FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.287.249
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
lnova65 kaže...

jel bolje skupljat spanjolce, brazilce ili engleze?

Zavisi, ja navijam za real, pa mi je isto zavrsni cilj napravit real ( vjerovatno bez ronalda, jer dođe sigurno par milja, osim ako ga ne dobijem magicno u paketu) :)

Sad sam u dilemi dali da idem na silver ili gold ekipu, liga bbva, 4-3-2-1...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
FIFA 13
@axest - igrači ne mogu napredovati u UT

@lnova65 - zavisi kako želiš igrati, Brazilci su uglavnom brzi i skilleri, Španjolci bolji tehnički i isto su dosta brzi, Englezi su popularni dosta u UT, pogotovo bronze ekipe.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Najvece pitanje mi je, dal se moze odrzavat gold ekipu ovako napocetku?

15 godina
FIFA 13
To isto mi je jedan od razloga zašto prvo krećem sa bronze ekipama, teško je kad kreneš odma sa gold, a i dosadi brzo.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
To isto mi je jedan od razloga zašto prvo krećem sa bronze ekipama, teško je kad kreneš odma sa gold, a i dosadi brzo.

Vezni red sa silver mi je sastavljen:))napad nemogu nac nikako neki shiny ST, LF i RF...

13 godina
neaktivan
prosle godine sam igrao 4-1-2-1-2,sada sam se odlucio za 4-3-2-1,jer brate ona formacija je bas skupa i samim tim su igraci skuplji.Ja gledam da prodam sve gold i silver igrace,za sada imam 8500 coins-a,i imam jos neke da prodam.Ovo mnogo zarazno Ultimate team!!!
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Bok ljudi,

igram fifu 12 7-8 mjeseci i naravno sada bih htio kupiti original fifu 13 pošto me demo oduševio i to bi uzeo preko interneta pa me zanima gdje je najbolje prednaručiti?

Imam oko 300 dolara na pay palu (živio Diablo 3) pa me zanima jel se može preko Pay Pala platiti na Eplati i hoću li stvarno za tih 40 eura dobiti jednako koliko bih dobio da sam platio na Originu 55  eura za ultimate team (hoću li dobiti i packove?) i kada će mi točno poslati kod (odmah 28.9 mogu aktivirati i igrati i to je to?)

Isto tako nisam nikad igrao FUT pa me zanima koliko su velike šanse da ću se upecati na to, jel se isplati kupovati tu skuplju verziju?

Jel ljudi preko interneta kada igraju svi igraju sa svojim timovima ili se češće igra sa default timovima tj. nemam pojma uopće kako to sve funkcionira al ne bih htio poluditi za FUT-om pa da mi kasnije bude žao što ne dobivam te gold packove jer sam uzeo obicnu verziju.

ako možete odgovoriti unaprijed hvala :*

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Eplati krece sa distibucijom keyeva za FIFU 13 Ultimate Edition 27.9.2012, znaci kad dobis key, aktiviras ga u Originu, i skines igru i cekas 28.9.2012 da krenes igrat.

Ultimate edition ti daje 1 gold pack tjedno( sveukupno ih je 24) znaci 6 mjeseci svaki tjedan dobivas jedan:)

Kao sta samo ime govori...Ultimate Team, znaci gradis svoj tim tako rec iz snova...s time da imas chemistry na umu...znaci kemija igraca i teama...

Sta to tocno znaci? Nije preporucljivo stavljat svakojake igrace u svakojake pozicije i formacije. Znaci nemoze svaki igrac ic sa svakim, a niti u svaku formaciju( teorecki moze, ali onda kemija teama je mala i team igra nize od svog potencijala)

3 vrste karta imaš, broncane, srebrne i zlatne, znaci bronce igraci su od 55-64   srebrni od 65-74 i zlatni od 75-100 OVR statsi

Svaki igrac na svojoj kartici ima statse, poziciju na kojj igra, drzavu, ligu, klub i formaciju u kojoj igra. Ukratko, da bi recimo imao tim sa dobrom kemijom stavis u prvih 11 da su svi recimo iz španjolske prve lige i da svi igraju u formaciji 4-3-2-1.

Igraci imaju ugovore, odnosno, moras im stavljat ugovore, znaci na kartici ce mu pisat COntract 7, to znaci da 7 utakmica još moze igrat, a onda moras kupit contract od neznam 5-12-24 i stavit na njega, da bi nastavio igrat sa njim u teamu...

Kad se ozljede imas kartice koje im skracuju ozljedu, naravno ako je igrac ozljedio glavu, neces mu davat karticu koja smanjuje ozljedu noge...

Imas kartice da im unaprijedis statse, al to nije permanent, nego za jednu utakmicu. Imas kartice za mjenjae pozicije igracu, iz neznam CDM-a napravis CM-a i tako dalje...

Imas kartice i di su ti menađeri, beđevi klubova, kitevi klubova( dresovi za home i away utakmice ) lopte, stadioni.

Creditse dobivas prodajom igraca na aukciji, ili pobjeđivanjem u utakmicama protiv drugih igraca, CPu-a ili osvajanjem offline ili online turnira.

S creditsima mozes na aukciji kupit igrace, ili mozes u Storeu( trgovini ) kupit paketice, recimo broncani obican paket dođe 400 credita i daje ti 12 karta, od toga jednu rare, imas i broncani paket za 750 koji ti daje 12 karta od toga 3 rare, onda imas silver pakete koj su naravno skuplji, i gold pakete.

I da, zaboravio sam, imas rare karte( odnosno shiny, svjetlucave broncane, silver i zlane) to su kao karte iznad prosjeka i vrijednije su( u nekim slucajevima nemora znacit)

Zamisao FUT-a? Pametno trgovat, odrzavat ekipu i kupovat kasnije sve bolje i bolje igrace, ili ih srecom dobit u paketima koje kupis u storeu..

Vazno za zapamtit...Gold igrace se moze relativno jeftino nabavit, ali neka vas to ne polakomi, jer lako je kupit zlatnog igraca, al treba ga odrzavat ( znaci kontract mu stalno produzivat) a to dođe nakraju više nego sam igrac. Primjer, imate 5k coinsa, kupite 5 zlatnih igraca obicnih, ostane vam 1k creditsa, igrate utakmice, al neide vam,  tim zlatnim igracima vam isteknu contacti, znaci 0, nemogu vise igrat dok im ne produzite( stavite karticu) vi nemate dovoljno creidta da im svima kupite contracte i produzite ih, sta onda radit? Onda zamjenit te igrace drugima i pokusat odrzavat to, ako ni to neide, ona na broncane, ako vam i broncani isteknu, onda neznam sta da vam kazem, nego cestitam da stvarno vam je managment katastrofalan:)

Nacini zarade, otvaranje broncanjih paketa za 400 ili 750, unutr ase realtivno mogu contracti prodat za 150 i shiny igraci za 200-250 golda, tako da se sa 4 karte iz paketa moze vec doc u plus.

Drugi nacin je pametno kupovanje na aukciji. Kupis jeftino, prodas skupo.

Trece je price fixing, al za to treba imat dosta kredita, znaci dirigirat cijenu određenog igraca na nacin da sa aukcije pokupoate sve, i stavite ih sve po vasoj cijeni. To je rizican nacin i zahtjeva dosta proucavanja aukcije prije nego se odlucite u takvu pustolovinu koja vrlo lako moze zavrsit gubicima...

I zadnji nacin je sreca...otvorite zlatni paket i dobite RONALDA...svako pametan bi, iako mu je to mozda miljenik stavio ga na aukciju za par miljona kredita, i obezbjedio si daljni nastavak igranja...

Sta se tice sastavljanje prvih 11, iako mislim da ovo svi znaju al ajde napisat cu. postoje neka logicka nepisana pravila...primjer: kod kupnje napadaca ( ST ) gledat ce te statse PACE( brzina trcanja) dribling, i pucanje, heading je isto preporucljivo da ima sto je veci moguci i  mozda passing ako vam je i to bitno, al heading je ispred passinga, brzina, dribling i pucanje su najbitniji)     Znaci, necete sigurno stavljat u napad nekog igraca koji ima PACE 55 kad je neki standard barem 70+ za PACE. Isto tako za vezne igrace, pace im nije toliko bitan koliko passing, jer sta ce ti vezni igrac ako ima passing 40-50? standard je 70+ proporcjonalno sa kvalitetom karte( broncane, silver, zlatne )

Branicima je bitan pace, i naraavno defending, a i heading radi kornera i ubaanja i svih tih stvari. dodavanje i driblanje je nebitno za branica, AL PACE i DEFENDING su najbitniji, pa i HEADING

To je "Ukratko" to

Ovo je moj pocetni tim trenutno u izradnji( bit ce gotov do 28.9 )

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#96xA1Cp9nHlo5:pc

15 godina
FIFA 13

Ipak sam se odlučio krenuti sa bronze ekipom iz druge španjolske lige, pa postepeno nadograđivat u silver pa gold. Prošle godine mi je nakak brzo dosadilo jer dođeš do točke kad ti je jedino preostaje kupiti igrača za 300000+, nadam se da će ovako biti zabavnije.

Prodao sam 3 vrednija zlatna koja sam imao za 10000, ostao mi je još Pedro koji možda otiđe za 3-4k. Kupio sam već 15 novih igrača, još čekam da završi par aukcija i možemo krenuti {#}.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

evo ja sam se javio frajeru sa onoga na fejsu key4game i vjerojatno cu od njega uzeti za 205kn :))

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ja 25 dobijam key i da li tada da ga ubacim ili da sacekam lepo 28.?
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Kak znaš da dobivaš 25?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

covek mi rekao od koga sam kupio key.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 13:33 (Red_Star_Forever).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

A di si kupio?

Ovi base host nikako otvorit...

EDIT: @strbi jel ti reka kad ces dobit key?

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 13:54 (axest).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
U beogradu za 32 eura u prevodu nekih 3800 dinara.
13 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
U beogradu za 32 eura u prevodu nekih 3800 dinara.

Prevod u kune?:)) Svi zeljno iscekujemo pocetak rokanja FUT-a:) bar ja:)

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo mojih glavonja: 
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#eHRiA9RXnHp3M:pc

Tim je jos u izgradnji... 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Sad se i ja dvoumim da li čekat base host ili uzet odavde sa key4game. Tamo pise 205kn ova obicna verzija i u zagrade (25.9) sta znaci da ce tad dijelit? To je sutra i zato me najvise privlaci jer ko ce cekat jos i petak.

Al opet, sta ce stvarno banirat ljude koji ukljuce prije key :S Koji je to smisao, znaci kupis im igru, ne skidas ilegalno i oni te banaju i nemos vise uc u kupljenu igru? Koji im je kriv sta stavljaju razlicite datume. Moze li neko potvrdit kako je bilo za FIFA-u 12?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
FIFA 13

Evo za sve koji misle kupit Fifu 13 organiziram ligu i turnire..Javite se na PM

www.fifa-onlineliga.com.hr

0 0 hvala 0
14 godina
strbi kaže...
RedHill kaže...
d3stroy3r_cro kaže...

i jedno pitanje ako na eplati odaberem bankovna transakcija jeli to znaci da ja odem u banku i platim a njima dode potvrda da sam ja pod mojim imenom uplatio na njihov racun

gluposti pitam ali jbg, ko pita taj ne skita :P 

Tako nesta, ali kazem https://www.facebook.com/key4game

Jeli ovo siguran frajer? Jesi uzeo key od tuda?

Da si procitao koji post prije vidio bi da sam napisao da sam vec kupovao 3 igre od njega i sve uredno obavljeno bez ikakvih problema!

17 godina
FIFA 13

Evo i mog tima. 

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#fppgIrZHnHob4:pc

Uspio sam ga upotpuniti. Još ću ciljati da nabavim Adriana, Juanfrana i Mirandu prije izlaska igre.

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

nekaj sam čital na forumu za pes13 i jedan tip je napisal da kao da i na fifi nema ni lige prvaka niti uefe

dok je grugi napisal da u karijeri od ove godine odma ideš u ligu prvaka ako su seti klubovi prošle sezone kvalificirirali kaj je sad točnO?

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Rekao je netko da mu trebaju igrači iz primere. Imam ja Ruiza iz Valencije u 4-4-2 ako je taj još uvijek zainteresiran.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Svaki igrac postoji samo ko jedan, ne mogu dvije ekipe imati istog igraca ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Svaki igrac postoji samo ko jedan, ne mogu dvije ekipe imati istog igraca ? 

Mogu, svakog igrača ima neograničeno mnogo kopija. Samo što su neki rijetki, a nekih uvijek ima stotine na AH.

13 godina
FIFA 13

A to je malo bzvz, na kraju se moze naci iste ekipa sa istim igracima. Ali i dalje je gameplay vrh.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

A to je malo bzvz, na kraju se moze naci iste ekipa sa istim igracima. Ali i dalje je gameplay vrh.

a kako misliš da bi funkcioniralo drugačije? Ultimate Team igra gomila ljudi širem svijeta, da postoji samo jedna karta za svakog igrača nitko nebi mogao skupiti ni 11 igrača za bilo kakvo igranje.

15 godina
FIFA 13

Prodaje netko managare sa contract bonusom? Bronze i silver po forumskoj cijeni molim. {#}

Ako niste znali, forumska cijena je niža od cijena u AH.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Imam jedno pitanje ta nekoga tko se kuzi u origin...

Skidam mornarsku verziju FIFE 13, pa me zanima dal mogu samo extractat te fileove u origin\games\FIFA 13, da nemoram sutra(dobivam key sutra) sve ponovo skidat?

0 0 hvala 0
14 godina
Smece2 kaže...

Imam jedno pitanje ta nekoga tko se kuzi u origin...

Skidam mornarsku verziju FIFE 13, pa me zanima dal mogu samo extractat te fileove u origin\games\FIFA 13, da nemoram sutra(dobivam key sutra) sve ponovo skidat?

Zašto izmišljate gluposti?! Pričekaj do sutra ili do petka i skini ju najnormalnijim putem preko Origin-a i to je to!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice