Fifa 13 UT liga

poruka: 247
|
čitano: 27.170
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Fifa 13 UT liga
Nokialino kaže...
a jeste li vi culi za fraps dovoljno da je samo pritisnuti f 10 i koliko oces puta i imas slike,pritom u opcijama frapsa namestis da ti stavlja slike u jpg format i sve pet.

Print screen i ne koristim jer je ovo mnogo bolje.

Kako bi fraps radio moram ga upalit prije neko sta upalim igru, sta znaci da bi morao izlazit iz fife jer mi nije bio upaljen

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
KiCo77 kaže...
Nokialino kaže...
a jeste li vi culi za fraps dovoljno da je samo pritisnuti f 10 i koliko oces puta i imas slike,pritom u opcijama frapsa namestis da ti stavlja slike u jpg format i sve pet.

Print screen i ne koristim jer je ovo mnogo bolje.

Kako bi fraps radio moram ga upalit prije neko sta upalim igru, sta znaci da bi morao izlazit iz fife jer mi nije bio upaljen

nemoraš, samo ga upališ i radi

14 godina
Fifa 13 UT liga

Nekad radi, al meni nije, probao sam s frapsom prije print screeena. FPS ostane zut ( ne flasha bijelo) i ne sprema slike, sta znaci da ne radi XD.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 13 UT liga

moze borna umjesto mene, sretno!

1 0 hvala 0
15 godina
Fifa 13 UT liga

decko se trese i istresa, ja sam rekao nemozes prnt scr, zato jer je sve crno, fifa neda, a on se trese ovdje :D ispamma s emotikonima :D

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
CroatianRacer kaže...

decko se trese i istresa, ja sam rekao nemozes prnt scr, zato jer je sve crno, fifa neda, a on se trese ovdje :D ispamma s emotikonima :D

gle da mi se da sad bi ti video snimio, al neda mi se, i evo ti jos emotikona :P

{#}{#}

14 godina
neaktivan

Umesto antiljana27 igrace Borna41 i nastavlja od treceg kola,stim sto mu se prepisuje jedan poraz i neresen rezultata koje je preuzeo od antiljane27

Ispravio sam u prvom postu

Istaknuti su vec parovi za 4 i 5 kolo.nEMA IGRANJA UNAPRED KOLO KOJE JE ISTAKNUTO VEC PO REDU AKO BUDE BILO TOGA ONDA OVO ONDA NEMA SMISLA .

Meni je svejedno da pa evo vi sami odlucite :

1 Da li da igra prva dva kola?
6 Preuzme bodove i krene od 3.k?
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.1.2013 19:30 (Nokialino).
13 godina
Fifa 13 UT liga

Priznam svaki put dok me netko rastavi. Ali igrati defensive ili ultra defensive i na kontre nema smisla ova cijela liga onda. Igrajte svi na balanced i gotovo. Sta ja mogu kad Giovinco pretrcava sve redom. Ili nek se to sredi, ako ne, svatko ko misli igrati defensive protiv mene neka si pise 3 boda, ne mislim gubiti zivce na tu bugove u igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo javno se ispričlavan što igram defensive,i giovinco ti je zabia samo jedan gol pretrčavanja ,primia si 2 gola zbog vlastitih greški kad si izgubia loptu na 30 m i kad ispa kod jovetičevog gola,a 2 su bila odbijanci sa mnoje strane al tu nisam ja kriv. 

i ponavljam ti igra sam drugo poluvrime balanced i primia si opet 3 gola i to su tu 2 bila iz kontre

13 godina
Fifa 13 UT liga

pa kad sam se moro otvorit da igram, ali nije bitno. Nemas se sta ispricavat. Sve je rijeseno u prvom poluvremenu, drugo je bilo tek toliko da odigram puko sam kad sam skuzio da na moja tri igraca tvojih je 7 odozada. Ako netko opet misli igrati tako niti ne mora, nek si pise 3 boda. Nema smisla igrat. ako jedini gol uspijem zabit iz kornera jer drugacije nejde. 

A to gubljenje lopte je jednostavno jer nemam kome dodat probam sam nesto pa ne mogu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa kontam zaš se buniš nevolim nija primat kontre,zato sam i igra defensive čim sam vidia da imaš walcota gervinha i ramiresa and co. ali stavrno da je svaki gol bia iz kontre,nije,bile su 2 ili 3 kontre al bila su 3 gola koja sam lipo odigra pa na kraju dovršia ili nisi ima sreće pa san dobia odbijanac 

15 godina
neaktivan
Fifa 13 UT liga

Evo slike,ako ste za može se i stavit da nema igrača preko 90 pace,meni je tako isto ok.

Prvo poluvrime sam igra defensive da spriječin Theove kontre. Moji golovi su bili jedan jovetičov dribling na 20 metara i lijep pogodak,jedna akcija,i jedno pretrčavanje  giovinca u kontri(priznajem).On je zabia iz kornera sa luziom. Drugo poluvrime on se otvara i zato je velika nadmoč u posesiji.Ima par šuteva sa 25 metara ili uđe u šenesterac pa moji obranbeni klizeći blokiraju. Ja zabijam 2 kontre i jedan lijep gol palacia gdje jovetic propušta loptu kroz noge. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 14:58 (Borna41).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Borna41 kaže...

Pa kontam zaš se buniš nevolim nija primat kontre,zato sam i igra defensive čim sam vidia da imaš walcota gervinha i ramiresa and co. ali stavrno da je svaki gol bia iz kontre,nije,bile su 2 ili 3 kontre al bila su 3 gola koja sam lipo odigra pa na kraju dovršia ili nisi ima sreće pa san dobia odbijanac 

Ne zelim se raspravljat. Nije kontra ali je polu kontra. Izgubim loptu moji su naprijed ti napadas na counter attack sa giovincom, joveticom, marchisiom i ne znam ko ti je 4 skupa na moja 2 CB.a i tako svaki put osim kad si zabio sa joveticom ono. Ne zelim rasprave, igra se dalje, pobijedio si. Ali cim vidim drugi puta Defensive ili ultra defensive izaci cu samo i nek se pise 3 boda. Jer takve bugovi nece meni unistavat ovu igru. TI zatvaras meni walcota i gervinha ti imas giovinca i ja nisam iso zatvarat jer znam da je to bug. Sta bi bilo od igre kad bi ja branio sa 8 i ti sa 8. Nista.

Ti si iskoristio i dobro, nosi pobjedu. Spamamo temu bzvz. Ali to treba slozit restrikcije. Da se igra lijepi otvoreni nogomet, a ne da netko iskoristava tu glupost.

15 godina
Fifa 13 UT liga

Evo.... moj maksimalni ucinak 3 utakmice 9 bodoiva (prva mi nosi 3 boda jer je antiljano odusto)

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 15:09 (CroatianRacer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 13 UT liga

Razumijem te i slažem se,pogotovo za restrikcije. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nije to bug sa defensive i ultra defensive...nego je igra toliko ubrzana i olaksana, da tako rec svaki napad kad je na tvoj gol, napravi jednu greskicu, i moze bit fatalan. U tom je rijec...prije si mogoa u obrani napravit vise gresaka i bit siguran, a sad, jednu greskicu i dobijes gol samo tako....

Ja igram sa balanced uvijek skoro...i counter attack...jer takav nacin igre i igram i volim...da kad mi pojure LF ST RF i CM-ovi napred da ih nemoze nitko zaustavit...a i opcenito igram brzu igru na kontre...a sta se tice pacea...naravno da imam igrace sa sto vecim paceom kad upravo igram na kontre di moraju bit brzi...protiv Cro-a sam izgubio, jbga nije mi bio dan, a i te greskice koje sam radio su nakraju ispadale "gresketine" iako smo statisticki bili jednaki...njemu su golovi ulazili, meni nisu..golman mu je bio sjajan( man of the match) za mene...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
SimeKZ kaže...
Borna41 kaže...

Ne zelim se raspravljat. Nije kontra ali je polu kontra. Izgubim loptu moji su naprijed ti napadas na counter attack sa giovincom, joveticom, marchisiom i ne znam ko ti je 4 skupa na moja 2 CB.a i tako svaki put osim kad si zabio sa joveticom ono. Ne zelim rasprave, igra se dalje, pobijedio si. Ali cim vidim drugi puta Defensive ili ultra defensive izaci cu samo i nek se pise 3 boda. Jer takve bugovi nece meni unistavat ovu igru. TI zatvaras meni walcota i gervinha ti imas giovinca i ja nisam iso zatvarat jer znam da je to bug. Sta bi bilo od igre kad bi ja branio sa 8 i ti sa 8. Nista.

Ti si iskoristio i dobro, nosi pobjedu. Spamamo temu bzvz. Ali to treba slozit restrikcije. Da se igra lijepi otvoreni nogomet, a ne da netko iskoristava tu glupost.

Ma kakav bug? O cem ti pricas? Sta on iskoristava? Odlucio je igrat defenzivno na kontre i ako ti neznas kako igrat protiv toga onda se nemas ni pravo zalit.

Da, trebao je igrat ultra attackive da mu sa theom zabijes 10 golova...

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 22:39 (KiCo77).
13 godina
neaktivan

Kazem i ja...nije to bug...nego jednostavno tako se moze i upravom nogometu igrat, ako imas brzi napad...igrat na brze kontre...kao recimo poljska koja ima extremno brze napadace...mogu se povuc iza, cekat da usisaju protivnika u svoju polovicu..osvojit loptu i pojurit napred...tako i u FIFI..jest da je to malo izazenije radi pace-a...

Takvu igru se moze kontrirat da se stavi marking na bokove, bilo napadacke ili LM-RM...jer vecina i napada na kontre sa bokova pa ide u sredinu kad dolazi/ulazi u 16...

Ja sam igrao protiv lika koji je igrao bas na brze kontre i imao ono cudo od volkota...stavio sam lucasa da ga markira i nema prolaza...i ako bi proso koji put jednostavno nije mogoa nista napravit jer vec vi se CB-i i obrana uspijeli vratit...meni je bio cilj samo da ga usporim...da se vrati ostatak, a onda ide standardno..

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
neaktivan
Igrao sam jutros i iznervirao se.
ZASTO?

Igram ja onaj cup best of the best i naletim na lika koji ima toy ramosa i marcela i napad CRISTINA,benzema i i iF Pedro a ja sa italijanima pojacanim sa abateon,celinijem i boatengom,ja napdam i vidim njegova cetvroka u odbrani uopste ne prelazi centar i ja ukapiram lik kukavica igra na kontre,a vidi se da nema pojma i ja se tu iznerviram Casiljas sve zivo brani i krene drugo poluvreme dam gol sa boatengom mozda najlepsi do sada sa 40 metara skoro Casiljas je nije ni video i kako sam dao gol tako lik sa ultra defensive krenuo u totalni napad i popio jos 4 i poceo da lupa u sto od nervoze jer je sve vreme nesto pricao na nemackom dok smo igrali i od atada nisam hteo da igram vise fifu zbog takvih.Sta sam hteo da kazem da su to ala Murinjo kukavicke taktike koje unistavaju fudbal i njen smisao,I plus sto su ovu fifu tako uradili da je to za smejanje sto se tice kontre.

16 godina
Fifa 13 UT liga

Treće kolo. Goldmember (ZvoNimir91Hx) 4 vs 0 Boobz - (ivancro1)

1 0 hvala 0
13 godina
KiCo77 kaže...
SimeKZ kaže...
Borna41 kaže...

Ma kakav bug? O cem ti pricas? Sta on iskoristava? Odlucio je igrat defenzivno na kontre i ako ti neznas kako igrat protiv toga onda se nemas ni pravo zalit.

Da, trebao je igrat ultra attackive da mu sa theom zabijes 10 golova...

Tek sam sad vidio. Ajde mi ne dizi tlak. Iskoristio je to da. Ako ja nisam sa njegovim Giovincom radio defensive, nije niti on trebo. Jer je, to je bug. Ne moguce je da od jednom ima u obrani 7 igraca i odmah u sljedecoj sekundi 5 igraca naprijed sa 2 pomocna vezna. 
Protiv toga se ne mora znat igrat kad sve jedno ne mozes nista napravit. Niakav Theo njemu nebi zabio 10 golova. I imam se pravo zalit, cisti exploit takvog nacina igre. 

15 godina
Fifa 13 UT liga

moje misljenje a nadam se i pravilo za ubuduce, nije mi jasno sta se imas zalit? ako si izgubio izgubio si 100:0 onda je to 100:0 decko je bolji od tebe i gotovo, nema tu puno price to vrijedi za sve, nevidim razloga sad tu prepirki nekih jer je on igro tak kak je igro, igraj i ti tako. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
CroatianRacer kaže...

moje misljenje a nadam se i pravilo za ubuduce, nije mi jasno sta se imas zalit? ako si izgubio izgubio si 100:0 onda je to 100:0 decko je bolji od tebe i gotovo, nema tu puno price to vrijedi za sve, nevidim razloga sad tu prepirki nekih jer je on igro tak kak je igro, igraj i ti tako. {#}

dijelim isto misljenje...popusio sam dvije tekme dobrano i sta sad, to je igra

13 godina
Fifa 13 UT liga

Gore sam napiso da je sve ok i da nema veze. Ne znam cemu je iso otvarati opet temu ako nije cito postove opet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Borna41 kaže...

Evo slike,ako ste za može se i stavit da nema igrača preko 90 pace,meni je tako isto ok.

Prvo poluvrime sam igra defensive da spriječin Theove kontre. Moji golovi su bili jedan jovetičov dribling na 20 metara i lijep pogodak,jedna akcija,i jedno pretrčavanje  giovinca u kontri(priznajem).On je zabia iz kornera sa luziom. Drugo poluvrime on se otvara i zato je velika nadmoč u posesiji.Ima par šuteva sa 25 metara ili uđe u šenesterac pa moji obranbeni klizeći blokiraju. Ja zabijam 2 kontre i jedan lijep gol palacia gdje jovetic propušta loptu kroz noge. 

ko je ovo igrao nigde ne pise.da bi znao sta da upisem na prvoj stranici.Hvala!

13 godina
Fifa 13 UT liga

Simekz 1 - 6 borna41

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

AJ sad lepo neka neko kaze ko se to ulogovao kao Anonymusnep i proverava koliko sam osvojio turnira i slicno jer jedino od frendova sa origina mogu da to gledaju i plus mislim da je to DNO DNA!
I plus dokle je to doslo da mi salje slike za koliko minuta sam osvojio turnir i slicno i plus mi postavlja slike sa koliko sam protvnika pobedio (nekog sam pobedio sa 20 nula a ja se na to zalim vec duze vreme i bas bi voleo sa tim da odigram jednu da vidi da nisam amater u ovoj igrici ni malo)

Iskreno meni zao tog sto se time bavi!

Evo malo pre kada sam krenuo turnir da igram tj finale ovo mi se desi i  opet igram finale:

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 18:00 (Nokialino).
13 godina
Fifa 13 UT liga

Netko te hakiro ? Od kud mu tvoj secret question....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Simekz1 ja mogu da vidim kada si osvojio turnir i kada si poceo da igras fifu ,al da toliko taj bude bolestan i bavi se sta ja radim to je vec debilizam teski.

Evo lik mi poslao ovu sliku

http://zaslike.com/files/udafn9bz4mh9pb3j67m.png

i plus kako sam za minut isto tako osvojio pet turnira a ja malo pre osvojio 15 za pola sata ali od coinsa nista!i ponkead se desi da mi pise da sam pobedio 20 ili izgubio 20 ili pise sa obe strane 20  20

Sada sam izbrisao sve one frendove sa kojima ne igram UT ligu pa videcemo dalje sta ce biti!

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 19:00 (Nokialino).
12 godina
neaktivan
Nokialino kaže...

Simekz1 ja mogu da vidim kada si osvojio turnir i kada si poceo da igras fifu ,al da toliko taj bude bolestan i bavi se sta ja radim to je vec debilizam teski.

Evo lik mi poslao ovu sliku

http://zaslike.com/files/udafn9bz4mh9pb3j67m.png

i plus kako sam za minut isto tako osvojio pet turnira a ja malo pre osvojio 15 za pola sata ali od coinsa nista!i ponkead se desi da mi pise da sam pobedio 20 ili izgubio 20 ili pise sa obe strane 20  20

Sada sam izbrisao sve one frendove sa kojima ne igram UT ligu pa videcemo dalje sta ce biti!

to je dokaz da si hacker,  to sta ti pise da si pobijedio sa 20 ili izgubio sa 20 je zbog tvog trainera, ako pogledas na cheathappens u opisu tutoriala imas Add/Subtract Score.

sad kad si me obrisao nevidim vise ali ove slike su dovoljne za report, sam si kriv sta si ih javno objavio.

Kad govorimo o debilizmu, jeli cheater ili onaj koji ga otkrije veci debil?

Pozdrav

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice