FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.278.175
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
Re: FIFA 13
Cofinho kaže...

Vec 4 ljudi mi potvrdilo da je sporije nakon updatea, odlicno!

kad stavim na slow, meni je to presporo. Normal, idealno...

16 godina
FIFA 13

Krenuo kupovat igru preko basehosta kad ono ne primaju paypal{#}{#}.

Sad bi ja trebao ić 15 km do banke,ebat se po gradu umjesto da prebacim lovu ovog trena.

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 12:08 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

Ona ima kao i ja XP jer je navikla,Ja sam zgranut igrom odnosnom optimizacijom,aj sad ovako zasto pes bilo koji je puno bolji optimizovaniji u odnosu na fifu tu je tata za fifu,tako da ne pije vodu razlicite konfiguracije kompa i slicno,to je smesno.Ako je ista zahtevnost fife 12 sa fifom 13 onda onaj koji je igrao ocekuje da ce isto raditi i fifa 13 ali kod fife nema ni grama logike.Zbog tog je pes puno ali puno bolji,evo prost primer instalirao sam pes 13 na svom laptop-u i sljaka isto kao na mom kompu stim da lap top je slabiji od kompa,znaci nema razlike.Ja sam bez ikakvih pomagala igrao normalno fifu 12 cak sam i pored toga skidao nesto sa torrenta u tom trenutku.Al otom potom videcu kada budem u skorije vreme menjao matcnu za ddr3 plocu i procesor I5 a sa sestrom cu se menjanti za grafu posto njoj ne treba toliko .

Ipak mislim da je do maticne a zasto to kazem,jer je starije koja je crkla bila p31 i po meni bila jaca u odnosu na ovu p35,ne znam al mislim da je do toga jer potvrdjujem nema sanse da je do grafe jer je demo fifa 13 pre kvara radio savsreno bez nijednog trzaja.

Da li moze avast da pravi problem,pitam al znam da je glupo pitanje al ajde?

Edit;sada je sporiji fubal,hvala Bogu!

Nemoj me krivo shvatiti ali imati novu grafičku na xp je danas smiješno.  Tim više što neke nove igre dolaze bez podrške za xp. Još malo pa izlaze win 8 i vrijeme ti je ako želiš minimum problema promijeniti operativni sistem.

Znači ja kao i ti imam i7 i nVidiu s 2 GB rama ali i win7-64 i nemam nikakvih problema. Danas se pri razvoju igri svi fokusiraju na vistu i win7 a xp im je lijevo smetalo. Još malo pa gubi podršku i od microsofta tako da ti nije preostalo previše vremena. Što se avasta tiče i ja sam ga imao do nedavno i nije mi radio probleme u igrama. Uspoređuješ zahtjevnost fife s pesom. PES ima stari engine godinama i očito je rađen za davni xp pa je i bolje optimiziranza njega. No današnja fifa meni grafički izgleda gotovo dva puta blje od PES-a. Pogle samo detaljnost lica igrača. Pun stadion na kojem svatko skače na svoju stranu. Ne znam ali ovo je meni definitivno najbolji nogomet što se grafike tiče. Igrivost i realnost se podrazumijeva... Možda bi zbog tetektiranja problema trebali navesti koju grafičku imamo i na kojem operativnom sistemu igramo pa da vidimo koja grupacija ljudi ima najviše problema.  Možda bi neke stvari bile jasnije.  Ovako jedni zadooljni jer sve radi drugi nezadovoljni jer puno toga im ne radi...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Što se događa sa UTom? Jel vama može ući?

We are sorry but there has been a error connecting to Fifa 13 Ultimate Team.

Svaki put.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

@movie samo kaze kako stoji a to je da pes radi sve pet kako treba na bilo kom kompu-u
A za sve ostalo fifaod 11 pa do sada je vek jedan ispred pesa i o tome ne treba uopste trositi reci tj nema ih koje bi objasnile pesu koje gazda ove godine.

Probacu da svoj sistem prebacim na win7 ili stavim starije drajvere ?vise pricam ovako jer sam besan na to sto mi se desava.

Sestra vise voli xp pa nebi njoj da to cackam!

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 12:24 (Red_Star_Forever).
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Red_Star_Forever koliko se sjećam tebi je sve dobro radilo dok ti nije matična krepala, tako da tu može biti problem. Druga stvar pređi na Windows 7, ima bolje drivere i općenito podršku za novije igre, tako da ti igra može štekat i zbog XP-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Malie kaže...

Što se događa sa UTom? Jel vama može ući?

We are sorry but there has been a error connecting to Fifa 13 Ultimate Team.

Svaki put.

I ja imam isti problem, svaki put error, a igram normalno online h2h

13 godina
neaktivan
pa ova maticna je nesto sporija od stare,mada za koju nedelju stavljam ddr3 plocu i i5 procesor 3.0.Mislim da ce to biti ok.
16 godina
neaktivan
FIFA 13

I pređi na Windows 7 {#}

8 ti nemogu preporučit jer ju nisam probao, ali 7 rula.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
movie kaže...
Cofinho kaže...

Vec 4 ljudi mi potvrdilo da je sporije nakon updatea, odlicno!

kad stavim na slow, meni je to presporo. Normal, idealno...

istina, nakon update je taman na normal..sad me izbaci konekcija na H2H..ja cu se ranit..sad imam dva x i dva poraza..jos neznam za pobjednu..hebe me i kontroler iz peveca, hahaha..a sto je najzalosnije na stolu mu je xbox 360 kontorler ali cekam hebeni reciever vec 4 tjedna

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
16 godina
FIFA 13

Vi koji ste naručivali ultimate edition sa key4game da li ste dobili key?? kakv je lik, jel sigurno preko njega naručivat?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Goldmember kaže...

Vi koji ste naručivali ultimate edition sa key4game da li ste dobili key?? kakv je lik, jel sigurno preko njega naručivat?

Taj lik je super. Key ti dođe u maksimalno sat vremena i možeš ga pitati što god oćeš preko facebooka.

15 godina
neaktivan
Goldmember kaže...

ja sam uzeo preko njega, ali standard edition..ulatio i key stigao odmah..u roku sat vremena ili prije cak :) ja sam super zadovoljan

14 godina
neaktivan

jel može link za taj key4game ako nije problem

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skala kaže...

jel može link za taj key4game ako nije problem

http://www.facebook.com/key4game?ref=ts

13 godina
neaktivan
A po cemu je bolji win 7 od xp-a.

Evo sada reinstaliram pa videcemo.Iskreno mislim da ce ovaj fudbal jos vise igraniji zbog UT koji je uradjen da bukvalno balavis.Ajoj!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

ZASTO mi jos nije dosao key!!!!!!!

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
d3stroy3r_cro kaže...

ja neznam zasto se tu zalis...Zali se tamo od kuda si ga kupio...Salji mail,brzojav....

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Da li netko ima nekakav tim u koji bi se mogao učlaniti sa svojim Pro-om?

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
deno100 kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

ja neznam zasto se tu zalis...Zali se tamo od kuda si ga kupio...Salji mail,brzojav....

nadam se nekom savjetu ;)
ma slao sam nema ni odgovora ni keya 

16 godina
neaktivan
FIFA 13

A od kud si naručio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Znaci cim ukucam cdkey u origin netrebam vise nigdje da bi dobio UT paketice. 

Nekako su skrti samo dva paketica dali :(

0 0 hvala 0
13 godina

Ja ne vidim problema uopce u igri, sve mi savrseno radi, štima, nakon updatea od 200MB malo je igra usporenija. Sv nijedan crash niti nista dosad, FUT je predobar, a posebno oni coin boostovi iz FCC-a. Igra za cistu desetku. To ako vam trzaka, pokusajte sa rivatunerom i u control panela, ali red star, sta si rekao da igras na xp-u, to ti je totalna glupost..takave komponente, mozes dignut x64 win 7 i igre ce ti bit brze nego na win 7 x86(x32).

Meni se igra extremno sviđa, i jucer, odnosno danas sam se prisilio ic spavat u 6, da odpsavam malo prije posla, odem i sad derat cijeli vikend :))

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
16 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

A od kud si naručio?

eplati prije mozda 5 dana

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Mislim da ce malo FUT da izgubi na zanimljivosti sada, jer ja vec na primer imam 25000 coinsa zaradjenih a da nisam odigrao niti jednu tekmu!

Ono od prosle godine je bio bas veliki izazov, ovde ce za mesec dana svi imati vec nabudzene ekipe!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

d3stroy3r_cro Ako si dobio email i ako ti piše status uplaćena na naruđbi, onda ćeš dobit. Samo se strpi jer očito je navala.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 14:21 (Praetorian1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

FUT je sad ono što je po meni i trebao biti od početka. Dati ljudima mogućnost da relativno lako nakupe coinse i slože po par ekipa, a ne samo jednu vrhunsku. Upravo sam osvojio title u diviziji 5 i za to dobio 2000 coinsa. Uz 1000 coinsa boost iz kataloga u 6 tekmi sam prikupio oko 10000 coinsa. Sad u division 4 ako ispadnem dobijem 2000, za ostanak 3000, a za prolazak dalje čak 5000. 

Nisam siguran dali ću uspjeti s bronze timom tako daleko ali da je puno lakše skupit pare, je. Meni se to jako sviđa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Ja ne vidim problema uopce u igri, sve mi savrseno radi, štima, nakon updatea od 200MB malo je igra usporenija. Sv nijedan crash niti nista dosad, FUT je predobar, a posebno oni coin boostovi iz FCC-a. Igra za cistu desetku. To ako vam trzaka, pokusajte sa rivatunerom i u control panela, ali red star, sta si rekao da igras na xp-u, to ti je totalna glupost..takave komponente, mozes dignut x64 win 7 i igre ce ti bit brze nego na win 7 x86(x32).

Meni se igra extremno sviđa, i jucer, odnosno danas sam se prisilio ic spavat u 6, da odpsavam malo prije posla, odem i sad derat cijeli vikend :))

Di u control panel? Offline mi manje trza nego prije nakon updejta i nakon sto sam ponovo instalira riva tuner, ali online zna zatrzat i to me malo zivcira. Sa strancima malo vise i mislija da je to samo zato jer su stranci, ali proba sam i sa prijateljom iz Hrvatske i isto zna trznit dok na FIFA-i 12 kad sam igra par dana sta mi je posudija password je bila super veza cak i sa strancima,a s Hrvatima ka offline. Napisa sam konfiguraciju i prije al mogu ponovit, Pentium dual core E6300 2.8GHZ, ATI Radeon Sapphire 4670 DD3 1GB, 3 GB RAM-a i igram na postavke ka i na 12ici, znaci 1280x1024, High, MSAA X4, lock to 60fps i iskljucene obe one postavke Vsync i Desktop Aero theme, a ukljucen D3DOverrider. Ne znam u cemu je problem...

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Zkj meni stalno pise kad odem u ut da je izgubljena konekcija, kak to rijesit jel zna neko.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Da li netko ima nekakav tim u koji bi se mogao učlaniti sa svojim Pro-om?

Mogu te ja preporučit ali moraš bit jako dobar da te manageri prihvate. Završili smo zadnju sezonu drugi u british isles ligi, te sveukupno završili sa 6.3k bodova čini mi se. Inače sam i ja manager u tom našem klubu, ali kako još nisam kupio fifu 13, druga dvojica su sad glavonje tamo. Kažem ti, jedino šta mogu je preporučit te. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice