FIFA 12

poruka: 6.257
|
čitano: 1.999.001
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
FIFA 12

Ideš na Auction Search i odabereš developement pa contracts i gold za zlatne ugovore. Poreda ti ih po vremenu isteka aukcije pa je potrebno malo strpljenja i sreće da pronađeš najjeftinije.

O managerima. Oni zlatni manageri koji svijetle imaju contract bonus. Imaš i one obične koji daju team speak bonus. Pazi da se ne zezneš. Znači, kad daješ ugovor igraču, on dobije vrijednost sa kartice + % toga koji ti daju manageri u klubu. Maksimalno je moguće dobiti 50%+ ugovora. Zlatni manager ti daje 3%, srebrni 2%, a brončani 1% više. Ne možeš imati duplikat managera. Ja ih imam oko dvadesetak sve skupa, a tu negdje će trebat i tebi. Znači ako iskoristim onaj najbolji ugovor sa 28 utakmica, igrač mi dobije 28 + 50% tj. 14 dodatnih, što onda iznosi 42. Te ugovore je uvijek moguće nabaviti za ispod 1000 coinsa tak da se definitivno isplati.

Sad je samo pitanje koliko sreće i sredstava imaš da što prije nabiješ tih 50%. Osobno sam uspio nabaviti dosta tih managera sa contract bonusom za smiješno niske cifre, par ispod 1000 coinsa, par ispod 500, a neke čak i za 150. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 12

aha,ok hvala na odgovoru...

14 godina
neaktivan
FIFA 12

meni kad udjem u igru i kad se conectuje imam 215 framova pa i vise

kad udjem u meni 80 a kad izadjem na stadion ima 2-22 maximalno

i nemogu igrati

a moj drugi igra na high sa losijim kompom nego ja

plsss helpp

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Probaj reinstalirat Windowse, ako i tad bude štekalo možda ti se nešt pregrijava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

mislis da oborim sistem ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Da.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ušao sam u 1. ligu na Head to Head Seasons nakon 10 sezona(samo sam 2. ligu igrao dvaput jer nisam uspio jednom proći).Kolko je vama trebalo?Što se dogodi ako osvojim 20 bodova u 1. ligi?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja sam došo do treće divizije i to praktički bez igranja, moje je protivike kikalo van a men se pisala pobijeda i onda sam odusto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

ima li koji nelos CF u VP ko ima vremena navecer?

0 0 hvala 0
15 godina

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

meni je trebalo oko 50 sezona hahahaha a još ju nisam uspio osvojit...sad sam blizu 70-te sezone ..žalosno

16 godina

Ovo valja sigurno. Ono tvoje može valjati mjesec a može godinu dana. Dodaj koju kunu i sretan ćeš biti ;)

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 3:41 (dreammaker).
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Ja sam svoj gamepad platio 70 KN i dura već 5 godina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 12

Moj speedlink strike force x radi ko urica i na PS3 i na PC,doduse ima samo 4mj.

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 12

Preko zavvia naruci za 19 funti original xbox, ostale josticke slabije ces igrati na manual. Uzmi xbox360 neces pozaliti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Naručio sam ovaj gamepad.

15 godina

Imam takav crni i mogu ti reć da sam zadovoljan {#}

Odličan gamepad za FIFA-u
Vrijedi svih para {#} 

16 godina
FIFA 12

ako je original xbox da, a ako su to te kineske kopije, manual zaboravi

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Fifa koja se NE igra na manual- nije fifa!
šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan
FIFA 12

Al većina igra na assisted i hvale se kak dobro igraju.

Ja igram na semi-manual, budući da na manual shooting ne mogu gol pogodit pa mi je to na semi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Gdje se to može podesiti?Uopće nisam čuo za to {#}

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
15 godina

Igram na maual na tipkovnici trenutno s Man. Utd. razlika za prvim nekih 10-tak bodova

16 godina
Amazon637 kaže...

Igram na maual na tipkovnici trenutno s Man. Utd. razlika za prvim nekih 10-tak bodova

Manual na tipkovnici? E to je skill {#}

šumski put je bio ravan.
15 godina
FIFA 12
Za mene su oni koji igraju na Assisted obični cheateri :D
glupo mi je tako igrati skroz,lopta uvijek ide suigraču u noge kad dodaješ,skoro nikad greška u dodavanju. Samim time se igra prebrzo jer svi znaju da će teže pogriješiti nego na manual,to je onda daleko od bilo kakve realnosti,igra je ultrabrza i previše liči na tešku arkadu,a ne neku nogometnu simulaciju.
Nema boljeg nego kad se sastanu dvojica na manual,ali baš oni koji znaju igrati na manual,to je milina za gledati,a kamoli kad igraš protiv nekog tko je jako dobar na manual,to su za mene kao dvije potpuno različite igre.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 12

A da ti slucajno nije palo na pamet da nemaju svi novce za kvalitetan (skup) gamepad, bez kojeg je realno jako tesko igrati na manual? Dosta raje i na tastaturi igra cak...

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
emerik kaže...

Gdje se to može podesiti?Uopće nisam čuo za to {#}

Customize FIFA - Settings - Controls - Controller

Tu imaš sad opcije poput Shot Assistance,Pass Assistance,Through Pass Assistance itd. To sve prebaci sa Assisted ili Semi na Manual.

Javi kako je prošlo na početku,garantiram ti izgubljene živce za početak. {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Smucek kaže...

A da ti slucajno nije palo na pamet da nemaju svi novce za kvalitetan (skup) gamepad, bez kojeg je realno jako tesko igrati na manual? Dosta raje i na tastaturi igra cak...

Ja sam i FIFU 11 sa gamepadom od 60kn igrao na Manual postavkama,naravno da izvedba nije kao na nekom boljem gampadu,ali opet je veće zadovoljstvo kad naučiš i igraš na Manual nego na Assisted,bez obzira na gamepad.

16 godina
Smucek kaže...

Lako se uštede novci kad se želi. Za alkohol vikendom svi imaju.

šumski put je bio ravan.
15 godina

Nemoj generalizirati molim te :)

Ja znam puno boljih nacina za potrosit 200-300 kuna od kupovine gamepada, stoga... ;)

You better run, you better take cover!
15 godina
Smucek kaže...

Nemoj generalizirati molim te :)

Ja znam puno boljih nacina za potrosit 200-300 kuna od kupovine gamepada, stoga... ;)

Msilim,tvoja odluka na što ćeš ih potrošiti.

Ja znam samo da se i na lošijim gamepadima može lijepo igrati na Manual,u to sam se uvjerio sam.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 12 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice