Gdje se vide ti daily giftovi? Ja sam dobio nekakva tri gratis packa sa nakupinom jadnika. Poprodavao sam sve te likove i uzeo si gold pack sa tim coinsima u kojem sam uz nekoliko contracta dobio rare Montoliva.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gdje se vide ti daily giftovi? Ja sam dobio nekakva tri gratis packa sa nakupinom jadnika. Poprodavao sam sve te likove i uzeo si gold pack sa tim coinsima u kojem sam uz nekoliko contracta dobio rare Montoliva.
Pa u 2 ujutro, po našem vremenu se vjerovatno resetira server...kako sam uso u FUT još u ponoc i 50, sad sam dobio isto 3 paketa kao nagradu, i cetvrti MINI SIlLVER, di sam dobio 4 silver karte, sad u 2 i 11 sam uso opet u FUT i dobio daily gift MINI GOLD PACK, di sam dobio 4 zlatne karte, nekog lika od 75 dva contracta i neki stadion.
Dobio sam od boljih- Diaz CB 80, Oxlade-Chamberlain LW 76, Szczesny GK 80, Evans CB 77! Zadovoljan sam! Još kad dobijem onih 24 gold packova, ufff! 
piqueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
piqueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Lucky bastard! :D
Fora stvar zasad. Dobio sam na početku full bronze ekipu s managerom. Pretpostavljam da to svi dobe. Uz to još 2 gold packa, jedan silver pack i 2 packa sa random igračima. Pedro, Ramires, Gibbs i Joao Perreira od ovih posebnih gold. Ništa spektakularno, ali sve dobri igrači. Bar su bili u FUT 12.
Moj prvi FUT 13 tim.
facepalm
Ako netko ima dobar video na YT neznaci da zasluzuje 5 zvijezdica. Tako je Dinamo uzimo igrace pa ih davali besplatno iduce godine.
Neymara sam gledo par puta (cijele utakmice) i lik nestane po pol sata, napravi fintu (uspije u 20% slucajeva) ako uspije onda svi stavljaju na net, ovako nista.
di matteo,cekam jos da antiljano dobije mesia/ronalda :P
sry za double post,mata i moses na ps3 :D
btw sad cu bit malo gay,na posto se na ps3 moze napravit beskonacno accountova :D
Nafilajte se sa gold contractima. Na početku će sigurno bit skuplji zbog novih igrača, pa će im se moć podvalit muda pod bubrege. 
Moram jos pitat, jel se isto tako mogu kupovat kartice za dresove grbove ili dodatke kao i za igrace?
I za pocetnika jel tesko sastavit solidnu ekipu u nekom kracem roku.
Moram jos pitat, jel se isto tako mogu kupovat kartice za dresove grbove ili dodatke kao i za igrace?
Sve se može prodat i kupit u auction house. Lopte, stadioni, dresovi, grbovi, kartice za pojačavanje nekog atributa, za fitnes, moral, svega ima.
Ovisi kaj smatraš pod solidno :P, ali u 12 je bilo dosta teško. Treba malo živaca na početku.
Sve se može prodat i kupit u auction house. Lopte, stadioni, dresovi, grbovi, kartice za pojačavanje nekog atributa, za fitnes, moral, svega ima.
Ovisi kaj smatraš pod solidno :P, ali u 12 je bilo dosta teško. Treba malo živaca na početku.
Kakvih zivaca? Pa gradenje ekipe iz nule je onaj najveci gust u cijelom UT-u, kad malo po malo nabavljas igrace, kad dobijes neku zvijezdu na auction houseu za neku siću jer je drugima promako (tipa Modric 2k, Bale 750, Pepe 1k...), kad pobjedis sa svojm jadnim Bronze teamom nekog cija ekipa kosta milijune,,,ma odlicno
Ma ajde.. Ja nikako nemam sreće s tim packovima. Prošle godine mi je najjači igrač iz gold packa bio M'Bia s 82 ocjenom, a sad sam dobio jedino P. Jonesa iz Uniteda, 78 ocjena.
Ja sam, od boljih, dobio Eriksena(Ajax), Gameira (PSG), Benaglia (Wolfsburg) i Pereiru (Benfica)
Kakvih zivaca? Pa gradenje ekipe iz nule je onaj najveci gust u cijelom UT-u, kad malo po malo nabavljas igrace, kad dobijes neku zvijezdu na auction houseu za neku siću jer je drugima promako (tipa Modric 2k, Bale 750, Pepe 1k...), kad pobjedis sa svojm jadnim Bronze teamom nekog cija ekipa kosta milijune,,,ma odlicno
Je bome je gušt kad nemaš ništa para, a slijedeću tekmu ti istječe ugovor polovici igrača. Dok se ne skupi pristojan kapital kojim onda možeš krenut haračiti po AH, FUT je dosta iritantan mod.
EDIT: Modrić je slabiji, 86 overall, a ne 88. Witsel je još u Benfici, a ne u Zenitu. To mi je malo čudno. Prodao sam neki badge i sad imam 200 coinsa, fak yea.
Evo što sam ja dobio sveukupno + da sam kupio 2 igrača za 1000 coinsa :)
meni je bidano 10k na pikea :D
zasto si ga prodavao!?!?!?!??!! kazu da ce biti beast u fifi 13
bzvz, sad pokusavam sastavit neku momcad, proda sam ga za 37k
Evo, bezveze sam ipao stavit squad, najaci moguci trenutno ( zanemarite formaciju) chemistri ni nije velik a nije ni za ocekivat xd
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#96xA1Cp9nHlo5:pc
čekiraj Ramosa ak ga imas na AH, to ce bit zvijer;)
čekiraj Ramosa ak ga imas na AH, to ce bit zvijer;)
i pepe kazu
šumski put je bio ravan.
pobijedis zbog handikepa koji nadam se nece postojati u FUT 13
ja sam prosle godine igra fifu na esl.hr nadam se da znate tu stranicu,liga je bila odlicna ima dosta pro igraca i jako je zanimljivo igrati i trenirati jer online igraci i nisu toliko jaki kao sta su u toj ligi. uz to sam i igrao svake nedjelje zotac cup(nagradni fond za pobjednika 100eura) i acer cup(njemacki team koji imaju igrace za vise igra.) na eslu sam organizirao hrvatsku repku i trebali smo igrati turnir s drugim igracima iz europe ali nazalost nisam uspio naci 5 igraca iz hrv s kojima bi igrao u teamu.stoga ove god za fifu 13 ocekujem da cete doci na esl.hr i reg. i uclanit u team hrv repke. na pocetku mogu uci svi ali kasnije ce se gledati raiting lige na eslu. ukljucit cu se u igru tocno na dan kad izade fifa. na originu me mozete dodati ime mi je: djkowa . nadam se da ce se ipak netko javit.pozz ekipa
jel ikoga još zajebaje web app?
EDIT: evo proradilo napokon :)
jel ikoga još zajebaje web app?
mene već 1h