imaju 20 golmana i boljih u MLS-u sa istim ratingom za 500 coinsa, ali necu se zalit :D i p.s. dobio sam prije dva dana gomeza ljubicastog :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imaju 20 golmana i boljih u MLS-u sa istim ratingom za 500 coinsa, ali necu se zalit :D i p.s. dobio sam prije dva dana gomeza ljubicastog :D
luckeru :P
kaže da nije, ja san mu na chatu sve živo izgovorija jel ima sriće previše on govori da nema :P
znači zakaj ovaj tolko vrijedi? bzvz sam bubnuo 82k na 12 sati jer mi bilo dosadno i vidim ima ponuda :/
ljudi su glupi i siromasni, ti si bahati bogatas :P i eto... jos imas i srece :D
Desavalo vam se da ne mozete pokrenuti fifu preko origina? Nemam bas vremena za citati prijasnje postove. Vec dva dana ne uspijevam rjiesiti problem, logiram se u origin i kada odem na play samo stoji ili mi se nekad pokrene fifa config i to je to, dalje ne ide
i meni je tako zadnjih dan-dva,al udaram play,pa onda pokrenem task manager ugasim tamo fifu pa opet na play dok je ne pokrene xD...
sinoc igro protiv buraza i dobio sam ga 11:1, bio je ljut i reko je da sutra uzem neku drugu drzavu jer sam s ovim jacim drzavama prejak, tako smo se dogovorili da cu danas uzet san marino,
ali na njegovu zalost i tu utakmicu je izgubio, s rezultatom 5:4.
eo i slike kao dokazi,
btw nije mi buraz nesposoban ili nesto trece nego sam jednostavno puno bolji od njega
sinoc igro protiv buraza i dobio sam ga 11:1, bio je ljut i reko je da sutra uzem neku drugu drzavu jer sam s ovim jacim drzavama prejak, tako smo se dogovorili da cu danas uzet san marino,
eo i slike kao dokazi,
btw nije mi buraz nesposoban ili nesto trece nego sam jednostavno puno bolji od njega
se isplati uzet daj "DLC" euro?
eo i slike kao dokazi,
se isplati uzet daj "DLC" euro?
koristim jogurt verziju nisam bas pri parama da uzimam to, ali po meni je odlican, nisam igro online al onaj expedition mod mi je savrsen, a i ovako protiv buraza mi je zabavno igrat, neka je vesela atmosfera ne znam zasto, ugl ako se mene pita isplati se
skoro sam poceo igrati onaj ultimate team ,pa ne znam gdje gonim....jedva skupim nesto kesa da produzim ugovore jebatorima...chem mi budi od 80-90 i krecem se tu negdje od 2.5 do 3.5 zvjezdice,ali nikako ne napredujem...sav mi novac ide u karte za ozljede,ugovore i ta sranja :(
ima li neko pro tip sta da radim i kako da se poboljsam...juce kuzim ide mi supet,pobjedim 5 za redom uzmem 2 dobra igraca...danas dodjem izgubim 11 za redom...
eo i slike kao dokazi,
Zanimljivo. Kod nas u Zagorju npr. se ljudi koji prime 5 komada od San Marina smatraju nesposobnima.
eo i slike kao dokazi,
Zanimljivo. Kod nas u Zagorju npr. se ljudi koji prime 5 komada od San Marina smatraju nesposobnima.
haha ma nije xD jednostavno nije imo srece, napravio je 3 penala, od toga je 2 golman napravio(i zanimljivo nije dobio crveni a bome ni zuti) i jedan sam mu gol sam zabio i to ovaj zadnji u 99 minuti na zlatni gol.
i da zaboravio sam napumenuti da me vodio 4:0 al onda je dobio crveni kad je napravio prvi penal i od tad mu je sve krenulo nizbrdo :D
Mene nervira nikako zaradit, stalno nesto treba , slozis ekipu imas 500 coinsa igras dobijes jos 500c eh treba ugovor i stalno il je ozljeda il je fitnes il je ugovor ne kuzim kako ste vi zaradili tako puno love ja ne prelazim 700 coinsa lol
Mene nervira nikako zaradit, stalno nesto treba , slozis ekipu imas 500 coinsa igras dobijes jos 500c eh treba ugovor i stalno il je ozljeda il je fitnes il je ugovor ne kuzim kako ste vi zaradili tako puno love ja ne prelazim 700 coinsa lol
Trade? kupiš za manje prodaš za više... Meni nije jasno kada netko igra Ultimate Team bez tradeanja i zarađivanja na taj način, to je i bit Ultimate Teama.

Trade? kupiš za manje prodaš za više... Meni nije jasno kada netko igra Ultimate Team bez tradeanja i zarađivanja na taj način, to je i bit Ultimate Teama.
pa šta da prodam? imam prvu postavu koja mi je sasvim okej, samo me ugovori jebu nemam ugovora i onda isticu da imam ugovore na svim igracima zaradio bih pa bih prodao jednog kupio, al kuzis da je fifa bar dala na pocetku 5k xD
pa šta da prodam? imam prvu postavu koja mi je sasvim okej, samo me ugovori jebu nemam ugovora i onda isticu da imam ugovore na svim igracima zaradio bih pa bih prodao jednog kupio, al kuzis da je fifa bar dala na pocetku 5k xD
pa kad kupuješ igrače, ne trebaš ih kupovati isključivo da igraš s njima, nego malo tražiš i gledaš cijene i kad naletiš na nešto jeftino, kupiš i onda odmah prebaciš u trade pile i prodaš za više. Primjerice, jučer sam upecao Dannya iz Zenita u 4-1-2-1-2 formaciji za 850 coinsa, a prodao ga za 2200.

pa kad kupuješ igrače, ne trebaš ih kupovati isključivo da igraš s njima, nego malo tražiš i gledaš cijene i kad naletiš na nešto jeftino, kupiš i onda odmah prebaciš u trade pile i prodaš za više. Primjerice, jučer sam upecao Dannya iz Zenita u 4-1-2-1-2 formaciji za 850 coinsa, a prodao ga za 2200.
probat cu, ali glupost cista s tim jos da mi nisu pomagala dvojica forumasa nebi ja jos preso na silver igrace lol
http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#eY4TXhXjbdMAC
i zar stvarno na poziciji lijevog bočnog nema boljeg igrača od onog Pandera koji je očaj?
i zar stvarno na poziciji lijevog bočnog nema boljeg igrača od onog Pandera koji je očaj?
Probaj Gotzea nabavit.Zvijer.
je, njega ću nabavit, nije skup uopće, za sada mi je na toj poziciji Kagawa koji je sličan igrač kao on, isto zvijer.
je, njega ću nabavit, nije skup uopće, za sada mi je na toj poziciji Kagawa koji je sličan igrač kao on, isto zvijer.
Dobri su ti Blašikovsi i Lewandovskis.Obojica su predobri.
ja sam jučer upecao tebe s wellitonom
je, i to je isplanirano. Blašikovski će biti zamjena Farfanu koji je ipak bolji,a Lewandowskog ću uzeti za drugu špicu za početak, dok si ne nabavim Huntelaara
a to je bio mučki iz daljine udarac, to se pogađa jednom u 100 godina
je, i to je isplanirano. Blašikovski će biti zamjena Farfanu koji je ipak bolji,a Lewandowskog ću uzeti za drugu špicu za početak, dok si ne nabavim Huntelaara
a to je bio mučki iz daljine udarac, to se pogađa jednom u 100 godina
LB u bundesligi uzmi jednog od ovih:http://futhead.com/12/player/6563
http://futhead.com/12/player/3784
ejs a sta da prodam pobogu ova moja bronzana govna nece niko xD
imam problem pa ako može pomoć.fifa mi je radila savršeno do prije par dana i sad odjednom neće da uđe u igru.dva puta sam je deinstalirao pa instalirao al ništa.jel zna ko u čemu je problem?hvala
imam problem pa ako može pomoć.fifa mi je radila savršeno do prije par dana i sad odjednom neće da uđe u igru.dva puta sam je deinstalirao pa instalirao al ništa.jel zna ko u čemu je problem?hvala
odi u origin folder u program files (ili gdje god da si stavio) i promijeni ime file-u igo32.dll u igo3211.dll
Originalna igra?
Ako da, napravi kako ti je kolega iznad mene rekao.
Ako je pirat, probaj zamjenit crack i fix stavit.
Hvala vam,uspjelo je radi ko po špagi:D
Zadnjih par dana ne dobivam xp bodove za pobjede/poraze, maloprije odigrah utakmicu i pobijedim 2-0 i odem vidit xp, a on-isti!
Molim vas, pomoć!