i meni forbidden :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sorry za
ali zna li itko koji dobar live stream za gledat Dinamo-Porto?
Hvala
A jadni EA, sirotinja, zao mi ih je, sta zarađuju miljarde, ali nemogu imat pristojne servere...STVARNO...big fail!
Sorry za
ali zna li itko koji dobar live stream za gledat Dinamo-Porto?
Hvala
http://sportska-tv.eur.hr/ ovo je najbolji koji sam naso
Dvije intervencije golmana me živciraju! Prva, primjetio sam kad idem s igračem prema golu i recimo dođem na nekih 20 m golman se s peterca povlači prema crti i ako u tom trenutku pucate uvijek zabijate jer ga hvatate u raskoraku? Ispočetka mi je to bilo simpatično a poslije prijeđe u rutinu zabijanja i nema više gušta. I druga, svaki udarac po travi golman se odlijepi u paradu i onda padne na travu a lopta normalno prođe ispod njega u gol. Golmanska logika kod takvog udarca je najkraćim putem što brže doći do trave. Znači noge ostaju na zemlji a golman pada u povaljku i pokušava braniti. Sve ostalo je prefektno a ove dvije intervencije bi trebali popraviti. Pogotovo mi je grozna ova gdje prvo skoči u zrak a onda padne a lopta prođe ispod njega...
BAD EA, BAD!!! xd
pogledam utakmicu i vratim se, valjda ce onda radit 
maintenance 
niko ne piše, ja se nadan da će ovo bit gotovo sutra dok dođen iz škole 
niko ne piše, ja se nadan da će ovo bit gotovo sutra dok dođen iz škole 
Napisali su da ce do ponoc bit natrag...bar su tako rekli...sad ako se racuna po londonskom vremenu, to je onda do 1 ujutro kod nas :)
neda mi se čekat, ujutro san u školi :P
web app za ultimate team 13
EA čeka da rokica ode spavat i onda će nam dopustiti da uđemo u webapp.
EA čeka da rokica ode spavat i onda će nam dopustiti da uđemo u webapp.
Vjerovatno se EA opredijelio na nas koji sutra radimo, da dam još više zagorča xd...jer školarci mogu i odspavat nastavu xd
Evo nakon otvaranja packova, ovo je sta sam dobio...
Najbolja karta Cisse
kako si otvorio web app? meni još neće.
Evo nakon otvaranja packova, ovo je sta sam dobio...
Najbolja karta Cisse
kako si otvorio web app? meni još neće.
hakiro je EA
A lijepo:) otvorio sam ga :)) Al nis posebno od karta...samo Cisse je donekle ok, iako nije shiny...
A lijepo:) otvorio sam ga :)) Al nis posebno od karta...samo Cisse je donekle ok, iako nije shiny...
ma frajeru cisse i vela pa vec imas rijesen napad neko vrijeme lol
ma frajeru cisse i vela pa vec imas rijesen napad neko vrijeme lol
Cisse, ok al Vela, ne hvala...ionako igram sa jednim napadacem, jer igram default formaciju reala...
damn, ogbonna sad ima pace samo 80 XD
Zanima me sta cu sutra dobit u daily giftu xd...danas sam dobio 4 silver gluposti...
samo mogu rec sramota da jednom jelavicu daju shooting 74 i heading 73...
Sad išao probati i upao u FUT 13! Idem se pozabaviti malo ;)
Prije sam dobio Daily Gift MINI SILVER PACK, sad sam dobio MINI GOLD PACK, ovaj put dobio sam obicnog igraca OVR 75...i 2 contracta i neki dres