FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.257.991
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
neaktivan
FIFA 13

pozz, 

da li netko koristi emulator, koji, može neki link.

Hvala

lac
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Sta znace ovi u staffu ljudi i kako njih koristit? U paketima sam dobija jedan bronze i jedan silver trenera i imaju oznake speed +5%, jesu oni vec koristeni u ekipi ili se moraju negdje dodat?

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Kako mi idu na ku*ac ovi idi*ti koji zabe gol i ostatak utakmice se dodavaju u obrani -.-

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ljudi kako da namjestim da mi u fifi 13 igrac loptu doda u onom smjeru u kojem ja zadam strelicom a ne u onom smjeru u kojem je on okrenut?

Tj. da bude kao u fifi 12..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

0 0 hvala 0
16 godina
Re: FIFA 13
KiCo77 kaže...

Kako mi idu na ku*ac ovi idi*ti koji zabe gol i ostatak utakmice se dodavaju u obrani -.-

Da, slažem se, nije dosta kaj su za ozbač klubovi počeli igrat da zabiju i onda svi iza lopte neg i tu, u fifi to ekipa radi. LOL

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Kupio sam fifu 13 i nemo gu igrati online pomozite mi

Marin

0 0 hvala 0
13 godina

Od zadnje divizije do sedme u oko sat vremena...dvije izgubio, i to sam izgubio na glupi nacin...nekako magicno kad su me poveli u derbi utakmicama ta dva puta poceo je lag gadno zezat, i nikako da se uravnotezim sa lagom..došao sam u ciste prilike kad ono cijeloi ekran zastane i nastavi pa se pogubim u tim sekundama...iako sam znao sta cu sljedece napravit...

Rasturao sam klubove po 4:0   6:2 i tako redom...više od pola puta kad sam vodio više od 2:0 ekipa je izlazila iz igre...

Igrao sam protiv nekog francuza, on barca, ja real...poveo me 1:0...ajd dobro...onda me poveo 2:0....ja vratio na 2:1 pa 2:2...zavrsilo prvo poluvrijeme... Pocetka drugog...povedem u 48. za 3:2 frajer se dere iz petnih zila na mic na francuski vjerovatno mi spominje sve sta moze...igramo dalje 4:2 za mene..ovaj se sad dere punih minutu sve zivo...ja ugasio zvucnike da ga ne slusam...5:2 za mene...sad se više nije derao...sad je frajer poceo režat...6:2 cujem kako je nesto gadno zalupilo, i skuzim kako dize nesto, vjerovatno sa poda ili sta vec...joistik...89 minuta, frajer se pocne smijat ko neki manijak i izađe iz igre...hahah

Drama ...

Igram protiv lika sa bajernom...povedem ga 1:0 pocne nesto spovat CR7 s kojim sam mu zabio topcinu sa 25 metara...ajmo dalje...2:0 za mene, ovaj lupa ko neki suicidalni manijak po tastaturi i psuje sve zivo...ovog puta je bio njemac...ja odlucim da cu mu pustit dva gola jer stvarno je bio neki noob, a i da mu vratim za to vrijeđanje...i ajde on sav sretan izjednaci na 2:2...i ja lijepo u 85 minuti za 3:2 lik je poludio...90. 4:2 za mene....lik ja mislim da je gorio, al tako mu i treba kad vrijeđa sve zivo :)  Kad vidiš da su ljudi "đubrad" pustis im da izjednace ili cak da te povedu, a ond aih ubiješ još više u pojam golovima pred kraj utakmice...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
neaktivan
Fifa 13 maher kaže...

Kupio sam fifu 13 i nemo gu igrati online pomozite mi

Daj malo više informacija ...

Di si kupio?

Jesi li imao problema sa aktivacijom?

Dal dobijaš kakvu obavjest zašto ne možeš igrat online?

Jesi li provjerio portove na ruteru?

Hasta La Victoria Siempre
13 godina

Nek otvori portove i ugasi AV, i sve ce radit kako treba...

14 godina
axest kaže...

Sta znace ovi u staffu ljudi i kako njih koristit? U paketima sam dobija jedan bronze i jedan silver trenera i imaju oznake speed +5%, jesu oni vec koristeni u ekipi ili se moraju negdje dodat?

Dobiješ bonus ako su ti u klubu. Ali su više manje beskorisni. Tih 5% je korisno ako koristiš kartice koje povećavaju sposobnost  igrača na jednu utakmicu. Npr ako staviš igraču karticu sa +15 pace, one će dobiti 16 pace ako imaš 2 trenera sa 5% bonus.

Osobno, nisam ih uopće koristio u FIFA 12. Nije mi se dalo zezat s tim.

13 godina
neaktivan
Kako cu otvorit portove
Marin
16 godina
neaktivan
FIFA 13

i ja imam puno problema sa portovima. nisam siguran mogu li ih otvorit na svom modemu ( tomson tg782i)

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ovako fifu sam kupio u splitu u gameshop mileniumu za pc Sa aktivacijom nisam imao problema Kada uprem online pojavi mi se tekst ,, thank you for your interest you are not eligible to play this online fature Neznam kako provjerit portove
Marin
16 godina
FIFA 13

Malo sam prošvrljo po leaderboardsima, uglavnom ugodno sam se iznenadio..

:) :)
 Za sad nema nikog domaćeg iznad :)

A i tek sam do 5. divizije došao...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 16:18 (DadoZG).

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ajd nek mi netko pomogne... znaci nabavio fifu,, i nikako namjestit kontrole na gamepadu. pa poludit cu vise.. na pes je tako jednostavno, a ovdje tako komplicirano!! ... namjestim u igri sve kak treba. znaci po brojevima.. i opet je sve izmjesano kad igram...hocu da bude gore dodavanje u for, dole normalno kratko dodavanje, lijevo pucanje i desno nabacivanje... i to je to.. kako to namjestit? :D ...

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako na tastaturi namjestiti da se hoda na strelice. Ja pritisnem 100x strelicu koju hocu i ono samo ostavi kako je bilo ranije.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

ajd nek mi netko pomogne... znaci nabavio fifu,, i nikako namjestit kontrole na gamepadu. pa poludit cu vise.. na pes je tako jednostavno, a ovdje tako komplicirano!! ... namjestim u igri sve kak treba. znaci po brojevima.. i opet je sve izmjesano kad igram...hocu da bude gore dodavanje u for, dole normalno kratko dodavanje, lijevo pucanje i desno nabacivanje... i to je to.. kako to namjestit? :D ...

Nije problem namjestit kontrole, čak ne može jednostavnije. Idi u postavke (u samoj igri), nađi kontrole i namisti tipke kako ti odgovara.

NPR. ako ti je ŠUT 3 (ili krug), a ti hoćeš da ti bude 1 (ili kocka) ... selektirašŠUT (3 ili krug) klikni na (2 ili X) da izabereš ... selektiraš (1 ili kocka) i opet klikneš na (2 ili X) i tako za sve komande koje hoćeš prominit.

Hasta La Victoria Siempre
14 godina
simo97 kaže...

Kako na tastaturi namjestiti da se hoda na strelice. Ja pritisnem 100x strelicu koju hocu i ono samo ostavi kako je bilo ranije.

Prije nego sta krenes namjestat tipke odi promjeni sa Classic na Alternate.

16 godina
neaktivan
FIFA 13

jessam li ja jedini kome ne radi trade?? 

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Moj najbolji gol u Fifi: 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

3 0 hvala 0
14 godina
KiCo77 kaže...

ili još gori idioti ako im utrpaš par komada, onda namjerno odlaze na svoju polovicu odma nakon sučevog zvižduka za nastavak utakmice i sami sebi zabijaju i glupiraju se {#} šteta da nema neka kazna za to, a i pauza ima previše, najviše jedna pauza od 30 sekundi po utakmici i to je to...

15 godina
neaktivan
FIFA 13

na fut web aplikaciji mi ne pokazuje sold items...ima li jos neko taj problem ili zna li neko kako da ga rijesim ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

jessam li ja jedini kome ne radi trade?? 

nisi {#}

@dux

ni meni

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 18:03 (EraserHead).
14 godina
David87 kaže...
KiCo77 kaže...

ili još gori idioti ako im utrpaš par komada, onda namjerno odlaze na svoju polovicu odma nakon sučevog zvižduka za nastavak utakmice i sami sebi zabijaju i glupiraju se {#} šteta da nema neka kazna za to, a i pauza ima previše, najviše jedna pauza od 30 sekundi po utakmici i to je to...

Pa dobro, ako to rade barem znam da cu dobit 3 boda nakon tekme, al sad sam propao u 2. division :(

13 godina

Portovi se mogu otvorit na svim routerima...koji podrzavaju TCP/UDP...odnosno DSL ili nešto više...bezobzira na marku routera...i ja imam thompson..za to uđtee u svoj router...

Na nacin 192.168.1.1 upisete u bilo kakav browser di upisujete adrese stranica , pitat ce vas user i password. Za user je vecini to da napisu user ili admin i password onaj koji su dobili sa ugovorm ili zadnji brojevi na routeru sa donje strane, znaci tamo di je barkod

Paznja...nemaju svi ruteri istu adresu odnosno njihovu adresu na koju se spajate preko browsera. Isto tako, neki browseri se pod Username upisuje user, u nekima admin, a u nekima nesto trece napisano u kutiji sa ruterom ili drukcije definirano. Oni koji imaju t-com thomsonov, onaj bijeli...za njh vrijedi ovo:  192.168.1.1   Pod Username se napise user, i onda password koji je na ruteru ispod kod barkoda. Za druge ima varijacija.

Portove je lako otvorit, iako mi se neda sad i to pisat, jer opet, svaki ruter ima svoj interface, svoje opcije i drugacije je...al sve je nakraju ista pašta, samo drugacije upakirano...

13 godina
neaktivan
FIFA 13
Kako ugasit av
Marin

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo napokon sam probao Fifu 13.. Započeo sam carrier mod sa West Hamom, doveo par mladih igrača(Benzia iz Lyona, Leonardo iz Gremia i mladi RW Belgijac Ramil mislim da se zove). Uglavnom sve sjanji mladi igrači oko kojih radim ekipu. Početni budžet 7.5mil eura, ali sa zamjenama igrača se da dovesti dobra mlada pojačanja. Odmah sam primjetio sitne detalje, izvještaj o rezultatima u carrier menuu je predobar, isto tako za vrijeme utakmice itd., uglavnom vrlo lijepo i daje dodatnu dozu realnosti. Zatim gameplay, napominjem igram sa tipkovnicom jer mi se gamepad pokvario, ali novi stiže uskoro. Istina nemogu izvoditi driblinge, ali niti ne preferiram iste previše, sam gameplay mi se jako sviđa. Lakške je nego prošle godine, igram na World Class i napokon mogu zabiti gol bez previše nerviranja, a opet ga mogu dobiti ako izgubim koncentraciju. Istina gameplay je malo prebrz, ali ne onoliko kako su neki navodili, meni je podešen na slow i vrlo sam zadovoljan. Naravno MP iskustvo je puno bitnije večini igrača, ali to je komponenta koju ću probati kada budem mogao.. Zasda igra mi se jako sviđa, protivnik više ne siluje loptu i nogomet je puno realniji. Nedostatci postoje, ali naspram konkurencije su mizerni i siguran sam da će biti ispravljeni u nekom kvalitetnom patchu. Grafika je jako napredovala od osvjetljenja pa do tekstura, barem na pc-u mi igra izgleda puno vedrije i življe, face igrača su također poboljšane i oni nepoznati su barem napravljeni prema slici igrača, ali ne tako savršeno. Fifa je i dalje na tronu nogometne simulacije i ništa se puno nije promjenilo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 18:51 (Đapa club).

1 0 hvala 0
17 godina
Smece2 kaže...

ofc epic golman kad se napuni na najjace da izbije

http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/137633905

Sljedeći put prilikom ispucavanja lopte probaj umjesto pucanja stisnuti gumb s kojim centriraš pa ćeš vidjeti kako lopta leti preko centra...

13 godina
neaktivan
Kupio Pata ali kada pritisnem da ga stavim u ekipu kaze da je zauzeto tj da je jos activno a zavrsila se aukcija?I sta sada da radim?vec dva,tri sata tako stoji?u cemu je problem?
14 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Kupio Pata ali kada pritisnem da ga stavim u ekipu kaze da je zauzeto tj da je jos activno a zavrsila se aukcija?I sta sada da radim?vec dva,tri sata tako stoji?u cemu je problem?

Problemi s serverima, vec su pomalo dosadni. Danas nisam uspio nikog prodat jer je vrijeme aukcije isteklo, a ja nemogu produzit.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice