FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.280.111
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
deno100 kaže...

FIFA REALNIJA,PES ZABAVNIJI.

Pa cuj, klincima ce bit zabavno da im lopta leti ko balon 300 na sat, a ipak starijm klincima 13-17 ce ipak bit vise zabavnije a im se igrac krece kako treba i da su animacije glomana kakve trebaju bit :))

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
deno100 kaže...

Pa cuj, klincima ce bit zabavno da im lopta leti ko balon 300 na sat, a ipak starijm klincima 13-17 ce ipak bit vise zabavnije a im se igrac krece kako treba i da su animacije glomana kakve trebaju bit :))

A šta je sa onima preko 17 {#}?

Kupljen key na key4game, prezadovoljan brzinom dotičnog prodavača, u roku 10 min od slanja upita,tj 5 min nakon uplate dobio key.

My global position systems are vocally addressed
13 godina
neaktivan

Oni preko 17+ znaju sta je nogomet:) pa se stavljaju na stranu FIFE :))

15 godina
FIFA 13

Hoće oni više složit FUT webapp, pa igra izlazi preksutra. Svako malo se crasha, pa svaki dan maintenance, koji vrag. Prošle godine je super radilo od početka, valjda će riješit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

kada bi mi "obicni" trebali dobiti web app

lnova65

0 0 hvala 0
15 godina
lnova65 kaže...

Napraviš FUT ekipu i to je to.

16 godina
neaktivan
deno100 kaže...

Meni je Fifa i zabavnija.

16 godina
FIFA 13

Ovaj key4game funkcionira po principu da se tipu javiš da hoćeš igru i da ti onda on da podatke za uplatu?

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sinister_axe kaže...

Ovaj key4game funkcionira po principu da se tipu javiš da hoćeš igru i da ti onda on da podatke za uplatu?

Da, ako si na pbz (uplata je odmah vidljiva) odmah ti i šalje key.

Edit: prijatelj mi javlja da mu je upravo dostavljen i key za ultimate... možda ovo bude novi base host (onaj na početku)

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 22:42 (EraserHead).
15 godina
Hexfire kaže...
lnova65 kaže...

di napravim??

lnova65
13 godina
neaktivan

Danas sam vidio modrica 10 sec prije kraja na AH za bid od 150...pas mater, budala nisam stavio bid, 20 sec nakon toga maintence je dosao...znaci nebi imao tko me overbidat ( vjerovatno )....aaaaa!

16 godina
FIFA 13

AH = Auction House?

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da:) Ultimate Team, o tome govorim :))

16 godina

Ma znam da govoriš za FUT, al nisam bio siguran je li AH auction house. Nevjerojatno je nac modrica za 150 o.O Ja sam ga jednom nasao za 5k i to mi je bilo nevjerojatno malo

šumski put je bio ravan.
14 godina
lnova65 kaže...
Hexfire kaže...
lnova65 kaže...

di napravim??

Ocito te Hex nije razumio... Web app imaju samo oni koji su igrali UT i na 12ici. Ostali ( ja :( )nemogu na webapp dok im Fifa13 ne bude na originu..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
lnova65 kaže...
Hexfire kaže...
lnova65 kaže...

di napravim??

Moraš imati igru prvo. Onda samo ideš na FIFA Ultimate Team opciju u glavnom meniju. Kad napraviš ekipu možeš joj pristupiti preko aplikacije na ea.com. Iznimno korisno za aukcije.

13 godina
neaktivan

To znam i ja radit nekad, kad dobiš nekog "Okej" igraca, stavis ga za 150, na sat ili 3 sata, da vidis kako cijena naraste u roku 10 min...

Uzmimo neki primjer bezveze Igrac koji se prodaje za odprlike 5k...ti stavis 4900 ili 5k ravno...vjerovbatno ga neces prodat iz prve, osim ako nisi jedini, ili ako malo ljudi ga prodaje. Ako je potraznja za tog igraca velika, stavi ga za 150, 80% ce ti se cijena dignut na barem 5500-6000 kroz BID, dok biš za Buy now dobio 5000, okej, ne cini se puno 500 bonusa, al igrac po igrac skupi se.

Sve je stvar psihologije, jer kad se ekipa pocne natjecat u bidanju za tvog igraca, emocije za pokazivanje novcane moci prevladavaju razum, Mozda si je taj igrac zacrtao da za tvog igraca nece dat više od 3k, al radi drugih igraca koj ga overbitaju on ide i dalje i dalje...i u tim dvobojima, najviše profitira onaj koji prodaje :))

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Sta vi mislite ocemo li moc igrat od ponoci po nasem vremenu ili po UK vremenu jer onda cemo morat cekat jos jedan sat :D

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
axest kaže...

Sta vi mislite ocemo li moc igrat od ponoci po nasem vremenu ili po UK vremenu jer onda cemo morat cekat jos jedan sat :D

Serveri su po londonu, znaci nama se tehnicki otvara 28.9.2012 u 01:00 ujutro

13 godina
neaktivan

Meni pise 27.9.12 3:00 PM da mogu da igram,sad neznam koje je to vreme ako moze helpic mali,please!!!???

WTF na laptopu mi radi FUT aplikacija na kojem je Win 7 a na kompu  je Xp i stalno govori kako su serveri zauzeti............

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.9.2012 23:00 (Red_Star_Forever).
13 godina
neaktivan

Ja sam sebi stavio da mi otvori igru 27.9.2012 u 11 ujutro:)) taman se skine preko noci i krecem igrat ))

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako vama tako prije pise?

Meni 28.9 00:00...

Is there a secret? :D

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
axest kaže...

Prckaj sa satom:) vremenskim zonama:) Ili u krajnjem slucaju, nabavi neki USA proxy :)

13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Moje "dopisivanje" sa ekupi:

Moje pitanje:

Izvinjavam se na smetnji, bio si rekao da če distibucija keyeva pocet 27.9.2012, zato se javljam sa zamolbom dali češ keyeve slat odma nakon ponoci danas( znaci kad bude 27.9.2012 ) tako da mogu odma aktivrat i stavit skidat ( preload ) da budem spreman za 28.9. Brzina me trenutno zeza pa ono da uspijem skinut sto prije, hvala na citanju!

LP

Njegov odgovor:

Ja vjerujem da ce biti tako kako si rekao. Ocekujem keyeve svaki tren i odmah pocinje distribucija.

Ja sam već preloadao?! Nekak si gruntam da je to normalno? key ionak ne budem ukucavo prije vremena.. Da pobrišem ipak pa preloadam kad dobim key? Nemre se nikaj desit zato kaj sam sad instaliro?

13 godina
neaktivan
Lepi_Borko kaže...
TheDarkSide kaže...

Moje "dopisivanje" sa ekupi:

Moje pitanje:

Izvinjavam se na smetnji, bio si rekao da če distibucija keyeva pocet 27.9.2012, zato se javljam sa zamolbom dali češ keyeve slat odma nakon ponoci danas( znaci kad bude 27.9.2012 ) tako da mogu odma aktivrat i stavit skidat ( preload ) da budem spreman za 28.9. Brzina me trenutno zeza pa ono da uspijem skinut sto prije, hvala na citanju!

LP

Njegov odgovor:

Ja vjerujem da ce biti tako kako si rekao. Ocekujem keyeve svaki tren i odmah pocinje distribucija.

Ja sam već preloadao?! Nekak si gruntam da je to normalno? key ionak ne budem ukucavo prije vremena.. Da pobrišem ipak pa preloadam kad dobim key? Nemre se nikaj desit zato kaj sam sad instaliro?

Ma mislim da nece bit problema :)) Nemozes preload igre napravit ako ti nije u originu :))

15 godina
TheDarkSide kaže...

Ja sam sebi stavio da mi otvori igru 27.9.2012 u 11 ujutro:)) taman se skine preko noci i krecem igrat ))

kako si to stavio??

lnova65
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
axest kaže...

Prckaj sa satom:) vremenskim zonama:) Ili u krajnjem slucaju, nabavi neki USA proxy :)

Ma proxy necu, al eto ti kad ujutro u 11 zaigras javi jel sve radi, pa ces na rec sta treba napravit :)

@Redstar to ti je po našem 3 popodne ili ti ga 15:00

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Kad se vec pricalo o komentatorima, da i ja dodam..

Nevjerojatno je kakvi su na pesu, 5 puta startaj novu utakmicu sa razlicitim ekipama, a komentiranje je 99% ponovljeno iz utakmice u utakmicu, kao papige..

U fifi je to puno puno bolje, i realnije je, sto je najbitnije - usklađeno je, a ne kako u pesu pucas s 50 metara komentator u transu, zabijes eurogol on prica o tome kakva ce bit utakmica..

No, naravno, daleko je to i u fifi od savrsenoga, vjerojatno neki od vas igraju NBA 2k12 ( pa evo sad i 13), e to su skoro pa savrseni komentatori, mislim da puno bolje od toga trenutno ne moze..

Kakvi strucni komentari, izvjestaji sa terena, pricanje o ekipama, taktikama, igracima i njihovi vrijednostima, tradeovima,.. sve je to dovedeno na jednu razinu na koju cisto sumnjam da ce nogometne simulacije doc u sljedecih 5 godina.

A komentator zbilja puno znaci, ovi u pesu ubiju atmosferu, dok se u NBAu zbog svega toga ponekad osjecam ka' da sam uzivo na utakmici, a to  i je bit simulacije, zar ne ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mislim, da mi je prelodana igra vec sad, sad bi mogao igrat, sredi se preko USA proxy-a :) da glumim amerikanca, al pošto nemam još uvijek key, koji ce stic vjerovatno nocas( poslje ponoc ) ili sutra tokom dana moram cekat :))

Kad mislim prckanje sata, mislim na sat u desnom kutu dole u taskbaru...na windowsima:)

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ne isplati se to sa proxyem kad tesko da ce ti bit dobra veza s amerikancima. Ne znam kako mislis ovo prckanje sa windows satom, sad sam stavija da je 28.9 1:14 i opet nista i dalje se ne moze pokrenit.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice