FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.257.088
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13

Primetio sam da golmani nijednom ne uhvate loptu kada ide u njih,recimo lik sutne sa 40 metara lopta ide u golmana nije bas ni jaka a ni spora i golman umesto da je uhvati koja ide u stomak lopta, on je odbija i odbijanje je apsolutno isto kao i kada sutne jako sa 20 metara ,znaci ista reakcija,izlazak na centarsut pola golmana su spori ili mase loptu.Druga stvar po nekad mi idu na zvice kada igrac plasira i nije jaka on je uhvati u ruke i padne na zemlju a nema potrebe.Nekada brane sve i svasta a primaju takve golove i da sam bio na lomljenju joy-a!!!!!!!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 16:58 (Red_Star_Forever).
15 godina
CroChef kaže...

Koje trolanje fife... otvaram gold pack kad ono pise Marcelo. 

A ono Marcelo iz PSVa :( 

budi sretan što ne postoje još koji Messi ili Ronaldo pa ti se to dogodi {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 17:06 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
CroChef kaže...

ovih dana nikako neide prodaja, imam desetak igraca i par formacija i niko nist nece uzet, a cijene jedne od najjeftinijih. 

imas li ista dobro a da igra u spanjolskoj :D ili mozda 4-2-2-2 formaciju

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Primetio sam da golmani nijednom ne uhvate loptu kada ide u njih,recimo lik sutne sa 40 metara lopta ide u golmana nije bas ni jaka a ni spora i golman umesto da je uhvati koja ide u stomak lopta, on je odbija i odbijanje je apsolutno isto kao i kada sutne jako sa 20 metara ,znaci ista reakcija,izlazak na centarsut pola golmana su spori ili mase loptu.Druga stvar po nekad mi idu na zvice kada igrac plasira i nije jaka on je uhvati u ruke i padne na zemlju a nema potrebe.Nekada brane sve i svasta a primaju takve golove i da sam bio na lomljenju joy-a!!!!!!!!!!

Ovo je istina, nekad naprave 2-3 obrane za redom, skoro pa nemoguće, a prime mi neku sporu loptu po podu u gol, al to se više događa sa bronze golmanima.

17 godina
FIFA 13

Dakle,

Vidim da mi kolega daje link za ultra brzo nabijanje golova

(coinsa) u Online modu..

No ipak... moje pitanje jest kako skorz usporiti čisti gameplay....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
alenka kaže...

Sta ti jos fali da bi imo chemistry 100%, i 5 zvjezdi?

Manager, a za 5 zvijezda mi fale jos bolji igraci :D

Ne mogu se priviknit na ove igrace, odma mislim kako trebam samo trcat ili na brzinu nesto odigrat i sad sam izgubija 2...Prije s onim bronze igracima mora si smireno gradit napad i nisam bezveze ima 20-0-0 score s njima, a sad krivo mislim jer kao imam bolje igrace pa to ide samo od sebe...treba prenijet istu igru kao sta sam igra sa bronzama i to je to i rezultat ne moze izostat, pogotovo sta mi je bolji vratar...prije mi se događalo da sve sta protivnik uputi uđe jer je meni ruperda na golu :D

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Kakve kontroler postavke koristite:

10 Assisted
6 Semi/Assisted
6 Semi/Manual
6 Manual
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
axest kaže...
alenka kaže...

Sta ti jos fali da bi imo chemistry 100%, i 5 zvjezdi?

Manager, a za 5 zvijezda mi fale jos bolji igraci :D

Ne mogu se priviknit na ove igrace, odma mislim kako trebam samo trcat ili na brzinu nesto odigrat i sad sam izgubija 2...Prije s onim bronze igracima mora si smireno gradit napad i nisam bezveze ima 20-0-0 score s njima, a sad krivo mislim jer kao imam bolje igrace pa to ide samo od sebe...treba prenijet istu igru kao sta sam igra sa bronzama i to je to i rezultat ne moze izostat, pogotovo sta mi je bolji vratar...prije mi se događalo da sve sta protivnik uputi uđe jer je meni ruperda na golu :D

Ja mislim da za zvjezdice treba samo njihov rejting onaj da bude velik, a sto se tice skilova nije ni bitno, i meni fali jos pola zvjezde da bi mogo turnir sa CUP igrati.

16 godina
FIFA 13

Kako sam sad zavuko gol iz zaleđa...ihihihi :D

igram na semi/manual

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

S je*enim golmanom uspijem dobit crveni, a ostale sam prodao -.- 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Od spanjolse lige imam: Abidal79(Barca), Medel78(Sevilla), Verdu80(Espanyol), Romaric76(Zaragoza), Gabi78(AMadrid).

Ispo iz DIV1 krenuo s 2 pobjede i remi kasnije sve porazi, aj barem ce biti coinsa u DIV2 3 pobjede od 3 utakmice na startu... idemo po taj trofej :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 18:11 (CroChef).
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

igram na semi/manual

Ja isto igram na semi/manual. Mislim na manual je odlično igrat SP, ali MP ne, jer većina igra na asisted...

14 godina
Praetorian1 kaže...
Kill Frenzy kaže...

igram na semi/manual

Ja isto igram na semi/manual. Mislim na manual je odlično igrat SP, ali MP ne, jer većina igra na asisted...

Nađe se i onih na manual dosta. Barem mi izgleda bolja situacija nego u 12. Full manual igram.

14 godina
FIFA 13

Jel zna neko kako se sve mogu dobit ovi gold packovi? Znači kad se ispune oni manager taskovi  i jos sam negdje procitao da kad se osvoji naslov u DIV1 da se isto dobije gold pack(Singleplayer/Ultimate difficulty) jel to istina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

budi sretan što ne postoje još koji Messi ili Ronaldo pa ti se to dogodi {#}

Ja sam jednom od Rolanda iz Porta mislio da je CR, mislim da je to bilo u Fifi 12 {#}.

http://www.youtube.com/watch?v=43oFiKvAQe0&feature=fvwrel
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 19:37 (donator_bubrega).
15 godina
axest kaže...

Evo mojih najnovijih...

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#izKISlebnHELi:pc

Potroseno tu negdi oko 18000 coinsa na sve igrace sto je prilicno jeftino, a uzea sam skoro sve najbolje iz Francuske lige osim onih skupih zvijezda tipa Ibrahimovic, Lavezzi, Menez, Lisandro Lopez, Pastore...Jos mi je cilj imat Aubameyanga (pre drag igrac, ali nigdi ga nema za moju formaciju ili ga bude pa ima nerealnu cijenu tipa 15000 coinsa) i Yannick Djala za kojeg vec imam spremnu karticu position modifier RW > RM i ima sam ga na pocetnom bidu od 1500, a buy out 2600 i debil nisam ga odma uzea nego ceka i dode neki lik pokupi ga 10ak min prije isteka...Sad moram cekat da se pojavi opet. Pitroipa ce uc u prvu samo trebam uzet LW > LM, bilo je par pokusaja bidanja, al ode skoro uvijek preko 3000.

Bilo je tu dobrih kupovina tipa Gomis za 400 samo, Mavuba 1000, Chejdou 700, Debuchy 450, Pitroipa 1000, Belhanda 2100, Gourcuff 500...Gameira sam platija 1500 jer me neki lik izivcira sa bidanjem, a da sam jos malo priceka moga sam i njega za 600-700 dovest, al nema veze sad za 800-900 coinsa.Najskuplje sam doveo ovog Mariana za 2700, ali lik se prodaje po 8000 pa opet mislim da sam dobro prosao + ima 18 contracta, drugi je isto bek samo lijevi, Bedimo za 2500, Carrassa (drugi najbolji golman u ligi zajedno s Siriguom) za 2000, Lovrena sam dovea za 700.

I dobija sam danas 3 gold packa? Bezveze sam usa u Store i vidi imam na raspolaganju 3 gold packa nemam pojma zbog cega...jel mozda zato jer sam cijelu onu broncanu ekipu posla na trade pa kao nagrada? Nemam ultimate verziju...U tim packovima nista posebno nisam dobija osim Cahilla i Mikela iz Chelseaja. Prvi je otisa za 4000, drugi za 1500.

U Ultimate teamu najbitnija mi je širina klupe i rotiranje, onda su svi zadovoljni i ne trebam uopce koristit one fitness kartice. Na svakoj poziciji imam kvalitetnu zamjenu...

EDIT: Hehe, evo sad upravo naisa na Lisandra Lopeza buy out 4600, naravno da sam uzeo :) Ulazi umjesto Gameira pa sad imamo Lyonov napad :)

EDIT 2: Evo i Sakha za 1500, ulazi umjesto Lovrena :)

evo mojih franaca http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#coOmVVD6nHE0n:pc

lnova65
15 godina
neaktivan
FIFA 13

lol još 3 packa, danas sve skupa 6 dobio da im se nisam nadao :))

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Jel zna neko kako se sve mogu dobit ovi gold packovi? Znači kad se ispune oni manager taskovi  i jos sam negdje procitao da kad se osvoji naslov u DIV1 da se isto dobije gold pack(Singleplayer/Ultimate difficulty) jel to istina?

mozes ne ligu neco singl turnir, al moras imati 10 trofeja osvojiti 5 zvjezdica team, chemistry onaj 100%

15 godina
EraserHead kaže...

otkud vam ti packovi kod mene nista {#}

lnova65
13 godina
neaktivan
lnova65 kaže...
EraserHead kaže...

MOzda ovi sto standard imaju, a mi ultimate nista nedobijamo ahahha.

13 godina
neaktivan
lnova65 kaže...
axest kaže...

Evo mojih najnovijih...

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#izKISlebnHELi:pc

Potroseno tu negdi oko 18000 coinsa na sve igrace sto je prilicno jeftino, a uzea sam skoro sve najbolje iz Francuske lige osim onih skupih zvijezda tipa Ibrahimovic, Lavezzi, Menez, Lisandro Lopez, Pastore...Jos mi je cilj imat Aubameyanga (pre drag igrac, ali nigdi ga nema za moju formaciju ili ga bude pa ima nerealnu cijenu tipa 15000 coinsa) i Yannick Djala za kojeg vec imam spremnu karticu position modifier RW > RM i ima sam ga na pocetnom bidu od 1500, a buy out 2600 i debil nisam ga odma uzea nego ceka i dode neki lik pokupi ga 10ak min prije isteka...Sad moram cekat da se pojavi opet. Pitroipa ce uc u prvu samo trebam uzet LW > LM, bilo je par pokusaja bidanja, al ode skoro uvijek preko 3000.

Bilo je tu dobrih kupovina tipa Gomis za 400 samo, Mavuba 1000, Chejdou 700, Debuchy 450, Pitroipa 1000, Belhanda 2100, Gourcuff 500...Gameira sam platija 1500 jer me neki lik izivcira sa bidanjem, a da sam jos malo priceka moga sam i njega za 600-700 dovest, al nema veze sad za 800-900 coinsa.Najskuplje sam doveo ovog Mariana za 2700, ali lik se prodaje po 8000 pa opet mislim da sam dobro prosao + ima 18 contracta, drugi je isto bek samo lijevi, Bedimo za 2500, Carrassa (drugi najbolji golman u ligi zajedno s Siriguom) za 2000, Lovrena sam dovea za 700.

I dobija sam danas 3 gold packa? Bezveze sam usa u Store i vidi imam na raspolaganju 3 gold packa nemam pojma zbog cega...jel mozda zato jer sam cijelu onu broncanu ekipu posla na trade pa kao nagrada? Nemam ultimate verziju...U tim packovima nista posebno nisam dobija osim Cahilla i Mikela iz Chelseaja. Prvi je otisa za 4000, drugi za 1500.

U Ultimate teamu najbitnija mi je širina klupe i rotiranje, onda su svi zadovoljni i ne trebam uopce koristit one fitness kartice. Na svakoj poziciji imam kvalitetnu zamjenu...

EDIT: Hehe, evo sad upravo naisa na Lisandra Lopeza buy out 4600, naravno da sam uzeo :) Ulazi umjesto Gameira pa sad imamo Lyonov napad :)

EDIT 2: Evo i Sakha za 1500, ulazi umjesto Lovrena :)

evo mojih franaca http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#coOmVVD6nHE0n:pc

Ekipa je super al si vrlo lose prosao sa igracima, mislim vrlo si ih puno platio, npr. Yanga-M'Biwa ti dodje oko 550 coinsa max, a ti si ga 3k platio jojoj, mogao si ustedit 2500 coinsa samo na tom igracu, a da ne govorim o ostalima, al eto kad imas coinsa trosi ih slobodno {#}

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Katastrofa, kupim Ultimate verziju, dobio sam samo jedan pack. 
SVAKI PROKLETI DAN jedan element igre ne radi, bilo ingame FUT, bilo Web FUT, da ne spominjem da mi seasons radi kad mu se sprdne.
Stvarno sam razočaran samom podrškom, sva sreća da je igra odlična. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
alenka kaže...
lnova65 kaže...
EraserHead kaže...

dobio sam i ja (imam ultimate)

igra mi skida update...

13 godina
neaktivan
Skida i meni a sta je u pitanju nemam pojma???
16 godina
neaktivan
FIFA 13

I men skida update 200 i nešto sitno MB.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
koji sam ja kreten, tek sad skužio kako se lako dođe do coinsa kad offline turnire igraš...

nego, kad ga jednom osvojiš, može se ponavljati ili ne?
Pričam i serem bezveze
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja nisam dobija jos 3 :D

Moguće da je to zato da se ispricaju zbog jucerasnjih problema s prodajom i kupovinom...

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
14 godina
alenka kaže...
KiCo77 kaže...

mozes ne ligu neco singl turnir, al moras imati 10 trofeja osvojiti 5 zvjezdica team, chemistry onaj 100%

Imam super tim sa 5 zvjezdica, chemistry sam nabio na 100 samo zbog tog turnira, na kraju sam skuzio da imam samo 6 trofeja :( Sad moram igrat ona ostala sranja za siću

14 godina
neaktivan
alenka kaže...
lnova65 kaže...
EraserHead kaže...

Lol, vi isto svašta vjerujete bez dokaza :p

14 godina
MBuda kaže...
alenka kaže...
lnova65 kaže...
EraserHead kaže...

Lol, vi isto svašta vjerujete bez dokaza :p

A pa zašto nebi vjerovao? Samo nez zas nisam dobio jos tih 3, dobro bi doslo, i šteta šta nisu premium gold pack :(

Ugl dobio sam vise Gold packova sa razlicitim ikonicama onih igraca, jednostavno su me docekali i kad sam uso u igru danas pisalo je Store (3) odem tamo i u my packs vidim :)

Zna neko šta je u ovom apdejtu?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice