FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.997.267
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
neaktivan
FIFA 12

imaju 20 golmana i boljih u MLS-u sa istim ratingom za 500 coinsa, ali necu se zalit :D i p.s. dobio sam prije dva dana gomeza ljubicastog :D 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 12
antiljano27 kaže...

imaju 20 golmana i boljih u MLS-u sa istim ratingom za 500 coinsa, ali necu se zalit :D i p.s. dobio sam prije dva dana gomeza ljubicastog :D 

luckeru :P

14 godina
neaktivan
FIFA 12

kaže da nije, ja san mu na chatu sve živo izgovorija jel ima sriće previše on govori da nema :P

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

znači zakaj ovaj tolko vrijedi? bzvz sam bubnuo 82k na 12 sati jer mi bilo dosadno i vidim ima ponuda :/

ljudi su glupi i siromasni, ti si bahati bogatas :P i eto... jos imas i srece :D

Sačuvaj me bože HR kulture i srpskog junaštva
13 godina
neaktivan
FIFA 12

Desavalo vam se da ne mozete pokrenuti fifu preko origina? Nemam bas vremena za citati prijasnje postove. Vec dva dana ne uspijevam rjiesiti problem, logiram se u origin i kada odem na play samo stoji ili mi se nekad pokrene fifa config i to je to, dalje ne ide

0 0 hvala 0
15 godina

i meni je tako zadnjih dan-dva,al udaram play,pa onda pokrenem task manager ugasim tamo fifu pa opet na play dok je ne pokrene xD...

15 godina
FIFA 12

sinoc igro protiv buraza i dobio sam ga 11:1, bio je ljut i reko je da sutra uzem neku drugu drzavu jer sam s ovim jacim drzavama prejak, tako smo se dogovorili da cu danas uzet san marino,

ali na njegovu zalost i tu utakmicu je izgubio, s rezultatom 5:4.

eo i slike kao dokazi, 

btw nije mi buraz nesposoban ili nesto trece nego sam jednostavno puno bolji od njega

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

sinoc igro protiv buraza i dobio sam ga 11:1, bio je ljut i reko je da sutra uzem neku drugu drzavu jer sam s ovim jacim drzavama prejak, tako smo se dogovorili da cu danas uzet san marino,

eo i slike kao dokazi, 

btw nije mi buraz nesposoban ili nesto trece nego sam jednostavno puno bolji od njega

se isplati uzet daj "DLC" euro?

15 godina
CroatianRacer kaže...
win4crazzy kaže...

eo i slike kao dokazi, 

se isplati uzet daj "DLC" euro?

koristim jogurt verziju {#} nisam bas pri parama da uzimam to, ali po meni je odlican, nisam igro online al onaj expedition mod mi je savrsen, a i ovako protiv buraza mi je zabavno igrat, neka je vesela atmosfera ne znam zasto, ugl ako se mene pita isplati se

15 godina
neaktivan
FIFA 12

skoro sam poceo igrati onaj ultimate team ,pa ne znam gdje gonim....jedva skupim nesto kesa da produzim ugovore jebatorima...chem mi budi od 80-90 i krecem se tu negdje od 2.5 do 3.5 zvjezdice,ali nikako ne napredujem...sav mi novac ide u karte za ozljede,ugovore i ta sranja :(
ima li neko pro tip sta da radim i kako da se poboljsam...juce kuzim ide mi supet,pobjedim 5 za redom uzmem 2 dobra igraca...danas dodjem izgubim 11 za redom...

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 6:53 (_DuX_91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
win4crazzy kaže...

eo i slike kao dokazi, 

Zanimljivo. Kod nas u Zagorju npr. se ljudi koji prime 5 komada od San Marina smatraju nesposobnima.

15 godina
Hexfire kaže...
win4crazzy kaže...

eo i slike kao dokazi, 

Zanimljivo. Kod nas u Zagorju npr. se ljudi koji prime 5 komada od San Marina smatraju nesposobnima.

haha ma nije xD jednostavno nije imo srece, napravio je 3 penala, od toga je 2 golman napravio(i zanimljivo nije dobio crveni a bome ni zuti) i jedan sam mu gol sam zabio i to ovaj zadnji u 99 minuti na zlatni gol.

i da zaboravio sam napumenuti da me vodio 4:0 al onda je dobio crveni kad je napravio prvi penal i od tad mu je sve krenulo nizbrdo :D

15 godina
neaktivan
FIFA 12

Mene nervira nikako zaradit, stalno nesto treba , slozis ekipu imas 500 coinsa igras dobijes jos 500c eh treba ugovor i stalno il je ozljeda il je fitnes il je ugovor ne kuzim kako ste vi zaradili tako puno love ja ne prelazim 700 coinsa lol 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
CroatianRacer kaže...

Mene nervira nikako zaradit, stalno nesto treba , slozis ekipu imas 500 coinsa igras dobijes jos 500c eh treba ugovor i stalno il je ozljeda il je fitnes il je ugovor ne kuzim kako ste vi zaradili tako puno love ja ne prelazim 700 coinsa lol 

Trade? kupiš za manje prodaš za više... Meni nije jasno kada netko igra Ultimate Team bez tradeanja i zarađivanja na taj način, to je i bit Ultimate Teama.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
CroatianRacer kaže...

Trade? kupiš za manje prodaš za više... Meni nije jasno kada netko igra Ultimate Team bez tradeanja i zarađivanja na taj način, to je i bit Ultimate Teama.

pa šta da prodam? imam prvu postavu koja mi je sasvim okej, samo me ugovori jebu nemam ugovora i onda isticu da imam ugovore na svim igracima zaradio bih pa bih prodao jednog kupio, al kuzis da je fifa bar dala na pocetku 5k xD

15 godina
CroatianRacer kaže...
antimadridista kaže...
CroatianRacer kaže...

pa šta da prodam? imam prvu postavu koja mi je sasvim okej, samo me ugovori jebu nemam ugovora i onda isticu da imam ugovore na svim igracima zaradio bih pa bih prodao jednog kupio, al kuzis da je fifa bar dala na pocetku 5k xD

pa kad kupuješ igrače, ne trebaš ih kupovati isključivo da igraš s njima, nego malo tražiš i gledaš cijene i kad naletiš na nešto jeftino, kupiš i onda odmah prebaciš u trade pile i prodaš za više. Primjerice, jučer sam upecao Dannya iz Zenita u 4-1-2-1-2 formaciji za 850 coinsa, a prodao ga za 2200.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
CroatianRacer kaže...
antimadridista kaže...
CroatianRacer kaže...

pa kad kupuješ igrače, ne trebaš ih kupovati isključivo da igraš s njima, nego malo tražiš i gledaš cijene i kad naletiš na nešto jeftino, kupiš i onda odmah prebaciš u trade pile i prodaš za više. Primjerice, jučer sam upecao Dannya iz Zenita u 4-1-2-1-2 formaciji za 850 coinsa, a prodao ga za 2200.

probat cu, ali glupost cista s tim jos da mi nisu pomagala dvojica forumasa nebi ja jos preso na silver igrace lol

15 godina
FIFA 12
jeli dobra ekipa Budeslige za početak?
http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#eY4TXhXjbdMAC

i zar stvarno na poziciji lijevog bočnog nema boljeg igrača od onog Pandera koji je očaj?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

i zar stvarno na poziciji lijevog bočnog nema boljeg igrača od onog Pandera koji je očaj?

Probaj Gotzea nabavit.Zvijer.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
15 godina
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...

je, njega ću nabavit, nije skup uopće, za sada mi je na toj poziciji Kagawa koji je sličan igrač kao on, isto zvijer.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...
antimadridista kaže...

je, njega ću nabavit, nije skup uopće, za sada mi je na toj poziciji Kagawa koji je sličan igrač kao on, isto zvijer.

Dobri su ti Blašikovsi i Lewandovskis.Obojica su predobri.

Freedom? THO THOSE WHO DONT HAVE IT,IT'S MORE VALUABLE THAN GOLD !!
14 godina
neaktivan

ja sam jučer upecao tebe s wellitonom {#}

...Svakin novim danom..pred kockastim ekranom...
15 godina
Tommy_123 kaže...

je, i to je isplanirano. Blašikovski će biti zamjena Farfanu koji je ipak bolji,a Lewandowskog ću uzeti za drugu špicu za početak, dok si ne nabavim Huntelaara

rookica19 kaže...

a to je bio mučki iz daljine udarac, to se pogađa jednom u 100 godina {#}

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Tommy_123 kaže...

je, i to je isplanirano. Blašikovski će biti zamjena Farfanu koji je ipak bolji,a Lewandowskog ću uzeti za drugu špicu za početak, dok si ne nabavim Huntelaara

rookica19 kaže...

a to je bio mučki iz daljine udarac, to se pogađa jednom u 100 godina {#}

LB u bundesligi uzmi jednog od ovih:http://futhead.com/12/player/6563  

http://futhead.com/12/player/3784

http://futhead.com/12/player/4306

http://futhead.com/12/player/9903

15 godina
neaktivan
FIFA 12

ejs a sta da prodam pobogu ova moja bronzana govna nece niko xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

imam problem pa ako može pomoć.fifa mi je radila savršeno do prije par dana i sad odjednom neće da uđe u igru.dva puta sam je deinstalirao pa instalirao al ništa.jel zna ko u čemu je problem?hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ddd3 kaže...

imam problem pa ako može pomoć.fifa mi je radila savršeno do prije par dana i sad odjednom neće da uđe u igru.dva puta sam je deinstalirao pa instalirao al ništa.jel zna ko u čemu je problem?hvala

odi u origin folder u program files (ili gdje god da si stavio) i promijeni ime file-u igo32.dll u igo3211.dll

14 godina
neaktivan
ddd3 kaže...

Originalna igra?

Ako da, napravi kako ti je kolega iznad mene rekao.

Ako je pirat, probaj zamjenit crack i fix stavit.                                                                              

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Hvala vam,uspjelo je radi ko po špagi:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 12

Zadnjih par dana ne dobivam xp bodove za pobjede/poraze, maloprije odigrah utakmicu i pobijedim 2-0 i odem vidit xp, a on-isti!
Molim vas, pomoć! 

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice