Moze ovako sad su ca jot srediti u prvom postu
Edit: vidim da simekz 1 nece igrati pa cu pustiti poruku borni da se on prikljuci jer on ocito ce igrati a ovaj nas samo remeti i trebao je reci onda da nije u stanju i sve pet!
Moze ovako sad su ca jot srediti u prvom postu
Edit: vidim da simekz 1 nece igrati pa cu pustiti poruku borni da se on prikljuci jer on ocito ce igrati a ovaj nas samo remeti i trebao je reci onda da nije u stanju i sve pet!
Nemoj ti mene nista izbacivat. Pisi pobjedu onda, igrao bi. Ali eto igrom slucaja mi je osto joystick doma. Sutra sam doma i mogu odigrat tekmi koliko ocete. Sry sta sam zahebo, ali nisam ocekivo da ce tako brzo pocet. Velim doma sam sutra i picim 5 kola za redom.
znaci odigraj to 2 kolo, i 3 za vikend.
cvrsta tekma, nije bilo previse sansi a meni zakazao napadac u nekoliko situacija. gg :)
Sta je ovo vec 3 Rijeke vidim xD Ja sam 4ta :D
, btw nokialino trebali bi ja i ti nabacit 3. kolo jer ne polazem nade bas u 2.
auh, jesi ga rastavio
ako borna stvarno želi igrat, moze uc umjesto mene i preuzet moje bodove ako zeli. Ja nisam pri nekoj volji,a cini mi se da decko stvarno zeli igrat ovo, pa cu mu ja prepustit svoje mjesto. Ali uz uvjet da preuzme moje bodove naravno, nebi bilo fer prema mojim dosadašnjim protivnicima
auh, jesi ga rastavio
ma bila mu je ovo prva utakmica danas ja mislim... ja sam igrao cijelo poslijepodne.
Marone, pa ti si proso 3put gore nego ja protiv cro racera...statisticki nisu mu doso do gola...odnosno jesi..jednom posteno:D svi smo neka luda i losa forma. Ili smo svi dobro pa zato ovako idu rezultati ludi, da jednu utakmicu neko nekog dominira, sljedecu spusi debelo i tako redom...
upravo izgubih i sad bi otiso ko god da je i kicmu mu slomio, prvo ima srot internet lagga za pop***, i 2 onaj mrtvi je*** micoli odvratni gad mali mi da 2 gola i to u 12 i 13 minuti i ode na full defence i kamen na golu koji je stavio je branio sve cak i s 7-8 metara, tolko sam zivcan da sam strgo đojstik skoro, forma mi je ono ne bad nego ultra high bad necu igrat fut do subote do sljedeceg kola fuuuu!
Kico kad mozes igrat ? Ja napokon slozio internet. Novi modem me kostao zivaca :D
ako ne želi naravno da cu odigrat svoje pošteno do kraja, nemaj brige
Kico kad mozes igrat ? Ja napokon slozio internet. Novi modem me kostao zivaca :D
Mogu i sad al moram se prvo malo zagrijat :P za moze oko 3, 3 i pol
Daj me nemoj sa zagrijavanjem, ajde pali i idemo odigrat to :D
Daj me nemoj sa zagrijavanjem, ajde pali i idemo odigrat to :D
Evo ti bez zagrijavanja :P Jedna velika k***ina s moje strane, letio sam ko muha bez glave. Long shot je moj nacin igre a ovaj mi je sve blocko :@ Kad sam dobio prvi gol (s golmanom sam mu slucajno dodao XD) sam stavio na attackive i dobio jos 3 -.-
4 SimekzZ1 - Kico77 0
Sta nisi stavio match details da se vidi prava moc :D a ne tvoje objasnjenje :D
Sta nisi stavio match details da se vidi prava moc :D a ne tvoje objasnjenje :D
Vidit ces ti moc u revansu :P
Nisam sliko to, nije mi fraps upaljen pa sam samo ovo printscreeno.
Nokialino di si nesto jbt xD "Ocemo igrat sad 3. kolo" "Moze" invitam ga i ne javlja se vise XD
Uhvacen si u lazi, nemozes s obicnim prnt scr slikat fifu 13 :)
Najgori dan u mojoj FIFA karieri, ni jedan gol nisam zabio, dobio sam ih 12, nazalost bas danas sam odabrao dan za kupove igrat, jedno veliko sr*nje, necu vise ni 1 odigrat danas.
Vjerovatno gubim jer sam naglo nakon 10 tekmi na 3-5-2 preso na 4-1-2-1-2, al nevjerujem da je zbog toga.
Probaj sa alt+tab prebacit fifu u windowed mode i onda print screenat, javi mi ako se moze 
Probaj sa alt+tab prebacit fifu u windowed mode i onda print screenat, javi mi ako se moze 
mislis alt+enter 

Borna javi mi se na SIMEKZ1 origin.
zašto ne bi mogao? ja mogu.
Dajte prestanite, imate PM za raspravu.