- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igrače iz koje lige/nacionalnosti je najbolje skupiti za početak u FUT-u po iskustvu iz FIFE12?
Nisam puno igrao FUT prošle godine (100-tinjak tekmi) i složio sam samo engleze. Razmišljam o nekoj ligi ukoliko je bolji value (jeftiniji a bolji igrači).
Gornji lijevi kut, stisnes origin -> redeem product code...
Nakon jučerašnjeg pokretanja FIFE12 tek sada vidim koliko je napredovala FIFA13 i koliko je to dobar nogomet. Osjetno bolji u svim segmentima... Uopće je glupa rasprava koliko je fifa ove godine napredovala i kako nudi malo novog.
Tko ne primjeti sva poboljšanja u novoj igri ili je slijep ili ga pamćenje slabo služi pa mu je sve isto...
Nakon jučerašnjeg pokretanja FIFE12 tek sada vidim koliko je napredovala FIFA13 i koliko je to dobar nogomet. Osjetno bolji u svim segmentima... Uopće je glupa rasprava koliko je fifa ove godine napredovala i kako nudi malo novog.
Tko ne primjeti sva poboljšanja u novoj igri ili je slijep ili ga pamćenje slabo služi pa mu je sve isto...
I ja sam pokrenuo jučer FIFA12 i odmah uočio velike razlike.
Stvar je u percepciji koju doživljavamo. Čovjek uvjek primjeti veću razliku kad nakon dobrog proba loše nego nakon lošeg dobro.
Zato ti prodavač prvo daje da pogledaš/probaš dobar proizvod, tako da kad se primiš lošijeg (zbog cijene) osjetiš veću razliku u kvaliteti.
Velika je al velika razlika a to sa pravom mogu da kazem jer sam igrao bas puno fifu 12 od samog izlaska pa sve do sada,al ne bas non stop al svaki dan po tri cetiri sata.Sut,pas,dribling, mnogo je bolje u fifi 13,kretanje igraca to i da ne spominjem,odbrana isto tako,golamni jos bolji,duel igra bukvalno se vidi .Gameplay daleko al daleko bolji bolji na fifi 13,first touch pogodili centar sto bi se reklo.
Animacije takodje bolje nego u fifi 12.
Stvarno bi bio blesav da kazem da je samo malcice napredovala od prosle godine ali ustavri je mnogo al mngo napredovala,ne smem ni da pomislim kako ce tek biti finalna verzija 28-og i naravno fut i online mecevi.
Fifu 13 cu poceti igrati
| 11 | 25.9 (USA) |
|---|---|
| 12 | 28.9 (EU) |
Velika je al velika razlika a to sa pravom mogu da kazem jer sam igrao bas puno fifu 12 od samog izlaska pa sve do sada,al ne bas non stop al svaki dan po tri cetiri sata.Sut,pas,dribling, mnogo je bolje u fifi 13,kretanje igraca to i da ne spominjem,odbrana isto tako,golamni jos bolji,duel igra bukvalno se vidi .Gameplay daleko al daleko bolji bolji na fifi 13,first touch pogodili centar sto bi se reklo.
Animacije takodje bolje nego u fifi 12.
Stvarno bi bio blesav da kazem da je samo malcice napredovala od prosle godine ali ustavri je mnogo al mngo napredovala,ne smem ni da pomislim kako ce tek biti finalna verzija 28-og i naravno fut i online mecevi.
Koliko je dobra novina first touch skužiš tek nakon fife12. U fifi12 dam dugi pas i uvijek igrač u trku smiri idealno loptu i još idealnije puca dok u fifi13 to baš i nije tako. U pet situacija pet različitih reakcija u rasponu od idealnog do katastrofalnog i to je ono što igru čini još zabavnijom i realnijom. Griješim ja ali griješe i protivnici a uz sve to protivnik je još bolji. Gura te, navlači, ometa na razne načine i uz sve to još imaš problem kako smiriti loptu a da ti ne pobjegne.
Ma prekrasno, baš ono daje gušt igranju... Nakon 13 igram 12 s još većom superiornošću jer nema pola problema koji ti otežavaju igru kao u 13-ici... Meni je ovogodišnja fifa pogođena do bola...
Fifu 13 cu poceti igrati
Čim mi je CityEx dofura iz Sophoslaba
CVG – 9.1 hahaha ... nekako su me razocarali čudno sta nije 9.10005
za sve koji rade momčad u UT, moj savjet je da idu na chemistry a ne na to da su svi zlatni i slično. must have je zlatni golman, dva ili koliko već zlatna cb-a i eventualno st. Isto tako lakše ce bit odrzavat bronze/silver/zlatnu momčad nego samo zlatnu i to sa onak 72 chemistry, a sad kako ocete 
Dvoumim se kak obavit prednarudžbu (u pitanju je najviše sigurnost koda i da se ne radi o nekakvoj muljaži). Naručio bi s G2Play-a ili s Eplati, ali nikad nisam od njih naručivao pa nisam siguran kolko su pouzdani i na kakve bi probleme mogao naletiti. B opcija je da uzmem DVD verziju kod nas, platim malo više, al sam siguran.
Kakva su vaša iskustva s G2Play ili s Eplati?Gdje ste vi prednaručili?
Hvala
| 9 | G2Play |
|---|---|
| 10 | Eplati |
| 1 | Uzmi DVD-Box verziju u Hr |
Dvoumim se kak obavit prednarudžbu (u pitanju je najviše sigurnost koda i da se ne radi o nekakvoj muljaži). Naručio bi s G2Play-a ili s Eplati, ali nikad nisam od njih naručivao pa nisam siguran kolko su pouzdani i na kakve bi probleme mogao naletiti. B opcija je da uzmem DVD verziju kod nas, platim malo više, al sam siguran.
Hvala
S Eplati sam uzeo prije tjedan dana, nadam se da bude sve ok.
Da kupujem danas uzeo bih sa g2play pošto je samo 10 kuna više, a sa FIFA 12 koju sam uzeo kod njih je sve bilo ok.
Ako se odlučiš na key, možda je bolje pričekati još par dana pa uštediš još kojih 30-50 kuna.
P.S.
Da li ima uopće box verzija u pravom smislu te riječi, nije li to isto samo key pošto sve mora preko Origina?
Hvala
S Eplati sam uzeo prije tjedan dana, nadam se da bude sve ok.
Da kupujem danas uzeo bih sa g2play pošto je samo 10 kuna više, a sa FIFA 12 koju sam uzeo kod njih je sve bilo ok.
Ako se odlučiš na key, možda je bolje pričekati još par dana pa uštediš još kojih 30-50 kuna.
P.S.
Da li ima uopće box verzija u pravom smislu te riječi, nije li to isto samo key pošto sve mora preko Origina?
Ja sam FIFU12 kupio kao box verziju i u principu ti dodje na isto, uzimam box više iz fore jer želim baš imat kao nekakvu kolekciju fife :D
Jucer ujutro sam bio na 0 kredita, danas sam na 7510, prodao par gol igraca( nijedan rare) Cisse otiso za 1600, Vela za 750, i tako dalje, Bruno alveš, kalou, Didac i još neki...
i tako, složena si solidna ekipa za početak
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#kJM8CR4snHnk1:pc
yup... Zamjeni si CF-a, tak da ima 9 chemistry i makni si managera, on ti uopce ne treba
Ako neki ne znaju:
Manageri uopce ne utjecu na chemistry (in game) samo se gleda chemistry igraca, ali zato sluze za skupljanje (tj. boostanje) morala i contractsa... Znaci ako skupite 10 managera koji daju 3% na contracts, i kad kupite contract od 13 utakmica oni zbrojeni ce vam dat jos 30% (odnosno u ovom slucaju jos 3-4 utakmice vise)
yup... Zamjeni si CF-a, tak da ima 9 chemistry i makni si managera, on ti uopce ne treba
Ako neki ne znaju:
Manageri uopce ne utjecu na chemistry (in game) samo se gleda chemistry igraca, ali zato sluze za skupljanje (tj. boostanje) morala i contractsa... Znaci ako skupite 10 managera koji daju 3% na contracts, i kad kupite contract od 13 utakmica oni zbrojeni ce vam dat jos 30% (odnosno u ovom slucaju jos 3-4 utakmice vise)
si ti siguran da manageri ne utjecu nikako na chemistry in game? ja sam imao momčad 100 chemistry, a dvojica su imala po 3 chemistry (cb-i) i igrali su zvjerski.
Ako neki ne znaju:
si ti siguran da manageri ne utjecu nikako na chemistry in game? ja sam imao momčad 100 chemistry, a dvojica su imala po 3 chemistry (cb-i) i igrali su zvjerski.
100% siguran... Cak je bilo i potvrdjeno od nekog iz EA-a (u FIFI 11), da to nema veze... A posto ovdje svi znamo EA, oni bas i ne mjenjaju to... Tako da za managere ako ih koristis samo bacas pare da im produzis ugovor... Isto tako imaju svoju korist kada se otvori turnir za koji je ulaz 100 chemistry, onda ih moras stavit, jer je max bez njega 99 chemistry
Evo mojih panjeva: http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#kk5UxvxSnHnmm:pc
Ako neki ne znaju:
cf-a nije bilo, sad sam uzeo normalnog u formaciji i na poziciji sa 9 chem ;)
Ima li ovog na gusarskoj strani?
U igri(match engine) ti gleda samo player chemistry, a ne team chemistry
http://www.ea.com/intl/football/videos/ugc/136024503
sad si zamislite da igrate online i 1:1 je i u 87. minuti se ovo desi 
kako vi uopće ulazite u UT web aplikaciju? meni još od jučer popodne javlja ono "maintenance" s*anje.
edit. evo preko Chromea mi radi, a preko Firefoxa neće, čudno.
kako vi uopće ulazite u UT web aplikaciju? meni još od jučer popodne javlja ono "maintenance" s*anje.
edit. evo preko Chromea mi radi, a preko Firefoxa neće, čudno.
Ja preko Chromea stalno idem i radilo je od početka.