci na gol ja 8 on 6 dogodilo se...
jbg ništa se nije dogodilo ja zabio kad je krivo ispucao s golmanom JEEEJ WOOHOO LUDILO!
Shvaćam da ima ovdje puno vas koji su se žalili na brzinu igre i slažem se da je igra bila ipak malo nerealno brza.
Ali, meni je to bilo puno zabavnije, bilo je puno dinamike i imao sam osjećaj kao da i u napadu i obrani sve ovisi o vještini igrača jer pobjeđivao sam ljude koji su imali bolju ekipu od mene pa bili su čak i brži ali sam ih jednostavno pobjeđivao zato što sam igrao bolje zato što sam u trenutku smišljao napad koji on nije mogao predvidjeti...
Ne znam hoću li nastaviti igrati igru, vjerojatno hoću, ali ni blizu toliko puno kao prije jer ovo je jednostavno jako frustrirajuće i dosadno...
Izluđuju me blokade kada pucam po golu, IZLUĐUJU ! ipak ih je previše, već od 20 metara poćinju blokirati ko gimnastičari, malo bezveze.I kao što sam rekao prije, sve momčadi su manje više iste snage, igrao sa Barcom protiv Reala ili "donje Pušće", manje više svejedno.Dobro za multiplayer ali loše za soliranje protiv kompa.
Dok ovde je vec druga prica.
Napad je u fifi 12 bio dosta staticniji,gde si ti morao igrace da sam pokreces bez da se po nekoj logici sami otvaraju ili traze rupu ili prostor za bolji napad!!
Dok u fifi 13 je totalna suprotnost,sada se ulzi izmedju beka i stopera,sto smo imali hiljadu puta primera dok gledamo tekmu na tv-u.Meni je brzina u fifi 12 na UT isto bila brza pa normalno jer sam ih ne nadogradio vec nije imalo sta vise da se kupi za nadogradnju.
Blok pa jer vi gledate tekme na tv-u pa uporedite malo.Ja nikada nisam imao blok kada idem u punom trku sa 20-25 metara,zasto jer trazim rupu tj bolji polozaj sut,kao i dok sam i igrao profi fudbal i ne vidim tu nista ne realno ili cudno.E sada sto smo navikli da iz finese suta dajemo golove ko penal,e sada se od toga odviknite.Pogotovo JA!:)
Moje jutarnje iznenadjenje na web appu je bilo da sam prekino zadnju utakmicu, a ja zadnju zavrsio bez problema.
Kako lijepo iznenađenje mi je iskočilo iz jutrošnjeg packa
daj neeeeee
Izluđuju me blokade kada pucam po golu, IZLUĐUJU ! ipak ih je previše, već od 20 metara poćinju blokirati ko gimnastičari, malo bezveze.I kao što sam rekao prije, sve momčadi su manje više iste snage, igrao sa Barcom protiv Reala ili "donje Pušće", manje više svejedno.Dobro za multiplayer ali loše za soliranje protiv kompa.
Ne bih se složio pošto svakodnevno igram karijeru. Loše momčadi su stvarno loše. Zabiješ im na početku i onda slijedi utovar. Ako izdrže neko vrijeme da ne dobe gol utakmica je malo neizvjesnija ali svejedno padaju kako se primiće kraj tekme... i to je razlika između dobre i loše momčadi...
Počet ću igrati sa švabama, koja taktiku da odaberem?
Ekipa bi se sastojala najviše od igrača bayerna i dortmunda
Moje jutarnje iznenadjenje na web appu je bilo da sam prekino zadnju utakmicu, a ja zadnju zavrsio bez problema.
Bravo EA...
otkako sam skino update, nemogu igrat utrakmice UTa.
Stisnem da ocu igrat i pojavi se ona pozadinska slika di se vide ekipe... i tu stane.
Cak u pozadini cujem lika ali nema pomaka. Sad mi to racuna ko izgubljene utakmice i smanjuje mi ono za nezavrsene utakmice....
frustrirajuće,
on drži x pol sata, pa ja držim x pol sata i tako u krug dok se nekom ne posreći neki odbijanac ili neki napamet napucani lob-for i ne zabije gol tak da više nisam ni htio igrati s nikim jer mi je online u FUT-u bilo deset puta zabavnije.
A ne padne vam na pamet pustiti taj smrdljivi x i branit se ko ljudi pa si možda međusobno i uzmete loptu..
Bravo EA...
otkako sam skino update, nemogu igrat utrakmice UTa.
Stisnem da ocu igrat i pojavi se ona pozadinska slika di se vide ekipe... i tu stane.
Cak u pozadini cujem lika ali nema pomaka. Sad mi to racuna ko izgubljene utakmice i smanjuje mi ono za nezavrsene utakmice....
da ja sam doso do finala gold cupa i finalna utakmica mi se ekran samo ostao na pozadini i morao sam alt-f4
frustrirajuće,
A ne padne vam na pamet pustiti taj smrdljivi x i branit se ko ljudi pa si možda međusobno i uzmete loptu..
Cekaj cekaj a koju vrstu odbrane koristite,ako legacy onda aj zdravo...........
Kako lijepo iznenađenje mi je iskočilo iz jutrošnjeg packa
Đubre jedno
Cekaj cekaj a koju vrstu odbrane koristite,ako legacy onda aj zdravo...........
Na tactical ako držiš x ti igrač sam sve radi, jadno ako me pitaš.
Dakle stisneš taj neki gumb (meni je A na 360 kontroleru) i AI preuzima tvog obrambenog i "kontejna" igrača s kojim te netko napada.
Nemoj reć da nisi naletio na ekipu kaj kontejna..
da li bi svi trebali dobiti ta tri packa radi buga na aukcijama?
Onda mi je bolje da ne stavljam kakav mi je chiko sada doletio.
hint : napadač atletico madrida
imam pitanje ako netko zna.
još prije nego sam počeo igrati UT, kupio za one EA bodove da mi se trade pile poveća za 10 slotova... još uvijek mi to nije aktivno. u čemo bi mogao biti problem ako netko zna? piše de će biti aktovno kad sljedeči put uđem u Ut kad ono... ništa
To je moja zelja, imam pare da ga kupim samo mi zao dati, nadam se da ce doci eheehe
Nenek, tu mi reci kaj imaš, ne na PP..
Edit: Evo pošto tvoje haksanje u BF3 nema veze s fifom, neću te u drugim temama nazivat čiterom, oprosti!
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#y4kgDprwnHFCu:pc
Dosli su ona 2 koja su mi bila zelja, Pierre Emerick Aubameyang i Yannick Djalo, prvi za 5000, drugi za 1900 :)
Proda sam Gomisa jer je lik nesposoban i ne zasluzuje rating 81, spor je, okrece se ko traktor i ne znam jel zabija koji gol uopce. Al bar sam zaradija, dovea sam ga za 400 proda za 2000, sasvim u redu :)
Neke sitnice koje bi dobro dosle Ultimate teamu su da možeš sam određivat brojeve svojim igracima i da oni ostaju stalno, a ne ovako uvijek isti brojevi, a razliciti igraci i jos golman ima broj 2 :facepalm: onda da se mogu mijenjat kopacke igracima cisto da vizualno izgleda bolje i da grb na dresu bude isti kao tvoj grb...nista extra, ali bilo bi bolje tako :)
I sta sam jos primjetija, da su ovi veci igraci nekako bolji iako imaju losiji rating, npr. Sissoko je veci od Mavube za glavu i samim time nekako mi je bolji iako ovi ima 82, a on 78...isto tako Gourcuff od Belhande, ako nije neka razlika u brzini onda su ti veci bolji jer ih je teze gurnit i uzet loptu...
Inace kako ovi lik na 1:15 moze imat chemistry 99 sa takvim igracima?
Evo probao i ja famoznu fifu. Ok je igra, inače sam pes igrač još od iss pro, ali igrao sam i fifu svake godine paralelno naravno. Nisam od onih koji jedno vole a drugo mrze.
Igra je ok, odigrao par tekmi, palo je golova. Puno je brža i fluidnija ali mi pokreti djeluju nerealni i brzi. Šutevi su mi super, animacije su ok, lijepo izgledaju igrači. Grafika je naravno ok, jedino me ubija ona sjena od stadiona pogubim igrače tamo.
Vidim nudi hrpu opcija igra, to je lijepo, nisam probao online, već offline par tekmi. Zadnju tekmu sam prekinuo na pola jer je golman moj, protivnik nabaci visoku loptu i prebaci sve i lopta ide u moj šesnaterac malo lijevo. Golman umjesto da je lijepo uhvati, lopta je izgubila snagu, lagano se odbija, on se nekako ninja style baci i odbije je militu koji je zakuca pod prečku iz voleya.
Tu sam ugasio igru.
Igra ima ono nešto svakako, zanimljiva je, dosta brža, da se kombinirati brže. Šutevi su mi posebno dobri.
Taktičke formacije su mi užas, komentatori su simpatični.
Sve u svemu opet imamo dve odličlne nogometne simulacije koje će podijeliti publiku. Uživajmo u njima.
poz.
.............
A fps je tu na nivou :) hihihi
(ili nije)??
.............
A fps je tu na nivou :) hihihi
(ili nije)??
Nažalost ne razumijem....misliš na fps u igri? Pa da, igra radi solidno, lijepo je napravljena.
Pozdrav,znaci trebam otvoriti slijedece portove:
UDP: 9565; 9570; 9000 - 9999; 3659
TCP: 9946; 9988; 42124; 10000 - 20000; 3569
Sad imam pitanje kad unosim ovaj 9000-9999 tocno to i prepisem ili?nisam siguran za to,ovo ostalo kuzim..hvala unaprijed..i sad ja imam ovakav meni
http://www.bug.hr/_cache/1c35dd306beaf82e93735a4c7bb50943.jpg i sta ide pod local a sta pod ovo drugo???hvala unaprijed
http://www.balkan-gaming.net/bplforum/index.php?topic=28087.msg237293;topicseen#new
Počele prijave za turnir pa ako se netko želi prijavit. Postavke kontrola su semi/asisted. LP.
Osvojio DIV2 opet u DIV1 (potrosio opet pare na paketice, sve gluposti)
Prva utakmica u DIV1, vodim 2-1 dobijem crveni, lik izjednaci i na kraju ga dobijem 8-3 :D