e samo da pitam, dal se smiju mjenjat formacije igrača?
Mislim da ne, kako slikas i link das tako mora ostat cijelo vrijeme. A i ne vidim poantu da mjenjas formaciju kad ce ti chemistry past...
Mislim da ne, kako slikas i link das tako mora ostat cijelo vrijeme. A i ne vidim poantu da mjenjas formaciju kad ce ti chemistry past...
ja upravo skužio da mi hart nema pravu formaciju, najbolje da mi za to netko prigovori. dobrovoljno izlazim iz lige ako ce to nekome praviti problem.
EDIT: evo vidjeh odgovor. ako je to problem onda stvarno neznam. Ja sam svoje reko, ja cu mu formaciju promijenit a neka glavni kaze kako i šta
stize prvo kolo sada na prvom postu mozes ti da namestis fomraciji koja odgovara ali da menjas igraca nekog drugog tj novog to ne
Sutra cu ubaciti ucesnike nesto nisam po volji.
Ucesnici su:
Antiljano27
Marole_Polga
The DarkSide
Boobz
Kico77
Golmemeber
Nokialino
CroatianRAcer
SimekZ1
Aswada
ma mislim za neke igrače koji su u rezervama u ovoj ekipi a dio su neke druge ekipe kojoj kompletno mislim promjenit formaciju pa zato pitam, reda radi. al nema veze, preživit ću nekako xD
Mislim da se malo previše opterećujete sa sitnicama. Ultimate team je ekipa koju stalno nadograđuješ, meni je sasvim logično da se ekipa može mijenjati tijekom sezone.
I čak i pokušaj reguliranja pacea vam je u startu srezan u korijenu zbog kartica koje povećavaju ability. Ajd ti dokaži da je moj van Persie imao +10 all att karticu na sebi kad je ušao u drugom poluvremenu.
kako onda igramo na kraju? odmah dve tekme ili kako?
Zar nema nepravilnosti u kolima? Aswada igra cak 4 utakmice protiv 4 razlciita igraca u samo 2 kola, a neki samo jedan...
Trebalo bi kola napravit da 10 koliko nas je, podjeli se u 2 kola, i da samo jednom moze igrat u ta dva kola..znaci 2 kola, ili jedno kolo 5 utakmica 10 igraca...
Zar nema nepravilnosti u kolima? Aswada igra cak 4 utakmice protiv 4 razlciita igraca u samo 2 kola, a neki samo jedan...
Trebalo bi kola napravit da 10 koliko nas je, podjeli se u 2 kola, i da samo jednom moze igrat u ta dva kola..znaci 2 kola, ili jedno kolo 5 utakmica 10 igraca...
mislim da je greškom napisano da aswada igra dvije utakmice u prvom kolu. tvoje ime se nepojavljuje u prvom kolu, vjerojatno je napisao aswada umjesto tvog imena.
ispravio sam sada
Ja bi po jednu pa kada prodje prvi deo sezone,krece odmah drugi tako da bude 20 kola sve ukupno.
i sad npr. kada cu igrat protiv nekog moram kopat po postovima i trazit njihov origin id? bilo bi pametnije da se umjesto bug imena stavi origin nick, ili i jedno i drugo.
ahahahaahaahhahah
2.kolo (igraju se sreda,cetvrtak) po meni drugo kolo je bolje cetvrtak,petak, jer je na isti dan 1 i 2 kolo (srijeda) LOL
sve sam prepravio,nickove sam stavio u prvom postu
i napisao trece kolo i to je za ovu nedelju
Edit:oko postavljanja slika napisao sam u pravilima
znači prvo kolo BoobZ vs Kico_77
prebio me ko mačiča
čestitam na pobjedi svaka čast kolega 
Bilo bi fora vidjet 45ta 1:0, 90ta 2:5 xD
Hvala hvala, i ti si dobro igrao, inace mi smo i prije znali friendly nabacit i zadnje 3 prije ove me dobio, al sad kad treba nemoze xD
Evo i uzvratna, ovdje smo stvarno bili podjednaki i sve je bilo dobro dok nije ubacio Walcotta i zabio u 88oj xD
KiCo77 vs BoobZ
origin id mi je ReaLazio sa velikim L...
Bit ce ovo jako zanimljivo i nepredvidljivo, i vrlo sam happy zbog ovog :D
nokialino, jučer si reko da samo jedna tekma, a ovi igrali vec uzvrat. šta onda na kraju?
EDIT: Nista skuzio sam...
krivo smo te shvatili (oboje xD)
Koja se onda racuna, ova prva? :D krivo smo te shvatili (oboje xD)
pa obje se računaju. Ali vi cete pauzirat to kolo kada ste zapravo trebali igrat drugu utakmicu
Koja se onda racuna, ova prva? :D krivo smo te shvatili (oboje xD)
pa obje se računaju. Ali vi cete pauzirat to kolo kada ste zapravo trebali igrat drugu utakmicu
Ma skuzio sam cim sam postavio pitanje, samo sam prekasno edito xd
Nego sta niko drugi ne igra samo nas 2, bila mi je obavijest da je neko odigro friendly 3-2 al nema slika ovdje.
Evo nesrece i moje i njegove.
potvrđeno, neloša tekma, moglo je otic na obje strane
Rekao si da ti pošaljem link za webapp,a nije radio webapp jučer cijeli dan,a sinoć je nestalo struje oko 10 prije nego što sam vidia tvoju poruku da može i slika tako da nit se pravim pametan nit ista