FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.278.693
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13

Meni isto nema problema sa hardverom. Trenutno imam 3 godine star komp, X3 proc, GT240 DDR5 i 4GB DDR2 rama - igra leti ko luda, na max rezi koju mi monitor daje i na max postavkama. 

Jedino još nisam kupio gamepade pa mi desna gljiva na ovim speedlink vulgaris gamepadima ne radi, i mjenjam igrače sa L2 

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Red_Star_Forever kaže...
Big minus al very big minus za brzinu igre posto ovde neko laze da je igrao pre nas full fifu al boli me uvo.jednostavno to ne volim,bolje cuti.Trzanje koliko hoces i to na 120 fraps trza tako da sve price padaju u vodu oko toga da je u pitanju graficka jer bi mi to radilo cele godine na fifi 12,a i sada na fifa 13 demo,sve su greske i nedostatke otklonili i popravili nesto na bolje ali su usrali sa trzanjem i brzinom.

UT mode nesto najbolje sto su uradili,plus mi se svidja i sezona u njemu,tu skidam kapu alal vera.I oni skilovi treninga sve sve je extra ali su usrali sa trzanjem i opet ko papagaj BRZINOM.

Da li je moguce da mi na ovoj grafi trza a ona je hd 5670 1gb ddr5,4 gb rama i duo 2 core e 7500 2.9 ghz znaci KATASTROFALNA OPTIMIZACIJA ZA PC IGRACE.Nemoj neko da je rekao pc bolji od konzole ocito taj se grdno prevario jer njima sve sljaka perfektno nema kod njih uinstaliraj ov iskljuci ono ma idi bre.

Sada zavidim igracima konzole al stavrno.Uzivajte!

Prije puno godina odustao sam od ati kartica upravo zbog ovakvih stvari. Meni na 1920x1200 sve na max AA4x igra niti jednom ne trzne. Ide kao metak. Isto tako nisam primjetio da je igra brzi gonzales kako većina priča? Igra je brza koliko je brza bila i fifa12. Ja ne vidim neku razliku? Ali stvarno ne vidim. Jedina zamjerka koju imam je da na nekim travnjacima imam osjećaj kako igrači nisu u kontaktu s podlogom. No to je stara boljka svih nogometa.

No interesantno je kako je na nekim travnjacima interakcija odlična a na nekim u najmanju ruku problematična. Da napomenem, igrao sam samo offline par tekmi.  Čisto da vidim na što igra sliči... ja zadovoljan

A kako kometarises da ista kartica sve isto samo je u pitanju fifa 12 pricam online radi bez trzanja cele godine i to svaki dan po nekoliko sati.Stavio sam na sestrin komp fifu koji je pet puta jaci od mogu u svemu i plus ima nvidia graficku ddr5 2 gb i tamo trza i procesor i7,znaci KATASTROFALNA OPTIMIZACIJA.

13 godina
protjeran
FIFA 13

(www  fifa-onlineliga com hr)   tu je liga koju organiziram. svi ste dobrodošli koji želite igrati.

FBS tim

www.fifa-onlineliga.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 10:17 (pajdek).

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

imam pitanje u vezi trenera ako kupim 10 plus 3% contract trenera oce li se oni zbrajati makar oni bili u klubu

lnova65

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

neznam kako vama ali meni nakon update-a vise nije brzo..igram H2H i najnormalnija je brzina kao i u fifi 12 što je bila

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
strbi kaže...

neznam kako vama ali meni nakon update-a vise nije brzo..igram H2H i najnormalnija je brzina kao i u fifi 12 što je bila

To je moja nada! Upravo radim update!!

Daj reci, u ovom ultimate teamu, jel igraš assisted ili manual? Jesu li napravili kategorije? Da se ne mješaju assisted i manual? Ja sam na manual još uvijek prilično loš (vjerujem da jesam) ali nadam se da je fair grupiranje napravljeno jer nije isto igrat assisted i na manual, ni blizu.

Imaš li možda odg na moj prethodni post vezan uz timove u UT?

Thnx

13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
movie kaže...
Red_Star_Forever kaže...
Big minus al very big minus za brzinu igre posto ovde neko laze da je igrao pre nas full fifu al boli me uvo.jednostavno to ne volim,bolje cuti.Trzanje koliko hoces i to na 120 fraps trza tako da sve price padaju u vodu oko toga da je u pitanju graficka jer bi mi to radilo cele godine na fifi 12,a i sada na fifa 13 demo,sve su greske i nedostatke otklonili i popravili nesto na bolje ali su usrali sa trzanjem i brzinom.

UT mode nesto najbolje sto su uradili,plus mi se svidja i sezona u njemu,tu skidam kapu alal vera.I oni skilovi treninga sve sve je extra ali su usrali sa trzanjem i opet ko papagaj BRZINOM.

Da li je moguce da mi na ovoj grafi trza a ona je hd 5670 1gb ddr5,4 gb rama i duo 2 core e 7500 2.9 ghz znaci KATASTROFALNA OPTIMIZACIJA ZA PC IGRACE.Nemoj neko da je rekao pc bolji od konzole ocito taj se grdno prevario jer njima sve sljaka perfektno nema kod njih uinstaliraj ov iskljuci ono ma idi bre.

Prije puno godina odustao sam od ati kartica upravo zbog ovakvih stvari. Meni na 1920x1200 sve na max AA4x igra niti jednom ne trzne. Ide kao metak. Isto tako nisam primjetio da je igra brzi gonzales kako većina priča? Igra je brza koliko je brza bila i fifa12. Ja ne vidim neku razliku? Ali stvarno ne vidim. Jedina zamjerka koju imam je da na nekim travnjacima imam osjećaj kako igrači nisu u kontaktu s podlogom. No to je stara boljka svih nogometa.

No interesantno je kako je na nekim travnjacima interakcija odlična a na nekim u najmanju ruku problematična. Da napomenem, igrao sam samo offline par tekmi.  Čisto da vidim na što igra sliči... ja zadovoljan

A kako kometarises da ista kartica sve isto samo je u pitanju fifa 12 pricam online radi bez trzanja cele godine i to svaki dan po nekoliko sati.Stavio sam na sestrin komp fifu koji je pet puta jaci od mogu u svemu i plus ima nvidia graficku ddr5 2 gb i tamo trza i procesor i7,znaci KATASTROFALNA OPTIMIZACIJA.

Ništa nije sveto sve je bruto i neto, a Fifa voli Nvidiu, nažalost po neke. Ja sam nvidijin klijent 10 godina, nekad je bilo okej, nekad ne. {#}

15 godina
FIFA 13

Evo,baš mi se skida fifa 13 UE, pa me zanima kako ću dobiti 24 gold packa ?

SeBo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Prvi gold pack solidan... dobio dres OMa :D

e zanima me (prvi put igram) kad otvorim paket i stisnem na igracevu kartu fa ga posalje u Club kako ga mogu vratit u ekipu posto kad odem u sastavljanje ekipe te kartice nema.

BTW. prvi online gol

http://www.easports.com/media/play/video/136896086

0 0 hvala 0
16 godina
Lepi_Borko kaže...

Ništa nije sveto sve je bruto i neto, a Fifa voli Nvidiu, nažalost po neke. Ja sam nvidijin klijent 10 godina, nekad je bilo okej, nekad ne. {#}

Većina igara voli Nvidiu, nije to ništa čudno. AMD možda izbacuje bijesne grafičke kartice, ali softverska podrška im je čista 0, počevši od samih drivera tj. catalysta.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
13 godina
neaktivan
Lepi_Borko kaže...
Red_Star_Forever kaže...
movie kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Cekaj sada kazes fifa voli nvidiu pa sto ne voli sestrinu nvidi-u kada je tako,koja kosta ko nova konzola ps3,znaci ovde ustvari nista nije logicno.Lepo kazem ocena 6/10 je od mene za nju maximum.

13 godina
neaktivan

delijo, nisam vidio da ti ne voli sestrinu nvidiju.. Moja nvidia je plaćena 90 eura prije 3 godine, nema igre koja me zajebavala. Ne znam, žao mi je da imaš problem. {#}

17 godina
FIFA 13

Jesam li ja jedini kojeg izbacuje iz igre kada se dođe do glavnog menija? Cijelu noć čekam key i onda ne mogu igrati. Demo mi je najnormalnije radio.

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lepi_Borko kaže...

Ne razumijem odgovore tipa "prebacite si na manual pa vam ne bude prebrzo".

Puno nas je odigrao par tekmi, i već u prvih par minuta je puno nas primjetilo da je igra prebrza. Svi mi volimo fifa serijal pa je valjda u redu da uz sve moguće pohvale napišemo i neku kritiku bez da nas netko poklopi bezveze. Igram na najvećoj težini (trudim se igrat) i sve na manual i potpuno stoji kada kažem da je igra zbog brzine neigriva jer ubija sve ono realno što sam vidio u demu.

Ja bih se dao kladiti da igra različito radi na različitim konfiguracijama. Niti sam ja budala kad tvrdim da je meni igra jednako brza kao i prošla fifa niti ste vi budale kad tvrdite da je igra neigrivo brza. Po meni očito je stvar do različitog hardvera i problema s njim. Nije tajna da je EA maneken nVidie. Teško je istestirati bilo koju igru za pc kad na svijetu ima mali milijun različitih konfiguracija pa razvojni studio nije u mogućnosti igru isprobati na svim tim konfama niti vidjeti probleme koji se javljaju na određenoj. Kod konzola je stvar jednostavna. Imamo konzolu, igru i razvojni studio koji igru isproba na dotičnoj konzolite uoći i otkloni određene nedostatke ili pogreške koje se javljaju. Kako to napraviti s mali milijun računala? Meni recimo sve radi. Nemam nikakvih problema na najvećoj mogućoj rezi dok netko drugi vidim ne može igrati na puno manjoj rezi sa solidnim računalom? To su objektivni problemi i zato sam uvijek govorio kako su konzole šampion jednostavnosti. Ubaciš igru, igraš i ne zamaraš se koja je grafa, prc ili količina memorije... inače sada sam skinio prvu nadogradnju za igru pa idem pokrenuti fifu da vidim ima li kakvih vidljivih promjena...

13 godina
strbi kaže...

Nadam se da je tako

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

Interesantno, imam proc i7 i Nvidiu s 2GB rama i sve leti. Imam win7-64, sve moguće nadogradnje i zadnje nVidia drivere. Ne znam što bih ti drugo rekao? Očito ima nešto na računalu što smta igri...

13 godina
neaktivan
Cofinho kaže...
strbi kaže...

Nadam se da je tako

Ja sam instalirao update, odigrao jednu tekmu, i ne živciram se ko jučer. Dakle, vjerujem da se malo usporilo. Možda je placebo, a možda je fakat usporena. 

Barem vidim da nema sudaranja, preskakanja jedni drugih i okretanja oko svoje osi u trenu. 

Fauli u napadu, naskakivanja, reakcije golmana - nevjerojatno! Igra je odlična, iako bi ja još više volio sporiji tempo - jbg, Serie A se cijeli život gleda pa sam navikao. {#}

14 godina
FIFA 13

Zašto mi se ovo stalno događa? Odigrao sam onu prvu utakmicu na FUT i uvijek (6-7 puta) kad dođem na claim your starter pack uvijek dobijem da je neki error connecting ultimate team i da će me vratiti na main menu, online igram bez problema

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 11:00 (mijanB).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Vidim uglavnom ste razočarani igrom :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ne bas, prvi put igram online i vec imam seriju od tri pobjede u seasonsu (treci se usro kontre 2 na 1 pa je iskljucio).

edit. skuzio sam  kako stavljat igrace. Sad ode probat slozit neku solidnu ekipu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Nema razočaranja. Igra je mrak i nadam se najboljem glede brzine.

sad sam odigrao ovu uvodnu tekmu u UT po kiši, sve kak treba bit.

Samo ne znam pita me da imenujem tim i krenem u to, a ja tim napravio online na onom creation centru. Kak da ga importam? ako se uopće može?!

13 godina
neaktivan

Ona ima kao i ja XP jer je navikla,Ja sam zgranut igrom odnosnom optimizacijom,aj sad ovako zasto pes bilo koji je puno bolji optimizovaniji u odnosu na fifu tu je tata za fifu,tako da ne pije vodu razlicite konfiguracije kompa i slicno,to je smesno.Ako je ista zahtevnost fife 12 sa fifom 13 onda onaj koji je igrao ocekuje da ce isto raditi i fifa 13 ali kod fife nema ni grama logike.Zbog tog je pes puno ali puno bolji,evo prost primer instalirao sam pes 13 na svom laptop-u i sljaka isto kao na mom kompu stim da lap top je slabiji od kompa,znaci nema razlike.Ja sam bez ikakvih pomagala igrao normalno fifu 12 cak sam i pored toga skidao nesto sa torrenta u tom trenutku.Al otom potom videcu kada budem u skorije vreme menjao matcnu za ddr3 plocu i procesor I5 a sa sestrom cu se menjanti za grafu posto njoj ne treba toliko .

Ipak mislim da je do maticne a zasto to kazem,jer je starije koja je crkla bila p31 i po meni bila jaca u odnosu na ovu p35,ne znam al mislim da je do toga jer potvrdjujem nema sanse da je do grafe jer je demo fifa 13 pre kvara radio savsreno bez nijednog trzaja.

Da li moze avast da pravi problem,pitam al znam da je glupo pitanje al ajde?

Edit;sada je sporiji fubal,hvala Bogu!

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 11:28 (Red_Star_Forever).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Igra je definitvno sporija nakon updatea, reka bi cak optimiziranija! Čak mi nije ni trzalo i mislim da je sad to igra kakvu smo svi očekivali!!!

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

1 0 hvala 0
13 godina
axest kaže...

Igra je definitvno sporija nakon updatea, reka bi cak optimiziranija! Čak mi nije ni trzalo i mislim da je sad to igra kakvu smo svi očekivali!!!

Vec 4 ljudi mi potvrdilo da je sporije nakon updatea, odlicno!

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
FIFA 13

Neznam zašto se bunite, meni nije prebrzo ni presporo, ako vam ne paše promijenite si brzinu igre u izborniku i to je to.
Jedino što me živcira je loša veza protivnika. FUT zna nekad s*at, ali dobro je. 
Moje ocjene: FIFA- 9.7

PES-7.9

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 13

www fifa-onlineliga com hr

www.fifa-onlineliga.com.hr

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lepi_Borko kaže...
Praetorian1 kaže...

Samo ne znam pita me da imenujem tim i krenem u to, a ja tim napravio online na onom creation centru. Kak da ga importam? ako se uopće može?!

Nema nikakvog importanja ekipa u UT. Sam slažeš ekipu praktički od nule sa nešto sitno dobivenih igrača i coinsa. 

13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

Neznam zašto se bunite, meni nije prebrzo ni presporo, ako vam ne paše promijenite si brzinu igre u izborniku i to je to.
Jedino što me živcira je loša veza protivnika. FUT zna nekad s*at, ali dobro je. 
Moje ocjene: FIFA- 9.7

PES-7.9

Kix prije updatea sam stavio na SLOW letili su po terenu. Doslovno letili. Sad je okej. Nitko se ne buni, samo smo konstatirali da nekaj ne šljaka, baš kao kad konstatiramo da je nekaj savršeno odrađeno.

13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
Lepi_Borko kaže...
Praetorian1 kaže...

Nema nikakvog importanja ekipa u UT. Sam slažeš ekipu praktički od nule sa nešto sitno dobivenih igrača i coinsa. 

Eto super! Fala na odgovoru. Upravo me crashalo van nakon ulaska u UT mod. Pokušat ću ponovo.

15 godina
lnova65 kaže...

imam pitanje u vezi trenera ako kupim 10 plus 3% contract trenera oce li se oni zbrajati makar oni bili u klubu

Da, zbraja se. Inače ne bi imalo ni smisla, a ni koristi.

Meni igra leti, prva FIFA s kojom nemam ama baš nikakvih problema. Što se mene tiče, optimizacija je u redu. Vjerojatno je zbog prelaska s ATI na nVidia. Što se brzine tiče, igrao sam tek nakon updatea, možda je bila neka greška prije, ne znam.

Sve ove nove sitnice u FUT-u su super, pretraživanje gold igrača, contracta i igrača omiljenog kluba jednim klikom. Season izgleda jako dobro pošto se dobivaju coinsi za ostanak u diviziji. Napokon ima smisla igrat protiv ToTW. Oni manager zadaci su fora, nadam se da ih je i više nakon što dobijem ovaj prvi gold pack. U katalogu sam si fino uzeo povećani trade i consumable pile te uzeo 1000 coins boosta slijedećih 15 tekmi. Meni super dodatak.

Online friendly mi sad rade od početka bez problema, a u 12 je cijele godine bilo problema s tim.

Ne znam koji su vaši problemi dečki, ali ovo je točno ono što smo čekali. Ispolirana, unaprijeđena i zabavnija od prošlogodišnje inačice. Palac gore za EA Sports.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice